TG Telegram Group Link
Channel: КАМЕНЬ NEWS (Каменское|Днепр)
Back to Bottom
Анекдот для трударів "Камет-Сталі" від ахметівських підорасів, що подається як "диференційоване підвищення заробітної плати з 1 травеня"🤡😁 Про нюанси ахметівські підори, звісно, замовчують:

1) "підвищення" вимушене, оскільки з 1 квітня в Україні змінився розмір мінімалки. Тепер він 8000 грн. Ну такі поки що закони🤷👨‍⚖️: Ахметов не може платити 7100 як було, замість 8000 (нової мінімалки). Прийдеться все одно накинути 900 грн, ось тобі і "підвищення".

2)На підприємствах Ахметова, зокрема на "Камет-Сталі" шалена текучість кадрів, люди тупо масово звільняються не витримуючи скотських умов праці і гноблення біглих Маріупольсько-запорізьких клоунів Ріната із адміністрації, тому приходиться пробувати подібно хайпувати, мовляв, у нас "підвищення" зарплат, приходьте люди добрі!🤡 Ні Рінат, ніхто не прийде. Дурних вже немає масово обслуговувати за жменю рису твої яхти Люміненс і палаци Короля Леопольда у Монако. Прийдеться тобі ставити на лопату своїх маріупольсько-запорізьких сраколизів на чолі з Третьяковим. Можеш ще з Києва 2х центнерного Підкоритова у поміч десантувати разом з Пірожком і Риженковим.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️Стала відома локація, де у Кам‘янському збудують перший у місті McDonald’s

Ресторан швидкого харчування мережі “McDonald’s” заплановано розташувати у самісінькому центрі міста, у сквері, де зараз базуються занедбані споруди. Інформацію про це сьогодні, 23 квітня, повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов, який відреагував на зауваження містян щодо стану цієї ділянки:

«Шановні мешканці міста!

Отримую звернення з приводу незадовільного стану торгових приміщень у сквері на проспекті Свободи, навпроти ліцею № 5.

Інформуємо вас, що завдяки перемовинам міста з інвестором (господарем цих споруд) на цьому місці планується будівництво першого у Кам’янському «Макдональдсу».

Згідно з домовленостями, будівництво повинно було розпочатись у цьому році, але у звʼязку з воєнним станом терміни поки що відкладені. Тому торгові споруди залишатимуться такими до моменту їх зносу та до початку будівництва “Макдональдсу”», – повідомив міський голова.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️Військовослужбовець, який розстріляв нацгвардійців на заводі Південмаш у Дніпрі, отримав довічне

Красногвардійський районний суд міста Дніпро засудив до довічного позбавлення волі строковика, який у січні 2022 року вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі.

Нагадаємо, що у результаті тих кривавих подій загинуло 5 осіб (серед них одна цивільна), ще 5 – отримали поранення різного ступеня тяжкості.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴У Кам’янському гасили пожежу на Вічному вогні, яку спричинила навіжена

Надзвичайна подія сталася вдень 23 квітня на Вічному вогні біля підніжжя пам’ятника Прометею у Кам’янському.

Очевидці розповіли, що агресивно налаштована жінка, лаючись нецензурними словами, кинула якісь ганчірки у Вічний вогонь. Це призвело до невеликої пожежі із задимленням, котру оперативно загасили місцеві рятувальники.

Навіжену затримали.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️На незаконному збагаченні піймали колишнього заступника начальника одного із управлінь поліції в нашій області.

▪️З 2021 по 2022 він набув активів, які перевищували його законні доходи на понад ₴14 млн;
▪️Потім посадовець не вніс до декларації відомості про набуті активи;
▪️Елітний житловий будинок та автомобіль Porsche він оформив на своїх тещу та тестя.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟢У МЗС розповіли, коли чоловіки призовного віку зможуть знову отримувати консульські послуги за кордоном.

"Рішення про призупинення з 23 квітня надання консульських послуг визначеній законом (щодо удосконалення мобілізації — ред.) категорії українських громадян є тимчасовим кроком, обумовленим необхідністю вирішення питань щодо військового обліку громадян мобілізаційного віку, які перебувають за кордоном, та розв'язання інших питань, які виникли у ході імплементації норм та положень  закону", — йдеться у повідомленні.

У міністерстві додали, що заяви, подані до 23 квітня, будуть розглянуті й опрацьовані консульськими установами в повному обсязі.
Та наголосили, що почали впроваджувати обмеження до набрання законом сили, оскільки "строк розгляду нових заяв може перевищити час, який залишився до набуття ним чинності".

"Ми прагнемо уберегти громадян від ситуацій, коли замовлена послуга не зможе бути зрештою надана", — додали дипломати.

Зняти обмеження у МЗС обіцяють після 18 травня, коли закон набере сили. Наразі напрацьовується механізм оновлення та перевірки військово-облікових даних для чоловіків призовного віку, щоб вони могли отримувати консульські послуги надалі.

У міністерстві додали, що обмеження не стосуються оформлення документів дитині чи підопічній особі, а також консульської допомоги у разі НС із громадянами України за кордоном.

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❗️ Сенат Конгресу США підтримав пакет законопроєктів про надання допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню, конфіскацію активів РФ — результати голосування.

Підсумковий результат голосування в Сенаті: 79 — "за", 18 — "проти".

🔵Підписатись | 📭Скинути новину
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Доброго ранку, громадо!🇺🇦

На території Кам’янського протягом цієї ночі надзвичайних подій не сталося.

Вдячні Силам оборони за те, що цілодобово стоять на захисті мирного населення.

Бажаю всім спокійного дня!🇺🇦

#Міський_голова #Андрій_Білоусов #Kamianske
Сьогодні, 24 квітня, провели чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного були включені 86 питань.
▪️Заслухали доповідь департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради про роботу житлово-комунальних підприємств міста в минулий осінньо-зимовий період та затвердили заходи з підготовки до проходження наступного.
▪️Затвердили рішення комісії щодо надання компенсації містянам, майно яких було знищено/пошкоджено внаслідок ворожої атаки 29 березня, та яка виплачуватиметься через державну програму «єВідновлення».
▪️Внесли зміни до складу Волонтерської ради, до якої було включено голову громадської організації «Радість жити».
▪️Розглянули низку житлових питань, таких, як: надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності, користування соціальним житлом, надання житлових приміщень, внесення змін до договорів найму житлових приміщень, надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.
▪️Питання, підготовлені службою у справах дітей, стосувалися надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, статусу дитини-сироти та статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки над малолітньою дитиною тощо.

#Міський_голова #Андрій_Білоусов #Kamianske
HTML Embed Code:
2024/06/05 16:57:43
Back to Top