TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Суддя Вовк проти Шарія та нова серія РНБО / UMN онлайн

Скрипін, Яневський і Супрун онлайн. Теми обрали такі:
- Мін'юст хоче через суд заборонити "Партію Шарія" - звернулися до ОАСК, а там відкрили провадження.
- і нова серія РНБО. О 15:00 почалося засідання, скоро буде брифінг Олексія Данілова, слідкуємо разом.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/IGdE34MWAc0

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2203
Дивіться випуск новин UMN онлайн - http://live.skrypin.ua
Секс під Лампою: Що нам заважає бути щасливими?🧐

На заваді нашому персональному щастю – купа причин. Батьки, які пхають свого носа в справи молодої родини, "незавершені" стосунки молодят з попередніми партнерами, які аж гей як впливають на почуття та психологічний клімат в новій родині. Як цього всього позбутися? З'ясовуємо онлайн.

Ведучі - Леся Ковальчук, бомбічний психолог та Данило Яневський, секс-символ (символізує, що секс колись був в його житті).

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/GI9qLqsZ-gE
Дивіться випуск новин UMN онлайн - http://live.skrypin.ua
Привіт! Гайда обідати 😋 Вже традиційно, щоп'ятниці ми готуємо обід на всю офісну банду і спілкуємось з глядачами по скайпу. Якщо ви досі не наважувались зелефонувати до нас та познайомитись бодай через екран - давайте зробимо це сьогодні :)

Скайп для дзвінків у студію: [email protected] / Етер Ether

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/48cKOJbdkhE
Дивіться випуск новин UMN онлайн - http://live.skrypin.ua
Куренівська трагедія 13 березня 1961 р. Засекречена аварія СРСР. Як це було?

Рівно 60 років тому близько 650 тисяч кубометрів намивної маси (відходів цегельних заводів) зі швидкістю 3-5 м/с зійшли з Бабиного яру на житловий масив, виробничі приміщення і трамвайне депо ім. Красіна. Про проблеми із дамбою, яка пропускала воду, повідомляли до катастрофи представники різних організацій та небайдужі громадяни. Але прорив дамби, як потім було встановлено Державною комісією, був неминучим через недоліки в проектному рішенні. Кияни пліткували, що це помста жертв Бабиного Яру, убитих німцями. Опубліковані документи з різних українських архівів дають змогу ознайомитися з позиціями сторін та зробити висновки про причини трагедії.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/N5fX_LPBsCM
Яневський про Бандеру - нова серія - про "Революційний" терор ОУН та його жертви.

З цього випуску ви дізнаєтесь про вбивства громадян Польської Республіки іншими її громадянами. До чого тут УРСР і сучасна Україна? Що таке "політика примирення"? Хто і чому її підтримував?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/YRXwJy3wtHM
ФРОНТ: Обстріли на передовій та День Добровольця

Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося. У студії - Катерина Супрун, Роман Кулик і Дмитро Лиховій (Новинарня).

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/ioRHj8VRL4g
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Збільшуй, а не зменшуй історичний пантеон.

Історичний пантеон – це не лише ті, хто нам подобається. Це і ті, хто нам можуть бути не до вподоби. Відомі українці творили часом героїчні, а часом негідні вчинки. Когось ми шануємо, а когось не хочемо згадувати. Та сильні нації вміють не відмовлятися і від «чорних» і «сірих» персонажів. Принаймні, для того, щоб робити правильні висновки. В українській же політичній традиції таких просто оголошували «не українцями». Пункт №6 концепції «25 сходинок до суспільного щастя» вчить: «Збільшуй, а не зменшуй історичний пантеон».

Чому сильна нація (а українська нація має стати сильною) не повинна відмовлятися від будь-якого власного історичного надбання, Олесь Доній говоритиме з істориком Богданом Бернадський. Пан Богдан поєднує в собі якості, які для багатьох здаються поки що непоєднуваними: глибинний український патріотизм та замилування лівим українським рухом. Сфера його наукових інтересів - розвідки, і він досліджує розвідки, які працювали на Україну, і які працювали проти України. Тож Бернадський - черговий цікавий і неординарний співрозмовник.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/rT_3uhLzE1s
Земельна реформа. Продовження / привіт путіну від Байдена

Верховна Рада взялася за продовження земельної реформи. Розглядають законопроект про передачу землі з державної власності у власність громад. Для того, аби проголосувати відповідний законопроект нардепам потрібно розглянути 3128 правок. Також на порядку денному законопроект про е-аукціони для купівлі-продажу земельних ділянок.

Що відбувається із землею - з'ясуємо з Олексієм Мушаком, лобістом земельної реформи, народним депутатом VIII скликання.

+ Ще одна тема - втручання росії в американські вибори-2020.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/eEfVj3V2Tcg

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2322
Біткоїн лусне? Чи скоро встановить новий рекорд? Що очікує ринок криптовалют? Про це все ми розповідаємо у програмі crypto news на нашому каналі.

Хочеш знати ще більше про крипту та заробити на своїх знаннях? Ставай учасником квіз-ліги знавців Crypto.com.

Щодня у групі @Cryptocom_UA з’являється нова інформація про екосистему Crypto.com. Підписуйтесь, вивчайте, і проходьте онлайн тест у цю п'ятницю о 19:00 та отримуйте грошову винагороду:

1 місце - $100
2 місце - $65
3 місце - $35

Деталі - http://bit.ly/3eP9Cfe
У Києві - суворий локдаун | складнощі роботи ТКГ | санкції та істерика – США та росія

Які обмеження діятимуть в столиці, чому було заблоковано звіт політичної підгрупи ТКГ, і як путін "відповів" Байдену - обговорюємо в прямому ефірі UMN.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/KXT0ECygURQ

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/2346
Привіт! Гайда до нас на Кухню🥰 Сьогодні ми замахнулись на серйозне меню - готуємо: гливи з часником, оселедець на буряку з. копченою грушею, маринованими огірками й цибулею. а ще - м‘ясо з вишнями та фантазією 😋

Що з цього вийде? Кльова кухня, багата не тільки стравами, а й спілкуванням з вами! Тож вмикайтесь до нас в ефір не лише глядачами, а й співрозмовниками.

Скайп для дзвінків прямо в студію: [email protected]

ДИВИТИСЬ ТУТ 👉 https://youtu.be/Gvog5pWQV4I
Forwarded from Та й таке...
ТА Й ТАКЕ..🔥 Весна за вікном і на душі так радісно... але навіть цей настрій не втримав нас від того, щоби не розповісти вам про те: як дідо Джо Байден назвав Путіна вбивцею, як партія Слуга Народу прибрала після себе Олександра Дубінського з весняних газонів, як Олександр Усик зрікся Оксани Марченко, а Кличко докинув гранату до Вишгорода і на радощах від цього закрив нас всіх на черговий карантин... та й таке...

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/d207d2LGjC8
HTML Embed Code:
2024/05/21 20:40:33
Back to Top