TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Верховна Рада засуджує, а Конституційний суд судиться з Президентом.

Депутати засуджують ескалацію на фронті та готуються засудити обмальовані двері на Банковій. А от судді Конституційного суду Тупицький та Касмінін оскаржують Указ президента про скасування іншого Указу президента щодо їхнього призначення. Верхоний суд має взятися за справу. Дата поки невідома.

Що взагалі відбувається - розповідаємо в прямому ефірі UMN.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/XjPtH2oiEJg

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2559
Ярослав Юрчишин у ніжній м'ясорубці 16+ 🔥

Ведучі - Роман Скрипін і Катерина Пітєніна. Гість - Ярослав Юрчишин, народний депутат України, заступник голови партії «Голос», перший заступник голови комітету ВР з питань антикорупційної політики у Верховній Раді України IX скликання.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/mZYp8vzPMj0
Перемовини без Зеленського / Депутати поїхали рахувати голоси на Прикарпаття | UMN

Меркель та Макрон зробили відеоконференцію з путіним - закликали забезпечити режим тиші на Донбасі. МЗС України заявили, що переговори щодо врегулювання війни на Донбасі мають відбуватися в повному складі «нормандської четвірки» (Україна, Франція, Німеччина та росія).

А тим часом депутати "Слуги Народу" поїхали на Прикарпаття "захищати права виборців". Що там відбувається - зараз обговоримо.

Роман Скрипін, Данило Яневський і Катерина Супрун онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/pDg_DOGvz58
Forwarded from UMN.UA
⚡️Жорсткі обмеження у Києві: зачинені школи та дитсадочки, спецперепустки у транспорті

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

‼️З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки.

❗️Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

❗️Керівники ж установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо,  надати відпустки.

❗️Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку.

❗️Продуктові ярмарки заборонені з 1 квітня.

‼️Обмеження діятимуть, як мінімум, до 16 квітня.
Forwarded from UMN.UA
Друзі, треба порада. Як часто публікувати новини в нашому каналі UMN.UA?
Anonymous Poll
37%
10-15 важливих новин на день
63%
Добірка новин 2-3 рази на день + термінові
Запускаємо прем'єру нового випуску Цивілізації 🔥 В гостях у Олеся Донія - Микола Давидюк, один з найпомітніших і найдієвіших ідеологів впровадження в Україні європейських підходів у сфері прав людини.

Говоримо про толерантність та її межі. Що ми можемо собі дозволити толерувати, а де ми маємо боротися до останнього?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/FFS2fSEfZnQ
Північний потік-2. Санкції, загрози та обхідні маневри

Роман Скрипін, Катерина Супрун і Данило Яневський в прямому ефірі UMN. Гість програми - Михайло Гончар, український експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин. Розкаже все, що треба знати про Північний потік-2.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/nvAOol8WVho

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2600
Все, що треба знати про вакцинацію в Україні – розповідаємо за 9 хвилин❗️

Що таке "ковідні паспорти"? Які проблеми спіткали українську вакцинацію від COVID-19? Що допомогло Ізраїлю забути про локдаун? Що врятувало з коронавірусної кризи Великобританію?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/NIME2onKTYU
Привіт! Пообідаємо разом? Ми вже зібрались на нашій Кухні й наготували skype, аби включати вас в ефір 😉

Сьогодні вирішили готувати рибку - минтай з коренем фенхеля і помідорами чері, а ще запікатимемо груші з сиром. Має бути смачно. Приєднуйтесь!

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/c9nYsnd1Bx0
РЕДКОЛЕГІЯ: Серіал РНБО | Чи став Зеленський президентом? | Битва за мандат на Прикарпатті.

Сергій Грішин, Катерина Супрун, Олександр Мартиненко і Данило Яневський в прямому ефірі. Розбираємо головні події тижня.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/DhPFzRTBTpU
Сайгон Сергій Сергійович і його книги. Ефір 🔞

Давненько у нас в студії не було Сайгона... Виправляємось! А хто підписаний на ютуб і включив верхній дзвіночок - точно такі раптові й незаплановані ефіри не пропускає (це був натяк перевірити чи включено у вас 🛎).

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/mrBfPGT1VTI
ФРОНТ: Росія готується до наступу?

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. Катерина Супрун, Тарас Чмут, Роман Кулик і Дмитро Лиховій у прямому ефірі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/FskQmZAFi28
Зустрічайте нову програму на SKRYPIN.UA - ТехШоу 🥳 Тут ми будемо розповідати про різноманітні гаджети та технічні новинки. Суб'єктивно, весело і максимально корисно з Ведучим Відомим.

І наш перший огляд - безпровідні навушники від компанії YAMAHA. Модель TW-E3A 🎧 Це перші True Wireless навушники для поціновувачів гарного звуку від YAMAHA з технологією Listening care - це от саме те, що відрізняє хороші добротні навушники від дешевих. Як працюють, наскільки зручні в користуванні, чи не випадають з вух і скільки коштують - дивіться в нашому суб’єктивному огляді з дууууже відомим ведучим!

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/6ZuBy9T0hCQ

Одразу додаємо посилання на офіційний сайт, де їх можна придбати і глянути ціну - https://bit.ly/31FVf4N
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Учись отримувати гідну платню.

Українські Майдани - це боротьба за українську Мрію. Шляхетну, далеку, настільки далеку, що часто недосяжну. І чудово, що українці вміють боротися за свої Мрії. А от за приземленіші цілі українці рідко виходять на боротьбу. Практичніша Західна Європа розвинула традицію відстоювання працівниками своїх соціальних прав. Натомість формально «соціальна держава» СРСР по суті вбила й так малорозвинуті в Україні форми відстоювання своїх прав працівниками. Саме тому в Концепції Олеся Донія «25 сходинок до суспільного щастя» сходинка №11 означена як «Учись отримувати гідну платню». Українцям слід навчитися відстоювати своє право на чесну і гідну зарплату, а не лише нити з приводу її нестачі, чи шукати чеснішу роботу закордоном.

Для обґрунтування цієї сходинки ми запросили Віталія Кулика. Кулик є одним з найвідоміших українських аналітиків, політологів і політтехнологів, з досвідом праці в структурах державної влади (зокрема РНБО). Також Кулик є одним з відомих дослідників профспілкового та робітничого рухів не лише в Україні, а й закордоном.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/3CYx_7MZCTY
НАТО, ми ідемо! / НАБУ зламало ОАСК

Литва запропонує НАТО надати Україні план дій щодо членства для вступу в Альянс. А тим часом Генпрокурор Венедіктова підписала підозру двом адвокатам, яких вчора затримали НАБУ. Один з них - родич голови ОАСК Павла Вовка.

Роман Скрипін, Данило Яневський і Катерина Супрун в прямому ефірі UMN.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/A97wjRA0DUk

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2706
Айдер МУЖДАБАЄВ на Лампі з Романом Скрипіним💡

Український кримськотатарський журналіст, медіаменеджер, та відеоблогер. В червні 2015 переїхав жити до України. З 2016 року є громадянином України. Працює заступником гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/O0Z9wCHZUc4
Хто в ЗеКоманді провалює реформу "оборонки»

Команда StateWatch вже декілька років відстежує реформу оборонно-промислового комплексу, а саме – зміни в "Укроборонпромі". Минулоріч багато з експертів мали сподівання на переорієнтацію формату роботи державних підприємств, що входять до складу вищезгаданого концерну. Проте все змінилось після створення нового органу – Міністерства зі стратегічного розвитку галузей промисловості. Її очільник Олег Уруський намагається перебрати на себе важелі впливу, фактично руйнуючи вже створені підвалини для реформи "Укроборонпрому". Більше і в деталях - у блозі Олександра Лємєнова.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/7Pl21Pu4WDc
Все про вакцини і вакцинацію: за - проти - підводні каміння. Пояснює імунолог.

У прямому ефірі UMN разом із лікарем-імунологом розбираємо все, що треба знати про вакцинацію в Україні. Гість - Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, імунолог.

- Як швидко українці вакцинуються? 
- Які вакцини кращі, а які гірші? І чи можна взагалі це визначити? 
- На скільки вистачить імунітету після щеплення? 
- Як записатися на вакцинацію і чи довго на неї чекати?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/4X18EXr1A7c
HTML Embed Code:
2024/04/18 00:56:32
Back to Top