TG Telegram Group Link
Channel: سواد زندگی
Back to Bottom
در میان گذاشتن سابقه عاطفی با شریک زندگی: بله یا خیر؟ ( قسمت دوم و پایانی)

✳️ نظیر هر چیز دیگری که مربوط به دنیای انسان ها می شود، در میان گذاشتن سوابق عاطفی نه خالی از لطف است و نه عاری از دردسر.

✳️ دانستن تجریبات عاطفی منجر به همسویی انتظارات عاطفی زوجین از یکدیگر می شود. اینکه الویت های هر یک از شما کدامند، چه فانتزی هایی دارید، حد و مرزهای تان کدامند، این ها همگی سبب می شوند رابطه عاطفی رضایت بخش تری داشته باشید.

✳️ صحبت کردن در مورد گذشته عاطفی همسرتان می تواند منجر به مقایسه هایی شود که ماحصل اش ایجاد حس ناامنی یا حسادت است. مهم است که با درک بالا و همدلی به این احساسات نزدیک شوید.

✳️ اگر تصمیم بگیرید چیزی در مورد تاریخچه عاطفی خود را با همسرتان در میان نگذارید، هیچ اتفاق بدی نمی افتد. شما می توانید از طریق روش های دیگری نیز از مزایای مشابه "محاسن در میان گذاشتن سابقه عاطفی خود با او" بهره مند شوید.

👈🏼بیایید کمی دقیق تر به این موضوع نگاهی بیاندازیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/725

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
از خندیدن و شادی کردن نترسید!

ترس از شادی (چروفوبیا ) چیست و چگونه بر آن غلبه کنیم؟


✳️ آیا تا به حال شده که در جمع شاد دوستان صمیمی یا خانواده تان باشید و خوش بگذرانید، ناگهان یکی بگوید: " خدا به خیر کنه؛ امروز خیلی خندیدیم، خدا کنه اتفاق بدی برامون نیافته"! آیا خودتان تا حالا چنین حسی را تجربه کرده اید؟ اینکه مبادا زیاد بخندم و شاد باشم که تلافیش سرم در می آد؟!

✳️ ترس از خندیدن و شادی کردن(Cherophobia) نوعی فوبیا است که سبب می شود فرد نسبت به شادی و خندیدن ترس و احساس گناه داشته باشد و ناخواسته نگران شود. این اصطلاح از کلمه یونانی "chero" آمده است که به معنی "شادی کردن" است.

✳️ ترس از شاد بودن پیامد تجربیات تلخی است که درد شان التیام نیافته است. تربیت بیش از حد سختگیرانه والدین در کودکی، پذیرش مسئولیت های بیش از حد توان، یا تنهایی برخی از دلایل احتمالی اند.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/726

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
گفت و گو با نوجوان کاری سخت اما حیاتی!

چگونه باب گفت و گو با فرزند نوجوان را باز کنیم؟


✳️ اکثر نوجوانان در این سن و سال فکر می کنند که والدین شان آنها را درک نمی کنند و خودشان این توانایی را دارند که زندگی شان را مدیریت کنند. بنابراین این مرحله یکی از سخت ترین مراحل برای والدین به جهت برقراری ارتباط و گفت و گو با فرزندان شان است.

✳️ گفت و گو با نوجوان یعنی برای نظرات و سخن های او احترام قائل اید. این باعث افزایش اعتماد به نفس در آنها می شود و به آن ها امکان می دهد دلواپسی های شان را با شما در میان بگذارند.

✳️ این باور که آنچه والدین می گویند صحیح است و باید عملی شود، نوعی استبداد را در خانواده حکمفرما می کند. در چنین شرایطی نتیجه هر گفت و گویی از همان ابتدا موفقیت آمیز نخواهد بود.

✳️ همه ما می توانیم از هم یاد بگیریم. والدین در مقام راهنما هستند اما می توانند بسیار هم از فرزندان خود بیاموزند.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/727


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه رمز و رازهای "نگاه" را در رابطه کشف کنیم؟

✳️ در پس هر نگاهی احساسی نهفته است: نگاهی عاشقانه، نگاهی که از آن خشم می بارد؛ نگاهی سرد و بی تفاوت؛ نگاه عاقل اندر سفیه؛ نگاه ِ ... اما آیا برداشت ما از نگاه طرف مقابل مان صحیح است؟ اصلا از کجا می توان فهمید که این نگاه با زبان بی زبانی چه می گوید؟ نگاه دنیایی است پر رمز و راز که باید برای کشف اش اندکی وقت بگذاریم.

✳️ تماس بصری و تفسیر آن ارتباط مستقیمی با بخشی از مغز به نام آمیگدال دارد. این ساختار با احساسات در ارتباط است. یکی از چیزهای جذاب در مورد رازهای ارتباط چشمی این است که تماس بصری زبانی ظریف و در عین حال قوی است.

✳️جالب است بدانید که ما همیشه از آنچه نگاهمان می گوید آگاه نیستیم و گاهی حتی به پیامی که منتقل می کنیم و تأثیرات آن بر ارتباط مان با دیگران بی توجه ایم.

👈🏼بیایید برویم سر اصل مطلب و راز و رمزهای بیشتری را در این زمینه کشف کنیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/728

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
شفای اندوه با مرهم "پذیرش"

چگونه با "پذیرش" ِ غم و اندوه از آن رها شویم؟


✳️ زندگی در گذر است. شادی دیری نمی پاید، غم از راه می رسد، با کوله ای سنگین از درد، اما در گذار لحظات زندگی، آن هم خیلی نمی تواند جا خوش کند، سخت و سمج می گذرد و جا به لحظه گذرای دیگری می دهد. لحظات آکنده از اندوه، اما، به کندی و با رنج می گذرند و تا واقعیت حضور و گذارشان را نپذیریم، مهمان ما هستند.

✳️ وقتی با موقعیتی ناراحت کننده روبه رو می شویم، ابتدا انکارش می کنیم، سپس از آن عصبانی می شویم و شروع می کنیم به دست و پا زدن و تقلا کردن و در پی آن غم و اندوه به احساس غالب ما تبدیل می شود. بالاخره اتفاقی را که افتاده است، می پذیریم، اما غم تنها با درد کشیدن درمان می شود.

✳️ "پذیرش" به معنای آگاهی از زمان حال، درک فقدان به جای مبارزه با آن، پذیرفتن مسئولیت خود و سپس شروع سفر به سمت مرحله جدیدی از زندگی با رضایت است.

👈🏼بیایید کمی دقیق تر به این موضوع نگاهی بیاندازیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/729

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چرا به شریک زندگی ام کشش جنسی ندارم ؟ (راهکارهای عملی)

✳️ اگر شما هم جزو آن کسانی هستید که به رغم اینکه همسرتان را دوست دارید و می کوشید زندگی زناشویی تان را پایدار نگه دارید، هیچ کشش جنسی ای به او ندارید، برای پُر کردن این خلأ با ما همراه باشید.

✳️در حالی که، برای برخی، یک ارتباط صمیمی و جنسی شاید منحصراً در ظاهر فیزیکی ریشه داشته باشد، برای برخی دیگر، هوش و شخصیت در بیدار کردن میل جنسی نقش محوری دارد.

✳️ آیا این بی میلی جنسی به دلیل بی احتیاطی در حفظ ظاهر و رعایت نکردن بهداشت است؟ آیا به شخصی خارج از رابطه علاقه دارید؟ آیا عدم جذب جنسی با از دست دادن عشق همزمان است؟ به خودتان پاسخ های صادقانه بدهید.

✳️ جذابیت و کشش جنسی می تواند در طول زمان ایجاد شود.

✳️ به شریک خود بگویید که در رختخواب چه چیزی را دوست دارید (و از او در مورد ترجیحاتش بپرسید)، تا هر دوی شما در طول برخوردهای صمیمی یکدیگر را خشنود کنید.

👈🏼بیایید کمی مفصل تر با نگاهی به سناریوهای مختلف این موضوع را بکاویم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/730


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه به کودکان در غلبه بر ترس شان کمک کنیم؟

✳️ ترس های دوران کودکی بسیار رایج اند. همه ما دورانی را در کودکی به یاد می آوریم که از چیزی می ترسیدیم. شاید اکنون که به آنها فکر می کنیم، خنده مان بگیرد، اما اگر والدین در کودکی به این ترس ها بخندند و بی تفاوت از آن بگذرند، قطعاً پیامدهای بسیار بدی خواهد داشت.

✳️ رویارویی با این ترس ها گاهی برای کودکان دشوار است و به حمایت بزرگ ترهای شان نیازمندند.

✳️لازم است به آنها توضیح دهید که ترس چیست، چگونه خود را نشان می دهد، چه موقعیت هایی به راحتی آن را ایجاد می کنند، و در مواجه با آن چه باید کرد.

✳️ به جای اینکه مستقیماً به آنها بگویید چه کاری انجام دهند، باید گفتگویی ایجاد کنید که در آن، با سؤالات باز، تشویق شان کنید احساسات شان را با کلمات بیان کنند. خوبی دستیابی به این هدف این است که داستانی خلق می کنند که به آنها کمک می کند بفهمند چه اتفاقی برای شان افتاده است و چرا می ترسند.

👈🏼بیایید کمی مفصل تر در این مورد بدانیم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/732


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
با 6 تکنیک کهن ژاپنی زندگی و روابط تان را متحول کنید

✳️ با ارائه 6 مفهوم ژاپنی ثابت شده طی زمان، که به نظر باورنکردنی می رسند، از گنجینه کهن حکمت ژاپن، مسلّح به حکمتی می شوید که کمک تان می کند پیچ و خم های صعب ِ زندگی مدرن را با فضل و خِرد و در کمال آرامش و حس رضایت از سر بگذرانید.مفاهیمی که بینش های ارزشمندی را در مورد بهزیستی، ذهن آگاهی و رشد شخصی به دست می دهند.

✳️ برای یافتن ایکیگایِ خود زمانی را به درون نگری اختصاص دهید. از خود بپرسید" من واقعا در زندگی به دنبال چه چیزی هستم؟ چگونه می توانم تأثیر مثبتی بر دیگران بگذارم؟

✳️ زیبایی یک شی کهنه را در آغوش بگیرید، از چین و چروک هایی که با افزایش سن به وجود می آیند قدردانی کنید و در لحظه حال احساس رضایت کنید، که همه چیز موقتی است.

✳️ این مفهوم ما را ترغیب می‌کند که بی‌وقفه به دنبال بی‌عیب‌ و نقص بودن را رها کنیم و آرامش را در ناقص بودن پیدا کنیم.

👈🏼بیایید کمی جزئی تر و دقیق تر با این مفاهیم آشنا شویم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/734


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)

✳️ چنانچه چندی است در پی تقاضای افزایش حقوق از کارفرمای تان هستید و خود را شایسته حقوق بالاتری می دانید، اما دل دل می کنید و نمی دانید چگونه این تقاضا را مطرح کنید، فقط 8 دقیقه زمان بگذارید و با ما همراه باشید.

✳️ اگر می‌خواهید بدانید که چگونه درخواست افزایش حقوق کنید، راز آن برنامه‌ریزی و اعتماد به نفس است. بسیاری این کار برای شان سخت است و البته حق هم دارند. نمی توان انکار کرد که کار ساده ای نیست، موقعیت دشواری است و همواره این احتمال وجود دارد که پاسخ منفی دریافت کنید. با این حال، مانند خیلی چیزهای دیگر در زندگی، برای محقق شدنش باید ریسک کرد.

✳️ فهرستی از هر کار ارزشمندی که برای سازمان انجام داده اید تهیه کنید. از ارائه مستندات و توضیحات در این مورد دریغ نکنید.

👈🏼 12 توصیه راهبردی این درس را از دست ندهید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/735


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
تقویت تفکر انتقادی، خلاقیت و مهارت کودکان با چیستان (+ 40 معما)

✳️ وقتی از کودک خردسال می پرسیم چگونه می شود یک فیل را به حمام برد؟ اولین چیزی که به ذهنش می رسد یک فیل گُنده و یک حمام کوچک است! پرسش به نظر مضک می رسد! اما وقتی به او بگوییم حالا کلمه "فیل" را برعکس کن؛ میشه " لیف"! لیف و صابون و حمام! کودک تعجب می کند، می خندد و به پرسش دوم از ابعاد دیگری هم فکر می کند تا پاسخی خلاقانه بدهد!

✳️ چیستان ها کودکان را وامی دارند که خارج از چارچوب تعریف شده فکر کنند، دیدگاه های متعددی را در نظر بگیرند و راه حل های خلاقانه ارائه دهند. با طرح چیستان ذهن خود و فرزندتان را به چالش بکشید.

✳️ در عین اینکه می خواهید با خانواده خود وقت بگذرانید و ناخودآگاه او را به فکر کردن وا دارید، بکوشید فضا را سرگرم کننده و شاد نگه دارید؛ بیشتر به شکل یک بازی به آن نگاه کنید و در عین حال مسیر را برای تفکر خلاقانه کودک تان هموار کنید.

👈🏼 40 چیستان همراه با پاسخ شان را در اینجا ببینید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/736

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟

✳️ آیا شما هم جزو کسانی هستید که بعد از رابطه جنسی با همسر تان، اندوهگین می شوید و به گریه می افتید؟ همسر تان گیج می شود و شما هم هیچ توضیحی برای این حالت ندارید؟

✳️ افرادی، اعم از زن و مرد، که این حالت را تجربه کرده اند، این احساس را به صورت نوعی حس پوچی توصیف می کنند. آنها می خواهند گریه کنند. همچنین احساس تحریک پذیری و بد خلقی می کنند و می خواهند تنها باشند.

✳️ درد حین رابطه جنسی، که به نام دیسپارونی نیز شناخته می شود، ممکن است در نتیجه عفونت، آسیب، یا کمبود روان کننده باشد.

✳️ گاهی افراد به دلیل یک تربیت سخت گیرانه یا ویژگی های شخصی یا آسیب هایی که در این زمینه دیده اند، در کنار لذت از رابطه جنسی، نوعی احساس گناه را نیز تجربه می کنند.

👈🏻 بیایید کمی دقیق تر به این موضوع نگاهی بیاندازیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/737

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)

✳️ چگونه می شود در روزگاری که "پول" ظاهراً تعیین کننده همه چیز است و ارتباط مستقیمی با سطح رفاه دارد، و باور عموم بر این است که پول شادی و خوشبختی می آورد، به فرزندمان بگوییم که ارزش واقعی چیزها در پولی که بابت شان پرداخت شده نیست، همیشه گران ترین چیزها شادی نمی آورند و سرچشمه خوشبختی و شادی در درون آدم هاست؟ کار دشواری است! نه؟

✳️ اگر کودکانی شاد تربیت کنیم، و شاد بودن را به آنها بیاموزیم، نشان شان می دهیم استراتژی ها و مهارت های مناسبی کسب کنند تا با آن جایگاه خودشان را در جهان پیدا کنند و تاثیر مثبتی بر دنیای اطراف شان بگذارند.

✳️ اولین قدم در این راه فهمیدن و فهماندن این است که شادی با عشق مشترک، تجربه های مشترک، درک مشترک و عواطف انسانی مشترک به دست می آید. این طرز فکر نگاه آنان به جهان اطراف شان را شکل می کند.

👈🏻 بیایید کمی دقیق تر شویم و به این موضوع کمی فکر کنیم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/738

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
وقتی دلتنگ کسی هستیم که دلتنگ ما نیست، چه کنیم؟

✳️ اگر خودتان هم می دانید که دلتنگ کسی شده اید که اصلاً شما را یادش هم نیست، اگر می دانید که به جای رویارویی با واقعیت، همواره در آرزوی تحقق چیزی هستید که عملاً دیگر هرگز محقق نمی شود، اگر دارید رنج می برید، اما واقعا نمی دانید چه کنید، احتمالاً شما جایی در گذشته گیر افتاده اید و واکندن از آن برای تان دشوار است.

✳️هیچ دارویی نمی تواند خاطرات ما را برای همیشه محو سازد یا درد دلتنگی مان را التیام ببخشد. این رنج بخشی از انسانیت ماست. درد که می کشیم، تجربه که کسب می کنیم، شخصیت مان شکل می گیرد و زمانه یادمان می دهد انعطاف پذیر و صبور باشیم.

✳️ وقتی می گوییم در گذشته نمانیم و ادامه دهیم، منظور فراموش کردن نیست. در عوض، یاد گرفتنِ این است که چگونه با وجود چنین خاطراتی زندگی کنیم.

👈🏻 توضیحات و راهکارهای ارائه شده در این متن را از دست ندهید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/739

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
جور دیگر باید دید ...
زندگی جنسی در سالمندان، بله یا خیر؟ ( + 5 فایده مهم معاشقه در پیری)

✳️ گاهی وقتی پدربزرگ مادربزرگ ها را می بینیم که با صمیمیت کنار هم قدم می زنند، یاد این دعای خیر می افتیم که " الهی به پای هم پیر شین"؛ اما اگر همین زوج کمی عاشقانه رفتار کنند، می گوییم: " نگاه کن! سر پیری و معرکه گیری! ... آیا این نگاه درست و منصفانه است؟ اصلاً آیا زندگی جنسی و عاشقانه زوجین در سالمندی به پایان می رسد؟

✳️ به رغم تفاوت های فرهنگی، این موضوع ارتباط مستقیمی دارد با میزان سلامتی جسمی و ذهنی زوجین و نیز سبک زندگی مشترک شان.

✳️ سلامت جنسی بیان روان‌شناختی احساسات و تعهد زوجین است که مستلزم ارتباطی صمیمی است، رابطه ای مبتنی بر اعتماد، عشق و لذت مشترک، همراه با آمیزش جنسی یا بدون آن.

✳️ صمیمیت و معاشقه در دوران کهولت فعالیت مغز را بهبود می بخشد.

👈🏻 توضیحات بیشتر و فواید مهم زندگی جنسی در دوران سالمندی را از دست ندهید.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/740

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید


@savadzendegi
فرزندان مان را دریابیم...
«اینفلوئنسرهای نوجوان» چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟

✳️ شاید برای شما هم پیش آمده که از فرزند خردسال تان بپرسید: "بزرگ شدی می خواهی چه کاره بشی"، و او با قاطعیت در حالی که چشمش به گوشی است می گوید: "اینفلوئنسر". اما چرا؟ اینفلوئنسرها زیبا، شیک و به روزند؛ به نظر خیلی ثروتمند می رسند و در مورد همه چیز اظهار فضل می کنند.

✳️ این واقعیت که کودکان می خواهند یوتیوبر شوند یا صفحه اینستاگرام یا آپارات خود را با میلیون ها دنبال کننده، داشته باشند، به خودی خود مشکل نیست. نگرانی این است که چگونه نسل های جدید شبانه روز در معرض چیزهایی اند که در آن جهان دیجیتال موازی اتفاق می افتد.

✳️ اگر یوتیوبر یک نوشیدنی انرژی زا را نیز برای مخاطبان خود تبلیغ کند، کودک بلافاصله همان را از والدینش درخواست می کند.

✳️ کودک به این چهره های اقتدار بیش از والدین خود توجه می کند.

👈🏻 بیایید کمی دقیق تر شویم و به این موضوع فکر کنیم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/741

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
وقتی کسی دوستم ندارد، اما رهایم هم نمی کند چه کنم؟ ( توصیه های راهبردی)

✳️ به این یقین رسیده اید که شریک عاطفی تان دوست تان ندارد، اما دست از سرتان هم برنمی دارد!؟ نه برای تان ارزش و احترامی قائل است و نه پاسخگوی مهر و وفاداری شما، با این حال به محض اینکه بو می برد شما به ستوه آمده اید و نمی توانید بمانید، به زور می خواهد نگه تان دارد؟

✳️ وقتی در یک رابطه عاطفی بیشتر از آنکه شاد و راضی باشید، مضطرب و پریشانید؛ آرامش ندارید و دلواپسید؛ احساس بی ارزش بودن می کنید و غمگینید؛ کمی درنگ کنید و رابطه تان را مورد ارزیابی قرار دهید.

✳️ گاهی طرف شما به آن بلوغ عاطفی لازم نرسیده است، بسیار خوش دارد که دوست داشته شود ، اما بلد نیست که خودش هم دوست بدارد؛ به این معنی که نمی داند چگونه باید عشق بورزد و علاقه خود را با نشان دهد .

👈🏻 بیایید کمی دقیق تر شویم و به جنبه های دیگر این موضوع نیز فکر کنیم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/742

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
با "دلسوزی برای خود" و احساس "قربانی شدن" خداحافظی کنید

✳️ آیا شما هم فکر می کنید هرچی اتفاق بد در دنیا هست، فقط برای شما می افتد؟ به زمین و زمان ناسزا می گویید و همه را مقصر بدبختی های تان می دانید؟

✳️ در باور بودا «درد» در زندگی اجتناب‌ناپذیر است و «رنج» پاسخِ ما به دردِ اجتناب‌ناپذیر زندگی است، بنابراین «رنج» اختیاری است. موضوع اساسی این است که افراد عموما به رنج‌های موجود دامن زده و بر شدتِ آن‌ها می‌افزایند.

✳️ کسانی که به حال خود دل می سوزانند و همواره احساس می کنند قربانی شده اند، می خواهند دیگران رنج شان را ببینند .

✳️ با آنها همدلی و همدردی کنید، اما واقعا خیلی در دلسوزی کردن در جا نزنید؛ مطمئناً این راه حل اش نیست، زیرا این طور ما هم در تقویت حس قربانی شدن شان دخیل هستیم؛ و این طور هیچ کمکی به آنها نمی کنیم.

👈🏻 بیایید کمی تأمل کنیم و اگر دلمان برای خودمان می سوزد، تجدید نظر کنیم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/744

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
ویژگی های عاطفی کودکان تیزهوش کدامند؟

✳️ آیا کودک تیز هوش شما خیلی سریع یک مطلب آموزشی را فرا می گیرد و در محافل آموزشی بین همسالان اش می درخشد، اما اغلب برای مدیریت احساسات و مقابله با موقعیت های اجتماعی خاص بدون حضور شما لنگ می ماند؟

✳️ کودکان تیزهوش نه تنها از نظر هوش و استعداد که در نحوه تجربه احساسات شان نیز متفاوتند.

✳️ احساسات و عواطف کودکان باهوش از دیگران در یک جمع کمتر یا بیشتر نیست، بلکه این شدت و عمق احساسات شان است که متمایز شان می کند. احساسات این کودکان بسیار صریح تر، نافذتر، شدیدتر و پیچیده تر از دیگران است.

✳️ کودکان تیزهوش نه گوشه گیرند و نه در برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارند؛ آنها آن طور که عوام باور دارند نه مضطربند ، نه افسرده و نه تمایلی به خودکشی دارند. در واقع، افراد با استعداد، کمتر مستعد افسردگی، اضطراب یا خودکشی اند.

👈🏻 بیایید کمی بیشتر با کودکان تیز هوش و ویژگی های عاطفی شان آشنا شویم.


🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/745

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
Forwarded from کِی و چی؟
نری چهارراه استانبول!

کی و چی: باور کنید دوره رفتن به چهاراه استانبول و قیمت گرفتن از این و اون برای خرید دلار و یورو و سایر ارزها گذشته. مثل اینه که زنگ بزنی ۱۱۸ دنبال شماره آژانس بگردی تا بری جایی. بعدشم هر آژانسی یه قیمتی بده و سرگردونت کنه. تازه ده بارم زنگ بزنی چرا ماشینت نرسید پس؟ اونم هی بگه تو راهه!

خب الآن از این تاکسی اینترنتی ها سفارش میدی میاد در خونت دیگه. خریدتم که همین طور، حتی غذا هم لازم نیست بری بگیری بیاری، میارن برات.

حالا داستان خرید ارز که خیلی جالب تر هم هست. هر کس یه قیمتی روی تابلوش می زنه. هر روزم یه نازی دارن که امروز خرید نداریم، فروش نداریم و ... تازه بخوای دلار ببری بفروشی یا بخری بیاری باید تمام حواستو جمع کنی ازت نزنن. ساعت مشخصی  داره، تعطیلی و عید و شب و ... هم که داره.

بعدم بخوای بری یه سفر باز حواستو باید جمع کنی پولت گم نشه، دزدیده نشه و هزارجور داستان دیگه که خودتون بهتر می دونید.

اما باور کنید دوره این چیزا گذشته. یه اپ صرافی آبان تتر رو الآن نصب می کنی، راحت با کارت ملی خودت تو چند دقیقه احراز هویت می کنی و تمام.

هر ساعت از شبانه روز که بخوای تو خونه خودت با یه گوشی و اینترنت ریالتو تبدیل به دلار می کنی و هر وقتم بخوای دوباره تبدیلش می کنی به ریال و چند ثانیه بعدم تو حسابته.

دنیا عوض شده، خیلی راحت تر شده. فقط حواستو جمع کن از تحولات روز دنیا عقب نمونی. چون تو دنیای امروز پول در آوردن خیلی هم سخت نیست. بلدی می خواد که رایگان و آنلاین یادت می دیم. بیا تو کی و چی بقیش رو اونجا بهت بگم. می بینمت🌹

راستی عضویت در صرافی ها با این کد رفرال کی و چی کلی امتیازات عالی داره که شما رو رایگان و امن می بره به دنیای پرهیجان و جذاب معاملات پرسود رمزارزها.

صرافی ایرانی آبان تتر

https://abantether.com/register?code=GDGiz

صرافی خارجی کوینکس(فارسی)

https://www.coinex.com/register?refer_code=keyochi

برای آموزش نحوه نصب و یادگیری رایگان پیام بدید به این آیدی:

📱@poshtibankeyochi

ثروتمند شدن؛ قانون قبیله کی و چی است


💸 @keyochi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
HTML Embed Code:
2024/05/18 01:02:11
Back to Top