TG Telegram Group Link
Channel: فرهنگ سیاسی
Back to Bottom
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اهمیت شادی در فرهنگ اصیل ایرانیان

@politicalculture
به گزارش رسانه‌های رسمی ایران، حسین اکبریان، مدیرکل آموزش و پرورش مراغه در آذربایجان شرقی از واژگونی یک مدرسه کانکسی در روستای باغ‌یری این شهرستان بر اثر گردباد و مصدومیت معلم و دانش‌آموزان آن خبر داد.

به گفته اکبریان، در این حادثه که حوالی ساعت ۱۲:۴۰ ظهر یکشنبه ۱۹ فروردین‌ماه روی داد، یک مدرسه‌ کانکسی در روستای باغ‌یری براثر گردباد شدید واژگون و کاملا تخریب شد و همه دانش‌آموزان و معلم مدرسه، مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

کانال فرهنگ‌سیاسی:
آیا کشور با عظمتی چون ایران،‌ این تمدن چند هزار ساله باید مدرسه اش کانکسی باشد؟ این وضعیت آموزش و پرورش در آفریقا دیده می شود و نشانه افول و عقب ماندگی یک کشور است....
 @politicalculture
این اتوبوس عجیب و غریب در مکزیک هست، نیمی از آن به شکل یک اتوبوس مدرسه و نیمی از دیگر در قالب یک اتوبوس زندان.  بر روی آن این جمله الهام بخش نوشته شده: 

*خشونت به پایان می رسد زمانی که آموزش آغاز می شود**.  

@politicalculture
صبحت بخیر ایرانم🌹

@politicalculture
وطنفروشی و خیانت ناصرالدین شاه
مساحتی بزرگتر از عظمت ترکمنستان از ایران جدا کرد.

"پیمان آخال" معاهده‌ای میان امپراتوری روسیه و ایران قاجار  ناصرالدین‌شاه برای بستن این قرارداد وزیر خارجه‌اش   فرستاد تا پیمانی را در تهران امضا کنند. با این پیمان، حاکمیت روسیه را بر این سرزمین‌ها به رسمیت شناخت .از یک‌سو ایران تا حدی از یورش‌های ترکمن‌ها رهایی می‌یافت؛ اما این امر به بهای گران از دست رفتن سرزمین‌هایی به دست آمد که ناصرالدین شاه ادعای پادشاهی بر آن‌ها را داشت همچنین خط مرزی کاملاً به سود روس‌ها طراحی شده بود. به گفته لرد کرزن روس‌ها در ضمن بستن قرارداد مرزی، نخست کوه‌های بلند مرتفع سرحدی را در مرز خودشان انداختند، سپس سرچشمهٔ رودخانه‌ها را نیز جزء خاک روسیه ثبت کردند که هروقت اراده نمایند آب را از آبادی‌های ایرانی قطع کنند و در نتیجه محصول خراسان را تباه سازند.» گذشته از این، دولت ایران تعهد کرده بود که اجازه ندهد در راستای رودهایی که وارد خاک روسیه می‌شود، روستای نو ساخته شود یا زمین‌های کشاورزی آن مناطق گسترش یابد یا برای زمین‌های در حال کشت بیش از اندازه آب مصرف شود.


@politicalculture
عیدتان مبارک و روزتان شاد باد🌹

@politicalculture
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چگونه مدیرعامل شرکت پپسی امور شرکت و منزلش را رسیدگی می کند!؟😁

@politicalculture
مارک تواین معتقد بود میان عقل و حس خوشبختی تناقض وجود دارد. هر چقدر از عقل مان کمتر استفاده کنیم، همان قدر بیشتر احساس خوشبختی می کنیم.

اریک ویلسون در کتاب «در برابر خوشبختی» می نویسد: امریکایی ها برای این که خوشبختی را در مورد خود شرطی کنند، به کسی که خوشبخت نیست، به چشم loser (بازنده) نگاه می کنند. ویلسون در مخالفت با خوشبختی ای که از همان ابتدا شرطی شده بود ، از حزن و اندوه که جریانی طبیعی در زندگی انسان دارد، دفاع کرده بود.

من فکر می کنم طرفدار مکتب گوستاو فلوبر باشم که می گوید: «فکر نمی کنم چیزی به نام خوشبختی وجود داشته باشد،
اما سکون و آرامش چرا.»

الیف شافاک
کتاب: فکر نکن تنهایی


https://hottg.com/politicalculture
رهبری بد در سازمان و اجتماع
برگرفته از کتاب Bad Leadership


باربارا کِلِرمن استاد دانشگاه هاروارد درباره خوب و بد رهبری در سازمان‌ها و جوامع بسیار نوشته است. در کتاب "رهبری بد"، کِلِرمن مشخصا به موضوع رهبری بد می‌پردازد که چیست، چگونه پدید می‌آید و چرا مهم است. او رهبری را از رهبران متمایز می‌داند و بر این باور است که رهبری از سه مؤلفه رهبر، پیروان و زمینه و زمانه تشکیل می‌شود. رهبری بد عبارت است از مجموعه رهبر بد و پیروان بد. بدون پیروان، رهبران نمی‌توانند بد عمل کنند.

کِلِرمن رهبری بد را به دو دسته تقسیم می‌کند: بد از لحاظ کارایی و اثربخشی و بد از لحاظ اخلاقی. رهبران بد یا ناکارآمد هستند یا غیراخلاقی یا هر دو. رهبران ناکارآمد و غیرمؤثر منابع را هدر می‌دهند و به اهداف هم نمی‌رسند. رهبران غیراخلاقی از هر وسیله‌ای برای دستیابی به هدف استفاده می‌کنند.

او بر این اساس هفت گروه رهبری بد را از هم تفکیک می‌کند:
۱) نالایق
بی‌عرضه و بی‌کفایت و فاقد صلاحیت و مهارت که هیچ تغییر مثبتی را رقم نمی‌زند.

۲)سرسخت
سفت و سخت و تسلیم‌ناپذیر. توانمند اما ناسازگار و ناهمراه با تغییر

۳) نامتعادل
فاقد خودکنترلی که در اندیشه اصلاح خود و بهبود اوضاع نیست.

۴) سنگدل
نادیده گرفتن نیازها و بی‌احساسی و بی‌توجهی نسبت به خواسته اکثریت به‌ویژه محرومان و فرودستان

 ۵) فاسد
دروغگو و متقلب و دزد. ترجیح منفعت شخصی بر منافع عمومی

۶) منزوی
برج‌عاج‌نشینی و نادیده گرفتن رفاه دیگرانی که خودی محسوب نمی‌شوند.

۷) شرور
جنایتکار و شیطان‌منش و آسیب‌رسان به جسم و روان مردم
 
سه نوع اول، رهبری ناکارآمد و چهار نوع بعد، رهبری غیراخلاقی است. امتزاج این دو معجونی است سمی و شیطانی. نمونه مثالی این امتزاج در افرادی چون آدولف هیتلر و رادوان کارادیچ و رهبران مشهور برخی سازمان‌ها سربرآورده است. واقعیت آن است که رهبران بد، در معنای درست و واقعی کلمه، رهبر نیستند گمراه‌کننده هستند. البته تردیدی نیست که رهبران اصیل با شخصیتی یکپارچه و روشی شایسته و قصد خدمت‌گزارانه با چاشنی کارایی و اثربخشی و فضیلت اخلاق در سازمان‌ها و جوامع کم نیستند و هم‌آنان هستند که به هدایت و تغییر و تحول ژرف انسان‌ها همت می‌کنند، اما از چیستی و چگونگی و چرایی رهبری بد و تآثیر سوء و عمیق آن نباید غافل شد.

https://hottg.com/politicalculture
سعید لیلاز، فعال اصلاح‌طلب در گفتگو با رویداد‌۲۴ در مورد پاسخ احتمالی اسرائیل به حمله شامگاه شنبه جمهوری اسلامی ایران گفت: «پیش‌بینی من این است که پس از حمله ایران به اسرائیل اگر اسرائیل پاسخ بدهد و اسرائیل و ایالات متحده آمریکا کوچکترین واکنشی از نظر حمله نظامی به خاک اصلی ایران انجام بدهند ایران، نخستین بمب اتمی‌اش را آزمایش خواهد کرد. چون آخرین مانع برای این که این کار رخ ندهد با حمله احتمالی آمریکا یا اسرائیل به ایران، برداشته می‌شود.»

لیلاز افزود: «به باور من اقدام اسرائیلی‌ها در حمله به کنسولگری ایران و تهدیدهای پس از آن، آخرین توجیه برای این که ایران بمب اتمی خودش را امتحان نکند و وارد باشگاه اتمی‌ها نشود را از بین برد.»

@politicalculture
Channel photo updated
سیاست داخلی درست برای حکومتی که قصد تقابل با دشمن خارجی دارد کدام است؟
Final Results
89%
جذب قلوب پرهیز از ایجاد نارضایتی در میان مردم
11%
کنترل شدید و سرکوب داخلی
به عقیده برخی دلیل اینکه داریوش در هیچ کتیبه ای نامی از زرتشت به میان نیاورده این است که تا قبل از دوره ساسانی تقدس شخصیت در ایران رسمیت نداشته و فقط تقدس از آنِ خدا [اهورامزدا] بوده است.

@politicalculture
مدل پرورش فردی همه جانبه
.
معمولا وقتی درباره توسعه یا پرورش فردی صحبت می شود، عمدتا ذهن ها به سمت پرورش مهارت های رهبری و توسعه شغلی و حرفه ای معطوف می شود و حال آن که، زندگی حرفه ای افراد از دیگر ابعاد زندگی آنها جدا نیست.

اگر کسی در تمام ابعاد زندگی به فکر پرورش و توسعه خود نباشد، در نهایت، در زندگی حرفه ای هم موفق نخواهد بود.

@politicalculture
با درود به همه دوستان🌹

@politicalculture
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ماجرای قانون اساسی امریکا

اولین لیبرال دموکراسی جهان


@politicalculture
پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران

دو نهاد بین‌المللی اقتصادی تازه‌ترین تحلیل خود را از پیش‌بینی اقتصاد ایران و جهان ارائه کرده‌اند. اولی صندوق بین‌المللی پول که چشم‌انداز خود از اقتصاد جهان را تغییر داده و دومی بانک جهانی که نگاه ویژه‌ای به اقتصاد ایران داشته است.

صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارش خود به پیامدهای اقتصادی تنش‌ها در خاورمیانه پرداخته و نسبت به گسترش درگیری‌ ایران و اسراییل به منطقه برای اقتصاد جهان هشدار داده است. چنانکه به گفته پی‌یر الیویه گورینشا، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول گسترش این تنش‌ها در کنار تغییر مسیر کشتی‌ها در دریای سرخ، باعث ۱۵ درصد افزایش قیمت نفت و هفت دهم درصد تورم جهانی می‌شود. اتفاقی که در نهایت موجب بالا بردن نرخ سود بانکی‌ می‌شود. ساز و کاری که معمولا برای مهار تورم از آن استفاده می‌شود. صندوق بین‌المللی پول همچنین با اعلام اینکه اقتصاد جهانی به ‌طور شگفت‌انگیزی توانسته عملکرد خود را همزمان با سیاست‌های مبارزه با تورم حفظ کند، پیش‌بینی کرد رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ هم مانند ۲۰۲۳، 2/3 درصد خواهد بود، 1/0 واحد درصد بالاتر از پیش‌بینی این نهاد در ژانویه و 3/0 واحد درصد بیشتر از پیش‌بینی اکتبر ۲۰۲۳.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از 8/6 درصد در ۲۰۲۳، به 9/5 درصد در سال ۲۰۲۴ و 5/4 درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به اینکه کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند.

کاهش پیش‌بینی رشد اقتصادی ایران

رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۷/۴ درصد برآورد شده، اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳/۳ و ۱/ ۳ درصدی پیش‌بینی شده است؛ بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۴/ ۰ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۱ /۰ واحد درصد کم شده است. صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کند شدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است.

عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشور‌ها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

نگاه بدبینانه بانک جهانی

بانک جهانی نیز در تازه‌ترین گزارش خود از شرایط اقتصاد ایران، رشد اقتصادی کشور در سال گذشته را ۵ درصد برآورد کرده است، این در حالی است که براساس پیش‌بینی این نهاد رشد تولید ناخالص داخلی در سال جاری به ۳.۲ درصد کاهش خواهد یافت و در سال آینده به ۲.۷ درصد خواهد رسید.
به این ترتیب، با وجودی که این نهاد برآورد خود از رشد اقتصادی کشور در سال گذشته را نسبت به ۴.۲ درصد در گزارش ماه ژانویه افزایش داده است، چشم‌انداز خود از رشد در سال جاری و سال آینده را نسبت به ۳.۷ و ۳.۲ در گزارش قبلی کاهش داده است. این نهاد تورم کشور در سال گذشته را ۴۰.۸ درصد تخمین زده است، با این حال پیش‌بینی می‌کند در سال جاری تورم به حدود ۳۵ درصد کاهش یابد و در سال آینده به ۳۲ درصد برسد.

تاب‌آوری اقتصاد ایران در برابر تحریم‌ها

از منظر تحلیلگران بانک جهانی، اقتصاد ایران در طول چهار سال گذشته با وجود تحریم‌های اقتصادی و افزایش نااطمینانی‌های ژئوپولتیک، تاب‌آور بوده است. در حالی که اقتصاد کشور از رشد بخش نفت سود برده است، بخش غیرنفتی اقتصاد به‌خصوص خدمات و تولید صنعتی نیز از جمله محرک‌های رشد بوده‌اند. تولید به سمت تامین مصرف داخلی تغییر جهت داده که تاحدی تاثیر تحریم‌های مالی و تجاری و دسترسی محدود به منابع ارز خارجی را کاهش داده است.

اشتغال ایران به سطح پیش از کرونا بازگشت

به گفته بانک جهانی، اشتغال نیز اخیرا به سطوح پیش از همه‌گیری کرونا نزدیک شده است. سیاست مالی، به‌خصوص سیستم حمایت اجتماعی تا حدی توانسته است اثر شوک‌های خارجی را بر خانوار‌های بسیار آسیب‌پذیر کاهش بدهد و از طریق مصرف به رشد کمک کند. با این وجود ادامه تحریم‌ها، انتقال تکنولوژی و سرمایه‌گذاری را محدود کرده است. با این حال، یارانه‌های انرژی و سایر قیمت‌گذاری‌های دولتی به عدم تطبیق عرضه و تقاضا، مصرف بی‌رویه و ناکارآمدی تخصیص کمک کرده که یک بار مالی قابل ملاحظه است. بر اساس این گزارش، تغییرات اقلیمی به کمبود انرژی و آب در ایران دامن می‌زند و تاثیر منفی بر امنیت غذایی و اشتغال در بخش کشاورزی می‌گذارد. موقعیت‌های شغلی محدود و تداوم تورم بالا بر قدرت خرید و پیامد‌های فقر اثرات منفی گذاشته است. حدود ۴۰ درصد از خانوار‌های ایرانی آسیب‌پذیر هستند، به طوری که در صورت وارد شدن یک شوک، به احتمال زیاد به فقر می‌افتند.

اکونومیست فارسی

https://hottg.com/politicalculture
HTML Embed Code:
2024/04/23 07:14:59
Back to Top