TG Telegram Group Link
Channel: irpycon.ir
Back to Bottom
Channel created
Channel photo updated
🟡 پایکان ۱۴۰۳
به زودی…

✔️ما را دنبال کنید.
🟡 توضیحات تکمیلی شاخه‌های سمینار پایکان ۱۴۰۳

1️⃣ کاربردهای پایتون:

🔹 پایتون که به عنوان یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی حال حاضر دنیا شناخته می‌شود، دارای فریم‌ورک‌ها و ابزارهای فراوانیست که همواره در محصولات مورد استفاده انسان‌ها در عصر فعلی کاربرد دارند. بسیاری از اپلیکیشن‌ها، وبسایت‌ها و ابزارهایی که همه‌روزه برای کار یا سرگرمی از آن‌ها استفاده می‌کنیم، در توسعه خود از پایتون کمک گرفته‌اند.

🔹 برنامه‌نویسان با به‌کارگیری مهارت و خلاقیت و همچنین استفاده از قابلیت‌های پایتون توانسته‌اند محصولات متنوعی تولید و چالش‌های متعددی را حل کنند.

🔹 در این بخش از پایکان، به این کاربردهای عملی پایتون می‌پردازیم؛ همچنین با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، اعضای کامیونیتی پایتون، تجربیات و مهارت‌های خود را با یک‌دیگر به اشتراک خواهند گذاشت. برای مثال، حل مشکل عدم بهینگی یک سرویس تحت وب برای پاسخ به تعداد زیاد درخواست‌های هم‌زمان کاربران با استفاده از پایتون.

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🟡 توضیحات تکمیلی شاخه‌های سمینار پایکان ۱۴۰۳

2️⃣ مار دانشمند:

🔹 در بخش قبل به کاربردهای پایتون پرداختیم اما استفاده از پایتون تنها به این کاربردها محدود نیست.

🔹 امروزه در بسیاری از فضاهای آکادمیک مانند دانشگاه، از پایتون به عنوان یک ابزار قدرتمند پژوهشی استفاده می‌شود. به ویژه در حال حاضر با گسترش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، پایتون با قابلیت اجرای الگوریتم‌های پیچیده و پردازش‌های سنگین، به ابزاری محبوب برای پژوهشگران در حوزه‌های مختلف، از جمله پردازش تصویر، صوت و متن تبدیل شده است.

🔹 در این بخش از ارائه‌ها به معرفی چنین کاربردهایی از پایتون خواهیم پرداخت. مثلا روش‌های بصری‌سازی شبکه عصبی به منظور مانیتور عملکرد شبکه.

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🐍 فراخوان ارسال مقاله برای ششمین دوره‌ کنفرانس پایکان

🌀 ۱۰ سال از برگزاری اولین کنفرانس پایتون می‌گذرد و هر سال پایتونی‌ها دور هم جمع شدند تا تجربیات خود را با اعضای این کامیونیتی به اشتراک بگذارند. به رسم هر سال در ششمین دوره پایکان از شما دعوت می‌کنیم تا به ما در برگزاری این رویداد بزرگ کمک کنید.

🔰 در صورت تمایل موضوع ارائه خود را تا تاریخ  ۱ فروردین با اسکن QR Code ضمیمه شده، ارسال کنید.
نتایج داوری تا تاریخ ۱۵ فروردین از طریق ایمیل و پیامک اعلام خواهد شد.

📱جهت دریافت اطلاعات بیشتر ما را در فضای مجازی دنبال کنید و در صورت نیاز به پشتیبانی با آی‌دی @pycon_irPR در ارتباط باشید.

لینک ارسال رزومه:
https://survey.porsline.ir/s/V0n1TRX

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🐍🐍🐍
🐍
تاریخچه پایکان، قسمت اول
👈 داستان شروع یک گردهمایی پایتونی!

حوالی کریسمس 1989، وقتی آقای Van Rossum هلندی از پیچیدگی زبان C به ستوه اومده بود، ایده نوشتن پایتون به ذهنش رسید. پایتون قرار بود فقط زبانی باشه که خوندن و نوشتن سینتکس ها در اون آسون تره، اما این زبان روز به روز محبوب تر شد و جای خودش رو در دل برنامه نویس ها باز کرد.

در سال 2003 محبوبیت پایتون بعد از انتشار نسخه دوم، به حدی رسیده بود که جامعه طرفداران اون تصمیم گرفتن یک گردهمایی در ایالت واشینگتن آمریکا برگزار کنن. در اون سال کسی خبر نداشت که این گردهمایی، قراره در آینده به مجموعه کنفرانس هایی سالانه تبدیل بشه و یکی از بزرگترین کامیونیتی برنامه نویس ها رو تشکیل بده. مجموعه کنفرانس هایی که اسمش شد پایکان!

قراره در پست های بعدی تاریخچه پایکان رو با هم مرور کنیم
خبرهای جذابی تو راهه...😉

🐍
🐍🐍🐍

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🐍🐍🐍
🐍
تاریخچه پایکان، قسمت دوم
👈 پایکان چیست؟

پایکان (مخفف عبارت python conference) اسم یک گردهمایی سالانه است که اولین بار در سال 2003 برگزار شد. پایکان بزرگترین گردهمایی برای بحث و ترویج زبان برنامه نویسی پایتونه و در عین حال به عنوان یکی از مهم ترین کنفرانس های توسعه نرم افزاری در دنیا هم به شمار میره.

پایکان اولین بار در ایالات متحده پایه گذاری شد اما بعد از آن هر سال توسط بیش از 40 کشور دنیا هم به صورت محلی برگزار میشه. این کنفرانس ها توسط جامعه برنامه نویس ها و علاقه مندان پایتون در هر کشور، زیر نظر مجمع جهانی پایکان شکل می گیره و تا الان با استقبال زیاد برنامه نویس ها در کشور های مختلف رو به رو شده.

جالبه بدونید پایکان تا کنون پنج بار در ایران برگزار شده و مکان برگزاری اون از اون چیزی که فکر می کنید به شما نزدیک تره...!😃
🐍
🐍🐍🐍

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🐍🐍🐍
🐍
تاریخچه پایکان، قسمت سوم:
👈 چرا پایکان برگزار می شود؟

پایکان بزرگترین گردهمایی جامعه برنامه نویسان پایتونه و مهم ترین مزیتش اینه که برگزار شدن اون در هر کشور باعث شبکه سازی بین توسعه دهنده های محلی این زبان میشه. حضور مهمانان بین المللی و پیشگامان پایتون، اهمیت این موضوع رو بیش تر هم می کنه.

در کنار شبکه سازی، بحث انتقال تجربه هم در پایکان اتفاق می افته و برای توسعه دهنده های سینیور این فرصت وجود داره که کارها و تجربه های جدیدشون رو با بقیه به اشتراک بگذارن. همینطور در پایکان برای محققین و دانشمندانی که از پایتون در زمینه های مختلف علمی بهره می برن هم این امکان وجود داره که در مورد دستاورد ها و چالش هاشون صحبت کنن.

در کنار همه این ها، پایکان حتی برای افرادی که آشنایی کمی با زبان پایتون دارن یا به دنبال یادگیری و شروع ماجراجویی با پایتون هستن هم فرصت خوبیه که با شرکت در این رویداد، مسیر پیش روی خودشون رو بهتر بشناسن و از نزدیک پای صحبت خفن های این حوزه بشینن.

خبرهای خوبی در راهه ...😉
🐍
🐍🐍🐍

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟡 تصاویر بالا مربوط به پایکان‌های برگزار شده در سال‌های گذشته است.

🔗 برای اطلاعات بیشتر در رابطه با پایکان ۱۴۰۳ ما را دنبال کنید.

🌐 لینک دسترسی به تمام صفحات مجازی پایکان:
https://zil.ink/pycon.ir
⭕️ سوالات متداول درمورد پایکان

چطور می‌توانیم مقاله‌هایی که در پایکان‌های گذشته ارائه داده شده را ببینیم؟
🔵 متاسفانه از پایکان‌های گذشته داکیومنت کاملی تهیه نشده که قابل اشتراک‌گذاری باشد، اما عناوین ارائه‌هایی که در پایکان بهمن ۱۳۹۶ برگزار شده‌اند، به شرح زیر است:
آشنایی با پایتون و پیاده‌سازی پروژه با آن (جادی)، پیاده‌سازی ربات تلگرام با پایتون (ایمان شفیعی)، یادگیری ماشین با پایتون (ابوالفضل مهدی‌زاده)، شروع به توسعه وب با جنگو (رضا شالباف)، متن‌کاوی با Gensim (مینا سمیع‌زاده)، انتقال یادگیری تئوری و کاربرد با استفاده از تنسورفلو (بابک بادنوا)، Asyncio (کامیار اینانلو)، پایتون برای DevOps (سالار مقدم و بردیا حیدری‌نژاد)، مدل زبانی با شبکه‌های عصبی عمیق (محمدحسن سوهانی)، Advances Topic in Object Oriented (محمدرضا کسایی)، GoPython (محمدرضا کمالی و سینا بختیاری)، تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی با پایتون (محمد چناریان)

آیا امکان شرکت مجازی در پایکان وجود دارد؟
🔵 خیر، پایکان هم برای ارائه‌دهندگان و هم برای شرکت‌کنندگان به صورت حضوری برگزار می‌شود.

آیا مقاله‌ها لزوماً باید به زبان فارسی باشند؟
🔵 ارائه‌دهندگان می‌توانند در مرحله ارسال رزومه، مقاله خود را به زبان انگلیسی بفرستند اما برای ارائه نهایی لازم است مقاله فارسی باشد.

مقاله‌هایی که می‌توان برای پایکان ارسال کرد باید در چه سطحی باشند؟
🔵 همانطور که در پست‌های پیشین نیز توضیح داده شد، هدف پایکان ایجاد یک کامیونیتی برای تبادل دانش در حوزه‌های مختلف پایتون است، به همین دلیل سطح مقاله‌ها محدودیتی ندارد و می‌توانند موضوعات مبتدی تا پیشرفته را شامل شود.
🐍🐍🐍
🐍
پایکان در ایران - قسمت اول
مگه تو ایرانم بوده؟

هیچ می دونستید که پایکان، بزرگترین گردهمایی پایتونی جهان تا الان ۵ دوره در ایران برگزار شده؟ جالب تر از همه اینکه هر پنج دوره برگزاری آی آر پایکان، در دانشگاه علم و صنعت و به همت انجمن علمی دانشکده کامپیوتر بوده.🔥

پایکان در ایران به صورت متوالی در سال های 1392 الی 1396 هر سال برگزار شده و بسیاری از متخصصان و خفن های پایتونی در این کنفرانس ها، تجربه های خودشون رو به جامعه پایتون کارهای ایرانی انتقال دادن.

آی آر پایکان در این پنج دوره با استقبال چشمگیری رو به رو شده و در روزهای برگزاری اون، سالن همایش های دانشگاه علم و صنعت بیش ترین جمعیت مخاطبان رو به خودش دیده.

خبر خوب اینه که ششمین دوره آی آر پایکان قراره به همت انجمن علمی دانشکده کامپیوتر علم و صنعت در اردیبهشت سال آینده برگزار بشه😍

منتظرمون باشید... 😉
🐍
🐍🐍🐍

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
🐍🐍🐍
🐍
پایکان در ایران - قسمت دوم
👈 آی آر پایکان 2017

سالن همایش های دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان برگزاری پنجمین دوره آی آر پایکان (سال 1396) بود. این کنفرانس ها در دو روز 26 و 27 بهمن این سال و در قالب 14 سخنرانی انجام شدن.

در آی آر پایکان 2017 بیش از 15 مختصص و پیشگام پایتون از دستاورد ها و تجربه هاشون حرف زدن و در مجموع بیش از 500 نفر مخاطب این سخنرانی ها بودند. از خفن ترین ارائه دهندگان این کنفرانس ها می توان به جادی، سالار مقدم، ابوالفضل مهدی زاده، رضا شالباف زاده، مینا سمیع زاده و ... اشاره کرد.

عنوان برخی از کنفرانس های جذاب این دوره:
👈 ارائه "پایتون برای DevOps"
👈 ارائه "Advanced Topics in Object Oriented"
👈 ارائه "تجزیه و تحیل شبکه های اجتماعی با پایتون"
👈 ارائه "Asyncio"
و ...
🐍
🐍🐍🐍

🔗 مارا دنبال کنید
🆔 @pyconir
🌐 irpycon.ir
HTML Embed Code:
2024/05/15 05:25:44
Back to Top