TG Telegram Group Link
Channel: مدیریت و مهندسی نظام سلامت
Back to Bottom
انجمن علمی مهندسی صنایع فردوسی مشهد برگزار میکند:

🔸با ما در "نهمین" برنامه از سلسله جلسات IEGAP در لایو اینستاگرام همراه باشید

🎙 این هفته با حضور جناب مهندس "هادی آقا زاده" :
-متخصص علم داده در هلدینگ فناپ
-مشاور بهبود فرایند و تحلیل داده
- مدرس کارگاه های داده کاوی

📌 با موضوع "معرفی گرایش‌های مهندسی صنایع - سیستم های سلامت "

📆 چهارشنبه ۳۰ مهر ماه

ساعت ۲۱

📱 برای دنبال کردن ما در اینستاگرام اینجا را لمس کنید.

#IEGAP
#IEFUM

🆔@iefumm
🆔@engfum
🆔@ssafum
ان شالله چهارشنبه ۳۰ مهر در خدمت عزیزان علاقه مند به گرایش سیستم سلامت خواهم بود.

اگر شما نیز سوالی دارید می توانید در لایو مذکور سوالاتون رو بپرسید
یا که همین جا برایم ارسال کنید که در جلسه خودم آخر سر پاسخ بدم.


پ.ن: من اکانتی در اینستاگرام ندارم و لیکن دوستان انجمن علمی درخواست لایو کردند. حرف های جدیدی هم بود که بایستی گفته میشد در مورد این گرایش. به نوعی احساس وظیفه کردم که بعد از مدت ها و بعد از آموخته ها و تجربه های جدید، و مخصوصا در دوران کرونایی پاسخگوی دغدغه عزیزان باشم.

ان شالله با اکانت موقتی ساخته شده توسط دوستان خواهم آمد و پاسخگوی سوالات خواهم بود و بعد اکانت غیرفعال خواهد شد!

در مورد علت عدم علاقه ام به اینستا نیز بعدا خواهم نوشت☺️

با احترام
هادی آقازاده
نظام سلامت خوشگل

امروز ترامپ در مناظره ی دوم ریاست جمهوری قول «یک نظام سلامت جدید و خوشگل» را داد.
عبارت انگلیسی این بود:
Brand New Beautiful Healthcare
اما هیچ جزئیاتی از این نظام سلامت خوشگل خود ارائه نداد. برنامه پیشنهادی جو بایدن که BidenCare نامیده شده، مبتنی بر سیاست Affordable Care Act یا ACA است و مشابه بسیار زیادی با طرح ObamaCare دارد که اساس آن پوشش قشر کم توان مالی جامعه با بیمه کردن گسترده افراد است.

نظام سلامت آمریکا هم بسیار نظام سلامت ناکارآمدی است و این بیشتر ناشی از ساختار موجود در نظام سلامت آن هاست نه صرفا برنامه های مقطعی که این رئیس جمهور یا آن یکی پیشنهاد میدهد. در کل، سیستم سلامت با اصول فکری لیبرال هم خوانی ندارد (چیزی که آمریکایی ها عمیقا به آن باور دارند) و باید به سمت اصول سوشیالیستی (مثل انگلستان) حرکت شود.

پ.ن: طرح اوباماکیر، همان طرحی است که دست اندرکاران وزارت بهداشت زمان آقای هاشمی، با ترکیب ناقص آن با الگوهای نظام سلامت ترکیه و انگلستان تحت عنوان «طرح تحول نظام سلامت» ارائه کردند. علی رغم افزایش حدودا 3 درصدی GDP اختصاصی به نظام سلامت ایران پس از این طرح، به اذعان کارشناسان این برنامه به هیچ وجه به نتایج مورد نظر دست نیافت.

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
کارگاه جامع تولید ناب

مدت: 30 ساعت

زمان: پنجشنبه ها 8 تا 13

تاریخ شروع: 28 آبان

برگزار کننده: سازمان مدیریت صنعتی با همکاری انجمن علمی مهندسی صنایع ایران
به همراه مدرک معتبر از سازمان مدیریت صنعتی ایران

مدرس: هادی آقازاده (تحلیلگر کسب و کار، متخصص علم داده و مشاور بهبود فرآیند، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر)


ثبت نام از طریق وب سایت سازمان مدیریت صنعتی و یا تماس با شماره 02122016670
در کارگاه جامع تولید ناب، که به همت سازمان مدیریت صنعتی و انجمن علمی مهندسی صنایع ایران برگزار خواهد شد، مخاطب ابتدا یک مسئله واقعی زنجیره تأمین برای یک کارخانه مونتاژ با تمام مسائل موجود در ایران را به صورت شبیه سازی شده خواهد شناخت، سپس وضعیت موجود این کارخانه تحلیل شده و مشکلات آن با ابزارهای موجود در تولید ناب مدل خواهد شد.

در ادامه و با پیشرفت کلاس، مخاطب به عنوان تحلیلگر تولید ناب، و بر اساس رویه موجود مسائل موجود کارخانه را یک به یک حل خواهد کرد و در نهایت در انتهای دوره، بهبود های پیشنهادی اعمال شده و کارخانه ی بهبود یافته با کارخانه در ابتدای دوره مورد مقایسه و تحلیل قرار می گیرد.

همه تلاشم در این کارگاه، معطوف به یاددهی عملی ابزارها و انتقال مفاهیم با توجه به شرایط موجود کارخانه های ایرانی در زمان حاضر خواهد بود.

خود تولید ناب، اولین بار در بحران نفتی 1970 بود که مورد توجه غرب قرار گرفت و حالا که کسب و کارهای ایرانی غرق بحران هستند، تولید ناب یکی از مهمترین ابزارها برای کاراتر شدن و اثر بخش تر شدن است.

سیلابس دوره را در اینجا می توانید ببینید

قصد دارم هر چه در این سال ها یاد گرفته ام، هر چه خوانده ام و هرچه در این زمینه بلدم را به مخاطب انتقال دهم. امید که کمک کوچکی برای کسب و کارهای ایرانی باشد.

فتأمل
هادی آقازاده
@healthcaremanagement
salammaneh.com
کایزن و کریس رونالدو

در پستی که اخیرا توسط رونالدو، اسطوره فوتبال منتشر شده است، او از علاقه خود به فلسفه کایزن پرده برداشته است.

کایزن یا بهبود مستمر، اساس و عصاره ی فرهنگ ژاپنی است که در شرکت های ژاپنی و با راهنمایی دکتردمینگ جاری و ساری شده است

کایزن فلسفه ای است که بر ایجاد بهبودهای بسیار کوچک اما همیشگی در محیط کار و زندگی تاکید دارد. فلسفه ای که صبر را با تلاش در هم می آمیزد و نتیجه آن، خروجی های بزرگ در نگاه بلند مدت است

مقاله ی ورزش 3 در این خصوص را بخوانید

فتأمل
هادی آقازاده
کایزن چیست؟

همیشه شده وقت هایی که سرشار از انرژی هستیم برای تغییر کردن و تغییر دادن؛ انگاری که وقتی یه نفر از در وارد می شه می بینه همه چیز مرتبه و اتاقی که شتر با بارش گم میشد حالا نظم و سامانی یافته و خلاصه همین جور علامت تعجبه که روی سر مخاطبین ما ظاهر می شه ولی افسوس که کوپن این حس و حال ها فقط یکی دو بار در ساله و بقیه روز های خدا انگار همینی هست که بوده و باز همیشه شده وقت هایی که بی رمق گوشه اتاقمون خزیدیم و بهونه مون این بوده که « حسش نیس!» حسی که دست خودمون نبوده و یه موقع هایی می آید و بی خبر هم می رود. حس شروع کردنی که نمی آید و انگار باید منتظر شنبه ای باشیم که بیاید تا شاید شروع کنیم.

حالا سوال اینجاست: اگر یک موقعی نیاز به حس خوب برای شروع داشتیم و اتفاقا نداشتیمش چه کنیم؟ و یا حسی داشتیم که رفتار های غیر عادی موقتی از خودمون بروز دادیم و بعدش روز از نو و روزی از نو چه کنیم؟

جواب این است: اولا حس و حال مان را کنترل کنیم و ثانیا در یک روند تدریجی و آرام توانایی ایجاد تغییر در خودمان، محیط مان و زندگی مان را ایجاد کنیم.

ژاپنی ها نسخه جالبی پیچیده اند. خلاصه و جان کلامشان این است: « جو گیر نشوید! برای تغییر، لازم نیست کار های فوق العاده بکنید کافی است کار های ساده را به طرز فوق العاده ای انجام دهید. کار هایی ساده، مستمر و تقریبا بدون هزینه ای که اصلی ترین ویژگی شان بدیهی و واضح بودن آن هاست و همین واضح بودن کم اهمیت شان جلوه می دهد و همین کم اهمیت جلوه کردن ما را در انتظار معجزه ای می نشاند.

ژاپنی ها می گویند: کایزنی فکر کنید و کایزنی عمل کنید. بهبود مستمر را پیشه خود سازید و هر روز، تکرار می کنم؛ هر روز گامی هر چند کوچک در جهت تغییر و دستیابی به اهدافتان بر دارید.

گام هایی که جمع شدنشان از کاه های بی ارزش، کوهی خواهد ساخت که شخصیت شما را تغییر داده و توانمند خواهد کرد.

هر روزتان کایزنی باد...

پ.ن: این جستار را چند سال پیش نوشته بودم. خدا رونالدو را خیر دهاد که موجب بازنشرش شد

فتأمل
هادی آقازاده
ta farda corona.pdf
475.5 KB
معمای کرونا
سیاستگذاری بهینه برای عبور از بحران کووید 19 چیست؟

این مقاله که در روزنامه تجارت فردا منتشر شده است با همکاری علمی 5 تن از بزرگان و اساتید ایرانی دانشگاه های برتر دنیا که در زمینه های سیاستگذاری با رویکردهایی نظیر پویایی شناسی سیستم، نظریه بازی ها، اقتصاد رفتاری و مهندسی مالی فعالیت می کنند، به رشته تحریر در آمده است.

مقاله بسیار جالبی است با پیام هایی روشن.
توصیه می کنم حتما مطالعه کنید

اسامی اساتید به شرح ذیل است:

محمد اکبرپور، دانشگاه استندفورد
بابک حیدری، دانشگاه نورث استرن
هژیر رحمانداد، دانشگاه ام آی تی
نوید غفارزادگان، دانشگاه ویرجینیا تک
حامد قدوسی، دانشگاه کل پلی

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
فرصت همکاری

با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه نوسازی خدمات بهداشت همگانی، کمیته دانشجویی بهداشت راه اندازی شده است. این کمیته از تمام دانشجویان مهندسی صنایع و به خصوص مهندسی صنایع گرایش سیستم سلامت جهت همکاری دعوت به عمل می آورد.

فرصت خوبی است برای ارتباط فراتر از سطح دانشگاه و دانشکده های صنایع با مسئولین و دست اندر کاران نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران و فرصت خوبی است برای آشنایی از نزدیک با مسائل و چالش های نظام سلامت- خاصه در حوزه بهداشت و آنگاه پیشنهاد راه حل های مهندسی وار برای آنها...

افراد علاقه مند، می توانند با بنده به آدرس تلگرامی زیر در ارتباط باشند:
@Hadi_Aghazadeh

سپاس از همراهی شما
ویروسی مهلک تر از کرونا به قلم یووال نوح هراری، نویسنده کتاب انسان خردمند

توصیه میکنم این مطلب جذاب را مطالعه کنید
و اگر کتاب "انسان خردمند" را هم نخوانده اید، و هم چنان خارخارِ اندیشه ای تازه در پس این روزهای غبارگرفته و دودآلود را دارید، توصیه میکنم لذت خواندنش را از دست ندهید

فتأمل
هادی آقازاده
Forwarded from SUT Twitter
واکسن آبله را «ادوارد جنر» انگلیسی کشف کرده بود ولی در ایران هزاران نفر براثر آبله می‌مردند.
وقتی «امیرکبیر» فرمان واکسن عمومی داد، دعانویس ها شایعه کردند با این دسیسه کفار جن وارد خون می‌شود.
گرچه خیلی‌ها نزدند و مردند؛ اما بیچاره ملتی که محکوم به تکرار تاریخ است، بدون امیرکبیر.

*عادل برکم*

@sut_tw
20 دی ماه سالگرد شهادت امیرکبیر بود.
تا کی باید بر مبنای ماورالطبیعه و خرافه و امیال شخصی تصمیم گرفت و نه بر اساس فکت ها؟

فتأمل
چند روز قبل نتایج یک در مورد نحوه انتشار مطالعه در مورد ویروس کرونا در کشورهای مختلف در قالب پست در فضای مجازی منتشر شد... در ادامه تلاش شده است تا برخی از این نتایج بررسی شود. لازم به ذکر است داده ها از سایت جهانی بهداشت اخذ شده است و تحلیل ها در R انجام شده است.
مطالعات نشان می دهد 14 روز بعد از گذشت اعمال محدودیت های کرونایی موارد ابتلا به کرونا سیر کاهشی پیدا می کند.
قاره اروپا بیشترین میزان ابتلا به کرونا را دارد!
براساس این نمودار نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا با نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و شیوع دیابت ارتباطی ندارد. به عبارت دیگر افراد بدون بیماری های زمینه ای هم به یک اندازه در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند!
آخرین نمودار هم ارتباط بین شاخص توسعهٔ انسانی ( Human Development Index (HDI)) را با موارد ابتلا در میلیون نفر نمایش می دهد.
با تشکر از آقای محمد فاتحی برای خلاصه سازی گزارش و در اختیار قرار دادن آن جهت انتشار...
HTML Embed Code:
2024/04/28 17:30:58
Back to Top