TG Telegram Group Link
Channel: هوش مصنوعی در کسب وکار
Back to Bottom
💢لپ‌تاپ نه، لنوو این‌بار ربات انسان‌نما معرفی کرد

🔹لنوو با رونمایی از ربات «لشیانگ»، وارد رقابت ساخت ربات‌های انسان‌نما شد. برنامۀ لنوو شامل ورود سریع این ربات‌ها به حوزه‌های مراقبت از سالمندان و سلامتی است.

فارس

@management_ai
💢 استارتاپ هوش مصنوعی، رزومه‌هایی که با AI ساخته شده‌اند را رد می‌کند!

اگرچه استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به ایجاد رزومه‌ی جذاب کمک کند اما یکی از استارتاپ‌های بزرگ هوش مصنوعی دقیقاً برعکس فکر می‌کند.
درحالی‌که اکثر شرکت‌های فناوری استفاده از هوش مصنوعی را نشانه‌ای از آینده‌نگری می‌دانند، استارتاپ پیشرو آنتروپیک رویکرد متفاوتی دارد. این شرکت که با همکاری اعضای سابق OpenAI بنیان‌گذاری شد، به‌طور فعال درحال جذب نیرو است، اما در اقدامی کم‌سابقه، از متقاضیان می‌خواهد در نوشتن رزومه و انگیزه‌نامه از هیچ ابزار هوش مصنوعی استفاده نکنند.

در آگهی‌های استخدام آنتروپیک، از جمله برای مشاغل فنی مانند مهندس یادگیری ماشین و معمار رفتار مدل‌ها، صراحتاً آمده است که این شرکت به دنبال درک انگیزه‌ها و توانایی‌های ارتباطی واقعی متقاضیان است و نه متنی که با چت‌بات نوشته شده باشد. آن‌ها می‌خواهند مطمئن شوند که فرد موردنظرشان بدون کمک هوش مصنوعی، توانایی توضیح ایده‌هایش را دارد.

تصمیم آنتروپیک برای استخدام نیروی کار جدید با حوزه‌ی فعالیت این شرکت تناقض دارد زیرا ابزارهای هوش مصنوعی دقیقاً برای چنین کارهایی طراحی شده‌اند. بااین‌حال، برخی کارشناسان باور دارند که شرکت‌ها به‌سمت ارزش‌گذاری بیشتر بر تجربیات انسانی و مهارت‌های ارتباطی حرکت می‌کنند.

در عصر هوش مصنوعی، توانایی نوشتن و برقراری ارتباط انسانی، به‌ویژه در محیط‌های کاری پیچیده، به‌اندازه‌ی مهارت‌های فنی اهمیت دارد. به همین دلیل، شرکت‌هایی مانند آنتروپیک به دنبال جذب افرادی هستند که بتوانند بدون کمک ابزارهای خودکار، دیدگاه و انگیزه‌هایشان را به‌طور شفاف بیان کنند.

در نهایت، شاید ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی در رزومه‌نویسی نشانه‌ای از آغاز دوره‌ای جدید باشد؛ جایی که شرکت‌ها به جای اتکای کامل به فناوری، به‌دنبال تعادل میان هوش انسانی و مصنوعی هستند. این رویکرد می‌تواند نشان دهد که موفقیت در آینده‌ی شغلی، فقط به مهارت در استفاده از هوش مصنوعی وابسته نخواهد بود.

مجله هوش مصنوعی

@management_ai
💢ربات‌ها ۷۰ درصد مشاغل را از بین می‌برند

🔹توسعهٔ ربات‌های انسان‌نما با هدف رشد اقتصادی و افزایش بهره‌وریِ تولید به سرعت در حال پیشرفت است و شرکت‌هایی چینی مانند «AgiBot» و «Unitree» در حال آموزش و ساخت ربات‌هایی هستند که می‌توانند کارهای انسانی مانند تاکردنِ لباس، درست‌کردن غذا یا مونتاژ قطعات را انجام دهند.

🔹یکی از عوامل کلیدی در توسعهٔ این ربات‌ها، ترکیب سخت‌افزار پیشرفته با مدل‌های قدرتمند هوش مصنوعی است؛ چین با استفاده از شرکت‌هایی مانند دیپ‌سیک و مدل‌های چینیِ دیگر، به‌سرعت در حال تولید «مغزهای» پیشرفته برای ربات‌هاست که آن‌ها را از ابزارهای نمایشی به کارگران واقعی و خودآموز تبدیل می‌کند.

🔹باوجود مزایای اقتصادی، نگرانی‌هایی هم دربارهٔ تأثیر این فناوری بر مشاغل انسانی وجود دارد و تخمین زده می‌شود که تا ۷۰ درصد از مشاغل صنعتی در معرض جایگزینی با ربات‌ها قرار بگیرد.

🔹برخی سیاست‌گذاران پیشنهاد داده‌اند که برای کارگرانی که شغل خود را از دست می‌دهند، بیمه بیکاری مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه شود؛ اما دولت چین معتقد است که در بلندمدت، فرصت‌های شغلیِ جدیدی ایجاد خواهد شد.

فارس

@management_ai
منابع انسانی و هوش مصنوعی
@modiriran
💢کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی

مدیران ایران

@management_ai
📢بوت‌کمپ مدیریت محصول رهنما کالج

📍اگر به‌تازگی وارد حوزه مدیریت محصول دیجیتال شده‌اید و تجربه یا مطالعه اولیه‌ای در این زمینه دارید
یا در حوزه‌هایی مانند فروش، بازاریابی، یا مهندسی نرم‌افزار مشغول بوده‌اید و اکنون به دنبال یادگیری عملی، تکمیل و تأیید دانسته‌های خود و تمرین فرآیندهای کاربردی مدیریت محصول هستید،
این دوره می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

در این 11 هفته چه چیزهایی می‌آموزیم؟

🔶ادبیات مدیریت محصول
🔶 نقش‌ مدیر محصول و وظایف آن
🔶 تحقیق، تحلیل و ارزیابی
🔶 استراتژی و طراحی مسیر راه محصول
🔶 مفاهیم مرتبط با اجایل و چارچوب‌هایی نظیر اسکرام
🔶 دیزاین، وایرفریم و آماده کردن پروتوتایپ
🔶 توسعه محصول و مفاهیم کلی مهندسی نرم‌افزار
🔶 تصمیم‌گیری مبتنی بر داده و روش‌های تحلیل آماری
🔶 ارتباطات و رهبری تیم
🔶 مهارت‌های نرم و توسعه مسیر شغلی

📎با دانلود چالش اولین قدم برای ثبت‌نام رو بردارید تا وارد پروسه ارزیابی و مصاحبه شوید.

اطلاعات کامل بوت‌کمپ مدیریت محصول

مشتاق دیدن‌تون در جمع حرفه‌ای‌های رهنما کالج هستیم

🆔@Rahnemacollege
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 بیل گیتس: با ظهور هوش مصنوعی، انسان‌ها برای اکثر مشاغل «بی‌فایده» خواهند شد!

@management_ai
🌲  همراهان گرامی 🌲

👈در لیست ذیل چند کانال ارزشمند خدمت شما تقدیم می شود.

🔸شاید رمز توسعه فردی و موفقیت شغلی شما  در یکی از نکاتی باشد که در این کانال ها ارائه شده است.

👇👇👇👇👇👇👇👇

📲 هوش مصنوعی در کسب وکار
@management_ai

💸 آکادمی اقتصاد ایران
@monetary_academy

💢مدیریت رفتار سازمانی
@organizationalbehavior

مهارت های مدیریت
@management_skill

🈵 برنامه ریزی و مدیریت زمان
@planing_tm

⭕️تکنیک های مدیریت
@management_technique

مدیریت به زبان ساده
@management_simple

🈷 مهارت های زندگی
@life_skills2022

🆗 موفقیت و توسعه فردی
@success_pd

💲 هوش مالی
@fqskill

تفکر استراتژیک
@strategym_academy

🉑 تعالی منابع انسانی
@hrm_academy

📠 مدرسه کسب وکار
@business_school2022

💄ترفند بازاریابی
@tarfandbazaryabi

🏦 آکادمی استارتاپ و کارآفرینی
@startups_academy

🎯 تغییر و تحول سازمانی
@transformation_m

🆗  مدیریت کسب وکار MBA &DBA
@mba_event
💢مشاغلی با بیشترین دور کاری در آمریکا

@management_ai
💢 موتور جست وجو مبتنی بر هوش مصنوعی Perplexity و رقیب گوگل در حال جذب سرمایه ۵۰۰ میلیون دلاری است که ارزش آن را از ۵ میلیارد دلار به ۱۴ میلیارد دلار می‌رساند.

@management_ai
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢در آینده‌ای نزدیک، بازار کار به دو دسته تقسیم خواهد شد:

🔸️افرادی که توانایی استفاده از هوش مصنوعی را دارند و آن‌هایی که جایگاه شغلی خود را از دست خواهند داد.

مجله مشاور مدیریت

@management_ai
💢سم آلتمن می‌خواهد OpenAI چیزی شبیه یک سیستم‌عامل هوش مصنوعی بسازد

سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، در تازه‌ترین اظهارات خود چشم‌اندازی جاه‌طلبانه برای آینده این شرکت ترسیم کرده و از ساخت «سیستم‌عامل اشتراکی هوش مصنوعی» خبر داده که بر پایه ChatGPT طراحی می‌شود و قرار است به محور اصلی زندگی دیجیتال کاربران تبدیل شود.

براساس گزارش‌ها، سم آلتمن در رویداد «AI Ascent 2025» اعلام کرد OpenAI قصد دارد از چت‌بات فراتر رفته و به پلتفرم اشتراک پولی با تجربه‌ای مشابه سیستم‌عامل مبتنی‌بر هوش مصنوعی تبدیل شود.

مدیرعامل OpenAI در این رویداد توضیح داد: «در این طرح اشتراکی، چند بخش کلیدی دیگر هم تعریف می‌شود اما تمرکز اصلی ما بر توسعه مدلی هوشمندتر خواهد بود. در کنار آن، رابط‌هایی نیز خواهیم داشت که برای دستگاه‌ها و پلتفرم‌های آینده طراحی می‌شوند و کارکردی شبیه سیستم‌عامل‌ها دارند.»

مجله هوش مصنوعی

@management_ai
💢طبق شنیده ها اخیرا در ایران هم دیجی کالا تعدیل گسترده ای به این دلیل داشته ...

هوش مصنوعی شاید جای همه ما را نتواند بگیرد اما چه بخواهیم چه نخواهیم جای برخی از ما را میگیرد.

معنی خلاصه این آمارها:
نیروهایی که هوش مصنوعی بلد نیستن، تا سال آینده یاد بگیرن! وگرنه ...


⚠️ دارا خسروشاهی، مدیرعامل اوبر گفته خیلی از کارمنداش هنوز بلد نیستن چطور از هوش مصنوعی استفاده کنن و این موضوع توی یک سال آینده کاملاً ضروری می‌شه.

مدیران ایران

@management_ai
💢وقتی هوش‌مصنوعی کاربران را «پیامبر» می‌کند!

🔹رسانۀ رولینگ استون گزارش داده برخی کاربران از رابطۀ عجیبشان با چت‌بات‌های هوش‌مصنوعی می‌گویند؛ از «آموزش ارتباط با خدا» گرفته تا «تماس با فرشتگان»!

🔹یک معلم آمریکایی می‌گوید همسرش باور دارد ChatGPT خودآگاه شده و به او می‌آموزد چگونه با خدا سخن بگوید، یا اینکه خودش خداست!

🔹فردی دیگر مدعی است چت‌بات به همسرش نقشه‌های تله‌پورت و اطلاعاتی از «سازندگان جهان‌ها» داده است. حتی زنی گفته همسر سابقش فکر می‌کند مأمور سازمان سیا بوده که برای نظارت بر «توانایی‌های الهی» او ازدواج کرده!

🔹شرکت OpenAI هنوز نسبت به این گزارش‌ها واکنشی نشان نداده است.

فارس

@management_ai
📘 #معرفی_کتاب : مدیریت خرده‌فروشی الکترونیکی
✍️ نویسنده: دکتر محمدرضا کریمی علویجه
📚 ناشر: شرکت چاپ و نشر بازرگانی

در دنیای امروز، خرده‌فروشی الکترونیکی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی برای بقا و رشد کسب‌وکارهاست. این کتاب، راهنمایی جامع و کاربردی برای راه‌اندازی، مدیریت و توسعه فروشگاه‌های اینترنتی و ورود حرفه‌ای به بازار دیجیتال ارائه می‌دهد.

آنچه در این کتاب خواهید آموخت:

مدل‌های کسب‌وکار آنلاین و رفتار مصرف‌کننده
استراتژی‌های قیمت‌گذاری، بازاریابی دیجیتال و مدیریت لجستیک
طراحی تجربه کاربری (UX) و سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
آینده‌پژوهی با محوریت هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها
ملاحظات اخلاقی و پایداری در تجارت دیجیتال

مخاطبان کتاب:

کارآفرینان، مدیران فروش و بازاریابی، مشاوران تجارت دیجیتال و دانشجویان مدیریت

📥 دانلود فهرست و پیشگفتار کتاب:
🔗 weblogibc-co.com/e-retailing-book

🔸 لینک خرید کتاب:
🔗 B2n.ir/zp2559

🎉 ۲۰ درصد تخفیف همزمان با نمایشگاه کتاب

#کتاب #مدیریت #خرده‌فروشی #بازاریابی_دیجیتال #هوش_مصنوعی
مشاوران کسب‌وکارهای بین‌المللی (IBC)
🆔 @IBC_CO
💢کارمندان ثروتمند شرکت هواوی

شرکت هواوی یکی از شرکتهای ثروتمند و با ارزش چینی و دنیا است که با فروش بیش از ۲۰۰ میلیارد دلاری در سال (با وجود تحریم های آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی) بیش از ۲۰۰ هزار نفر کارمند، در سراسر دنیا دارد. فلسفه و نگرش صاحب شرکت آقای رن ژنگفی در تقسیم ثروت،  بسیار جالب و هوشمندانه بوده و چگونگی برخورداری کارمندان از منافع شرکت در دنیا منحصر به فرد است. 

💡برخلاف همتایان غربی نظیر ایلان ماسک با ثروت‌های چند صد میلیارد دلاری، تنها یک دهم درصد از شرکت متعلق به خانواده ژنگفی است و بقیه سهام شرکت بین تمامی کارمندان چینی شرکت توزیع شده است. سهام این شرکت در بازار سهام چین و دنیا عرضه نمیشود و تنها بین کارمندان و مدیران شرکت توزیع می‌شود. (شما خارج از شرکت قادر به خرید سهام شرکت هواپی نیستید).

بسیاری از همکاران ( مهندسان ساده) خود را میشناسم که با سابقه بیش از ۱۵ سال کار در شرکت هواوی ، حداقل بین ۳ تا ۵ میلیون دلار ثروت دارند (از طریق توزیع سهام، سود سهام و افزایش سهام) و در سن ۴۰ تا ۴۵ سالگی، براحتی می‌توانند خود را بازنشسته کرده و از زندگی لذت ببرند. 

در یکی از سخنرانی های عمومی ژنگفی شنیدم که او نیازی به پول خیلی زیاد نداشته و برای او ۱۰ میلیون دلار با صد میلیون دلار تفاوت چندانی ندارد و منافع باید بین کارمندان شرکت بسته به کارآیی و کارآمدی آنها توزیع شود. این فلسفه جالب که من آن را ترکیبی موثری از کمونیسم و سرمایه داری مینامم، باعث شده است که کارمندان با جان و دل برای شرکت تلاش شبانه روزی داشته و علیرغم مشکلات و محدودیت های تحریمی ، قادر به توسعه تکنولوژی‌ها و محصولات پیشرفته باشند. از نزدیک شاهد بودم که چگونه کارمندان با نوآوری و تلاش شبانه روزی، ظرف کمتر از ۵ سال از یک سازنده تجهیزات سخت افزاری مخابراتی، به بازار خودروهای پیشرفته وارد شده و به رقابت با غولهای این صنعت بپردازند. هم اکنون برخی از خودروسازان مطرح آلمانی و ژاپنی، از نرم افزارها و سنسورها و پردازنده های هواوی در خودروهای خود استفاده میکنند. 

این فلسفه هوشمندانه و انسانی توزیع ثروت، علاوه بر افزایش اشتیاق و تلاش کارمندان، باعث رفاه کل جامعه شده و نتیجه تولید ثروت جمعی نه در یک شخص، بلکه در تمامی جامعه به نسبت تلاش و کارآمدی توزیع میشود.

دکتر حسین تهرانی

@startups_academy
💢امارات وارد عصر دولتِ تمام‌هوش‌مصنوعی شد!

امارات متحده عربی از اپلیکیشن انقلابی «TAMM» رونمایی کرد؛ یک سوپراپ دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و کلود حاکمیتی که بیش از ۹۵۰ خدمت دولتی را بدون نیاز به فرم، صف یا دخالت انسانی ارائه می‌دهد!

خدماتی مثل پرداخت جریمه، رزرو وقت، پیگیری پرونده و ده‌ها مورد دیگر تنها با چند کلیک و در لحظه انجام می‌شوند. حتی مایکروسافت هم شگفت‌زده شده؛ برد اسمیت گفت: این سیستم باید به آمریکا بیاد!

@management_ai
❓️برای افزایش سرعت استخدام، از چه راهکاری در سازمانتان استفاده میکنید؟

🥇 اتوماسیون استخدام (ATS) هایرکمپ به شما کمک میکند تا:

✅️ سرعت و کیفیت استخدام را افزایش دهید
✅️ برند کارفرمایی‌تان را ارتقا دهید
✅️ فرایند استخدام و زیرساخت جذب نیرو هوشمند و یکپارچه شود

🎁 دمو رایگان ATS هایرکمپ👇🏻

📥 https://B2n.ir/fw6880

پاسخ‌دهی به سوالات:
📲 02174302221

🆔 @Hire_Camp
💢هوش مصنوعی Qwen Chat علی‌بابا به Deep Research مجهز شد!

▪️حالا کاربران می‌تونن به‌صورت رایگان از این قابلیت برای انجام تحقیقات عمیق استفاده کنن. فعلاً این امکان فقط روی نسخه وب فعاله و از همین حالا می‌تونید بهش دسترسی داشته باشید.
https://chat.qwen.ai/?inputFeature=deep_research

کانال مدیران ایران

@management_ai
HTML Embed Code:
2025/07/01 19:02:47
Back to Top