TG Telegram Group Link
Channel: قــدرت تــغــیــیــرر...
Back to Bottom
قــدرت تــغــیــیــرر...
البته قرار نیست که نسبت به تمام جنبه‌های کار خود حس خوب داشته باشید و به آن عشق بورزید. اما همین‌که هیجان‌انگیز باشد و شور و اشتیاق شما را برای پیشرفت و ارتقا شغلی برانگیزد نکته‌ی مهمی است. اگر فردی باشید که در شغل مناسب با شخصیت خود قرار نگرفته احتمالا مجبور…
۷ـ از تکنولوژی به‌درستی استفاده کنید
 همه‌ی ما می‌دانیم که این روز‌ها تکنولوژی چقدر در آسان‌تر شدن امور کمک حالمان است. پس چرا از این مزیتش در جهت بهبود وضعیت شغلی خود استفاده نکنیم؟ یک مدیر می‌تواند با استفاده از برنامه‌هایی چون اسکایپ زمان‌های زیادی را که صرف جلسات حضوری می‌کند، کاهش دهد و فایل‌های کاری و گزارش‌ها را از طریق پیام‌رسان‌ها به دست همکارانش برساند. این روش سرعت و کارایی را بالا می‌برد و به تعادل بین کار و زندگی کمک می‌کند.
البته باید توجه داشته باشید که همین ابزار‌های ارتباط‌جمعی که می‌توانند بسیار مفید باشند مثل هر چیز دیگری جنبه‌های منفی هم دارند و اگر همیشه به‌واسطه آن‌ها در دسترس اعضای شرکت باشید زندگی شخصیتان مختل خواهد شد.
پس اگر مجبور به دسترسی همیشگی نیستید بعد از تمام شدن زمان کاری از قطع ارتباط با دنیای متعلق با آن نترسید. می‌توانید اعتیاد چک کردن مداوم پیام‌‌ها را با اختصاص دادن زمان خاصی در طول روز ( تنها ۱۵ دقیقه) کاهش دهید.

https://hottg.com/qodrattaqeer
سخن آخر
باور کنید که افراد بزرگ و موفق زیادی در دنیا هستند که به تمام ابعاد زندگی‌شان می‌رسند بدون اینکه به سلامت خودشان آسیبی بزنند یا زیاد از حد روی یک بعد سرمایه‌گذاری کنند.
یادتان باشد که شما یک‌بار زندگی می‌کنید و زمان زیادی برای سردرگمی ندارید. خودتان را درختی با ریشه تصور کنید که باید شاخه‌هایی پربار از میوه‌‌های تمام جنبه‌های زندگی داشته باشید. پس تا آنجا که می‌توانید در مورد چگونگی ایجاد تعادل بین کار و زندگی تحقیق و آن‌ها را پیاده‌سازی کنید تا در زندگی خود احساس پربار بودن داشته باشید.

@qodrattaqeer
نامه به فلیسه
فرانتس کافکا
یونگ میگه: اگر مواد فاسد ندارید که باهاش کار کنید باید برید و اون رو پیدا کنید.


مشکل ما نداشتن این مواد فاسد نیست. چون همه ما لحظات تاریک و خاطرات دردناک به قدر کفایت داریم ولی مشکل ما بی‌تمایلی عمیق ما برای مطرح کردن و نگاه نو به تجارت تاریک و دردناک زندگی‌مونه.

کسانی که در صدد کار بر روی مواد فاسد زندگی‌شون برمیان قابل تحسین هستند.

اینها نه فقط شجاعت دارن؛ بلکه از این آگاهی برخوردارند که مشکلات و تار یکیها جریانی است که باید درباره‌اش تأمل کنند و کمک و راهنمایی بگیرند.

این دسته افراد خود فعلی‌شون رو بهتر می‌شناسند و حضوری همراه با تعهد و مسئولیت در جهان دارند، نه حضوری بی قید و بی‌اثر.

https://hottg.com/qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
🤖 دریافت شده توسط @instasave_bot
#پست_موقت
چند نکته ی مهم در مورد مصاحبه دکتری حتی اگر زبان ضعیفی دارید .
Forwarded from Great decision
ویراست سوم و سوم بازنگری شده راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی نسبت به نسخه‌های پیش از خود ویژگی‌های تاریخ سازی داشت:

یکی از این ویژگی‌ها، ارزیابی چند بعدی مبتلایان به اختلالات روانی بود

۱. خود اختلال
۲. اختلال شخصیت
۳. بیماری‌های فیزیکی احتمالی
۴. میزان استرس روانی اجتماعی
۵. سطح فعلی کارکرد انطباقی فرد

یعنی یک‌ فرد در پنج‌بعد بررسی می شد.
Forwarded from Great decision
باید تاکید کنیم که "اخلال" یکی از تعیین کننده‌های مهم در تشخیص گذاری است.
برای مثال اگر شخص M دارای همه نشانه‌های اختلال وسواس فکری اجبار عملی باشد ولی به خاطر جدی نبودن افکار مزاحم و شدید نبودن آنها زیاد اذیت نشود آنگاه واجد ملاک‌های اختلال روانی نخواهد بود.

پس همینجوری رو اطرافیان لیبل نزنیم.
چالش یادگیری دکتر #شهرام

وقتی میگوییم اختلال، "زیر آستاته ای" است منطور چیست؟
Forwarded from Great decision
مسئله ی دیگری که در مقوله بندی آدمها پیش می آید، مسئله ی بر چسب زنی است.
 
در طبیعت انسانها چیزی است که آنها را وا می دارد برای مشخص کردن کلیت یک نفر به او برچسب بزنند حتی اگر برچسبی سطحی باشد که به رنگ پوست اشاره دارد ( مثل او سبز است .... او با من فرق دارد. همین پدیده در مورد اختلالات روانی هم رخ می دهد او) اسکیزو است).

وانگهی، اگر اختلالی با اخلال در کارکرد شناختی و رفتاری همراه باشد خود آن برچسب اشارات منفی خواهد داشت و داغی خواهد شد که ترکیبی از باورهای منفی قالبی پیشداوریها و نگرشها است و فرصتهای زندگی را از گروه تحقیر شده برای مثال از مبتلایان به اختلالات روانی میگیرد هینشا و و استيرا، (۲۰۰۸).
Forwarded from Great decision
چالش یادگیری دکتر #شهرام

باید یادمان باشد که آسیب شناسی روانی آدم ها را توصیف نمیکند، بلکه الگوهای رفتاری خاصی را شناسایی می کند که در فلان شرایط ممکن است رخ دهند یا رخ ندهند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#خودشناسی
دکتر بابایی زاد

@qodrattaqeer
HTML Embed Code:
2024/06/06 02:35:12
Back to Top