TG Telegram Group Link
Channel: مدیریت و مهندسی نظام سلامت
Back to Bottom
پیرو پست بالا، ابتدا قصد داشتم سامانه ی مشابه ای را برای پیش بینی تقاضا و برنامه ریزی تخت بیمارستان ها با استفاده از هوش مصنوعی طراحی و پیاده کنم. اما متاسفانه داده ها مکفی در دسترس نبود.
با این حال، اگر هر کدام از مسئولین بیمارستان ها، تقاضایی در این خصوص داشته باشند، «سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی برنامه ریزی ظرفیت تخت بیمارستان»، به صورت دست دوز و شخصی سازی شده، قابل طراحی، پیاده سازی و اجراست.

ارزش افزوده ی چنین سامانه ای، افزایش ضریب اشغال تخت، متوازن سازی تقاضای تخت و موجودی انبار و در نتیجه کاهش فشار کاری روی پرسنل و دست آخر کاهش هزینه و افزایش کیفیت خدمات است.
متاسفانه سامانه های تجاری به علت عدم دست دوز بودن، کارایی لازم را در دقت پیش بینی ندارند. اما با طراحی مدل ویژه داده های هر بیمارستان، امکان مدیریت بهینه فرآیند پذیرش تا ترخیص حداکثر می گردد.

ارادت
@hadi_aghazadeh
هادی آقازاده
به جد معتقدم در قضیه دختر مظلوم رومینا اشرفی، هر دو طرف ماجرا یعنی پدر و آن پسری که مسبب فرار بود نقش داشته اند

هیچ کسی به هیچ بهانه ای نمی تواند خود را قیم کسی بداند و هیچ کس هم حق ندارد از انسان ۱۳ ساله ای که سرتاپا احساس است و سرد و گرم و رو و پشت ذات گاها خبیث انسانی را نچشیده و درک نکرده، سو استفاده کند.

آنچه هست انتخابی است که از روی آگاهی باید شکل بگیرد
و آگاهی با آموزش و تربیت درست بدست می آید
در مقوله تربیت حرف زدن‌کافی نیست. باید سرتاپا عمل بود و الگو شد.
و این نیازمند این است که مربی خود طی طریق کرده باشد و در برج عاج ننشیند و فقط سخن گوید

سیده رباب صدر که مسئولیت موسسات اجتماعی امام موسی صدر در لبنان را بر عهده دارد، رفتاری در قضیه مشابه کرده که می تواند سرمشق همه پدر و مادران باشد

یاد امام موسی صدر عزیز بخیر😔❤️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شعر مدرسه عشق | مجتبی کاشانی
با صدای خود او
بسیار شعر زیبا و پراحساس و پرمعنایی است


در مجالی که برایم باقی است

باز همراه شما مدرسه ای می سازم

که خرد را با عشق

علم را با احساس

و ریاضی را با شعر

دین را با عرفان٬

همه را با تشویق تدریس کنند...


مجتبی کاشانی از مهمترین پیشروان بومی سازی مفاهیم صنعتی دنیای غرب و ژاپن در ایران بود
مدیریت صنعتی را در خود ژاپن خواند و نقش مهمی در بومی سازی مفاهیم مرتبط با 5 اس و کایزن در ایران داشت.
او علاوه بر پیشه مشاوره صنعت، شعر می گفت و در مجالی که برایش باقی بود، بی هیچ ادعایی، قریب 200 مدرسه برای روستاها ساخت

کتاب نقش دل در مدیریت او، معروفیت عام دارد
و به شخصه بسیار از او تاثیر گرفته ام

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
آن روی دیگر چمران | به بهانه سالگرد شهادت او

از منظری، در تأملات خودم، مصلحان تاریخ را در دو دسته نیز می توان طبقه بندی کرد:

یک) زمان زیادی از انحراف اجتماعی گذشته است، شاید چندین قرن و همه مردم از وضع موجود، وضعی که اسفناک است، آگاه هستند اما به آن عادت کرده اند (به هر حال انسان به هر چیز عادت می کند. اگر یک هفته در زباله دانی هم زندگی کند، در نهایت به آن خو می گیرد) و بعد یک فرد کاریزماتیکی ظهور می کند و با یادآوری اصول و ارزش های از یاد رفته، حال آنها را از وضع موجود به هم می زند. محمد، پیامبر اسلام (ص)، از این جنس بود. کسی که توانست اعراب بادیه نشین را در مدت سه دهه، فاتح کل جهان کند. همچنین است وضع کوروش، پادشاه ایرانی که توانست اکثریت را علیه پدر بزرگ خود متحد کند و حکومت جهانی تشکیل دهد.

دو ) تازه انقلاب و تحول به وقوع پیوسته است. همه داغ و سرمست پیروزی هستند. شعارهای تحولِ وعده داده شده هنوز جار زده می شود اما انحرافات ریز کم کم دارد رخ می دهد اما نه آنگونه که چشم ظاهر بینِ سرمست بتواند آن را تشخیص دهد. در چنین برهه ای نیز افرادی ظهور می کنند و مردم را از انحراف موجود بیم می دهند اما حالا یا به خاطر غفلت و یا حتی به خاطر منافع شخصی، در مقابل این شخص می ایستند...

علی (ع) این چنین بود. زمانی که پیامبر فوت کرد، علی جوان 33 ساله بود. بیست و اندی سال پس از فوت محمد بود که علی به خلافت رسید. مردم در عرض 20 سال معمولا نمی توانند تغییرات را ببینند، و اینگونه بود که وقتی به خلافت رسید، گفت حق را به حق دار می رساند اگرچه که مهر زن هایشان کرده باشند و یا گوشتی شده باشد از پس گوشت تن شان...

و 4 سال و 9 ماه بیشتر نتوانست دوام بیاورد. برای بازگرداندن آنچه که برایش از 13 سالگی شمشیر زده بود، 3 جنگ بزرگ را تجربه کرد که حاصل آن کشته شدن ده ها هزار نفر و از دست رفتن بخش های زیادی از مناطق تحت حکومت اش بود. تاریخ کمبریج را که می خوانی، علی را جزو ناکارآمدترین خلفای راشدین می داند اما اهل دل، علی را در آن روزهای آخر می بینند، در حالی که به نخلستان خروجی کوفه می رفت و همگان را به جنگ با معاویه فرا می خواند و جز چند ده نفر گردش را نمی گرفتند.
او هم می توانست به توصیه ابن عباس گوش دهد. ابتدا معاویه را تایید کند و در مقام والی شام منصوبش کند و بعد با حیلتی او را از پای در آورد اما پس راستی و درستی چه می شد؟

آن گونه بود که سر در چاه می کرد و می گریست و می گفت: ای نه مردان به صورت مرد... زشت باديد و از اندوه بيرون نياييد، اگر آماج بلاييد. بر شما غارت مي برند و ننگي نداريد؛ با شما پيکار مي کنند و به جنگي دست نمي گشاييد؛ خدا را نافرماني مي کنند و خشنودي مي نماييد. اگر در تابستان شما را بخوانم، گوييد: هوا سخت گرم است، مهلتي ده تا گرما کمتر شود. اگر در زمستان فرمان دهم، گوييد: سخت سرد است، فرصتي ده تا سرما از بلاد ما به در شود. شما که از گرما و سرما چنين مي گريزيد، با شمشير آخته کجا مي ستيزيد؟ (نهج البلاغه، خ 27)

و چمران... و به نظرم چمران نیز جزو مصلحین گروه دوم است در روزگار اکنون ما... اگرچه بعد از مرگش، خیلی ها به دامنش آویخته شدند... همان هایی که تکفیرش می کردند اما در زمان حیاتش، خاصه در ایران بعد از انقلاب، سخت غریب بود و در آماج تهمت... به کردستان رفت و جنگید، گفتند چپی است. در خوزستان یک تنه می جنگید و باز می گفتند جاسوس اسرائیل است. در قضیه تسخیر سفارت آمریکا نیز، موضع رسمی چمران مخالفت با چنین حرکتی بود و بعد از آن بود که حتی نزدیکان آقای خمینی، اجازه دیدار او را در روزهای آخرش با ایشان نمی دادند.

در نوشته های چمران ترس از بازگشت به طاغوت گذشته دیده می شود. حال او شبیه حال علی در روزهای آخر است. حال کسی که کسی را نمی یابد که مرحم زخم دلش شود و او را درک کند. علی با چاه سخن می گفت و چمران بر روی کاغذ می نوشت. برای مصلحین گروه دوم، دنیا در نهایت آن قدر تنگ و باریک می شود که احساس خفگی به آنها دست می دهد...

چمران آرزو می کرد که امام موسی صدر برگردد تا دوباره به لبنان بازگردد. سید موسی صدر هرگز برنگشت و چمران نیز، در خاک خودی با اصابت گلوله ای خمپاره، در 31 خرداد 60، به آرزوی خود، آن چنان که در نوشته هایش نگاشته می رسد. این بار مرگ از چمران فرار نمی کند و او را در کام خویش می کشد. و ما می مانیم و زمانی که ما را با خود می برد تا ببینیم، کی مادر گیتی همچون او دگرباره فرزندی می زاید.

خاصیت مردان و زنان مصلح گروه دوم، رها کردن آن چیزهایی است که دوست دارند. چمران آزمایشگاه های بل و استادی دانشگاه برکلی که هیچ، 4 فرزند دلبندش و زنی که دوستش داشت را رها کرد تا برای آرمانش بجنگد. مگر می توان به نیکی رسید مگر اینکه از آن چیزهایی که دوست داریم، بگذریم؟

فتأمل
هادی آقازاده
نمودار نرمال شده تعداد مبتلایان کرونا به تعداد تست های صورت گرفته

همیشه یک بحث در مورد چرایی کاهش نیافتن تعداد مبتلاها در ایران این بوده که می گفتند تعداد تست ها افزایش پیدا کرده است و متعاقبا تعداد مبتلاها نیز افزایش پیدا کرده است.

کلا در بحث نمونه گیری از جامعه و سپس قضاوت در مورد خود جامعه همیشه این بحث ها وجود دارد

نمودار بالا که برای آمریکا ترسیم شده، نشان می دهد با حذف اثر تعداد تست ها، آمار مبتلاها در اصل در حال کاهش است

اگر داده ی تعداد تست ها در هر روز برای ایران موجود باشد، می توان چنین اثری را برای ایران نیز بررسی کرد

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
دو مستند کوتاه و بسیار عالی از تمامی اتفاقات مهم در جنگ جهانی دوم

به جد معتقدم، برای شناخت وضعیت واقعی و آرایش نیروها در جهان و حتی چرایی بسیاری از اتفاق هایی که الان در دنیا می افتد ناگزیر و ناگریز از شناخت کامل دو رویداد تاریخی هستیم:

1- جنگ های صلیبی: جنگی برای تصاحب بیت المقدس که آرایش نیروهای مذهبی را شکل داد. آرایشی که هم اکنون هم با دعوای میان اسرائیل و اعراب و ایضا ایران، همچنان در حال پیشروی است. و با پیش بینی اینکه سرنوشت نبرد آخرالزمانی (😒)هم با تصاحب بیت المقدس اجین شده، جنگ بر سر آن خاک اسرارآمیز هم چنان ادامه دارد.

2- جنگ جهانی دوم: جنگی که فاتحان آن، سرنوشت دنیای کنونی را رقم می زنند. آمریکا تنها بعد از جنگ جهانی دوم بود که ابر قدرت واقعی دنیا شد.

حتما ویدیوهای بالا رو ببینید و به اشتراک بگذارید
در حد چند کتاب ارزش دیدن دارند
و شروع خوبیه برای تاریخ خوانی نظام مند

کتاب The Storm of War نوشته Andrew Roberts هم بی نظیره در این خصوص



فتأمل
هادی آقازاده
می آید و میزند به دل تیری هم
در خنده ی اوست لحن دلگیری هم

گویند که این قافله ی آزادیست
من میشنوم صدای زنجیری هم

هوشنگ ابتهاج| سرایش شعر: سال 58
Forwarded from گروه داده کاوی حرا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص فاصله گذاری اجتماعی

@haradatamining
haragroup.ir
کرونا و قضیه بیزین

مثل هر رویدادی، همیشه دو گروه افراد هستند که در مورد یک رویداد یکسان، نظرات خوشبینانه و یا بدبینانه دارند.

در بحران کرونا و تعداد موارد ابتلا نیز، گروهی هستند که آمار درگذشتگان بالای 200 نفر در روز را فاجعه ای در حد سقوط هر روزه یک هواپیما قلمداد می کنند.
از طرف دیگر، گروهی خوشبین نیز، به آمار تصادفات جاده ای و یا موارد مشابه استناد می کنند که هنوز هم که هنوز است، تعداد تصادفات جاده ای از تعداد کشته ها در هر روز بیشتر است پس بنابراین استنتاج می کنند که احتمال اینکه ما با تصادف بمیریم خیلی بیشتر از احتمال این است که با کرونا بمیریم. (دور از جان همه شما عزیزان)

باری، در عالم آمار و احتمال، قضیه ای است به نام تئوری بیزین. مفهوم این قضیه این است که احتمال وقوع یک رویداد با مشاهده ی جدید چگونه تغییر می کند. در واقع از منظر تخصصی، احتمال پیشین در تابعی از یک احتمال شرطی اعمال می شود و احتمال پسین به دست می آید.

بر این اساس، در مورد کرونا، واقعیت آن است که همه چیز بستگی به چند عامل مهم نظیر، "میزان رعایت پروتکل های بهداشتی"، "تعداد افرادی که در تماس مستقیم با آنها هستیم" و ... است. هر یک از این عوامل احتمال پسین را عوض می کنند. و همین طور است در مورد تصادف ها. فردی که خودرو ندارد و در جاده ها نیز بسیار کم تردد می کند، احتمال کشته شدن اش با تصادف خیلی کمتر از فردی است که هر روز در جاده ها ولو است.

توجه به این قضیه، برای بیشتر ماها که در جاده های شهری نیستیم، اندکی از موضع خوشبینانه می کاهد و از آن طرف هم اندکی می تواند مایه تسلی خاطر ما شود که اگر به آن عواملی که بالا گفتم عمل کنیم، احتمال پسین ابتلا و دور از جان مرگ، خیلی کمتر شود. در اکثر مواقع نیز واقعیت جایی میان سناریوهای خوشبینانه و بدبینانه است که ابن سینا هم به تاسی از استاد نادیده ی خود ارسطو، گفته است که "فضیلت در میانه روی است."

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
‍ واکسن دانشگاه آکسفورد تاکنون به یک هزار و ۷۷ نفر تزریق شده و نتایج امیدوارکننده ای را نشان داده است؛ به طوری که رسانه های انگلیسی می گویند دولت انگلیس پیشاپیش صد میلیون دُز از این واکسن را سفارش داده است.ماموریت و روش کار واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد، فقط تقویت سیستم ایمنی بدن نیست بلکه با شبیه سازی ویروس کرونا، بدن را تربیت می کند تا روش مبارزه با ویروس را بیاموزد.
تربیت سیستم ایمنی بدن، ماموریت واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد است. این واکسن در واقع، سیستم ایمنی را به مختصاتی از عنصر مهاجم (ویروس) و تاکتیک حمله آن، شرطی می کند و رفتارشناسانه تر عمل می کند.ممکن است این سازوکار، رزمایش های نظامی و تمرین مقابله با دشمن فرضی را به ذهن متبادر کند اما نتایج آزمایش به طرز امیدوارکننده ای نشان داد که تزریق آن باعث تولید پادتن بیشتر و افزایش تعداد نگهبانان ایمنی بدن یعنی گلبول های سفید خون با سلول یا لنفوسیت T (تی) که نوعی گلبول سفید است و نقش تعیین کننده ای در دستگاه ایمنی بدن با کنترل و هدایت دستگاه ایمنی به ویژه در سازگاری آن با محیط ایفا می‌کند. این سلول‌ها به فعال شدن سایر سلول‌های ایمنی با آزاد شدن سیتوکین سلول‌های T کمک می‌کنند.
اتفاقی که افتاده این است که متخصصان مهندسی ژنتیک از ویروس سرماخوردگی شامپانزه ها ویروس جدیدی ساختند؛ آنقدر دستکاری شده و ضعیف که خودش ایجاد بیماری نکند اما فرم و مختصات آن برای سیستم ایمنی بدن، شبیه ویروس کرونا به نظر برسد. به بیان ساده تر، ویروس شامپانزه ای، شبیه به ویروس تاجدار کرونا، دستکاری و بازطراحی می شود. به عبارت دیگر با «پروتئین خاری» (یعنی همان عضوی که مهمترین سلاح تهاجمی کرونا برای نفوذ به بدن است) ترکیب می شود، سپس به بدن انسان تزریق می شود، بدن با نمونه شبیه سازی شده ویروس کرونا می جنگد و آن را شکست می دهد (تا اینجای کار، دانشمندان دریافته اند که بدن انسان تعداد قابل توجهی گلبول سفید ساخته، یاد گرفته که چگونه با ویروس هایی از این نوع بجنگد و به نظر می رسد خود را برای مواجهه با جنگ واقعی آماده کرده است)
پس از تزریق این واکسن، میزان پادتن پس از ۲۸ روز و سلول تی پس از ۱۴ روز به حداکثر رسید اما این آزمایش عملکرد به تداوم بیشتری نیاز دارد تا مصونیت آن در درازمدت ارزیابی شود.گفته می شود ۹۰ درصد موارد تزریق واکسن، نتایج امیدوارکننده بالا را نشان داده اند در حالی که خود «سارا گیلبرت» مدیر پروژه در کمیسیون بهداشت پارلمان انگلیس به موفقیت ۸۰ درصدی دل بسته بود.
حالا، ظاهرا، بدن، برای مقابله با ویروس واقعی آماده است و آموخته که چگونه از خود دفاع کند و مهمترین بخش دفاع، یادگیری نحوه مواجهه موثر با دشمن است؛ اینکه سیستم ایمنی بدن دریابد الگوی حمله ویروس چیست و ضدحمله موثر کدام است؛ کاری است که قرار است واکسن تیم ۲۵۰ نفره سازنده واکسن به بدن ما آموزش دهد.
در همایشی در دانشگاه شریف، رئیس پژوهشکده رویان به جد گفت که آینده پزشکی جهان، خود علم پزشکی نیست
بلکه مهندسی ژنتیک است

و حالا بیشترین امید به شبه واکسن کرونا، برخاسته از این علم است

علمی که با تلفیق ش با هوش مصنوعی می توان انقلابی در درمان بیماری ها و شخصی سازی درمان ارائه کرد

پ.ن: منبع خبر بالا را به محض پیدا کردن خواهم گذاشت.
خبر از طریق یکی از دوستان به من ارسال شد

فتامل
هادی آقازاده

@healthcaremanagemennt
ویروس سکولار

سید عباس موسوی مطلق در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم گفت:
«عده‌ای امروز بی‌جهت به خطر برگزاری مراسم‌های محرم دامن می‌زنند. کرونا یک ویروس سکولار است که تلاش می‌کند کشورهای دینی را با آثار مخرب خود به سمت بی‌دینی سوق دهد. مراسم‌ مذهبی ماه محرم و صفر باید با شور همیشگی خود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.»

👀 در منطق دسته بندی و برچسب زنی جمهوری اسلامی، دیگر اشیاء و ویروس ها هم ایدئولوژیک شده اند و می توانند توطئه ساز باشند😳🙄

یکی به ایشان بگوید برای بی دین شدن مردم عاقل، همین حرف شما کفایت می کند. نیازی به ویروس سکولار نیست. وای به حال دینی که شما پرچم دارش باشید.

فتااااااااااامل please
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
با اومدن کرونا، ضرورت استفاده از کارتخوان به‌جای دریافت پول نقد رو بیش از هر زمان دیگه‌ای احساس کردیم. درحالی‌که بین بسیاری از اصناف، پرداخت‌های الکترونیکیِ غیرحضوری جای پرداخت حضوری رو گرفته، هنوز هم وجود دارند افرادی که در برابر استفاده از کارتخوان مقاومت می‌کنند. ویدئوی این هفته‌ی «پادتن» به بررسی عدم استفاده از کارتخوان در برخی از مطب‌ها اختصاص پیدا کرده.

⁉️ شما چطور؟ آیا شما هم تا حالا به مطبی مراجعه کردید که به جای کشیدنِ کارت، ازتون درخواست پول نقد کرده باشه؟

🟡 در پادتن، مسائل اصلی و اتفاقات روز نظام سلامت ایران رو بررسی می کنیم.

@PadtanAdmin : ارتباط
https://rb.gy/v7kvvw
دوره جامع تولید ناب | سازمان مدیریت صنعتی

دوره 30 ساعته تولید ناب، با رویکرد کارگاه محور، به صورت حضوری در سازمان مدیریت صنعتی برگزار خواهد شد.
همیشه دوره هایی که در حوزه تولید ناب برگزار شده و بنده افتخار تدریس در آنها را داشته ام، دوره هایی با متوسط طول 5 ساعت بودند که در آنها فرصت پرداختن به ابعاد ریز و جزئیات ابزارهای تولید ناب و مهمتر از آن، فرصت تمرین و بازخورد به شرکت کنندگان نبود.

بسیار خوشحالم که این بار این فرصت را دارم که در یکی از معتبرترین مراکز آموزشی-صنعتی ایران - که به نوعی یادگار انسان والا مقامی چون رضا نیازمند است، این دوره را برای علاقه مندان تدریس کنم.

زیبایی تولید ناب این است که خودت هم بخشی از تغییری که قرار است روش انجام دادنش را تدریس کنی می شوی. و برنده این ماجرا معلم و متعلم با هم است...

لینک دوره:
👇👇👇
https://bit.ly/2RhtXNe


سیلابس مختصر دوره:

مقدمه: چرایی نیاز کسب و کارها به بهبود فرآیند (آمار و ارقام و شواهد عینی)

بررسی چندین مطالعه موردی از اجرای موفق تولید ناب در جهان و ایران (همراه با نتایج به دست آمده)

تاریخچه تولید ناب

آشنایی با اندیشه های دکتر دمینگ و چگونگی کاربست آنها در کسب و کارها

آشنایی با تفکرات تایچی اوهنو (بنیانگذار تولید ناب) و شیجیو شینگو

بررسی جامع فلسفه مدیریتی تویوتا و ساختمان تولید ناب

آشنایی با مدیریت دیداری و 5S

آشنایی با تابلوهای کامیشیبای و تابلوهای اندون

مبانی و مفاهیم اساسی مرتبط با کار استاندارد

مبانی و مفاهیم اساسی تولید بهنگام (زمان تکت، سیستم کششی، کانبان، سوپرمارکت ها، هیجونکا و...)

مبانی و مفاهیم اساسی جیدوکا (پوکایوکه، SMED، نت پیشگیرانه، حلقه های کیفیت و...)

کارگاه1: آموزش نقشه کشی جریان ارزش وضع موجود و وضع آینده

کارگاه 2: آموزش طراحی سیستم کششی با کانبان، تابلوهای هیجونکا و محاسبات مربوط به زمان تکت

کارگاه 3: طراحی یک زنجیره تأمین چند سطحی، بر اساس منطق تولید ناب از ابتدا تا انتها

نقشه راه اجرای تولید ناب در سازمان های ایران​


فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
فایل صوتی: مهندسی صنایع چیست؟

به درخواست یکی از دوستانم، که در حوزه مشاوره کنکور کارشناسی فعالیت دارند، بر آن شدم که توضیحی 15 دقیقه ای در مورد ماهیت و چیستی و چرایی مهندسی صنایع ارائه دهم، باشد که کمکی ولو کوچک در کم کردن تشویش انتخاب رشته عزیزان کنکوری باشد.

در این فایل صوتی به سوالات زیر پاسخ دادم:

🔺 تعریف رشتتون چیه چه وظایفی داره و چیکار میکنه؟

🔺بنظر شما چه کسانی مناسب این رشته هستند و چه کسانی نباید این رشته رو انتخاب کنند؟

🔺دوره تحصیل تون چطور بود چه نوع درسایی خوندید؟

🔺 امکان ادامه تحصیل تو این رشته چطوره؟تو ایران یا خارج؟

🔺مزیت ها و معایب این رشته نسبت به رشته های مشابه هم سطح چیه و چه مشکلاتی تو کارتون دارید؟

🔺حداقل و حداکثر درامد الان چقدره و بنظر شما آینده کاری این رشته چطور خواهد بود؟

🔺شرایط استخدام و محیط کار به چه صورته؟

🔺اگر برمیگشتید عقب بازم این رشته رو انتخاب میکردید؟


امیدوارم پاسخ هایم برای دوستان کنکوری و نیز کسانی که دنبال شناخت بیشتر از مهندسی صنایع هستند،مفید باشه

و پیشاپیش از صدای محیطی که در یک بخش از حرف هایم چند ثانیه ای مجال بروز پیدا کرد، عذرخواهی می کنم


ارادت
هادی آقازاده
کرونا و نگاه اهالی قدرت به انسان

این روزها مبتلا شدن ترامپ به کرونا و موضع گیری های بعدی او از جمله در آوردن ماسک در حین ورود به کاخ سفید و بعدتر، نپذیرفتن مناظره به صورت مجازی در عین ابتلا به کرونا و... در صدر اخبار آمریکا و بل جهان قرار دارد.

موضع رسمی ترامپ در قبال کرونا روشن است. او کرونا را بیماری مثل آنفولانزا می داند که باید به هر حال بنی بشر یاد بگیرد که با آن زندگی کند و در این میان به آمار کشته های آمریکایی ناشی از آنفولانزا که بالغ بر 100 هزار نفر در سال می باشد استناد می کند.

در مقابل، تیم جو بایدن بر سیاست های محافظه کارانه در قبال مدیریت کرونا و جلوگیری از گسترش بیش از حد این بیماری تاکید دارد و در عین حال تاکید بر رشد اقتصادی در همین دوران هم دارد (که البته معلوم نیست چطور می خواهد این تضاد را حل کند!)

باری، در اینجا روی سخنم، تحلیل مواضع این دو پیرمرد نیست بلکه می خواهم دو نگاه مطرح شده را اندکی از منظر جهان بینی و تاریخی (دیالکتیکی) بررسی کنم.

در میان اهالی رسانه معروف است که وقتی یک نفر به صورت تراژدیک وار کشته شود، انگار فاجعه رخ داده است حال آنکه اگر 1000 نفر (به طور مثال) کشته شوند، یک آمار گزارش می شود. و بر همین اساس است که در تراژدی های جمعی، نگاه عموم اهالی قدرت به توده ی مردم، نگاه آماری و گله ای و فله ای است.

حتی هگل، آن فیلسوف کبیر، که به نوعی پدر تفکر مارکسیستی و نازیسم هم هست، اصلا قائل به زندگی فردی نبود و همه چیز را در خدمت اجتماع و پیشرفت آن می دانست حتی جان انسان ها را... و این چنین بود که آلمان هیتلر، یکسره وقف ایده ی نژاد برتر ژرمن شده بود...

اما چند صد سال بعد، هم وطن هگل، خانم مرکل، صدر اعظم آلمان، حتی شده در حرف، گفت که ما در مورد آدم ها صحبت می کنیم و جان تک تک آدم ها برایمان مهم است و لذا سیاست کنترل و قرنطینه ی کامل را در پیش گرفتند.

بماند که اهالی قدرت در ایران، مثل همیشه تکلیف شان با خودشان روشن نبود. اول که گفتند کار دشمن است. بعد دیدند، عهه، خود آن شیطان بزرگ هم کرونا گرفته است، سیاست های سفت و سخت قرنطینه (تا سیزده بدر) لحاظ کردند و بعد دیدند، عههه، این طوری که اقتصاد نداشته شان به فنا رفت، لذا بی محابا همه چیز را باز کردند و بعد دیدند، موج دوم آمد و کمی سفت کردند و بعد گفتند برویم سمت ایمنی جمعی که اصلا راه حل همین است و بعد دیدند، عههه، این بیماری اصلا ایمنی جمعی ندارد و بعد دیدند، عههه، محرم آمده و محرم بی عزاداری فتیر است و...

کلا مدیریت در ایران، مبتنی بر حیرت است. اول از وقوع مسئله حیرت می کنند، بعد انکار می کنند و بعد می گویند کار دشمن است و بعد هم کار شماره ی دو رخ داده را با ماله کشی به همه جا پخش می کنند و همه جا را قهوه ای می کنند...
بماند...

لپ کلام بنده این است که نگاه اهالی قدرت به انسان ها در طول تاریخ در اکثر مواقع نگاه آماری بوده است. کسی درد و رنج خانواده ای که بیمار کرونایی دارد را نمی بیند. کسی رنج بیکاری فردی که دو بچه دارد و نان شب نه را نمی بیند. کسی نمی بیند که کسی او را می بیند و به نیازش توجه دارد.

اهالی قدرت این چنین اند... حرف زیاد می زنند ولی ته دلشان من و شما جزو آمارهایشان محسوب می شویم.

فتأمل
هادی آقازاده

@healthcaremanagement
salammaneh.com
HTML Embed Code:
2024/05/14 12:49:57
Back to Top