TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Скрипін в Маріуполі. На що витрачають гроші Ахметова? Інспекція міста 🔥

Ми пишемо інтерв’ю із Петром Андрющенком. Це громадський активіст з Маріуполя, який працює над промоцією міста. Знає його як свої п’ять пальців та впевнений, що туристичний потенціал у міста точно є. Питання тільки - який? Окрім цікавої розмови ви побачите, як Маріуполь виглядає згори, а також дізнаєтесь - хто і як витрачає у ньому гроші. Подорожуємо Україною разом!

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/QL4O8iHtIoo
​​Привіт! У нас є новина. Знаєте Назара Токара? Це адміністратор української Вікіпедії та засновник видання Tokar.ua.

Кілька років тому Назар почав вести персональний блог про технології, який поступово перетворився на повноцінне видання.

Сьогодні Tokar.ua – класне незалежне україномовне ЗМІ, де розповідають про космос, безпеку, технології та винаходи. Простими словами про складне. Все це існує за рахунок ентузіазму та допомоги читачів.

Багато наших постійних глядачів знають Назара й підписані на його видання вже давненько, але нас з вами щодня більшає, тож може хтось з новеньких ще не чув. Давайте це виправимо. Це буде хорошим знайомством.

А новина ось в чому. Назар Токар щосуботи робить програму ТехноКаст, де разом із товаришем Денисом Смаковським розповідають цікаві новини світу технологій (про штучний інтелект, роботів, хакерів, соцмережі, крипту і ще багато всього). Програма виходить на YouTube Tokar.ua, а тепер - ще й у нас.

Щосуботи о 15:00 дивіться випуски програми ТехноКаст на нашому "інтернет-телевізорі" (це та трансляція, що йде 24/7 на ютубі) - http://live.skrypin.ua

▪️ Погуляти сайтом Tokar.ua
▪️ Telegram: @tokar_ua
▪️ А це ютуб з усіма відео, блогами, новинами і програмами: https://www.youtube.com/c/Tokarua/?sub_confirmation=1
Forwarded from Та й таке...
🤦‍♀️ Тік-Ток факультет Поплавського, ковід сертифікати, Маск, Возняк, космос їх | ТА Й ТАКЕ…

А ми продовжуємо! Цього разу оцінюємо глибину маразму Поплавського, дізнаємось, хто стоїть за провалом судової реформи, досліджуємо нові ковід-сертифікати, а також заздримо айтішниками, які покоряють космос… та й таке...

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/OZRMlBckub0
Нова армія проти Китаю? США, Велика Британія та Австралія об'єдналися у новий військовий альянс

Що це все означає для світового порядку? Чи лише проти Китаю така "дружба" та що від такого союзу може отримати Україна? Розбираємось в прямому ефірі UMN, а допоможе нам Олег Шамшур, Надзвичайний та Повноважний Посол. В студії - Роман Скрипін, Катерина Супрун і Данило Яневський.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/c5vJw6DbZME

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/4873
Більше новин читайте в телеграм @UMNua
Замах на першого помічника президента Сергія Шефіра. Версії, причини, розслідування

Зранку 22 вересня невідомі обстріляли авто Шефіра. Поранено водія. Поліція вже назвала три основні версії нападу. Подію прокоментував Зеленський. Що відомо - обговорюємо наживо. Роман Скрипін, Катерина Супрун і Данило Яневський в прямому ефірі UMN.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/FbNVimPuSMc

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/4891
Більше новин читайте в телеграм @UMNua
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Як можна конкурувати зі світом, якщо цей світ не пізнавати? А як досконало пізнавати світ, якщо не володіти мовами світу? За радянських часів вивченню іноземних мов приділялося цілеспрямовано недостатньо уваги, та й можливості спілкування з носіями іноземних мов через «залізну завісу» були обмежені. До останнього часу значна частина українців знаходилася в полоні російського інформаційного поля значною мірою через мовну безграмотність, через відсутність знання інших мов, окрім російської. Якщо українці хочуть виправити цю невтішну ситуацію, то мають серйозно поставитися до сходинки № 22 «Вивчай іноземні мови» з Концепції «25 сходинок до суспільного щастя».

Для обґрунтування цієї сходинки ми запросили Олександра Щербу, одного, якщо не самого популярного з послів України на Європейському континенті останнім часом. Перебуваючи в статусі посла України в Австрії п.Щерба відзначався принциповою позицією по відстоюванню національних інтересів. Володіючи англійською і німецькою мовою пан посол видав книгу своїх німецькомовних статей.

Як знання іноземних мов дозволяє не лише пізнавати світ, а й просувати інтереси України, Олександр Щерба розповідає в програмі «Цивілізація».

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/m52VKeNdlzY
Секс під лампою: Секс, оточення та благополуччя

Що таке здорове сексуальне життя і чим, а головне - чому воно відрізняється від нездорового? Як на цю важливу частину нашого життя впливають соціальні зв’язки: робота, друзі, "старша" сім’я, сусіди, соціальні мережі, якщо коротко - навколишній світ? Що треба зробити для того, аби бути щасливим в цьому і чого робити ні в якому разі не можна?

З’ясовуємо те, чому не вчать в родині, не вчать в школах, вишах, взагалі ніде не вчать.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/XP4F5RImhME
HTML Embed Code:
2024/04/28 22:50:56
Back to Top