TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Forwarded from Pics&Maps
Зарплати українських міністрів та їх заступників за лютий

Більше тут bit.ly/38Vhzvo

#зарплати_міністрів
РЕДКОЛЕГІЯ: Мінус один "слуга". Яка доля президентської партії? Хто і для чого чекає на Bellingcat?

Роман Скрипін, Катерина Супрун, Тарас Мокляк і Катерина Пітєніна - учасники ефіру. Зібрали головні теми тижня, зараз обговоримо і підіб'ємо підсумки. А ще, скоро має бути новий брифінг РНБО - ми слідкуємо і в ефірі теж покажемо.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/O9LA8Em4X9k
Forwarded from UMN.UA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
“Волю Стерненку” – акція біля Офісу президента (Відео: Anya Manukhina)

ТРАНСЛЯЦІЯ: https://youtu.be/DI-tWNx5egw
Яневський про Бандеру - 11 серія💥
Арешти та смертні вироки Степана Бандери.

У цьому випуску: терористичні акції ОУН, Варшавський та Львівський процеси над їх виконавцями та учасниками, арешти Бендери. Скільки смертних вироків отримав голова крайової Екзекутиви?

ДИВИТИСЬ ВЖЕ 👉 https://youtu.be/QZFNMXGcTKo
ФРОНТ: Ситуація на фронті та «МОТОР СІЧ»

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. Катерина Супрун, Тарас Чмут і Роман Кулик онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/ctT9IHlshB4
"Зеля - лох", А.С.А.B., "Аваков - чорт". Ціна суддівської ганьби 2 млн гривень.

Поліція оголосила про підозру одному з організаторів акції біля Офісу президента. Йдеться про лідера руху “Гонор” Сергія Філімонова. МВС також оголосило імена ще кількох учасників акції, дії яких вважають радикальними. Серед них Роман Ратушний, учасник ініціативи "Захисти Протасів Яр" і члени руху "Гонор". Обговорюємо це все в прямому ефірі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/xmXOUf22C04

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2429
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Усвідом себе українцем.

Чому Росії в процесі збройної агресії вдалося знайти десятки тисяч колаборантів з-поміж українських громадян? Окрім випадків прямого підкупу відповідь лежить у площині самоідентифікації. Ці люди (ідейні колаборанти) не усвідомлювали себе українцями. Самоусвідомлення громадян України себе українцями є одним з наріжних питань національної безпеки. Тому сходинка №5 Концепції Олеся Донія «25 сходинок до суспільного щастя» звучить: «Усвідом себе українцем».

Щоби ретельно обговорити і обґрунтувати цю тезу ми запросили відомого журналіста Дениса Казанського. Донеччанин Казанський не приховує того, що усвідомив себе українцем вже у дорослому віці. На своєму прикладі він проаналізує, як непросто йдуть самоідентифікаційні процеси на Сході України, хто заважає єднанню української нації, і як українське самоусвідомлення може сприяти її монолітності.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/5Rn8nsGRLzc

📚 Замовити книгу Донія.
Друзі, наш гість Ярослав Юрчишин зараз на суді по справі Сергія Філімонова (лідер руху "Гонор") через події на Банковій. Ярослав мусить бути присутнім на засіданні та планує взяти Сергія на поруки.

Просто зараз ми включаємо Ярослава із суду 👉 https://youtu.be/yLIxdhxaBC8

А повноцінний випуск 16+ із Юрчишиним таки переноситься.
Як повертати Крим. Стратегія деокупації від РНБО

Зеленський ввів в дію рішення РНБО про Стратегію деокупації та реінтеграцію Криму. Що передбачає вона, які результати реалізації стоять на меті та як їх досягти - розберемося в прямому ефірі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/yqaJnf1rIGM

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2477
Секс під Лампою: Минулі стосунки на заваді щастя.

Розірвавши попередні стосунки і чоловіки, і жінки шукають нових, відмінних від минулих. А насправді - тягнуть всіх тарганів зі старих стосунків до наступних - і так по колу. Всі хочуть бути щасливими, а насправді - НІТ! Цей випуск про те, як розірвати це "зачароване" коло. Як завершувати минулі стосунки та почати все знову? Що з минулого треба брати в майбутнє?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/rplnrzwfjpk
Forwarded from PITIENINA.easy
РЕДКОЛЕГІЯ: Двері на Банкову, звідки лунає "Голос", Семенченко і Ко

Говоримо про кулуарну політику, приховані смисли та те, що пишуть між рядків. Роман Скрипін, Леонід Швець, Богдан Буткевич і Катерина Супрун - учасники сьогоднішнього ефіру.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/Sp0sfUbSHpk
#ДПВТ: Седнів - Чернігів - Ніжин / Мандруємо Україною 🇺🇦

Як добре провести вихідні? Зібрати веселу компанію і вирушити в подорож Україною. От ми так і зробили! Цього разу поїхали в Чернігів, заскочили у Ніжин, а ще - побачили дерев’яну Георгіївську церкву - одну з найцікавіших пам’яток стародавнього козацького містечка Седнів. Як це було - дивіться у випуску #ДПВТ - ми зняли всю нашу невеличку мандрівку.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/4vVPuLb17DE
Forwarded from UMN.UA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Російська пропагандистка зламала руку в етері. Обговорювали Крим

В етрі обговорювалися заяви українського уряду про деокупацію та реінтеграції Криму до складу України. Це сталося в програмі "Час покаже". На відео видно, що ведуча щось кричить про "перегляд історії" й активно жестикулює. Потім оголошує перерву на рекламу, робить крок назад, але оступається і падає.

https://umn.ua/news/2548
Верховна Рада скликає позачергове засідання. Дивіться, що стоїть в порядку денному:

- Голова СБУ Іван Баканов, Нацполіція та ДБР доповідатимуть щодо акцій протесту під офісом Зеленського.
- Розгляд Постанови про засудження подій, що відбулись 20 березня 2021 року біля Офісу Президента.
- Призначення позачергових виборів Харківського міського голови.
- А ще Арахамія заявляв, що може бути доповідь головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака про ситуацію на Донбасі. За підсумком можуть затвердити постанову про засудження дій росії.

Ми вирішили подивитись, що відбуватиметься сьогодні в парламенті й будемо транслювати це вам. Попередньо, початок заплановано на 13:00. Ми включимо стрім одразу, як тільки почнеться. Можете включити на ютубі верхній дзвіночок, і тоді точно не пропустите.

ТРАНСЛЯЦІЯ БУДЕ ТУТ 👉 https://youtu.be/J99THa8oXo4
HTML Embed Code:
2024/05/01 05:50:43
Back to Top