TG Telegram Group Link
Channel: плейлист сутулої собаки
Back to Bottom
Forwarded from СЛУХ
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from ҐРУНТ
Музикант Сергій Сілаков, якого ви знаєте як thekomakoma, долучився до лав Сил Оборони. Він служитиме в батальйоні «Гроза» президентської бригади «Буревій».

Концертні тури скасовано. Перед тим Сергій написав допис, в якому підтримав мобілізацію.

«Є час для забави, є час для війни. Ніхто крім нас не спасе нас».
Допоможіть хто небудь сметані бенд з обкладинками до треків, бо це боляче)
соліст Burned time the Machine дропнув перший реліз свого сольного проєкту sadparade!

spotify | yotube music
шміська топ
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Якщо бачите у себе в місті концерт кургана і агрегата, обов'язково беріть квиточки.

По-перше, це повністю благодійні івентики, 100% на зсу.

По-друге, це мега душевно і драйвово
думаю, всі і так вже бачили цей шедевр, але запощу. ніколи не був палким фаном пілотів, але ця цукерочка не дає мені слухати інших виконавців вже 3 дні.

https://youtu.be/53tgVlXBZVg?si=7VuTYyeDvLNzvZUH
Forwarded from muso obsessive
Я майже три місяці не писав оглядів нової музики. Але це той випадок, коли не можу пройти повз новий найкращий (рок?)-гурт України.

Це абсолютно страшно. І красиво. І хто ж, як не Ziferblat, могли би так делікатно й осмислено ковзнути по темних відтінках сучасності. Хто, як не вони, змогли би заспівати про найчорніше світлим ангельським голосом, від чого "Літаки" звучать ще моторошніше.

Пісня перебуває у прямому симбіозі з візуальною мовою Іллі Дуцика, режисера кліпу. Ембріон, мертві тіла, проводжання героя, стерв'ятники, ліжко як схованка – точкові образи й сцени розповідають нам про війну на інстинктивному, майже підсвідомому рівні.

Бо саме українці впізнають її у цій роботі – без жодного слова "війна", бомб і руїн. У час, коли слова "рефлексія" й "пісні війни" вже викликають нудоту, Циферблат спромоглися на одну з найкращих пісень (і кліпів) про нашу реальність. Це мистецький твір, яким можна пишатися.

А ще мені захотілося переслухати норвежців Leprous. Якщо вам подобаються натяки Циферблату на прог-рок, а особливо рвана ритміка й ангельська мелодика – обов'язково зацініть їх. Якщо ж ви новий шанувальник, і вам просто хочеться схожого вайбу – теж не пошкодуєте.

https://youtu.be/1qCUFQCHY8U?si=Oe0Bt7ww9KweF-4V
оця руснява залупа вважалась типу протестним гуртом.

ще раз пересвідчився, шо русня — це імперська хуйня, якій не можна довіряти. в неї немає духу протесту. їхній дух це збирати крихти на підлозі, які впали з кормушки
Forwarded from Паліндром
🔥🔥"Найліпший день" вже в мережі!🔥🔥

Слухати "Найліпший день" на платформах:
https://id.ffm.to/naylipshyy_den

Ця пісня як спроба підняти настрій самому собі. Коли довгий час ми сфокусовані на пригніченому стані, не помічаємо справді цінних моментів у житті. Я вирішив зібрати їх в цій пісні. Закоханість, весна у Львові, улюблені місця та мої ритуали, а також надія на те, що колись буде краще. Саме таку пісню мені треба слухати сьогодні, тож я вирішив сам її зробити, з чого і почався Паліндром в принципі.
HTML Embed Code:
2024/05/18 18:07:45
Back to Top