TG Telegram Group Link
Channel: Sbmuniversity
Back to Bottom
💢 بازدید دکتر قیداری از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه

🔹 دکتر قیداری رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه دکتر شاهزاده فاضل مدیر گروه واحد گسترش معاونت بهداشت از شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه بازدید کردند.

🔹 در این بازدید دکتر طهماسبی، مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه ضمن ارایه گزارش از عملکرد خیرین در حوزه سلامت، در خصوص اقدامات این شبکه در راستای مدیریت بحران جنگ مانند راه اندازی و تجهیز مرکز معین ۱۶ تخته، تامین مکمل‌ها و داروهای مورد نیاز برای حداقل شش ماه، افزایش ساعات کاری مراکز خدمات جامع سلامت جهت پوشش حداکثری مراجعین و کاهش صف انتظار ، افزایش ساعت کاری داروخانه های سطح شهر تا ۱۲ شب و تمهیدات ویژه این شبکه در راستای مدیریت افزایش تعداد مراجعین توضیحاتی ارایه کرد.

🔹 در ادامه دکتر قیداری و تیم همراه از کلیه واحدهای اداری و ستادی بهداشت، مرکز خدمات جامع سلامت شهدای هفت تیر و بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید کرد.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
ایـران، امـید، ایـستادگی🇮🇷

خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کنار مردم، برای ایران

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢بازديد رياست دانشكده پزشکی و قائم مقام معاونت آموزشی از بیمارستان‌ لقمان حکیم

🔹دکتر حقیقی رییس دانشکده پزشکی به همراه دکتر شادنیا قائم مقام معاونت اموزشی و خانم مولا مدیر پرستاری دانشگاه از بیمارستان لقمان بازدید و وضعیت بخش‌های مختلف، درمانگاه‌ها و نحوه حضور کارکنان، اعضای هیئت علمی، دستیاران و کارورزان بیمارستان لقمان حکیم را مورد ارزیابی قرار دادند.

🔹 در این بازدید وضعیت موجود بیمارستان، شرایط نیروی انسانی، نحوه ارایه خدمات درمانی و چالش‌های پیشِ‌رو مورد ارزیابی قرار گرفت.

🔹 طبق نتایج این ارزیابی حضور کارکنان بر اساس برنامه‌های مشخص نوبت‌کاری انجام می‌پذیرد و خدمات درمانی در تمامی ساعات ادامه دارد.

🔹 اعضای هیئت علمی به صورت نوبت‌کاری در بیمارستان حضور دارند و وظایف آموزشی و درمانی خود را ایفا می‌کنند.

🔹 حضور دستیاران به صورت کشیک منظم و پست کشیک تنظیم شده است.

🔹 درمانگاه‌ها و کلینیک‌های ویژه بدون لغو برنامه‌های قبلی، همچنان به ارایه خدمت به مراجعان حضوری و نوبت‌دار ادامه می‌دهند.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
⚫️ جزئیات برگزاری آئین تشییع «شهدای اقتدار ایران» در تهران

🔹 آیین تشییع سرداران، فرماندهان شهید و دانشمندان هسته‌ای (شهدای اقتدار ایران) با حضور پرشور مردم شهر تهران برگزار خواهد شد.

🔹 زمان و مکان این مراسم معنوی، روز شنبه ۷ تیرماه از ساعت ۸ صبح از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی تهران اعلام شده است.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
⚫️ شهادت ۵ پزشک در حملات رژیم صهیونیستی به ایران عزیز

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 ساعات کاری بانک‌ها از شنبه طبق روال قبل خواهد بود

🔸 شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی:

🔹 ساعت کاری بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه مطابق روال گذشته خواهد بود.

🔹 بر این اساس ساعت کاری بانک‌ها برای کارکنان بانک‌ها ساعت ۶ الی ۱۳ و برای مشتریان ۶:۳۰ الی ۱۲:۳۰ خواهد بود.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
🏴آغاز ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر همگان تسلیت و تعزیت باد.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 فردا تهران تعطیل است

🔹 در راستای ادای دین به مقام شامخ شهیدان والا مقام و لبیک به دعوت غیرت و همبستگی ملی، و به منظور فراهم آوردن فرصت حضور گسترده مردم و کارکنان در آیین باشکوه تشییع این عزیزان، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی شهر تهران در روز شنبه، هفتم تیرماه ۱۴۰۴، مصادف با دوم محرم‌الحرام، تعطیل اعلام میگرد.

🔹 این آیین ملی و انقلابی، از ساعت ۸ صبح، از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی برگزار خواهد شد.

🔹 طبق اعلام استانداری تهران، دستگاه های خدمات رسان، بانک ها، شهرداری ها، مراکز امدادی و مراکز بهداشتی و درمانی از تعطیلی مستثنی هستند.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 کارکنان نظام سلامت پای وطن و هموطن ایستادند

🔹 دکتر محمد اسماعیل قیداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی با صدور پیامی از تلاش های بی وقفه کارکنان عرصه های مختلف سلامت دانشگاه در مدت دفاع از حملات متجاوزان قدردانی کرد.

متن پیام رئیس دانشگاه به این شرح است:

بسم الله الزحمن الرحیم

وطنم ای شکوه پابرجا؛ در دل التهاب دوران ها

🔹 با دلی پرامید و قلبی سرفراز، یاد و نام فرماندهان شهید، دانشمندان پرافتخار و هموطنان عزیزمان که برای بلندآوازه کردن نام این مرز و بوم و حفاظت از مرزهای علمی و جغرافیایی و ارزشی ایران عزیر جان فشانی کردند، گرامی میداریم.

🔹 روزهای گذشته که استقلال و شکوفایی میهن عزیزمان بار دیگر خار چشم دشمنان قسم خورده این مرزو بوم شد، مردان و زنان این وطن در قامت کارکنان و متخصصان نظام سلامت، حماسه ای آفریدند که بر خود لازم میدانم از این تلاش های شبانه روزی همکاران بزرگوارم در مراکز بهداشتی و درمانی و بخصوص بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قدردانی و سپاسگزاری نمایم.
کادر سلامت این سرزمین، از نسل همان مردمی هستند که در روزهای آتش و خون دفاع مقدس دوشادوش رزمندگان ایستادند، و در شب‌های نفس‌گیر کرونا جان دادند تا جان مردم را نجات دهند.

و حالا در روزهای سخت و پراضطراب تجاوز رژیم صهیونیستی، تا پای جان برای یک نام ایستاده‌اند: ایران. 🇮🇷

🔹 منظومه پرافتخار خدمات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور استادان، جراحان، پزشکان، پرستاران، متخصصان و کارشناسان بخش های مختلف تشخیصی و درمانی و همچنین متخصصان و کارشناسان حوزه های بهداشتی و دارویی در کنار تآمین تجهیزات و لوازم مورد نیاز با همراهی همه کارکنان اداری پای وطن و هموطن ایستادند و اجازه ندادند چراغ پرفروغ سلامت در هیچ نقطه ای از مراکز تحت پوشش دانشگاه خاموش شود. این چنین بود که ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی سلامت، خاطر امن مردم عزیز را فراهم آورد.

🔹 همزمان با ارائه خدمات سلامت شبانه روزی به هموطنان عزیز طبق روال گذشته در مراکز بهداشتی و درمانی؛ انتقال و مداوای مجروحان حوادث اخیر در بخش های تخصصی و فوق تخصصی، انجام اعمال جراحی پیچیده، مراقبت های تخصصی بعدی کار بسیار مهم و دشواری بود که با حضور همه شما کارکنان سربلند نظام سلامت میسر شد.

🔹 بار دیگر ضمن بزرگداشت یاد و خاطره همه مدافعان وطن، از تلاش غرورآفرین و حضور حماسه ساز شما خانواده بزرگ دانشگاه در حفظ و تأمین سلامت هموطنان عزیز قدردانی می نمایم. باشد که این تلاش های شبانه روزی در تاریخ این میهن ثبت و مانا شود و اجر همه این تلاش های انسان دوستانه نزد خداوند متعال محفوظ و باقی بماند. ان شاالله.

دکتر محمد اسماعیل قیداری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی


📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر

🔹 با توجه به فرارسیدن ایام محرم و صفر ۱۴۰۴، معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دستورالعمل جامع بهداشت محیط را به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

🔹 این دستورالعمل با هدف حفظ سلامت عزاداران حسینی، چارچوبی برای رعایت بهداشت در پخت و توزیع نذورات، استفاده از مواد غذایی سالم، آموزش همیاران سلامت هیئات، نظارت بر موکب‌ها، ایستگاه‌های صلواتی، آب، فاضلاب، مدیریت پسماند و کنترل دست‌فروشان و اماکن اسکان فراهم کرده است.

🔹اجرای این دستورالعمل با همکاری نهادهای مردمی و دولتی، نقش مؤثری در پیشگیری از مخاطرات بهداشتی در مراسم‌های عزاداری دارد.

🔗 متن کامل دستورالعمل

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
🏴 مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به همراه قرائت زیارت عاشورا، از فردا صبح ساعت ۶:۱۵ در مسجدالنبی (ص) ستاد دانشگاه برگزار میگردد.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 بازدید معاونین دانشگاه از خوابگاه شهید رحیمی

🔹 امروز یکشنبه ۸ تیرماه، در چارچوب برنامه تابستانی بازسازی و تعمیر خوابگاه‌ها، دکتر سیف‌اله مرادی، معاون توسعه مدیریت و منابع، به همراه دکتر رستمی‌نژاد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از خوابگاه شهید رحیمی بازدید کردند.

🔹 در جریان این بازدید، برنامه‌ریزی‌های اولیه برای اجرای طرح‌های بازسازی و تعمیر خوابگاه انجام شد.

🔹 این بازدید در راستای بهره‌گیری از فرصت تعطیلات تابستانی جهت بهبود زیرساخت‌های رفاهی دانشجویان و هماهنگی میان معاونت‌های مرتبط صورت گرفت. نشست‌ها و بازدیدهای مشترک دو معاونت در طول تابستان با هدف ارتقای وضعیت خوابگاه‌ها ادامه خواهد داشت.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت | بله
💢 مهلت انتخاب رشته پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از تاریخ سه شنبه ۱۰ تیر تا یکشنبه ۱۵ تیر ماه تمدید شد

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت | بله
💢 صندلی‌های داغ و خطر گرمازدگی کودکان

🔹 دکتر امین صابری نیا، متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با هشدار درباره افزایش شدید دمای داخل خودرو در فصل گرما، تاکید کرد: هرگز کودکان را در اتومبیل تنها نگذارید؛ این کار می‌تواند فاجعه‌آمیز باشد.

🔹 وی با اشاره به خطر گرمازدگی در دمای بالای ۳۵ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد گفت: پیشگیری مهم‌تر از درمان است. در ساعات خنک‌تر روز بیرون بروید و لباس‌های سفید، سبک و نخی بپوشید.

🔹 گرمازدگی فوریت پزشکی است؛ در صورت بروز، بیمار را سریع به مرکز درمانی منتقل کنید. در این بین می‌توان با سرد کردن بدن، تعویض لباس، استفاده از ملحفه خیس، و ماساژ با آب سرد کمک اولیه انجام داد. نوشیدنی خنک حاوی کمی نمک و شکر برای جبران تعریق توصیه می‌شود، اما در کودکان و سالمندان بهتر است مراجعه فوری به بیمارستان صورت گیرد.

🔹 وی تاکید کرد: کاهش سطح هوشیاری و تب بالا از عوامل خطر گرمازدگی‌اند. گرما با افزایش ضربان قلب ممکن است به بیماران قلبی آسیب بزند.

🔹 در پایان، استفاده از خاکشیر، تخم شربتی و شربت آبلیمو توصیه شد و هشدار داده شد که کودکان زیر ۵ سال و سالمندان در گرما از منزل خارج نشوند و از سفر به مناطق گرمسیر در تابستان پرهیز شود.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت | بله
▫️معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرد؛

🔵بخشنامه نهایی در خصوص امتحانات پایان ترم و آزمون های علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
     📱تلگرام | 📱اینستاگرام |📱سایت
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Sbmuniversity
▫️معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرد؛ 🔵بخشنامه نهایی در خصوص امتحانات پایان ترم و آزمون های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی      📱تلگرام | 📱اینستاگرام |📱سایت
▫️اعلام زمان جدید آزمون‌های کشوری

🔵طبق اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، زمان جدید برگزاری آزمون‌هایی که در ایام اخیر لغو شده بودند، به شرح زیر است:

🔵آزمونM‌PH: در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۲۶

🔵آزمون زبان انگلیسی عمومی (MHLE): ۱۴۰۴/۵/۲

🔵آزمون فلوشیپ پزشکی: ۱۴۰۴/۵/۹

🔵آزمون ارتقاء دستیاری پزشکی: ۱۴۰۴/۵/۲۲

🔵آزمون پذیرش دستیاری دندانپزشکی: ۱۴۰۴/۶/۲۷

🔵آزمون ارتقاء دستیاری دندانپزشکی: ۱۴۰۴/۶/۲۷


🔵سایر آزمون‌های کشوری نیز مطابق با تقویم قبلی اعلام‌شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی برگزار خواهند شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
     📱تلگرام | 📱اینستاگرام |📱سایت
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
HTML Embed Code:
2025/07/08 15:10:50
Back to Top