TG Telegram Group Link
Channel: SALATPARTY
Back to Bottom
Сцена #salatparty була і залишається місцем, де виступають, презентують новий матеріал і навіть дебютують талановиті українські артисти. Ми раді разом розвивати українську EDM-сцену 🇺🇦 #UAразом
​​На подію SALAT with Apashe: RENAISSANCE live! розпродано більш ніж 50% квитків!

Спогадами з минулого івенту ми ностальгували цілих 2 роки 😱

Нагадуємо, що кількість місць обмежена, а вже на наступному тижні буде підвищення ціни. Тож не гай часу та вперед за новими емоціями і якісним EDM!

Квитки тут: https://bit.ly/salat1203
​​Станом на сьогоднішній день лишились останні квитки на SALAT with Apashe: RENAISSANCE live! за ціною 600 грн 😏

Рекомендуємо поквапитись, адже завтра (22.02) о 16:00 вартість зросте!

Свій квиток шукай за посиланням 👉 bit.ly/salat1203
Доброго вечора, ми з України!

Сьогодні 12 березня. Через 3 години ми повинні були з вами побачитись у клубі ‘Atlas на нашому шоу. До нас би прибув Apashe та ми всі разом зробили б цю ніч легендарною.

Сьогодні ми хочемо сказати, що ми впевнені, що це обов'язково відбудеться. Ми переносимо шоу. Зі зрозумілих причин ми не можемо хоч якось вас зорієнтувати по датах. Але всі квитки дійсні.

Для тих, хто захоче повернути свій квиток, ми пізніше надамо інформацію про механіку цього процесу.

Все буде Україна! Бережіть себе.
​​Друзі, потрібна ваша допомога! Збираємо кошти на позашляховик для нашого близького друга із ЗСУ.

Автівка необхідна військовим, що зараз знаходяться на передовій. З питань безпеки не можемо називати конкретну локацію та імена, але у військовому підрозділі знаходиться людина, яку ми знаємо особисто.

Орієнтовна вартість позашляховика — 7 тисяч євро. Частину суми вже зібрано, але часу в нас мало, тож треба піднажати 🔥

Дуже розраховуємо на вашу допомогу та підтримку. Навіть 100 гривень наблизять нас до потрібної суми.

💳 5169360017844345 (ПриватБанк)
💳 5375411406804778 (Monobank)
Липчак Ілля

Номери за потреби надішлемо в особисті повідомлення 🙏

Дякуємо всім, хто зможе приєднатися! Ми розповідатимемо на цій сторінці про хід збору коштів і поділимося звітом.

⚡️ Якщо маєте бажання, вказуйте, від кого донат, щоб ми могли пізніше респектнути вам і відзначити значні донати квитками на наші події, щойно з’явиться така можливість.

Все буде Україна!

P.s. Зробіть репост і допоможіть поширити інформацію 💙💛
​​Друзі, новини по збору коштів на автівку для ЗСУ! За добу ми з вами зібрали 22692 грн.

Дякуємо всім за участь 🙏

Всього (у сумі) на цей час зібрано 110 000 грн.

Зараз шукаємо більш бюджетний варіант автівки — орієнтовно за 150 000 грн (5000$). Часу залишилось мало, тому відштовхуємося від результатів збору.

Залишилося не так багато: 40 000 грн. Підтримайте, будь ласка, донатом та репостом 🔥

Реквізити:
💳 5169360017844345 (ПриватБанк)
💳 5375411406804778 (Monobank)
Липчак Ілля

P.s. деталі в попередній публікації на цій сторінці.
Дорогі друзі, завдяки вашим зусиллям було зібрано 160 000 грн на позашляховик Антону та його побратимам. Автівку успішно придбано та вже доставлено нашим захисникам на передову, у Донецьку область.

Щиро дякуємо всім, хто долучився, за вашу щедрість та небайдужість. Також висловлюємо подяку всім волонтерам, які допомогли зібрати необхідне для хлопців: медикаменти, продукти, пальне тощо.

Кожен ваш внесок — це величезний крок на шляху до Перемоги! 🇺🇦
​​Друзі, з cумом в серці повідомляємо про те, що ми скасовуємо івент #salatparty з хедлайнером Apashe, котрий мав відбутися 12 березня 2022.

До останнього ми сподівалася, що нам вдасться перенести подію, на яку всі так сильно чекали. Але, на жаль, на сьогодні ми не бачимо можливості провести івент в запланованому форматі в прогнозований термін.

Ми прийняли рішення зробити повернення коштів можливим вже зараз, не чекаючи на закінчення воєнного стану. Разом з concert.ua ми пропонуємо наступний набір варіантів:

1. Повернути 70% вартості квитка вже зараз, не чекаючи кінця війни.
2. Зачекати, поки з‘явиться опція оформити заявку та отримати 100% вартості квитка після перемоги та закінчення військового стану.
3. Перерахувати 100% вартості квитка до фонду concert.ua, який надалі переказує ці гроші на потреби ЗСУ чи волонтерських організацій.

Обрати свій варіант ви можете за посииланням: https://concert.ua/uk/page/refund

Не сумуйте аж надто! ⚡️

Наші наміри не змінюються. Ми хочемо й далі робити івенти. Ми не знаємо, наскільки сильно доведеться змінити формат і коли саме відбудеться наступна подія, але знаємо, що відбудеться неодмінно.

Сподіваємося побачити всіх вас разом на танцполі під мирним небом (чи під мирною стелею — в залежності від пори року). А поки кожен з нас робить те, що може, щоб наблизити перемогу.

Все буде Україна! 🇺🇦
SALATPARTY pinned «​​Друзі, з cумом в серці повідомляємо про те, що ми скасовуємо івент #salatparty з хедлайнером Apashe, котрий мав відбутися 12 березня 2022. До останнього ми сподівалася, що нам вдасться перенести подію, на яку всі так сильно чекали. Але, на жаль, на сьогодні…»
У наших друзів з Atlas Festival зараз проходить шоу Atlas Online — #рашагудбай 🔥

Переходьте на YouTube-канал Atlas Festival і не пропустіть виступи Fatboy Slim, MONATIK і Verka Serduchka! А ще розіграш крутезних подарунків 😎

Посилання на трансляцію: https://youtu.be/tecGVWEN4yk
​​​​​​Наш хороший друг Rudboii збирає кошти на авто для потреб ЗСУ. На фото — його батько, бойовий медик 115 бригади. Він і наші хлопці потребують нашої допомоги.

Наразі існує нагальна потреба в авто для перевезення важкопоранених. Ціна цього питання — 3000 євро і часу дуже мало. Тато нашого друга з 1 березня на передовій, воював в Лисичанську та Северодонецьку і зараз продовжує боротись на схожому напрямку.

Ми з командою долучаємось до збору і за можливості просимо долучитись і вас. Якщо не фінансово, то допомогти розповсюдити інформацію❗️

Реквізити збору: 5375414118086916 (Монобанк) Бречко Денис

Банка Monobank https://send.monobank.ua/jar/8xH85ycNaP

Всі кошти йдуть в правильному напрямку і за правильним призначенням, буде надана звітність. З вашою допомогою ми зможемо закрити це питання і зберегти життя наших захисників.
​​Приготуйте ваші ліхтарики, адже сьогодні день народження Raft Tone!

Ми з командою щиро вітаємо нашого резидента з таким світлим святом. Бажаємо, щоб твій позитивний настрій не тільки ніколи не закінчувався, але й заряджав людей довкола і щоб наступний свій день народження ти святкував у вільній Україні 🇺🇦

Покажіть в коментарях, How deep is your love ❤️
Відкриваємо збір на дрон і розігруємо тубус від легендарної NLAW серед учасників!⚡️

Разом з нашим другом Пашею, що люб’язно надає тубус для цього розіграшу, команда @salatparty запрошує вас відправити трохи гривень на важливу справу.

Паша — волонтер та засновник фонду HELPER, що і допомагає цивільним і військовим від початку повномасштабного вторгнення. Детальніше ознайомитися з його діяльністю можна на особистій сторінці @pawa_u. Ми ж, своєю чергою, довіряємо Паші як собі, і з радістю долучаємося до ініціативи!

👉 мета збору: 300 000 грн до 3 січня 2023;
👉 що купуємо: дрон AUTEL EVO 2 для аеророзвідки;
👉 для кого купуємо: 206-й батальйон ТРО, 1 рота, 4-й взвод — хлопці, що були серед тих, хто відвоював для нас Херсон, і які зараз вирушають на схід.

🔥 2 переможці отримають:
- перше місце: дуже красівий та ефектний тубус від справжньої протитанкової ракети NLAW (що, як ми сподіваємося, добряче підбила якийсь російський танк);
- друге місце: 2 VIP-квитки (з вісочкою на бекстейджі, фото з хедлайнерами та іншими плюшками) на наступний івент від @salatparty, що обов’язково відбудеться після перемоги.

👉 Умови участі:
- розіграш проходить серед усіх, хто задонатив від 100 грн;
- кількість донатів від 100 грн не обмежена, більше донатів — більше шансів;
- ⚠️ обов’язково вкажіть в коментарі до транзакції ваш Instagram-нікнейм (або інший спосіб зв’язатися з вами);
- переможців оберемо 25 грудня серед усіх донатів рандомним чином.

💵 Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/36jZu2MHyh (активне посилання шукайте в шапці профілю або в першому хайлайті).

Давайте зробимо це разом! 💪
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Непоганий сувенірчик, згодні? 🔥

Це наш друг pawa_u показує тубус від NLAW, який можна виграти за донат. Нагадуємо, що наша мета — 300 000 грн на дрон AUTEL EVO 2 для аеророзвідки.

Щоб виграти такий тубус, донатьте від 100 грн на монобанку. Більше переказів — вищі шанси на перемогу!

БАНКА: https://send.monobank.ua/jar/36jZu2MHyh

На жаль, сьогодні знову маємо масований обстріл, і знаємо, що найкраще акумулювати свою злість у донати. Наразі ми зібрали вже 48 000 грн, але віримо, що зможемо закрити усю суму і підігнати хлопцям крутий різдвяний подарунок.

Донатьте і приєднуйтесь!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Хлопці з 206-го батальйону ТРО передають привіт і дякують усім, хто долучився до збору! ❤️

Це саме для них ми хочемо до Нового року придбати дрон AUTEL EVO 2, але часу все менше⚡️

Нагадуємо наш trade offer:
👉 ви донатите, отримуєте відчуття того, шо ви молодець, а також можливість виграти красівий та ефектний тубус від справжньої протитанкової ракети NLAW;
👉 206-й батальйон отримує дрон і ще ефективніше нищить ворога на східному напрямку.

Шукайте подробиці та реквізити в першому хайлайті — і,
⚠️ будь ласка, поширюйте основний пост з інформацією про збір ⚠️

Друзі, дуже просимо піднажати, часу залишилось мало! Ми дуже вдячні вам за кожну гривню і кожний репост 🙏
​​Друзі, окрім власного збору, ми хочемо також інформаційно підтримати ще один збір нашого доброго товариша, який був частиною нашої команди від самого початку заснування 🔥

Зараз Дмитро теж запалює, але вже орків! І збирає кошти на пікап для ЗСУ (Бахмут). Із 392 000 грн залишилось зібрати лише 5 000 грн.

Чим швидше закриємо збір — тим швидше наші воїни отримають необхідну техніку. Тому просимо вас діяти як в старі добрі часи: тисни лайк та роби репост.

Фінансового можна допомогти за посиланням ▶️ https://send.monobank.ua/jar/6EtZyf8k3q
Гайз, продовжуємо наш збір до 30.12! Ще можна встигнути долучитись!

БАНКА: https://send.monobank.ua/jar/36jZu2MHyh
HTML Embed Code:
2024/05/01 09:05:52
Back to Top