TG Telegram Group Link
Channel: Logos Publications نشر لوگوس
Back to Bottom
«آقای استالین دوشنبه یادتان نرود؛ سفرنامه مصور ویدئوی دوچرخه سواری در کشور تاجیکستان» از سوی نشر لوگوس منتشر شد.
این کتاب که نثری آمیخته به طنز دارد به خاطرات و تجربیات نگارنده در کشور تاجیکستان می‌پردازد. اینفوگرافیک سه هزار ساله کشور تاجیکستان، استفاده از بیش از ۱۰۰ تصویر، طراحی جذاب و زیبا بخشی از این کتاب مصور است.
از ویژگی‌های متمایز کتاب، سفر ویدئویی در ابتدای هر فصل از کتاب است. خواننده کتاب می‌تواند با اسکن کیوآرکد ویدئوهای دیده شده نویسنده کتاب را هم مشاهده کند.
عدالت عابدینی عکاس، نویسنده و مترجم، متولد سال ۱۳۵۷ و فارغ التحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی است. وی از سال ۱۳۸۵ همه ساله بیش از یک ماه را با هدف مردم نگاری و تصویربرداری، با دوچرخه به داخل و خارج از کشور سفر می‌کند.
عابدینی در سال ۹۲ موفق به دریافت جایزه دیپلم افتخار عکاسی از کانون پرورشی فکری کودکان شده است.
به گزارش ایبنا؛ «آقای استالین دوشنبه یادتان نرود؛ سفرنامه مصور ویدئوی دوچرخه سواری در کشور تاجیکستان» در سال ۱۴۰۲ به قیمت ۲۰۰ هزار تومان با شمارگان ۴۰۰ نسخه از سوی نشر لوگوس راهی بازار نشر شده است.
لینک خرید کتاب
@irlogos
Forwarded from لاله مولائی (Laleh Molaei)
لاله_مولائی_گزاره_10_دانشجوی_امروز_زبان‌شناسی_و_نشانه‌شناسی_خوداشتغال،.pdf
12.1 MB
در این فرسته، گزارشی از کارگاه «دانشجوی امروز زبان‌شناسی و نشانه‌شناسی؛ خوداشتغال، اشتغال‌زا و کارآفرین فردا» ارائه می‌شود. این کارگاه با تدریس #لاله_مولائی اجرا شده و این گزارش در گزارهٔ ۱۰ از انجمن علمی زبان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی به چاپ رسیده است.

#زبان‌شناسی_نشانه‌شناسی_ره‌یاری
#خوداشتغال_اشتغال‌زا_کارآفرین
#راهبری_مشاوره_هدایتگری_یاریگری


@MolaeiLaleh
Forwarded from زبان و فرهنگ (سامان سامنی)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سخنرانی
فایل تصویری کارگاه تخصصی تحلیل گفتمان.

سخنران:
👤دکتر سیدعلی اصغر سلطانی، دانشیار گروه زبان‌های خارجی و مطالعات بینافرهنگی در دانشگاه باقرالعلوم قم.

موضوع: آشنایی با نظریه‌های گفتمان.
مکان: دفتر مرکزی دعبل.
زمان: اردیبهشت 1396.
@Langture
کتاب «بی‌بی‌سی فارسی و منافع انگلیس در ایران» برآن است یکی از حوزه‌های مهم روابط ایران و بریتانیا را متناظر با تحولات و تغییرات ماهیت دیپلماسی عمومی واکاوی کند و داستان بیش از ۷۰ سال فعالیت بخش فارسی بی‌بی‌سی و واکنش‌های ایرانیان به آن را بازگو کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، رسانه‌های جمعی و فرایند ارتباطات تحولات گسترده‌ای را در قرن بیست و یکم شاهد بوده و هژمونی سنتی رسانه‌های غربی به‌ویژه در خاورمیانه با چالش‌های شدیدی مواجه شده است. امروزه مطالعات و پژوهش‌هایی که به‌طور جدی رسانه‌ها را به‌ویژه در سطح جهانی بررسی می‌کنند، باید موضوعاتی مثل نقش دولت‌ها، پروپاگاندا و تبلیغات و شکل‌های جدید دیپلماسی را در بروز تعارضات، در کانون توجه خود قرار دهند.


کتاب «بی‌بی‌سی فارسی و منافع انگلیس در ایران» برآن است یکی از حوزه‌های مهم روابط ایران و بریتانیا را متناظر با تحولات و تغییرات ماهیت دیپلماسی عمومی واکاوی کند و داستان بیش از ۷۰ سال فعالیت بخش فارسی بی‌بی‌سی و واکنش‌های ایرانیان به آن را بازگو کند.
گزارش کامل را در وبسایت خبرگزاری ایبنا بخوانید.
@irlogos


خرید از وبسایت نشر لوگوس
پخش از ققنوس
نشر لوگوس منتشر کرد:

جمرستان: سرگذشت جنبش اسلام‌‌گرای عراق
دکتر سیدعلی مؤمن


دکتر مؤمن در کتاب «جمرستان» صدسال تاریخ سیاسی عراق را برسی می‌کند. این بررسی تاریخی با تمرکز بر رفتار و فعالیت جنبش اسلامی عراق، به‌عنوان مهم‌ترین کنشگر حیات سیاسی عراق رقم می‌خورد؛ چه در دورۀ رویارویی با رژیم بعث پیش از سال ۱۳۸۲ و چه در دورۀ همراهی با نظام پس از سقوط رژیم. از دلایل اهمیت این کتاب تخصص نویسنده در تاریخ سیاسی عراق معاصر و آشنایی وی با حزب دعوت اسلامی است، چنان‌که شمارگان بسیاری از کتاب‌ها، پژوهش‌ها و مقاله‌هایش به دو زبان عربی و فارسی منتشر شده و برخی از این آثار به زبان‌های مختلف ترجمه شده است. اکنون این آثار منبعی معتبر پیرامون مطالعات عراق و جنبش‌های اسلامی در عراق است، چنان‌که مطالعه گروه‌های شیعی، تاریخ، اندیشه سیاسی، جریان‌شناسی و مؤلفه‌های اساسی، مذهبی و تشکیلاتی عراق بدون مراجعه به آثار این نویسنده دشوار است. این آثار اطلاعات بسیاری دربارۀ چالش‌های نظام‌ها و گروه‌های سیاسی عراق و ائتلاف‌های داخلی و خارجی و اختلافات داخلی عراق را دربردارد.
خرید از وبسایت نشر لوگوس از هم اکنون
پخش از ققنوس

@irlogos
فهرست_و_مقدمه_جمرستان_جنبش_اسلامگرای_عراق.pdf
682.9 KB
نشر لوگوس منتشر کرد:

جمرستان: سرگذشت جنبش اسلام‌‌گرای عراق
دکتر سیدعلی مؤمن

خرید از وبسایت نشر لوگوس از هم اکنون

@irlogos
نشر لوگوس منتشر کرد:

حزب دعوت اسلامی: از اپوزيسيون تا قدرت
دکتر سیدعلی مؤمن


حزب دعوت اسلامی به مطالعه تاریخ، ایدئولوژی، اندیشه‌ها، تحولات سیاسی، و درگیری‌های پیش روی حزب دعوت اسلامی از زمان تأسیس پرداخته و نشان می‌دهد چگونه این حزب از مهم‌ترین سازمان مخالف رژیم عراق در روزگار سلطه حزب بعث، به مهم‌ترین کنشگر و بازیگر حیات سیاسی عراق پس از سقوط صدام تبدیل شد. از دلایل اهمیت این کتاب تخصص نویسنده در تاریخ سیاسی عراق معاصر و آشنایی وی با گروه‌های اسلامی و حزب دعوت اسلامی است، چنان‌که شمارگان بسیاری از کتاب‌ها، پژوهش‌ها و مقاله‌هایش به دو زبان عربی و فارسی منتشرشده و برخی از این آثار به زبان‌های مختلف ترجمه شده است. این آثار منبعی معتبر پیرامون جنبش‌های اسلامی در عراق به شمار می‌رود. مطالعه دربارۀ گروه‌های شیعی، تاریخ، اندیشه سیاسی، جریان‌شناسی و مؤلفه‌های اساسی، مذهبی و تشکیلاتی عراق بدون مراجعه به آثار این نویسنده دشوار است. این آثار اطلاعات بسیاری دربارۀ چالش‌های نظام‌ها و گروه‌های سیاسی عراق و ائتلاف‌های داخلی و خارجی و اختلافات داخلی عراق را در بر دارد.

خرید از وبسایت نشر لوگوس
پخش از ققنوس

@irlogos
دریافت_فهرست_و_مقدمه_حزب_دعوت_اسلامی.pdf
610.2 KB
نشر لوگوس منتشر کرد:

حزب دعوت اسلامی: از اپوزيسيون تا قدرت
دکتر سیدعلی مؤمن


لینک خرید از وبسایت نشر لوگوس
@irlogos
Forwarded from Logos Publications نشر لوگوس (Ali Soltani)
نشر لوگوس منتشر کرد:

کتاب‌شناسی جامع ساخت‌واژه زبان فارسی
مهدیه آروین و خانم دکتر نگار داوری اردکانی


«کتاب‌شناسی جامع ساخت‌واژه فارسی»، اثری مرجع است که مجموعه آثار منتشرشده در حوزۀ ساخت‌واژۀ زبان فارسی از سال ۱۳۴۲ تا ۱۴۰۲ را در بر دارد. در این اثر، منابع ساخت‌واژه فارسی به تفکیک زیرحوزه‌های ساخت‌واژه تنظیم و طبقه‌بندی‌شده‌اند و شامل مقدمه‌ای است پیرامون ضرورت تهیه کتابشناسی‌ها و نیز اهمیت حوزۀ مطالعاتی علم‌سنجی و کتاب‌سنجی در پیشبرد و اعتلای حوزه‌های علمی با تمرکز ویژه بر اهمیت تولید چنین کتاب مرجعی در حوزۀ ساخت‌واژه فارسی. شاید بتوان گفت که مهم‌ترین ضرورت تهیه و انتشار چنین اثری فراهم آوردن امکان برنامه‌ریزی و توسعۀ ساخت‌واژه فارسی است . نگارندگان، مؤخره کتاب را به پیشنهادی برای تدوین کتاب جامع ساخت‌واژه فارسی اختصاص داده‌اند. این اثر برای پژوهشگران حوزۀ ساخت‌واژه این امکان را فراهم می‌آورد تا با و اطمینان بیشتری پا بر شانه‌های اسلاف خود گذاشته، آثار منقح‌تری را در این حوزه خلق کنند. به بیان کوتاه، این کتاب، اثری آینده‌نگرانه است که مرور زمان قدر آن را آشکارتر می‌سازد.
خرید از وب‌سایت نشر لوگوس


@irlogos
Forwarded from لاله مولائی
🔘فصل سوم از کتاب ره‌یاری: رویکردهای فلسفی، زبانی، اجتماعی و شناختی([۱۴۰۰] ۱۴۰۲: ۱۰۵-۱۴۹)

#نشر_لوگوس
مترجم_پدیدآور:
#لاله_مولائی

▪️فصل سوم به بررسی گفتمان‌های غالبی می‌پردازد که اساس کاربست ره‌یاری را در عصر حاضر ساخته و شکل داده‌اند.

▪️این فصل گفتمان‌های غالبی را بررسی می‌کند که به ره‌یاری و تأثیر این گفتمان‌ها بر کاربست‌های ره‌یاری شکل می‌دهند. فصل موردنظر با استفاده از پژوهش‌های پیشین و تحلیل گفتمان ره‌یاری چگونگی شکل‌گیری ره‌یاری امروزی براساس چهار گفتمان اصلی را بررسی می‌کند.

▪️فصل سوم اشاره می‌کند که پیکرۀ روبه‌رشد پیشینۀ ره‌یاری اغلب بر خُردکاربست‌های ره‌یاری (نحوۀ ره‌یاری) تمرکز دارد و نظریۀ سنتی ره‌یاری بر الگو‌های روان‌درمانی کاربردی استوار است (بلاکرت، 2006؛ گاروی و همکاران، 2009؛ کاکس و همکاران، 2014). این امر خلئی در پیشینۀ این حوزه ایجاد می‌کند که تأثیرات (گفتمان‌های) گسترده‌تر اجتماعی، نظری و سازمانی مؤثر بر شکل‌دهی به ره‌یاری را از نظر دور می‌دارد. این گفتمان‌های وسیع‌تر دیدگاه‌هایی نظیر مدیریت‌گرایی، اعمال مذهبی و معنوی، فلسفۀ وجودی، جهانی‌شدن و تأثیرات عصر رقمی را نیز در برمی‌گیرند و ...

#گفتمان
#تحلیل_گفتمان_کلام
#ره‌یاری_کوچینگ_مربیگری


@MolaeiLaleh
بی‌بی‌سی فارسی و منافع انگلیس در ایران: نگاهی به تاریخ پیچیده یک رسانه

کتاب «بی‌بی‌سی فارسی و منافع انگلیس در ایران» نوشته آنابل سربرنی و معصومه طرفه با ترجمۀ محمدرضا رضایی بایندر و فاطمه عظیمی فرد، از سوی نشر لوگوس وارد بازار کتاب شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب به بررسی تاریخچه و نقش بخش فارسی بی‌بی‌سی، در تحولات سیاسی و اجتماعی ایران می‌پردازد.


خرید از وبسایت نشر لوگوس
پخش از ققنوس

گزارش کامل از خبرآنلاین


@irlogos




https://www.khabaronline.ir/news/1898901/بی-بی-سی-فارسی-و-منافع-انگلیس-در-ایران-نگاهی-به-تاریخ-پیچیده
نشر لوگوس منتشر کرد:

روانشناسی رسانه‌های اجتماعی
سیاران مک‌ماهون
ترجمۀ خانم دکتر سیده زهرا اجاق


اگر کنجکاوید که بدانید رسانه‌های اجتماعی با روان ما چه می‌کنند، این کتاب را بخوانید. گوشه کوچکی در اینترنت برای خود می‌سازیم تزیینش می‌کنیم. اما در واقع داریم کار پیچیده‌ای انجام می‌دهیم: داریم دربارۀ خودمان حرف می‌زنیم. آیا شخصی را توصیف می‌کنیم که هستیم یا شخصی را که دوست داریم باشیم، وصف می‌کنیم؟ همۀ اهمیت رسانه‌های اجتماعی در این است که گوشۀ امنی به ما می‌دهند تا نسخۀ بهتری از خودمان را عرضه کنیم؛ اما گاهی این کار به تلاشی ویرانگر تبدیل می‌شود. علاوه بر این، عنصر اساسی در همۀ رسانه‌های اجتماعی، توانایی برقراری ارتباطِ خصوصی است. تلاش برای ساختن صمیمیت‌هایی که همیشه افشا می‌شوند و ممکن است زندگی‌مان را تحت‌تأثیر قرار دهند. این ویژگی‌ها از نظر روان‌شناسی چگونه کار می‌کنند؟ روان‌شناسی رسانه‌های اجتماعی تلاشی است برای پاسخ به این پرسش. اما نه با ارزیابی‌های تک‌بعدی. این کتاب، پیش‌فرض‌های شما را پس می‌زند و شما را به جهان پیچیده و جذابی وارد می‌کند.

خرید از وبسایت نشر لوگوس از هم اکنون
پخش از ققنوس

@irlogos
فهرست_و_مقدمه_روانشناسی_رسانه_های_اجتماعی.pdf
398.9 KB
نشر لوگوس منتشر کرد:

روانشناسی رسانه های اجتماعی
سیاران مک ماهون
ترجمۀ خانم دکتر سیده زهرا اجاق

دانلود صفحات ابتدایی، فهرست و مقدمه کتاب

خرید از وبسایت نشر لوگوس از هم اکنون
پخش از ققنوس

@irlogos
Forwarded from رسانه، فرهنگ - نشانه (Amin Fh)
••آنلاین••
@irCDS

روش‌های خوانش و تحلیل عکس
با تأکید بر عکس‌های خانوادگی و یادگاری
با
افسانه کامران،
دانش‌آموخته دکترای پژوهش‌هنر، استادیار و پژوهشگر حوزه‌های نشانه‌شناسی تصویر، مطالعات فرهنگ دیداری ایرانیان و روش‌های تحلیل تصویر.
•••
عکس به عنوان فرمی بصری در روزگار ما نه‌تنها در زندگی شخصی، بلکه در عرصه عمومی نیز مصرف نامحدود دارد. لازم نیست حتما عکاس باشیم تا این مسئله را بفهمیم؛ «زندگی معاصر با تصاویر عکاسی القاء می‌شود و عکاسی راهی برای زندگی شده است.» عکاسی مردم را راهنمایی می‌کند تا چگونه ببینند، چه چیزی را ببینند و چه چیزهایی را به یاد آورند، چه چیزی را به عنوان دیدن ارزشمند در نظر گیرند، چگونه ظاهر اشیاء و چیزها را تصور کنند؛ و چگونه درباره هویت خویش و دیگران و حتی نیاکان خود بیندیشند؛ در واقع عکس‌ها به تجربیات ما شکل می‌دهند. امروزه عکاسی جزء رمزگان مرکزی فرهنگ ماست و وقتی رمزگانی در فرهنگی مرکزی ‌شود، به مدلی برای دیگر انواع مصنوعات بدل می‌شود. از این رو، می‌توان عکاسی را به عنوان تکنولوژی اطلاعاتی چارچوب‌بندی کرد که بیشتر رسانه‌هایی که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم را شکل می‌دهد. به همین دلیل خوانش عکس و شناخت ابعاد آن تنها به متخصصان این حوزه مرتبط نیست، و به بخش مهمی از مطالعه فرهنگ و مناسبات آن بدل شده است. این کارگاه ضمن آشنایی بیشتر شرکت‌کنندگان با تعریف چارچوب‌های فرهنگ دیداری درصدد است تا بر شیوه‌های تحلیل عکس تمرکز یابد. هدف اصلی این کارگاه معرفی روش‌های کیفی، و چگونگی کاربست آنها در تحلیل عکس‌ها؛ به ویژه عکس‌های یادگاری و خانوادگی است. در هر جلسه ابتدا یک مسئله پژوهشی در حوزه فرهنگ دیداری مطرح و بر اساس آن مسئله شیوه تحلیل عکس معرفی می‌شود و یک عکس یا یک مجموعه‌عکس با روش معرفی‌شده تحلیل خواهد شد.
•••

سرفصل جلسات:
- جلسه اول:
پدیدارشناسی عکس؛ (رولان بارت در اتاق روشن)
- جلسه دوم:
تحلیل روایت در آلبوم عکسهای خانوادگی
- جلسه سوم:
نشانه‌شناسی عکس؛ (کرس و ون لیوون در نشانه‌شناسی اجتماعی تصویر)
- جلسه چهارم:
تحلیل گفتمان انتقادی تصویر؛ (نورمن فرکلاف و ون لیوون و گیلیان رز)
•••
زمان: سه‌شنبه‌ها، ۱۸ تا ۲۰
شروع دوره: ۱۸ اردی‌بهشت

⭕️ برای ثبت نام و جزئیات دیگر، فقط به تلگرام موسسه پیام بدهید.

شماره‌ی تلگرام: ۰۹۰۲۶۰۵۶۴۶۷

پاسخ‌گویی: شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۴ تا ۲۰

#خوانش_مدرسه_روایت_است
اسامی شخصیت‌های تلویزیونی، تناسبی با سلایق مردم ندارد/ تاثیر مجموعه‌‌های تلویزیونی بر نام‌گذاری فرزندان

بررسی نام‌گذاری شخصیت‌ها در سریال‌های پربیننده تلویزیون در دو دهه اخیر و اسامی پربسامد ثبت‌احوال نشان داد مشابهت و هماهنگی چندانی بین سلایق سازندگان سریال‌ها با سلایق عمومی مردم در نام‌گذاری دیده‌ نمی‌شود و اغلب نویسندگان این برنامه‌ها اسامی خنثی و غیرهویتی را برای شخصیت‌ها انتخاب می‌کنند.
در پیوند زیر بخوانید:

https://www.ibna.ir/news/500138/%D8%A7%D8%BA%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF

دکتر #بهمن_زندی
🇮🇷 @linguiran
نشر لوگوس منتشر کرد:

یوتوپیا و دیستوپیا در ایران معاصر
بررسی تطبیقی آثار ادبی در دو برههُ تاریخ معاصر ایران

نوشته خانم دکتر میترا زرگر

كتاب حاضر با اتکا به بینشی جامعه‌شناختی-تاریخی سعی در معرفی و موشکافی لایه‌های عمیق‌تری دارد که نقشی تعیین‌کننده در تحولات اندیشه‌ای ایران داشته‌اند. در جلد اول، به بسترهای جهانی یرداخته می‌شود که در ترکیب با ساختار نظام اجتماعی ایران سبب می‌شوند تا در برهه‌ای روح آرمان‌خواهی بر جامعه دمیده شود و در برهۀ دیگر اما، جامعه شاهد غلبۀ مشی آرمان‌گریزانه باشد. در برهۀ نخست از دورۀ مورد بحث آرمان‌خواهی مهم‌ترین صدای تغییر و تنها امکان برای رسیدن به سعادت ابدی دانسته می‌شد ولی از دهۀ هفتاد به‌این‌سو، جامعه با بی‌اعتنایی به آرمان‌های جمعی، سعادت را در تکریم فرد و بازتعریف هویت‌های فردی کتمان‌شده تعبیر می‌كند. این کتاب، با ریزبینی در آثار مطرح ادبی، به مقایسۀ «آرمان‌خواهی» در هر یک از این دو برهه می‌پردازد که به ما کمک می‌کند تا تأثیر تغییرات در نظم اجتماعی جهانی و ساختارهای داخلی را بر بینش شاعران و نویسندگان نشان دهد.
خرید از وبسایت نشرلوگوس
#نمایشگاه_مجازی_کتاب
#پخش_ققنوس
@irlogos
فهرست_و_مقدمه_یوتوپیا_و_دیستوپیا_در_ایران_معاصر_جل_240505_121842.pdf
496.7 KB
فهرست و مقدمه کتاب
نشر لوگوس منتشر کرد:

یوتوپیا و دیستوپیا در ایران معاصر
بررسی تطبیقی آثار ادبی در دو برههُ تاریخ معاصر ایران
نوشته خانم دکتر میترا زرگر

كتاب حاضر با اتکا به بینشی جامعه‌شناختی-تاریخی سعی در معرفی و موشکافی لایه‌های عمیق‌تری دارد که نقشی تعیین‌کننده در تحولات اندیشه‌ای ایران داشته‌اند. در جلد اول، به بسترهای جهانی یرداخته می‌شود که در ترکیب با ساختار نظام اجتماعی ایران سبب می‌شوند تا در برهه‌ای روح آرمان‌خواهی بر جامعه دمیده شود و در برهۀ دیگر اما، جامعه شاهد غلبۀ مشی آرمان‌گریزانه باشد. در برهۀ نخست از دورۀ مورد بحث آرمان‌خواهی مهم‌ترین صدای تغییر و تنها امکان برای رسیدن به سعادت ابدی دانسته می‌شد ولی از دهۀ هفتاد به‌این‌سو، جامعه با بی‌اعتنایی به آرمان‌های جمعی، سعادت را در تکریم فرد و بازتعریف هویت‌های فردی کتمان‌شده تعبیر می‌كند. این کتاب، با ریزبینی در آثار مطرح ادبی، به مقایسۀ «آرمان‌خواهی» در هر یک از این دو برهه می‌پردازد که به ما کمک می‌کند تا تأثیر تغییرات در نظم اجتماعی جهانی و ساختارهای داخلی را بر بینش شاعران و نویسندگان نشان دهد.

خرید از وبسایت نشرلوگوس

#پخش_ققنوس
@irlogos
کتاب های مورد نیاز خود را از
انتشارات لوگوس در نمایشگاه مجازی کتاب تهران تهیه کنید.

نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در چند روز آینده شروع می‌شود.

🔹 لینک خرید کتاب‌های نشر لوگوس از نمایشگاه مجازی کتاب:

https://book.icfi.ir/book?exhibitorId=866

✳️ اگر دانشجو یا طلبه هستید، ۷۰۰هزار تومان بن کتاب به شما تعلق می‌گیرد (۲۸۰هزار تومان آن با وزارت ارشاد و بقیه‌اش با خودتان است).

✳️ اگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستید، ۸۰۰هزار تومان بن کتاب به شما تعلق می‌گیرد (۴۰۰هزار تومان آن با وزارت ارشاد و بقیه‌اش با خودتان است).
نقد کتاب «فرهنگ دانشگاهی در دانشگاه ایرانی»

با حضور:
🔻دکتر فیروزه اصغری، عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی

🔻دکتر گلنار مهران، استاد دانشگاه الزهرا

🔻دکتر مقصود فراستخواه، استاد موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی

زمان: سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ساعت ۱۱ تا ۱۳
مکان: پاسداران، خیابان مؤمن‌نژاد(گلستان یکم)، پلاک ۱۲۴، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، تالار فارابی
‏پخش زنده در : b2n.ir/icscs
Forwarded from Logos Publications نشر لوگوس (Ali Soltani)
فهرست_و_مقدمه_فرهنگ_دانشگاهی_در_دانشگاه_ایرانی.pdf
347.6 KB
نشر لوگوس منتشر کرد:

دانلود صفحات ابتدای، فهرست و مقدمه «فرهنگ دانشگاهی در دانشگاه ایرانی»
خانم دکتر فیروزه اصغری

لینک خرید از وبسایت نشر لوگوس
@irlogos
HTML Embed Code:
2024/05/06 17:04:40
Back to Top