TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
100 днів президентства Байдена: досягнення та виклики США. Де тут Україна?

Байден виступив із зверненням за підсумками 100 днів роботи в Білому домі. Його промова тривала майже півтори години й стосувалася пандемії, економіки, реформ та протистояння росії. Що говорив - зараз розберемося в ефірі.

А ще, говоримо про Ватикан - Папа Римський готовий бути посередником у можливій зустрічі Зеленського і путіна. Попонують ще 2 локації - Єрусалим і Відень.

Й згадаємо про кадрові перестановки в Уряді та Нафтогазі.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/Dzf7HgQ3jQ4
ГАМАРДЖОБА: Спочатку анотація виглядала так: «А шо вобщє проісходе?»... Але потім прийшла Бодя і сказала, що вона має індексуватися Гуглом. Тому осьо вам:

▪️ Ілля Кива - кандидат наук;
▪️ Андрій Коболєв і Мустафа Найєм - на вихід;
▪️ І до чого тут Папа Франциск?

Дует некомерційної пісні "Двоє проти вітру на Кавказі" знову в ефірі. Сергій Мельничук і Бачо Корчілава онлайн.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/sE-pGBwCfXU
Forwarded from UMN.UA
⚡️Андрія Антоненка фігуранта справи про вбиство Шеремета відпустили під цілодобовий домашній арешт. Рішення ухвалив Шевченківський районний суд Києва.Антоненко був під вартою у СІЗО з грудня 2019 року.
Андрій Мельник - агент гестапо чи абвера? Легенди співробітництва ОУН з нацистами | Яневський про Бандеру - 14 серія ⚡️

У цьому випуску розповідаю про ОУН, спецслужби європейських країн та СРСР: продовження співпраці та протистояння. Андрій Мельник - агент гестапо чи абвера? Як створювалися легенди про співпробітництво з нацистами Андрія Мельника і як Євген Коновалець виконував німецькі завдання з «того світу»?

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/462zD2PrVkc
Блінкен за Україну / Рейтинги. Зеленський все ще перший

Держсекретар США приїхав в Україну - над чим Україна активно працюватиме разом із США - розберемось в ефірі. А ще, Центр Разумкова опублікував нове соціологічне дослідження щодо парламентських та президентських рейтингів. Зеленський все ще перший.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/bbouitb5_oM

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/3215
Секс під Лампою: Розлучення. Чи можна вийти зі шлюбу без смертельних наслідків?

Чи можна залишатися друзями після розлучення? Як допомогти дитині пережити розлучення? Скільки разів одружуватися? З’ясовуємо те, чому не вчать в родині, не вчать в школах, вишах, взагалі ніде не вчать. 

Ведучі - Леся Ковальчук, бомбічний психолог і Данило Яневський, секс-символ (символізує, що секс колись був в його житті).

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/a2AM7Xn7EQY
ФРОНТ: Загиблі квітня та де стріляють на фронті

Катерина Супрун і Дмитро Лиховій у прямому ефірі. Збираємо актуальні новини з передової, аналізуємо ситуацію у війську та згадуємо дні, коли все почалося.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/hYbw0Kn8rNI
Forwarded from UMN.UA
⚡️У будинку Медведчука обшуки

У будинку проросійського політика Віктора Медведчука по вулиці Монтажників в Києві проходять обшуки, повідомили джерела ZN.UA в Службі безпеки України. Там політик разом з сім'єю живе поки в основному будинку в Пущі-Водиці проводять капітальний ремонт.

Джерело повідомило, що зовнішнє оточення території забезпечує спецпідрозділ СБУ "Альфа". Зокрема, на відповідній території розташовані кілька будівель, обнесених одним парканом.
ЦИВІЛІЗАЦІЯ: Марія Бурмака і Олесь Доній. Усвідом себе українцем

Чому Росії в процесі збройної агресії вдалося знайти десятки тисяч колаборантів з-поміж українських громадян? Окрім випадків прямого підкупу відповідь лежить у площині самоідентифікації. Ці люди (ідейні колаборанти) не усвідомлювали себе українцями. Самоусвідомлення громадян України себе українцями є одним з наріжних питань національної безпеки. Тому сходинка №5 Концепції Олеся Донія «25 сходинок до суспільного щастя» звучить: «Усвідом себе українцем».

Для обґрунтування цієї тези ми запросили одну з найвідоміших українських співачок Марію Бурмаку. Марія надихала своїми піснями у 80-90-х роках борців за Незалежність України. На всіх історичних зламах останніх десятиліть Марію можна було побачити і почути «на барикадах». Як саме усвідомлення себе українкою торувало Марії Бурмаці життєвий шлях - дивіться у новій програмі Цивілізація.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/0yGIU5VPCB4
HTML Embed Code:
2024/06/03 13:23:32
Back to Top