TG Telegram Group Link
Channel: Подільське падло
Back to Bottom
Наступного року на Євробачення поїде Альона Альона зі своєю новою піснею
Нормальний прогноз
«Хароші рускі», яких тягнуть так вперто зараз до нас, почнуть писати про «гаварілі бєз агресії на рускам» через три, два… а, власне, от вже.
В Києві треба повернути комендантську годину до 22ї. На годину менше бухати - це люди переживуть, але хоча б трохи повернуться до реальності, що щось в країні відбувається.

Політичним експертам і політтехнологам - з 21ї, бо щось рано повисовувались.
Найвищі рівні патріотизму — говорити російською, што уважать зрітілєй.

Армія, мова, віра, казали вони
Двадцять другого червня
Десь о четвертій годині
Наші в'їбали, там подихали
Рускі галімі блядіни
Расєюшка…
Красені
Якщо ви не знали, то росіяни зараз дуже сильно ліплять героїв з ГастамЄльскава десанта. Це ті, які висадились тут у нас і трохи померли в більшості своїй. Там прямо йде риторика "скала, аб каторую разбілісь іх атакі". А зараз, коли учасники тих подій з російської сторони вже майже закінчились, ванькі вигадали собі нову скелю, об яку оце от все - гарнізон, що був на острові Зміїний, який, як всім відомо, покинули як жест добрай волі. Словом, люблять вони ліпити героїв з окупантів, які отримали пизди.

Я думаю, що в росії вже через якийсь час будуть написані сценарії і зняті фільми про ці події. Буде це в найкращих традиціях, де з першої секунди показують запеклий бій, де русссссскій дєсантнік вже йде в рукопашну на Абрамси з дідівським штик-ножем, потім плавний перехід, "4 дні тому", командир оголошує бійцям, що йдемо, як діди, битись з фожизмом, якась сцена на всратій кухні в бєлгарадє, де сльози марфи крапають на засалену клійонку, а її чоловік, пьйотр, стоїть біля вікна, курить і каже "Паймі, єслі ні ми - то хто спасьот людєй". Мамка, що проводжає сина івана на війну і хрестить його. Все це переплетено з радянською символікою і червоними прапорами, тут же починають бити дзвони, режисерський хід, який показує, що ванька більше не повернеться в рідну пєрмь і не відчує морозну прохолоду очка на вулиці, яку відчуваєш ТОЛЬК В РАССІІ в -30, коли среш на вулиці. Потім командир знову каже "мужикі, каждий может атказацца", але ніхто не відмовляється. Слоумо зі злітаючими гелікоптерами. Перебивка на штаб ЗСУ, де поганою англійською актори, що грають ззовнішнє управління, дають наказ вже завтра атакувати Донецьк і першим чином вирізати жінок і дітей, бо це така тактика НАТО. Хтось з наших колишніх співгромадян, що звалили в рашку, там на другорядних ролях грає. Звісно, висять свастики і прапори Азову. А далі бій, війна, геройськи стоїть гастамЄльскій дєсант.

Правда, для того, щоб зняти такі фільми, потрібно буде існування самої росії, а її до того часу вже не стане, бо їм пизда.
«Черговий дипломатичний провал офісу президента: Борис Джонсон покине посаду прем‘єра» ,- читайте про нові фейли команди влади на Цензор.Нет
Коли вже всі лягали спать
Тут рускі почали
Здихать
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Русня виклала відео, як вони героїчно штурмувати Гостомель. Ємєлі в Гастамєлі. Вони вже пісню навіть написали про це в форматі "афганське ниття про те, як десь хуй зна за шо померли" і далі ліплять героїв з тих, про прийшов захоплювати чужу землю і тут подох.
Леонід Ємець, який за ЄС, як видно з аватарки, сидить на телемосту з москвою, говорить російською, щось там росіянам пояснює, Але зрадойоб, зрадник і агент кремля все одно ти
Хороших рускіх підвезли
Вже зараз українці мають готувати тексти вибачень іноземними мовами, бо коли взимку нам будуть валити по ТЕЦ і частина громадян буде грітись в пунктах обігріву, то нам якось треба буде пояснювати німцям, що в їх домівках на Різдво не 25, а 23 градуси.
ГУР заявили, що врятували зі Зміїного кота. Важко уявити емоції, які він пережив
HTML Embed Code:
2024/04/29 14:13:07
Back to Top