TG Telegram Group Link
Channel: سواد زندگی
Back to Bottom
چگونه به شخصی که دوست دارید تبدیل شوید؟ 3 مرحله دارد

✳️ وقتی از اکثر مردم سوال می شود که آیا "آنها همان شخصی هستند که 10 سال پیش بوده اند؟"پاسخ منفی می دهند ولی برای دیدن پتانسیل تغییر در آینده بسیار سختگیر تر هستند.

✳️ دکتر گیلبرت و همکارانش از این به عنوان "توهم پایان تاریخ" یاد می کنند. علیرغم آگاهی از این که خود گذشته ما به وضوح با خود فعلی ما متفاوت است، ما تمایل داریم فکر کنیم که آنچه اکنون هستیم ، نسخه "واقعی" و "تمام شده" خودمان است و خود آینده ما اساساً همان چیزی خواهد بود که امروز هستیم.

✳️ شخصیت ، مهارت ها ، دوست داشتن ها و دوست نداشتن های شما با گذشت زمان تغییر می کند، خواه در این تغییر عمدی باشید یا نه.

✳️تغییر اجتناب ناپذیر است ، اما از کنترل شما خارج نیست. در این درس، ما سه راهکار ارائه می دهیم تا به شما کمک کنیم "خود آینده" مورد نظرتان شوید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/694


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
نایکان تراپی: هنر شفا یافتن با خودنگری

✳️ شما در مورد خودتان چه فکر می کنید؟ روابط شما با دیگران چگونه است؟ در چه مرحله ای از زندگی تان قرار دارید؟ گاهی لازم است اندکی مکث کنید، و خود را مورد ارزیابی قرار دهید. این یک روش درمانی خاص و بسیار کمک کننده است.

✳️ اغلب گفته می شود که نایکان تراپی Naikan Therapy همانند بالا رفتن از کوهی بلند به منظور رسیدن به بلندترین قله آن است، تا از آن جا به چشم انداز وسیع و خاصی از زندگی بنگری و در آن تامل کنی.

✳️ وقتی در این نقطه قرار می گیری و در خویش می نگری، پی به واقعیت های نادیده درونت می بری.

✳️ این روش درمانی به ویژه برای کسانی که در شرایط بحرانی خاصی به سر می برند، یا در مرحله تغییر یا گذار هستند، بسیار کارا عمل کرده است.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/696


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه بفهمیم کودکی دچار آسیب روانی است؟ نشانه ها، علل و راه های درمان

✳️ آسیب روانی یا سایکوپاتی در کودکان اختلالی جدی است که ارزشش را دارد، در موردش صحبت کنیم. آسیب روانی به طور خاص میزان قابل توجهی از تخریب، پرخاشگری و ضد اجتماع بودن در حد ارتکاب اعمال مجرمانه را در بردارد.

✳️پژوهشگران با بررسی علایم و نشانه های آسیب های روانی در بزرگسالان به این نتیجه رسیده اند که شناسایی علائم و نشانه های سایکوپاتی در دوران کودکی بسیار مهم است؛ آنان نشان می دهند که چطور این علایم به مرور زمان از کودکی تا بزرگسالی رشد می کنند.

✳️دانشمندان هنوز به طور قطع نمی دانند که دلایل آسیب روانی در کودکان کدامند، اما فرضیه ها و نظریه هایی در این مورد وجود دارد که مایلیم برخی از آن ها را در اینجا با شما به اشتراک بگذاریم. این ها فقط تا حدودی برخی دلایل را توضیح می دهند، اما قطعی نیستند.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/697


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چرا برخی فرزندان والدین خود را دوست ندارند؟

✳️ عشق و محبت بین والدین و فرزندان اغلب بدیهی انگاشته می شود، در حالی که نباید چنین باشد. زیرا بسیار پیش می آید که بچه ها پدر و مادر خود را دوست ندارند. این نه یک اختلال است و نه چیزی غیر طبیعی؛ بلکه فقط واقعیتی است که گاهی اتفاق می افتد.

✳️ اینکه بچه ها والدین خود را دوست ندارند را نباید خیلی جدی بگیریم. بچه ها همیشه با والدین شان رابطه ای عاطفی برقرار می کنند، مگر اینکه مسئله یا مشکلی وجود داشته باشد. که در این صورت نوعی ارتباط عاطفی منفی شکل می گیرد که به صورت حس نفرت، رنجش یا نوعی بی تفاوتی و سردی خود را بروز می دهد.

✳️ بنابراین وقتی متوجه می شوید فرزندتان از شما فاصله گرفته است یا به نحوی حس رنجش یا نفرتش را به زبان می آورد بدانید که مشکلی وجود دارد، در اینجا عواطف به نحوی سرکوب شده اند، یا به خوبی از سوی والدین مدیریت نشده اند. پس عشق و عاطفه وجود دارد اما ابراز نمی شود.اما چرا چنین اتفاقی می افتد؟

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/698


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
طعنه زدن ممنوع!
راز روابط سالم و پایدار: به جای طعنه و گوشه و کنایه زدن، مستقیم و سرراست صحبت کنیم

✳️ یکی از نشانه های یک رابطه نادرست و نابهنجار طعنه و کنایه زدن به جای گفت و گوی رو در رو است.

✳️بسیاری از افراد به جای اینکه آنچه را که واقعا در ذهن شان می گذرد به طرف مقابل شان بگویند، می کوشند با ایما و اشاره به طرف حالی کنند، که از چیزی دلخورند، یا مشکلی وجود دارد. به رغم تلاشی که فرد می کند تا به این شیوه منظورش را بفهماند، اغلب نتیجه این رفتار تنش و سوء تفاهم است.

✳️همین جاست که بحث های حاشیه ای فرساینده دیگری پیش کشیده می شود که به ویژه بین زن و شوهرها منجر به تنش و مشاجره می شود.

✳️وقتی شما سرراست با طرف مقابل تان حرف نمی زنید، او و خودتان را در چرخه ای معیوب گرفتار می کنید و دو طرف دستخوش نوعی آسیب روانی می شوند.

✳️ در این درس با اتکا به مطالعات علمی دلایل و راهکارهای مواجهه با این رفتار بررسی شده است.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/700


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چرا کودکم جیغ می زند، مو می کشد و نیشگون می گیرد؟ (+ دلایل و نحوه مواجهه)

✳️ مطمئناً بسیاری از ما در خانواده یا در میان بستگانمان، خردسالان و کودکانی را دیده ایم که نیشگون می گیرند، جیغ می زنند و مو می کشند.

✳️ بسیاری از والدین با دیدن چنین رفتارهایی از فرزندان شان نگران می شوند و این ها را نشانه های کودک پرخاشگر تلقی می کنند و اگر چنین رفتارهایی در جمع بستگان یا دوستان رخ دهد، بسیار خجل و شرمنده می شوند، که ای وای کودک خوب تربیت نشده است و عصبی و پرخاشگر است.

✳️ اما هیچ نگران نباشید؛ در این درس با اطمینان به شما نشان می دهیم که بنا به تحقیقات دانشمندان و روانشناسان، این رفتارها بخشی از مراحل رشد کودک شما است و نحوه مدیریت آن به تمامی بستگی به درک این دارد که چه چیزی منجر به چنین رفتاری می شود؟

✳️ در این درس می آموزیم که چرا اصولا کودک دست به چنین رفتارهایی می زند و شما چگونه می توانید این رفتارها را مدیریت کنید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/703


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
جادوی ماندالا؛ خودتان را به این دایره های اسطوره ای بسپارید (+ یازده فایده رنگ آمیزی ماندالا)

✳️ کلمه ی ماندالا برآمده از زبان سانسکریت، به معنای " دایره مقدس است". نمایش این اشکال دایره ای شکل در اغلب فرهنگ های دینی هندی، بودایی، مسیحی و اسلامی مرسوم است.

✳️ ماندالا، تکنیکی افسانه ای، خارق العاده و شگرف در خودشناسی است.
ماندالاها می توانند از نظر رنگ و طرح متفاوت باشند، اما اساساً آنها از یک مرکز و شکل های مختلف حول آن مرکز در چهار نقطه اصلی تشکیل شده اند.

✳️ ماندالا به افراد کمک می کند که بدون در نظر گرفتن سن، جنسیت، نژاد، فرهنگ، و زبان به طور غریزی به لایه های درونی وجود خویش دست یابند.

✳️جادوی ماندالا، و در عین حال قدرت درمانی آنها در این است که اجازه دهیم ضمیر ناخودآگاه مان، ما را با خود ببرد، بدون اینکه نگران نتیجه نهایی نقاشی باشیم. ما فقط باید حضور داشته و تمرکز داشته باشیم و به خودمان آزادی بدهیم تا آنطور که می خواهیم رنگ آمیزی کنیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/704


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
زوج درمانی: ده تمرین کارساز برای بهبود روابط زناشویی

✳️اگر با همسر خود مدام جر و بحث می کنید و سر هر چیز کوچک و ناچیزی به هم گیر می دهید و حال یکدیگر را می گیرید؛ اگر گاهی محیط خانه برای تان غیر قابل تحمل می شود، و ترجیح می دهید فرار کنید. اگر احساس می کنید به رغم اینکه همسرتان را دوست دارید، به بن بست رسیده اید و نمی دانید چگونه رفتار کنید تا اوضاع را کمی بهتر کنید؛ چند دقیقه ای با ما همراه شوید.

✳️همچنان که هر فردی در زندگی مراحل مختلفی را پشت سر می گذارد، یک زوج هم در طول زندگی از مراحل خاصی عبور می کنند و فراز و نشیب هایی را پشت سر می گذارند. بسیاری از زوج ها در شرایط و موقعیت های خاصی با بحران مواجه می شوند.

✳️یکی از بهترین گزینه ها در چنین شرایطی زوج درمانی است. زوج درمانی به شما کمک می کند تا با استفاده از روش های شناخته شده و تجربه شده، روابط زناشویی تان را بهبود ببخشید، در جهت رفع موانع عاطفی موجود در رابطه با همسرتان عمل کنید و سطح سلامت خانواده را ارتقا دهید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/705


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه متفاوت و خاص زندگی کنیم ؟ (+راهبردهای اساسی)

✳️ اغلب مردم دورتا دور خودشان سنگری از افکار متصلب و پولادین می کشند و همچون سربازانی سرسخت و انعطاف ناپذیر در این سنگر پناه می گیرند. در نتیجه، بدون اینکه اصلا متوجه باشند، در مواجه با چالش های زندگی از یافتن راه حلی مناسب برای مشکلات، پیداکردن چاره ای برای ناامیدی ها و نیز ایده و دیدگاهی برای رفع موانع عاجز می مانند.

✳️ یکی از مطرح ترین چهره های روانشناسی ، آبراهام لوچینز، در سال 1942 آزمایشی را منتشر کرد با نام " مشکل کوزه آب" که در آن بسیار مستدل و روشن اثبات می کند که بسیاری از مشکلات اساسی ما آدم ها به دلیل تصلب ساختارهای ذهنی، تعصب و ترس مان است.

✳️ بنا به گفته لوچینز استراتژی بهبود چنین روندی در تلاش برای فکر کردنی قابل انعطاف نهفته است. برای سازگار شدن با محیط پیرامون مان که مدام در حال تغییر است، چاره ای نداریم جز منعطف بودن در فکر کردن و اندیشیدنی عاری از هر گونه تعصب.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/707


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
صبر و شکیبایی شاه کلید والدین موفق (+5 نکته کلیدی)

✳️ در دنیای پرشتاب امروز، شاید مفهوم صبر و شکیبایی برای مادر مدرن این دوره زمانه نقطه قوتی به حساب نیاید. استرس و شتابی که بی وقفه در معرض آنیم، رقابت پذیری محیط اطراف مان، سرعت بالای زندگی، انتظارات و توقع‌هایی که هر لحظه با آن مواجهیم، ترس از آینده نامعلوم همگی رنج آورند؛ و مهم اینکه همه ی این ها را خواسته یا ناخواسته به خانواده و فرزندانمان منتقل می کنیم.

✳️حال در همین فضای زندگی کودکان مان را هم داریم. فرزندانی که هر کدام دنیای خودشان را دارند. و از قرار معلوم، خیلی هم آرام نیستند، بلکه باهوش و به اصطلاح شیطانند، عمدتا خودخواه و یک دنده اند، سر کوچک ترین چیزی داد و فریاد می کنند و خشمگین می شوند. بنابراین روشن است که اوضاع به مراتب بدتر از آن چیزی است که وصف آن رفت.

✳️چگونه می توان در چنین شرایط پراضطرابی خونسرد و صبور بود، و صبوری را به نقطه قوتی برای ارتقای سطح بهداشت روانی و عاطفی خانواده تبدیل کرد؟

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/708


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
رابطه جنسی در زندگی زناشویی چقدر اهمیت دارد؟

✳️رابطه جنسی در زندگی زناشویی مهم و تعیین کننده است، اما اینکه اهمیت آن چقدر است، کاملا بستگی به شرکای زندگی ، دیدگاه آنان و البته سطح نیازهای شان دارد. برخی از مردم فکر می کنند که ارزش بیجا و زیادی به زندگی جنسی داده شده است و این درست نیست؛ برخی دیگر بر این باورند که رابطه جنسی یک مساله ضروری و بنیادی در زندگی زناشویی است.

✳️بنا بر مطالعات انجام شده، زوجی که رابطه جنسی خوبی دارند، احساس رضایت خوبی از زندگی شان دارند. علاوه بر این ، آن دسته از زوج هایی که با یکدیگر صحبت می کنند، در رابطه با هم شفاف هستند و با یکدیگر وقت می گذارند نیز سطح رضایتمندی بالایی از زندگی مشترک شان دارند.

✳️ تحقیقات دیگری نشان داده اند که زوج هایی که به سختی با هم رابطه جنسی برقرار می کنند، بیشتر به جدایی و طلاق فکر می کنند.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/709


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه متفاوت از آنچه از خانواده به ارث برده ایم، با احساساتمان رو در رو شویم؟
با این تمرین ساده الگوهای احساسی خانواده خود را بشناسید

✳️آیا تاکنون متوجه شده اید که شما همان طوری با فرزندتان رفتار می کنید که مادرتان با شما رفتار می کرده است؟

✳️آیا پی برده اید که وقتی خشمگین یا غمگین می شوید ، دقیقا همان رفتارها و حس و حال هایی را پیدا می کنید که پدرتان در چنین مواقعی از خود بروز می داد؟ دقت کرده اید که شما هم درگیر همان گذشته و رنج هایی شده اید که شریک زندگی تان از آن ها متاثر است و گاهی از آن سخن می گوید؟

✳️خانواده ما و تمام رفتارها، الگوها و کردارهایی که در آن وجود دارد، بسیار بیش از آنچه که فکرش را بکنیم، بر ما تاثیر می گذارند.

✳️در این درس برآنیم که با یک تمرین ساده به شما آموزش دهیم که چگونه این رفتارها و الگوها را بشناسید، به آن ها آگاه شوید، و در جهت اصلاح آن برآیید. چگونه برخی را که قابل قبول و موجه اند نگه دارید و برخی دیگر را موجب رنج تان می شوند، اصلاح کنید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/710


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه در زمان دور کاری و کار از خانه انگیزه مان را حفظ کنیم؟ (توصیه های کاربردی)

✳️در دوران پسا- همه گیری، در بسیاری از شرکت ها و بخش ها دور کاری به امری عادی و رایج تبدیل شده است. بسیاری از دفاتر کار بسته شدند و به یمن وجود کامپیوترها و دستگاه های هوشمند، کارکنان و کارفرماها از داخل منزل شروع به فعالیت کردند.

✳️اما به رغم محاسنی که این شیوه در اختیار کارکنان گذاشت، اگر برخی شرایط جفت و جور نباشد، و برخی چیزها رعایت نشود، حفظ انگیزه برای کار کردن قدری پیچیده می شود. در واقع ، هر چیزی آداب خاص خودش را دارد. در دور کاری هم ، برای بالا نگه داشتن سطح بازدهی و حفظ انگیزه برای کار رعایت آدابی الزامی به نظر می رسد.

✳️در این مقاله چند ایده پیشنهاد می دهیم که به شما کمک می کنند کار از راه دور و از منزل را خیلی سخت نگیرید و بتوانید سطح انگیزه خود را برای ادامه فعالیت کماکان بالا نگه دارید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/711


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
رهاورد عشق سمی مادرانه؛ فرزندانی که احساس مدیون بودن، گناهکاری و ناامنی می کنند

✳️خیلی وقت ها شنیده ایم که مادری با خشم و به فرزندش می گوید: " چه طور دلت می آد بعد از این همه محبت که در حق ات کردم، این طور رفتار کنی؟ بعد از این همه زحمتی که برات کشیدم، این طوری مزد منو میدی؟ من تموم عمر و جوونیم رو به پات گذاشتم، تو این طوری جبران می کنی؟ "

✳️مادرانی که این حس را به فرزندان خود القا می کنند که فرزندان مدیون آن ها هستند، خواسته یا ناخواسته ، رابطه مادر – فرزندی را ابزاری برای کنترل فرزندان خود می کنند. این مادران لزوما مادران بدی نیستند، و چه بسا عاشق فرزندان شان هستند، اما خودشان درگیر مشکلات درونی و عاطفی ای هستند که باید بکوشند، آن ها را حل کنند.

✳️این مادران فرزندان شان را وامی دارند که احساساتی منفی مانند ترس، غم و اندوه یا احساس گناهی هولناک را تجربه کنند. رنج کشیدن و ندانستن نحوه مدیریت این احساسات می‌تواند سطح بالایی از اضطراب را در بچه ها ایجاد کند.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/712


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟ (بازی های راهبردی)

✳️ذهن آگاهی نوعی تمرین کردن مراقبه است که در ابتدا با تمرکز بر شیوه تنفس، ذهن سرگردان را آرام و متمرکز بر لحظه حال می کند.

✳️ذهن آگاهی دریچه ای ازامکانات جدید برای شاد بودن و سلامتی را به روی فرزندان مان می گشاید. توجه و تمرکز کودکان را بالا می برد. و کارکرد مغز را برای همدلی و مهربانی، آرامش و مدیریت احساسات و عواطف بهبود می بخشد.

🔹پس بیایید مکان امنی برای فرزندان مان پیدا کنیم. مکانی عاری از استرس و اضطراب. بیایید از ذهن آگاهی بهره ببریم و با آموختن آن به کودکان مان به آنها نشان دهیم که این فضای امن کجاست. بیایید کمک شان کنیم تا آرامش را دریابند و راه به جایی ببرند که آن جا بهتر می توانند احساسات و خود واقعی شان را درک کنند.

🔹وقتی ثابت شده است که این تکنیک ها و راهکارهای مبتنی بر حکمتی چند هزارساله چه تاثیر ژرفی بر زندگی بزرگسالان می گذارند، چرا کودکان مان را با آنها آشنا نکنیم؟

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/713


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟

✳️ خیلی وقت ها از دوست یا نامزدمان می شنویم که:" متاسفم عزیزم، اینقدر سرم شلوغ بود، که فرصت نکردم پیامت را جواب بدم."؛" خیلی ببخشید، این مدت اینقدر درگیر کار بودم که مجبور می شدم هر وقت تماس می گرفتی رد تماس بدم"؛" شرمنده، از خستگی خوابم برد، اصلا فرصت نکردم که پیامتو ببینم" و ...

✳️وقتی شما این جمله ها را از کسی که اولویت اول زندگی شماست، و تمام فکر شما پیش اوست، بارها و بارها می شنوید، چه حسی پیدا می کنید؟ مطمئنا رنج می برید، درد می کشید.

✳️اما چه باید کرد؟ آیا باید سرسخت بود و تحمل کرد و جنگید؟ این است تاوان عشق و عاشقی! آیا باید به گذر زمان سپرد تا همه چیز را اصلاح کند؟ یا اینکه بهتر است ما نیز دوست مان را نادیده بگیریم، و منتظر بازگشت و پشیمانی اش بمانیم و جور دیگری خود را گرفتار درد انتظار کنیم؟

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/714


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
آیا کاهش میل جنسی زنگ خطری برای پایان رابطه زناشویی است؟

✳️ رابطه جنسی بخش مهمی از زندگی بسیاری از زوج ها، به خصوص زوج های جوان است. لحظاتی از صمیمیت و پیوندی نزدیک، به همراه احساس رضایتی سرشار، رابطه زناشویی را غنا می بخشد.

✳️اما این جوشش آتشین عواطف و احساسات به تدریج فروکش می کند. در گذر سال ها نزدیکی و صمیمیت بین زوجین دستخوش فراز و نشیب های ظریف و پیچیده ای می شود که میل جنسی را نیز در برمی گیرد. آیا این زنگ خطر ِ رابطه زناشویی، واقعا خطرناک است؟

✳️ دلایل متعددی برای کمبود میل جنسی شریک زندگی وجود دارد. علاوه بر این، هر کدام به نوبه خود راه حل های متفاوتی را می طلبند. در اینجا سناریوهای مختلفی را می کاویم که می‌توانند باعث عدم تمایل به برقراری رابطه جنسی در شریک زندگی شوند و راه‌های ممکن برای حل آن‌ها را نیز بررسی کنیم.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/715


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
اشتیاق به رویاهای شما بال می دهد

ده دلیل برای اینکه اشتیاق، موفقیت شما را تضمین می کند

✳️  اگر برای انجام کاری شوق داشته باشیم، لحظه های مان سرشار از هیجان می شوند و معنایی به خود می گیرند؛ انگار زمان سریع تر می گذرد. وقتی به اصطلاح " شور بَرمان می دارد"، احساس خرسندی و رضایت می کنیم، و خود را به رسیدن به هدف مان نزدیک تر می بینیم. کودک درون مان فعال می شود و احساس رهایی می کنیم.

✳️ بنا بر همین تجربه به وفور ثابت شده است که کسانی برای انجام کاری اشتیاق از خود نشان می دهند، بسیار موفق تر از کسانی اند که علاقه و اشتیاقی به انجام کار ندارند، و آن را از سر اجبار یا کسب صرفا منفعتی مادی ادامه می دهند؛ زیرا این اشتیاق است که :

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/716


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
"ذهن استراتژیست" چگونه ذهنی است؟

✳️نویسنده کتاب "ذهن استراتژیست"، هدف این کتاب را آموزش تفکر استراتژیک به خوانندگان در سطوح فردی، سازمانی و ملی معرفی کرده است و ویژگی این کتاب همین است که بر پرسش های استراتژیک تمرکز داشته و به جای پاسخ های قطعی، با طرح پرسش های مناسب، ذهن خواننده را به تفکر استراتژیک عادت می دهد. ارائه مثالها و تجربیات واقع نیز به این مهم کمک کرده است.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/718


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
چگونه بدون عزیزانی که نیستند، زندگی کنیم؟

هنر " خداحافظی" : سفری برای شفای درون (+توصیه های کاربردی)

✳️ شاید روزی چشم باز کنیم و ببینیم کسانی که فکر می کردیم همیشه پیش مان می مانند و از ما حمایت می کنند، دیگر نیستند. اکنون فقط ما هستیم و جهان ِپیش رو !

✳️بخش دشوار خداحافظی کردن زمانی است که دیگر جایی برای بازگشت احتمالی وجود ندارد. تنها چیزی که باقی می ماند شکاف های خالی بین دو یا چند نفر است. به عبارت دیگر، گاهی خداحافظی به صورت حقیقت کلی یک زندگی رخ می نماید؛ یعنی مساله پیچیده در مورد خداحافظی، خود ِعمل «خداحافظ» نیست، بلکه یادگیری این است که اکنون چگونه بدون کس یا کسانی که رفته اند، ادامه دهیم، زندگی کنیم و آسیب نبینیم.

✳️ اما چگونه می شود ورای دلبستگی ها، بدون عزیزانی که رفته اند، ادامه داد، شاد زندگی کرد و آسیب ندید؟

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

savadezendegi.com/fa/news/717


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید
@savadzendegi
HTML Embed Code:
2024/05/18 02:03:46
Back to Top