TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
ФРОНТ: Де стріляють окупанти та як тримати оборону.

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. Катерина Супрун, Роман Кулик і Андрій Римарук онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/tPWntzgfaNM
Forwarded from Roman Skrypin
а це вже завтра
Дипломатична війна: рф VS Захід. В кого ширші аргументи?

Чи справді путін образився на Байдена за те, що той назвав його вбивцею? З ким і за що він воює? Про це говоримо в ефірі з Надзвичайним і Повноважним посолом України в США (2005-2010) Олегом Шамшуром. Данило Яневський і Катерина Супрун онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/VDKjH-8NLkc

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2934
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: «Навчайся критичному мисленню» - це перша сходинка в Концепції Олеся Донія «25 сходинок до суспільного щастя». Концепція спрямована на саморозвиток, самовиховання. А той, хто мислить штампами і не готовий сприймати новації, приречений на стагнацію. Для прогресу нації необхідна здатність «розправляти крила», здатність осмислити де, як і чому був досягнутий успіх, а де, як і чому, нація зазнала прикрих поразок. Критичне мислення допомагає робити «роботу над помилками», і ці власні помилки виправляти. Доній стверджує, що попередні етапи національної ідеї були успішними і дієвими в попередні часи, для нинішнього часу ж необхідне оновлення концептуальних засад. І таке оновлення неможливе без наявності критичного мислення. Та критичне мислення - це не «критиканство». Це не обгавкування всіх і вся. Це здатність до гнучкого мислення в ім'я ідеалів.

Щоб пояснити цю важливу і непросту сходинку ми запросили до «Цивілізації» Володимира Федорина - головного редактора журналу «Форбс». Федорин є проповідником «критичного мислення», та пропагандистом ідей Кахі Бендукідзе (ідеолога радикальних і успішних реформ в Грузії), як прикладу того, що критичність мислення - це не лише розмови, а й успішне втілення на практиці.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/wLmImDjTbEU
Forwarded from UMN.UA
‼️Головне зі звернення Зеленського:

📌Запропонував путіну «зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна»

📌Охарактеризував концентрацію російських військ біля кордонів України як шантаж

📌«Чи хоче війни Україна? Ні. Чи готова вона до неї? Так»

📌Закликав українців до інформаційної гігієни: не довіряти «експертам з інтернету», «інсайдам анонімних телеграм-каналів», «чуткам у маршрутці» та «заявам політиків»

📌Боятися не варто: «Україна-2021 дуже відрізняється від України-2014»

📌«Ми готові відкласти свої ноутбуки, указки, мікроскопи, пензлі, шпателі, граблі й лопати й захистити свою землю»

📌Україна має потужну підтримку міжнародних партнерів – вони готові допомагати фінансово та вводити жорсткі санкції. Але українцям треба більше, ніж «дипломатична стурбованість»

Повне відео на сайті UMN.UA 👉https://umn.ua/news/2950
Forwarded from Pics&Maps
Російських дипломатів за останні роки висилали практично з усіх країн Європи, а також з США та Канади.

Найчастіше це траплялося через підозру у шпигунстві. Детальніше – на інфографіці

#світ
Лукашенко поїхав до путіна. Чехія проти росії. Посол США залишив рф. Побили Майкла Щура

Традиційно зустрічаємось в прямому ефірі UMN, зібрали головні новини, давайте обговоримо.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/TJF2oJMnlss

Верстка ефіру з усіма темами, посиланнями та новинами: https://umn.ua/news/2994
Секс під Лампою: Подружня зрада. Чия це відповідальність?

Що таке «похід наліво», хто винен і чого не вистачає партнерам в сім’ї? З’ясовуємо у прямому ефірі те, чому не вчать в родині, не вчать в школах, вишах, взагалі ніде не вчать. 

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/8rhMLkIx4is

Ведучі - Леся Ковальчук, бомбічний психолог і Данило Яневський, секс-символ (символізує, що секс колись був в його житті).
Привіт! Йдемо обідати? Розпочинаємо ефір Кухоньки, будемо готувати обід на всю офісну банду і на гостя - нашого глядача (зараз познайомимось).

Сьогодні вирішили запікати рибку - минтай в томатному соусі. Швиденько, просто і корисно 🙂

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/HtTtuPfhvcM

Скайп для дзвінків у студію: [email protected]
Forwarded from Та й таке...
ТА Й ТАКЕ... 🔥 Цей випуск про секс, наркотики і русофобію - тому дітям краще не показувати... Говоримо про те, як росія-ватушка лякає світ новим озброєнням і палить агентурну мережу, як Моргенштерн навалив собі в штани, а Микола Тищенко вляпався у черговий скандал. Але це все - не заважає людству рухатись в напрямку колонізації Марсу.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/PYsa2OVdpQo

Ставайте нашим патроном - https://www.patreon.com/taytake - підтримай команду донейтом❤️
Ланет проти олігархічних медіагруп. Зеленський готує зустріч з путіним. Ківа захистив кандидатську: ЯК?

Так, це ефір UMN - тепер і в понеділок.

Медіагрупи Ахметова, Коломойського, Пінчука і Фірташа по черзі повідомили провайдеру "Ланет" про дострокове розірвання договору. Причин не пояснювали. Тепер одна з найбільших компаній України від’єднує від своєї мережі 30 їхніх каналів. Чому це сталося, чим це загрожує ринку й самому провайдеру та як проблема позначиться на українському мовленні у прифронтових районах? – розбираємось із заступником директора мережі "Ланет" Дмитром Ганзенком.

Тим часом, Зеленський доручив Єрмаку організувати зустріч з путіним, Притула готовий очолити «Голос», а Ілля Кива став кандидатом наук.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/_QK5yEKT8p4
ФРОНТ: путін відступив?

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. Катерина Супрун, Роман Кулик, Тарас Чмут і Дмитро Лиховій онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/pgI6UXrw1xg
Яку воду ми п’ємо? Студія UP про якість води в кранах, бутельовану воду, українські фільтри для води

Кілька тижнів тому наш глядач Олег Закапко написав нам, що хоче подарувати систему фільтрації для води, бо помітив, що ми замовляємо на офіс бутельвану. Олег - є власником компанії, що виробляє українські фільтр-системи зворотнього осмосу (кажуть, то найкраща технологія, що існує). Ми радо погодились на таку поміч і ставимо собі маленьку «фабрику чистої води». А ще - ми вирішили запросили Олега до нас в студію, аби поговорити про воду. Будемо розбиратися, яку воду ми п’ємо, які існують фільтри для води і що краще встановини у себе вдома.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/XdoQ1IkB49U
Чеський привіт для росії. Коли почалося протистояння?

Останні новини такі:
- Прем’єр Чехії пояснив президентові, що версія вибухів 2014 року одна – напад агентів росії.
- Країни "Вишеградської четвірки" зробили спільну заяву. Польща, Угорщина та Словаччина підтримали Чехію та засудили дії росії.
- Крім того Чехія готова вислати ще 70 російських дипломатів для того, щоб зрівняти кількість працівників дипломатичних установ в Празі та Москві.

Все це - наслідок оприлюднення інформації про вибухи, які відбулися в 2014 році у Врбетице. Розслідування показало, що до терористичного акту причетні представники російських спецслужб.

Наскільки сильний вплив пф на політику країни - розбираємось в прямому ефірі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/duhrxNMDFNU

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/3073
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Українцям бракує системності. Не бракує волі до свободи, і не бракує вміння її виборювати. Тому ми вибороли Незалежність, виходимо на Майдани, і даємо відсіч російській агресії. А от як скористатися власними перемогами, для цього не вистачає системного підходу. Тому в концепції Олеся Донія «25 сходинок до суспільного щастя» одна зі сходинок, а саме №24 звучить як «Навчися системності».

Цього разу для обґрунтування сходинки ми запросили Владислава Кириченка. Кириченко - засновник видавництва «Наш формат», структури, яка постановила собі за місію займатися просвітницькою діяльністю, тому спеціалізується як на найкращих публіцистичних, історичних та філософських доробках світу (так званий «нон-фікшн), так і на якісному українському продуктові. Не дивно, що і книга Донія «Трансформація української національної ідеї» вийшла саме в цьому видавництві. Маючи академічну освіту Кириченко є одним з послідовних і ґрунтовних критиків наявного стану справ в освіті, тож розмова, зокрема піде і про необхідність системних змін саме в цій галузі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/6kBJ_jJUB60
Зеленський хоче у Ватикан, а Україна в рейтингу "недружніх" країн для рф

Зеленський кличе путіна зустрітися у Ватикані. Каже, що це "ідеальне місце для діалогу про мир". А ще, російська влада взялася за складання переліку так званих "недружніх країн". Повідомляють, що робота над формування списку досі триває, але там точно буде США. На деяких каналах рф вже почали показувати орієнтовні списки - і там, звісно, є Україна.

Це все - обговорюємо онлайн. Роман Скрипін, Данило Яневський і Катерина Супрун в студії.

ДИВИТИСЬ https://youtu.be/RShFkNt_X3k
HTML Embed Code:
2024/05/21 14:44:28
Back to Top