TG Telegram Group Link
Channel: شبکه‌ملی‌موسسات‌نیکوکاری
Back to Bottom
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بشناسیم، هم‌صدا شویم و تاثیرگذار باشیم!
سیده نسترن رضوی مدیرعامل «خیریه محمد حسین رضوی» از نحوه درست مواجهه با بیماران مبتلا به سرطان می‌گوید...
#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه
#هفته_جهانی_سرطان
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از محتوای آموزشی دکتر علیرضا نبی در دوره بلندمدت مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه
*فراخوان شرکت در چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش (با تمرکز بر حوزه سالمندان)*

بدینوسیله از موسسات عضو شبکه دعوت می‌شود نسبت به ثبت‌نام و حضور در چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش که در حوزه سالمندان طراحی و برنامه‌ریزی شده است اقدام فرمایند.

این رویداد سه روزه در محورهای مختلف اشاره شده در پوستر و فضاهای آموزشی پیش رویداد، در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۷ بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. (مشارکت و حضور متقاضیان در طی این روزها در فضای برگزاری رویداد الزامی است) .

همچنین به تیم‌های برگزیده در این رویداد جوایز قابل توجهی نیز اهدا می‌گردد.

امکان مشارکت و ثبت‌نام نمایندگان موسسات عضو شبکه در این رویداد با تخفیف ویژه اعضای شبکه فراهم می‌باشد.

جهت هماهنگی بیشتر با شماره 09039747744 (آقای جهانی) در ارتباط باشید.
موسسه ایزد دوستان؛ در گیلان بذر مهر می‌کارد

برای انعکاس یک اتفاق اثربخش به سراغ موسسه «ایزد دوستان شمال» رفتیم مدیرعامل این موسسه در گفتگو با رسانه شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه گفت :
ما می‌خواستیم یک پایگاه گردشگری برای برندینگ و جذب گردشگر به روستای موسی کلایه داشته باشیم و چه بهتر از کافه‌ای در یک منطقه زیبا که بشود قدری نوشیدنی در آن نوشید و کمی کتاب خواند؟!
وی افزود: ۴۰ سالی می‌شد که دستگاهای چادرشب‌بافی در گوشه انبار خانه‌های موسی کلایه خاک می‌خورد. بافتن چادرشب‌های اعلا از سنت‌های قدیمی این روستا بوده که به فراموشی سپرده شده بود. حالا ایزد دوستان شمال به کمک روستاییان، ۱۰ دستگاه چادر شب‌بافی را به تکاپو بافتن و درآمدزایی وا داشته است. سه نفر از افراد روستا نیز به صورت حرفه‌ای برای آموزش چادرشب‌بافی آموزش می‌بینند تا آن را به دیگران انتقال داده و این سنت ارزشمند را برای آیندگان حفظ کنند و از آن درآمد داشته باشند.

این تنها بخشی از گزارش خبری تهیه شده از موسسه «ایزد دوستان شمال» است. گزارش کامل را در سایت شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه بخوانید

لینک مطالعه گزارش 👇

B2n.ir/Izaddostanshomal

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه
بدینوسیله برگزاری *«نمایشگاه دستاوردهای سمن‌ها»* به مناسبت *«روز جهانی سمن‌ها»* به اطلاع موسسات عضو شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه رسانده می‌شود.

ستاد سمن‌های شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت روز جهانی سمن‌ها نمایشگاه و بازارچه ای را از تاریخ 12 اسفند ماه لغایت 15 اسفند ماه 1402 در محل ستاد سمن‌ها برپا خواهد کرد؛ همچنین در طی این برنامه برگزاری نشست‌های جانبی مختلفی همچون: همایش، سمینار، کارگاه آموزشی و عصرانه‌های تخصصی در دستور کار قرار گرفته و در پایان نیز ویژه برنامه‌ای به مناسبت جشن روز اختتامیه تدارک دیده شده است.

به همین منظور از حضور شما موسسات عضو شبکه درخواست می‌شود؛ درصورت تمایل به شرکت در این برنامه و کسب اطلاعات بیشتر نهایتا تا ساعت ۱۲ روز نهم اسفند، با شماره 09039747744 (آقای جهانی) از طریق فضای مجازی در ارتباط باشید.
می‌گویند بعید است چراغی را روشن کنی و خود از روشنایی‌اش ‌بی‌بهره بمانی.
جهان گرامی می‌دارد روز مردمانی را که فارغ از نفع شخصی به دنبال بهبود بخشیدن حال جهان هستند.
مردمانی از جنس عشق، مهربانی و محبت...
و چه نیک‌بختیم ما در شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه که همراهی ارزشمند شما نیک‌سیرتان فعال در سازمان‌های مردم‌نهاد را در کنار خود داریم و می‌توانیم فرخنده روز جهانی سازمان‌های مردم‌نهاد را به شما شادباش گوییم.

روز جهانی سازمان‌های مردم‌نهاد مبارک

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه
هفده سال از تاسیس انجمن «ام‌اس خراسان شمالی» به همت خیرین نیک‌اندیش می‌گذرد. سهیلا پیدا زنی که خودش سال‌ها درگیر این بیماری بوده و هست، اولین قدم‌ها را برای تاسیس این انجمن برداشت. او در سال ۸۴ دچار این بیماری شد و با تلاش توانست انجمن ام‌اس خراسان شمالی را در این استان تاسیس کند که در آن سال‌ها پنجمین انجمن در سطح کشور بود. در بدو تاسیس زیر نظر انجمن ام‌اس ایران فعالیت کرد و پس از آن بنا بر بخشنامه‌های اداری، از نظر منابع مالی و کمک‌رسانی مستقل شد و امروز با حمایت‌های مردمی و منابع مالی مردمی اداره می‌شود.
وی درخصوص این انجمن و فعالیت‌هایش می‌گوید: در ابتدای راه بیست و سه بیمار مبتلا به ام‌اس شناسایی شدند و تا امروز نزدیک به بیش از ششصد بیمار ثبت شده در انجمن، با خدمات استانی داریم. ضمن اینکه علاوه بر کمک و خدمت‌رسانی به بیماران ام‌اس، بیماران اِی اِل اِس و بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص دیگر نیز از کمک‌های این انجمن بهره می‌برند.

ادامه این گزارش خبری را در سایت «شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه»، بخوانید👇

B2n.ir/MsKhorasanshomali

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه #انجمن_ام‌اس #انجمن_ام‌اس_خراسان_شمالی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تفکر استراتژیک در سمن‌ها چه اهمیتی دارد؟!

مشاوره و آموزش‌های تخصصی در حوزه مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد، یکی از خدمات «شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه» به موسسات عضو است.

جهت دریافت این خدمات با ما در ارتباط باشید.

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_خیریه #سازمان_مردم_نهاد #سمن #خیریه #مدیریت_سازمان‌های_مردم‌نهاد #مدیریت #ngo #تخصص #نیکوکاری
با کاشتن نیکی در این جهان، بهار عشق می‌روید!
نوروز بر نیک‌اندیشان جامعه مبارک‌باد 🪻

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_خیریه #سازمان_مردم_نهاد #نوروز #خیریه
احتمالا اسم «خانه امن آتنا» را شنیده‌اید! خانه‌ای امن برای زنانی که به دلیل «خشونت‌خانگی» از محل زندگی خود بیرون آمده و سرپناهی ندارند. خانه امن آتنا؛ با مدیریت زهرا افتخارزاده ۱۷ سال پیش، تاسیس گردید تا دختران و زنان سرزمین‌مان بدانند با همه محدودیت‌ها، مشکلات و تبعیض‌هایی که در جامعه و خانواده دارند، اگر در تنگنا قرار گیرند و جانشان در خطر باشد؛ سرپناهی برای حفظ امنیت، آسایش و آرامش، پذیرای آن‌هاست.
موسس «خانه امن آتنا» درخصوص چگونگی تاسیس این موسسه گفت: از سال ۸۵ در اوایل جوانی، با همراهی تعدادی از دانشجویان داوطلب که دغدغه‌های اجتماعی  مشترک داشتیم فعالیتمان را آغاز کردیم. هماه موقع گروهی از خانواده‌های کم‌برخوردار به ما معرفی شدند تا معلم فرزندانشان باشیم. از سال ۸۵ تا ۸۹ فعالیت ما غیر‌رسمی و داوطلبانه بود. سال  ۸۹ توانستیم از «سازمان ملی جوانان» مجوز بگیریم. سال ۹۰ بود که فعالیتمان در محله خاک سفید تهران در مکانی کوچک شکل گرفت. آنجا علاوه بر بحث تحصیلی و آموزشی بچه‌ها، محل کوچکی برای زنان در نظر گرفتیم تا به کار خیاطی مشغول شوند. در تمام این سال‌ها، به طرز عجیبی با آسیب‌های گوناگونی مواجه شدیم که چیزی از آن‌ها نمی‌دانستیم و علم و تجربه آن را نداشتیم. به همین علت تصمیم گرفتیم به صورت تخصصی آسیب‌های اجتماعی را پیگیری کنیم. ما توانستیم سال ۹۳ از سازمان بهزیستی مجوز «موسسه ارتقای کیفیت زندگی زنان آتنا» را دریافت کنیم. رویکرد اصلی ما؛ فعالیت علمی و تخصصی در زمینه «زنان و دختران» بود. فعالیت‌های آتنا و هر انجمن یا گروه‌های مردم‌نهاد دیگری، کمک به کاهش آسیب‌هاست نه از بین بردن آن‌ها....

ادامه این گزارش خبری را در سایت شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه مطالعه فرمایید.

لینک گزارش خبری:
B2n.ir/Atenango

(برای ورود به سایت فیلترشکن خود را خاموش فرمایید)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در سال ۱۴۰۲
برنامه «دیــدار فعالین اجتماعی» به میزبانی شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه برگزار می‌شود.

علیرضا آتشک مدیر عامل شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در این باره اظهار کرد: بنا داشتیم تا در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ای با هدف تعامل و هم‌افزایی اعضای شبکه ملی برگزار کنیم به همین جهت با همکاری مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در صدد برگزاری برنامه «دیدار فعالین اجتماعی» برآمدیم. وی با اشاره به محورهای این برنامه افزود: هم‌اندیشی و گفتگوی فعالین اجتماعی، ارائه برنامه استراتژیک شبکه ملی، تقدیر از داوطلبین و سخنرانی اجتماعی توسط کاوه یزدی‌فرد؛ مشاور خدمات اجتماعی سازمان‌های مردم‌نهاد با موضوع «طراحی و راهبری تغییر، عامل کلیدی موفقیت سازمان‌های مردم‌نهاد»، جزو محورهای اصلی برنامه خواهد بود. آتشک در پایان از فعالین اجتماعی به ویژه اعضای شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، برای ثبت‌نام در برنامه «دیدار فعالین اجتماعی» دعوت به عمل آورد.

جهت تکمیل فرم ثبت‌نام روی لینک زیر کلیک فرمایید:
https://B2n.ir/Didarngo

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه #فعال_اجتماعی #جامعه_مدنی #NGO
روزتان مبارک فرزندان سرزمینمان که خاطرات کودکی‌شان را با عشق معطر می‌کنید.

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه
رویداد «دیدار فعالین اجتماعی» برگزار شد

به گزارش رسانه شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه؛ «دیدار فعالین اجتماعی» در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و با حضور نزدیک به ۱۰۰ نفر از فعالین جامعه مدنی برگزار گردید.
در این دیدار که به همت «شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه»، در محل سالن همایش مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برپا گردیده بود؛ علی اصغر خامنوی رئیس هیئت‌مدیره، علیرضا آتشک مدیرعامل و پیمان مغازه عضو هیئت‌مدیره و خزانه‌دار در شبکه ملی موسسات نیکوکای و خیریه به بیان نکات مختلف و ارائه مسیر پیش روی شبکه ملی در سال ۱۴۰۳ پرداختند.
همچنین کاوه یزدی‌فرد؛ مشاور طراحی استراتژی و ساختار سازمان‌های مردم‌نهاد نیز اقدام به ارائه سخنرانی ویژه‌ای تحت عنوان «طراحی و راهبری تغییر؛ عامل کلیدی موفقیت سازمان‌های مردم‌نهاد» نمود.

لینک مطالعه گزارش خبری دیدار فعالین اجتماعی 👇

B2n.ir/DIIDARNGO

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه #نیکوکاران #فعالین_اجتماعی #خیریه #خیرین #موسسات_مردم‌نهاد #سمن #موسسه_مردم‌نهاد #مجتمع_آموزشی_نیکوکاری_رعد #کاوه_یزدی_فرد
فیلم سخنرانی کاوه یزدی‌فرد؛ مشاور خدمات اجتماعی سازمان‌های مردم‌نهاد، با موضوع «طراحی و راهبری تغییر؛ عامل کلیدی موفقیت سازمان‌های مردم‌نهاد» در سایت شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه قابل دسترسی است🙏
جهت مشاهده پس از خاموش کردن فیلترشکن روی لینک زیر کلیک نمایید

B2n.ir/taghirngo

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه #کاوه_یزدی‌فرد

یکی از موسساتی که در شمار ۲۲۰ عضو «شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه» قرار دارد؛ «مجمع ترنم صبح سپید» است. اغلب مردم این موسسه را با پلتفرم «سایه» به نشانی www.sayeh.ir می‌شناسند و سایه از ترنم صبح سپید در عرصه خیر شناخته شده‌تر است.مدیر عامل ترنم صبح‌سپید با اشاره به اینکه در سایه با هزار تومان هم می‌توان در کار خیر سهیم شد گفت: در پلتفرم سایه خیرینی فعال هستند که با پرداخت روزانه هزار تومان در یک کار خیر شریک می‌شوند. رفتارشناسی خیرین سایه بسیار عجیب و قابل تامل است. در اینجا شاهد فعالیت خیرینی هستیم که مبالغ معینی را در ساعات مشخصی از شبانه‌روز، به صورت مستمر پرداخت می‌کنند و روشن‌گر چراغ عرصه خیر هستند. بررسی دیتاهای مربوط به پرداخت خیرین و نحوه عملکردی آن‌ها می‌تواند اطلاعات مفیدی را درخصوص جذب و نگهداشت خیرین در دسترس موسسات خیریه و سایه قرار دهد....
ادامه این گزارش خبری را در سایت شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه بخوانید
👇

B2n.ir/sayehngo

#شبکه_ملی_موسسات_نیکوکاری_و_خیریه #محمدعلی_سبحانی #خیرین #خیریه #پلتفرم_سایه
HTML Embed Code:
2024/05/08 11:50:40
Back to Top