TG Telegram Group Link
Channel: كانال سولمازنراقی
Back to Bottom
ادراک موسیقایی جنین
سولماز نراقی
فصل جدید #گوشچشم شروع شد. در این فصل به سراغ ریشه‌ها می‌رویم تا ببینیم آگاهی موسیقایی کی در انسان شکل می‌گیرد و چگونه به تکامل می‌رسد؟ در این قسمت ابتدا شما را با خود به سفری داخل رحم مادر خواهم برد.

همین‌جا گوش کنید👆
Forwarded from موسیقی برای کودکان (Solmaz Naraghi)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
با من همراه باشید در گوشچشم تا سری به ریشه‌ها بزنیم.

@bestkidsmusic
ادراک موسیقایی جنین
سولماز نراقی
فصل جدید #گوشچشم شروع شد. در این فصل به سراغ ریشه‌ها می‌رویم تا ببینیم آگاهی موسیقایی کی در انسان شکل می‌گیرد و چگونه به تکامل می‌رسد؟ در این قسمت ابتدا شما را با خود به سفری داخل رحم مادر خواهم برد.


همین‌جا گوش کنید و کامنت بگذارید.

@bestkidsmusic
Audio
ترانهٔ قیچی
(از مجموعهٔ ترس‌های کودکان)

حالا که حرف از لالایی‌های ترسناک شد قطعه‌ای دربارهٔ یک ترس شایع در کودکان بشنوید. این آخرین قطعه از مجموعهٔ ستارهٔ سخنگو است که بعداً به آن اضافه شد و اکنون برای اولین بار منتشر می‌شود. پنج قسمت قبلی سال گذشته در قالب یک سریال انیمیشنی ارائه شده بود.
اگر علاقمند بودید فایل صوتی بقیهٔ قطعات را نیز همین‌جا در اختیار شما خواهم گذاشت.
اما برای مشاهدهٔ نسخهٔ انیمیشنی این مجموعه می‌توانید به کانال یوتیوب من مراجعه کنید.


شعر و آهنگ: سولماز نراقی
ویولن و تنظیم: علیرضا دریایی
پیانو: سامان احتشامی
تمبک: گوهرناز مسائلی

@bestkidsmusic
👆👆👆
لالایی‌های کلاسیک


بالاخره رسیدیم به آخرین بخش از فصل لالایی‌ها. این قسمت به مهم‌ترین لالایی‌های موسیقی کلاسیک غربی اختصاص دارد. در این بخش با آنچه در موسیقی کلاسیک به آن برسیوز می‌گویند آشنا خواهید شد، همراه با آثاری از برامس، شوپن، استراوینسکی، دبوسی، بنجامین گدار و ربکا کلارک.
اگر مایل به شنیدن قطعات هستید به کانال موسیقی برای کودکان مراجعه کنید.

#سولمازنراقی
https://www.radiofarda.com/a/32777065.html

قسمت بیست و یکم؛ رابطه موسیقی کلاسیک با هوش کودکان

تا به حال اصطلاح موتسارت افکت به گوش‌تان خورده است؟ شنیده اید که می‌گویند گوش کردن به موسیقی کلاسیک کودک رو با هوش می‌کند؟ آیا این حرف درست است؟در قسمت بیست و یکم ضمن پاسخ به این پرسش از موسیقی‌های کلاسیکی حرف می‌زنیم که گرچه برای بچه‌ها تولید نشده‌اند اما به عنوان آثاری کودکانه شناخته می‌شوند.
https://www.radiofarda.com/a/32788932.html

بالاخره آهنگسازان کلاسیک تصمیم گرفتند موسیقی‌هایی مخصوص کودکان بسازند. اما اولین نفر چه کسی بود؟ چطور توانست این تصمیم را عملی کند؟ در قسمت بیست و دوم دربارهٔ یکی از معروف‌ترین آثار کودکانهٔ کلاسیک حرف می‌زنیم؛ پیتر و گرگ. اثر سرگئی پروکُفیِف. راستی می‌دانستید پیتر و گرگ سال ۱۳۵۰ به فارسی ترجمه و توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است؟
https://www.radiofarda.com/a/32798388.html


این قسمت پادکست را از دست ندهید. کارناوال حیوانات «سن سان»، یکی از جالب‌ترین موسیقی‌های کلاسیکی خواهد بود که تا به حال شنیده اید.
https://www.radiofarda.com/a/32807986.html
قسمت بیست و چهارم؛

قرار بود که در این قسمت سومین اثر کلاسیک کودکانه، ساختهٔ بنجامین بریتن را معرفی کنم. اما این اثر، خود یک نمونه از نوعی «موسیقی آموزشی» است که در کارنامه کاری خیلی از بزرگان موسیقی کلاسیک به چشم می‌خورد. خیلی از این قطعات در تاریخ ماندگار شده‌اند و بسیار جذاب و شنیدنی هستند. در قسمت بیست و چهارم #گوشچشم علاوه بر اثر معروف بنجامین بریتن با نمونه‌های مهم دیگری از یوهان سباستین باخ، کلود دبوسی و بلا بارتوک آشنا خواهید شد.
https://www.radiofarda.com/a/32818342.html
در این مدت موسیقی‌های کلاسیک و غیر کلاسیک درخشانی شنیدیم. با این حال یک سوال پر تکرار همچنان بین پیامهای شما به چشم می‌خورد. سوالی که تصمیم گرفتم چهار قسمت را به پاسخ آن اختصاص دهم. بسیاری از شما نگران علاقه کودکان به خواننده‌هایی هستید که از الفاظ رکیک در ترانه‌های خود استفاده می‌کنند. اما در عین حال نمی‌توانید مانع آنها شوید یا توجه‌‌شان را به موسیقی بهتری جلب کنید. با من در گوشچشم همراه شوید تا برگردیم و همه چیز را از یک سوال بنیادی شروع کنیم:
آیا چیزی به نام‌ موسیقی خوب و موسیقی بد وجود دارد؟
Audio
به دلیل تقاضای بسیار زیاد دوستانی که دسترسی به آلبوم تاتی تاتی برای آنها دشوار بود و به دنبال این ترانه برای جشن «دندونی» کودکان خود بودند، بالاخره تصمیم گرفتم تنها این قطعه را برای دانلود در اختیار شما بگذارم. برای دسترسی به بقیه قطعات از پلتفرم‌های جهانی موسیقی و یا سی‌دی و کتاب تاتی‌تاتی استفاده کنید.

شعر و آهنگ و آواز: سولماز نراقی
سه تار: حمید خوانساری
تمبک : داود قهرودی

@bestkidsmusic
https://www.radiofarda.com/a/32827818.html

در ادامه قسمت قبلی که گرایش کودکان به موسیقی‌هایی با محتوای مخرب را بررسی کردیم، حالا قرار است از موسیقی‌های مناسب هر سن سخن بگوییم.
مطابق معیارهای جهانی رشد، دوران کودکی به سه مرحله تقسیم شده که شامل اوایل کودکی، اواسط کودکی یعنی پیش نوجوانی و اواخر کودکی یعنی نوجوانی است.
در قسمت بیست و ششم با استانداردهای جهانی طبقه بندی سن و موسیقی‌های مناسب هر گروه آشنا خواهید شد.
این اجرا ماجرای سفر رستا، از هفت مرحله را تا رهایی از دیو سیاه روایت می‌کند. روایتی چند لایه همراه با موسیقی زنده و ویدیو. تابلوهایی که در این اجرا به نمایش در می‌آیند، نشانه‌های راهنمایی و رانندگی اند با محتوایی شاعرانه که نستعلیق ماده تشکیل دهندهٔ آنهاست اما نه در شکل و شمایل همیشگی. هزینهٔ تولید این پروژه را انجمن قلم امریکا (پن) تقبل کرده و دانشگاه سواز، میزبان اجرای آن در روز جهانی زن است. نوازندگی پیانو و ویولا و پرکاشن را #حسین_حدیثی بر عهده خواهد داشت. همچنین آهنگسازی موسیقی متن اجرا. حسین حدیثی پست دکترای موسیقی خود را از دانشگاه کمبریج گرفته و در ‌پروژه‌های مطالعاتی با بنیاد‌ شاهنامه کمبریج همکاری دارد. دوستان ساکن لندن می‌توانند با مراجعه به لینک زیر که در استوری همرسانی خواهم کرد بلیط این اجرا را تهیه کنند.

متن، آواز و آثار هنری #سولمازنراقی

کنسرت هفت‌خوان رستا
روز جهانی زن، تالار جم سواز، دانشگاه لندن
جمعه ۸ مارس، ۶-۸ شب

لینک رزرو صندلی :

https://www.tixtree.com/e/the-seven-labours-of-rasta-an-odyssey-of-liberation-4695ca79e44a


@solmazart
Forwarded from موسیقی برای کودکان (Solmaz Naraghi)
https://castbox.fm/vd/677873533

در ادامهٔ بحث از علاقهٔ کودکان به موسیقی‌های مخرب، به دنبال علت‌ها می‌رویم. گوشچشم در قسمت بیست و هفتم به این سوال پاسخ می‌دهد که چرا بچه‌ها به موسیقی نامناسب گرایش دارند؟ حال چه نامناسب با مقتضیات سنی‌ چه نامناسب از نظر اخلاقی یا هیجانی.
خوب است پیش از آن بدانیم که انسان چرا به موسیقی گوش می‌کند و اساسا از موسیقی چه می‌خواهد؟
https://www.radiofarda.com/a/32849226.html

https://castbox.fm/vd/680110397

در قسمت بیست و هشتم بحث موسیقی مناسب و نامناسب برای کودکان با گفتاری دربارهٔ راهکارها به پایان می‌رسد. در این قسمت از گوشچشم خواهیم دانست با علاقهٔ فرزندان خود به موسیقی‌هایی که از حیث اخلاقی مخرب‌اند چه باید کرد و چگونه می‌توان آنان را به موسیقی‌های ارزشمندتر سوق داد؟
HTML Embed Code:
2024/06/12 12:17:44
Back to Top