TG Telegram Group Link
Channel: Obozrevatel.ua
Back to Bottom
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Радіаційний фон стабільний: в "Енергоатомі" спростували фейк про позаштатну ситуацію на ХАЕС

У вівторок, 30 квітня, анонімні Telegram-канали поширили фейк про нібито позаштатну ситуацію на Хмельницькій АЕС та підвищення радіаційного фону у Хмельницькій та Рівненській областях.

Інформація не відповідає дійсності. Насправді, радіаційний стан на станції перебуває у межах чинних норм.


Усі подробиці
Геополітична необхідність: президент і прем'єр Чехії закликали ЄС не вагатися з розширенням

Президент Чехії Петр Павел та прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала виступили за розширення Європейського Союзу та закликали не зволікати з рішенням. Так, Петер Павел назвав розширення геополітичною необхідністю.

Усі подробиці
Українці почали купувати генератори у 9 разів активніше: чи буде дефіцит

Попри те, що минулої зими обійшлося без графіків відключень електроенергії, у березні українці знову активно купували товари, що допомогають пережити блекаути. Зокрема обсяги продаж генераторів зросли вдев’ятеро, а зарядних станцій – уп’ятеро, та дефіциту таких товарів не прогнозується.

Усі подробиці
Треба мати документальне підтвердження: юрист пояснив нюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відбуваються зміна адреси житла, то він повинен мати документальне підтвердження.

Усі подробиці
Роздмухування релігійних конфліктів, ракетні тривоги і не лише: українців попередили про російські провокації на Великдень

Центр протидії дезінформації застерігає від провокацій в інфополі та посилення релігійних конфліктів у період Великодніх свят. Росія докладатиме максимальних зусиль задля посилення напруги в українському суспільстві і запускатиме провокативні фейки.

Більше подробиць
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
"Не вистачає навіть на їжу": російські окупанти бідкаються, що держава надурила їх з грошовими виплатами 🤡

Російські окупанти, що повертаються з "СВО", скаржаться, що держава "кидає" їх на виплати. Замість обіцяних сотень тисяч рублів на їхні картки капають копійки, яких не вистачає навіть на продукти.

І це не фейк чи ІПСО, це - сюжет з запоребриківського ТБ. 👹 Більше подробиць.
"Для них немає нічого святого": в ЗСУ прокоментували можливість перемир'я на Великдень та Олімпійські ігри

У Збройних силах України сумніваються у можливості перемир'я на Великдень та на період літніх Олімпійських ігор. Мовляв, у минулі роки ніякого перемир’я не було, не буде і цьогоріч.

Усі подробиці
👂Через аварію на підстанції "Южная" без світла залишилося близько 120 тисяч свинособак у ​​кількох районах Курської області рф 😈

Більше новин
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни

Сьогодні було протягом дня багато нарад саме на військову тематику – щодо ситуації на фронті, наступальних дій окупанта і наших дій – і для того, щоб зірвати російські задуми, і для того, щоб досягти наших завдань.

Нам потрібне суттєве прискорення постачання, щоб відчутно посилити можливості наших воїнів. На фронті мають домінувати не російські авіабомби і штурмові дії, а наша, українська ініціатива – наше ППО, наша артилерія, наші дрони. Частково ми це вирішуємо завдяки нашому виробництву і кожному та кожній, хто допомагає Силам оборони. Особливих результатів вдалося досягти щодо дронів – дякую кожному й кожній, хто працює заради цього, хто виробляє дрони, хто тренує операторів, постачає все необхідне. І дякую кожному з партнерів, хто у цей час робить дійсно все, що може, аби зміцнити наші позиції.

Дякую всім, хто б’ється та працює заради нашої держави і людей! Слава Україні!
Ситуація на фронті продовжує загострюватись: зафіксовано 96 бойових зіткнень – Генштаб

Російські окупаційні війська продовжують вчиняти штурмові дії на фронті, ситуація і далі загострюється. Загалом за добу відбулося 96 прямих бойових зіткнень між путінською армією та українськими захисниками.

Більше подробиць
Скільки українці платитимуть за газ у травні: названо тарифи

Свої пропозиції оприлюднили усі присутні на ринку 12 постачальників. Залежно від постачальника, вартість кубометра блакитного палива коливатиметься від 7,7 до 9,99 грн.

Більше подробиць
Після повеней у росії почалися лісові пожежі: полум'я охопило сотні гектарів

В російському Улан-Уде евакуювали частину мешканців міста через "ландшафтну пожежу", яка з лісу перекинулася на будівлі міста. Як повідомив мер Улан-Уде Ігор Шутенков, через пожежу "порушено електропостачання, є загоряння у приватному секторі".

Влада бурятського міста розгортає для евакуюваних пункт тимчасового розміщення на базі школи. Загалом у місті введено режим підвищеної готовності.

Палає не лише у бурятів. Де ще
Не виключена політична мотивація: прокуратура Мюнхена озвучила нові деталі вбивства українських військових у Німеччині

Справу про вбивство росіянином двох українських військовослужбовців у Німеччині разом із місцевою кримінальною поліцією розслідує прокуратура Мюнхена. Вона долучилася до справи через те, що слідчі не змогли повністю виключити політичну мотивацію злочину.

Наразі слідчі розглядають низку вірогідних мотивів та продовжують встановлювати обставини злочину, зокрема вони з'ясували, що вбивця знав своїх жертв. Подробиці
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Значення стародавніх українських жіночих імен

Чи є у вас серед рідних такі?
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Ногою в голову. У жіночому ММА стався "найбрутальніший нокаут в історії"

Американка Кендра Макінтайр стала справжньою зіркою соцмереж після своєї перемоги на турнірі LFA 182 промоції змішаних єдиноборств (ММА) Legacy Fighting Alliance. 28-річна американка нокаутувала свою співвітчизнику Катаріну Легоррету.

Дівчата видали справжню м'ясорубку, потішивши глядачів ефектними ударами. У третьому раунді Макінтайр вдався неймовірний удар ногою в голову, який відправив суперницю у глибокий нокаут. Подробиці
"Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах": чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь

Чемпіонка України з академічного веслування Алсу Алєйнікова стала фігуранткою грандіозного скандалу. 22-річна спортсменка та модель з Дніпра публічно образила українців, назвавши їх "порожнім місцем", а також із захопленням розмріялася про нові ракетні удари Росії по рідному місту.

Відповідні заяви Алєйнікова зробила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Донька віцечемпіонки Олімпіади-96 та депутатки від фракції "Слуга народу" у Дніпропетровській обласній раді Діни Міфтахутдінової почала насміхатися зі співвітчизників, які переживають війну. Подробиці

Обережно! На відео безліч нецензурних слів
HTML Embed Code:
2024/06/11 18:28:54
Back to Top