TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Секс під Лампою: Відповідаю на питання про секс, "колишніх" та батьків

З’ясовуємо те, чому не вчать в родині, не вчать в школах, вишах, взагалі ніде не вчать:

Що робити з нескінченним «поверненням» колишніх? Що робити із стосунками з «нарцисом» або з маніпулятором? Як навчитися просити і не боятися, бо це «незручно» та соромно? Чи можливо і як пережити розлучення батьків? Як не перенести  травматичний досвід на своїх дітей? 

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/geCAYUcE01A

Ведучі - Леся Ковальчук, бомбічний психолог і Данило Яневський, секс-символ (символізує, що секс колись був в його житті).
Яневський про Бандеру - 12 серія⚡️
Степан Андрійович та його тюрми.

У цьому випуску: німецько-польська війна, радянська окупація, розтин Польської держави, звільнення Бандери, радянська Україна в його житті.

ДИВИТИСЬ ВЖЕ 👉 https://youtu.be/gE23OyrG2Rc
Forwarded from Та й таке...
ТА Й ТАКЕ...🔥 Кінець самоізоляції й ми знову в ефірі! Цього разу про локдаун в Києві, легенди про вакцину Phizer, яка їде в Україну, суддю Вовка і викрадення судді Чауса, інститут української російської від Мендель-Авакова та пригоди голих українок в Дубаї.

ДИВИТИСЬ ВЖЕ 👉 https://youtu.be/OLXdbWzfpsw

Стань нашим Патроном - https://www.patreon.com/taytake
РЕДКОЛЕГІЯ: Шлях у НАТО / Обрежно, судді! / Язик Мендель

Таня Микитенко, Данило Яневський, Дмитро Крапивенко і Катерина Супрун - учасники ефіру. Говоримо про кулуарну політику, приховані смисли та те, що пишуть між рядків.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/NuKeLd5AZdI
Щеплення від коронавірусу. Як отримати залишкову вакцину?

Після того, як мобільна бригада відкриває флакон із 10-ма дозами CoviShield, їх потрібно використати за 6 годин. Потім препарат псується і утилізується. З 1-го березня МОЗ дозволило вакцинуватися залишковими дозами публічним і громадським діячам, аби не пропадали дози препарату. А зроблена ця система для того, щоб хоч якось відбивати анти
вакцинаторські настрої в суспільстві.

Ми вирушили в лікарню містечка Марганець, що на Дніпровщині, щоб подивитися і вам показати - як відбувається процес щеплення залишковими вакцинами.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/nzd131wOJEs
“Радянська номенклатура”: еліта в суспільстві рівних? - Історія з м'ясом - свіжий випуск⚡️

Повсякденність номенклатури. Які пільги та привілеї надавала належність до системи? Фінансове забезпечення. Еволюція номенклатури, “етичний кодекс” та маркери належності. За що виключали із номенлатури? Неформальні відносини, блат і протекція, “за законом і над законом”. Що з вищеперерахованого досі впливає на відносини всередині суспільства та між громадянами і владою в Україні?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/bmpkKYfByy0
ФРОНТ: Загиблі на фронті. Що хоче росія?

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. Катерина Супрун, Тарас Чмут, Дмитро Лиховій і Роман Кулик онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/QrtxUss6wPg
НАТО за Україну / Зеленський проти Вовка

Єнс Столтенберг розповів, коли Україна зможе стати членом НАТО, а Зеленський подав до ВР законопроєкт про ліквідацію ОАСК, як невідкладний.

Роман Скрипін, Данило Яневський і Катерина Супрун в студії UMN. Приєднуйтесь до обговорення онлайн:

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/WISf7_FEcsk

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2826
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Веди здоровий спосіб життя

Українці - нація, яка вимирає… Вірніше - нація, в якій смертність набагато перевищує народжуваність. Проблема низької народжуваності актуальна для більшості розвинутих країн. Та в Україні вона обтяжена ще катастрофічною смертністю серед дорослого працездатного населення. Стреси, алкоголізм, агресія, нестеження за своїм здоров’ям тощо підточують здоров’я кожного і нації в цілому.

Наше здоров’я - це не лише гени, це і наша модель поведінки. Саме тому як однієї зі складових щастя у своїй Концепції «25 сходинок до суспільного щастя» Олесь Доній визначив сходинку №17: «Веди здоровий спосіб життя». І мова не про занудну відмову від якоїсь їжі чи залежність від тренажерних залів, ні, мова йде про індивідуальний підхід у кожного, та з однією метою - покращити власне здоров’я.

Для того, щоб допомогти переконати глядачів вести здоровий спосіб життя ми запросили Мирославу Ульяніну. Мирослава - зірка телебачення, працювала на кількох телеканалах. Один з найбільш відомих проєктів за її участі - «Зважені та щасливі». Зрештою, Мирослава спочатку зайнялася власним здоров’ям, і хобі переросло в стиль життя та основну роботу. Тепер вона ідентифікує себе як «нутриціолог», проводить майстер-класи, консультує і допомагає людям розібратися з власним станом здоров’я.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/8buKWzUNfYU
Байден зателефонував путіну, а МЗС рф у всьому звинувачує НАТО

Байден таки подзвонив путіну. Говорили про Україну. Запропонував зустрітися. Що ми про це думаємо - в ефірі.

А ще, в Києві подовжили жорсткий локдаун до 30 квітня.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/Z8my-CBhTvs

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2851
Байден зателефонував Путіну:
Anonymous Poll
26%
зрада
74%
перемога
Санкції Байдена та країн НАТО проти росії. Чи буде "карибська криза 2.0"?

Штати запровадили санкції проти росії, видворяють 10 дипломатів. Країни НАТО підтримали. Данило Яневський, Катерина Супрун і Назар Задерій вже в студії UMN, зараз обговоримо.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/Oym5HjFR7Q4

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2876
Forwarded from Та й таке...
ТА Й ТАКЕ... 🔥 Доки увага всього світу прикута до одного божевільного, ми пробуємо не впадати в паніку і чистимо кулемети, а також пробуємо нові цукерки від Гордона, зловтішаємося з можливої ліквідації ОАСК і дивимось в небо куди полетіла ракета Безоса. Та й таке...

ДИВИТИСЬ ВЖЕ 👉 https://youtu.be/uJT7p2loxsI

Ставайте нашим патроном - https://www.patreon.com/taytake - підтримай команду донейтом ❤️
HTML Embed Code:
2024/05/01 06:18:59
Back to Top