TG Telegram Group Link
Channel: کتابهای واردات و صادرات
Back to Bottom
شرکت‌های واردکننده مصالح ساختمانی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

(انتشار اطلاعات تماس مستقیم در کانال وی‌آی‌پی B2B)
👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
شرکت‌های وارداتی در ترکمنستان، قزاقستان و ازبکستان که پتانسیل خرید محصولات ایرانی را دارند

(انتشار اطلاعات تماس مستقیم در کانال وی‌آی‌پی B2B)
👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
✳️ درخواست خرید متانول و تن ماهی
تاریخ درخواست: ۲۰ تیر ۱۴۰۴

اطلاعات تماس مستقیم با این بازرگان محترم نیز در کانال وی‌آی‌پی b2b قرار گرفت

👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
بازرگانانی که نیاز به محصولی جهت صادرات و یا داخل در حجم عمده دارید، لطفاً به ما اعلام بفرمایید تا در کانال وی‌آی‌پی b2b منتشر کنیم. ارتباط بازرگانان آن کانال خصوصی مستقیم و بی‌واسطه با خود شما خواهد بود.

👉 @import_export_admin
👉 +989114345494

تولیدکنندگان و صادرکنندگان و تجاری که مایلند در فهرست تامین‌کنندگان ما قرار بگیرند نیز هر چه سریعتر با ما تماس بگیرند.
​​بازار شیشه در قطر و فرصت‌های توسعه صادرات شیشه به عربستان سعودی

طی ده سال اخیر بازار شیشه در کشور‌های حوزه خلیج فارس به ویژه قطر و عربستان سعودی با رشد قابل توجهی مواجه بوده‌اند. این رشد ناشی از پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای گسترده در این کشورهاست که نیاز به مواد ساختمانی با کیفیت بالا را افزایش داده است.

در سال ۲۰۲۳، قطر بالغ بر ۹۷ میلیون دلار شیشه و محصولات شیشه‌ای از کشور‌های مختلف وارد کرده است. این واردات شامل انواع شیشه‌های ساختمانی و صنعتی می‌باشد. شرکای اصلی وارداتی قطر در حوزه شیشه در سال ۲۰۲۳ شامل چین، ترکیه، هند، ایتالیا، پرتغال و ایران بوده‌اند.

در خصوص سهم ایران در بازار شیشه قطر، در سال ۲۰۲۲ ایران بالغ بر ۱۰ میلیون دلار شیشه و محصولات شیشه‌ای به قطر صادر کرده است. این صادرات شامل انواع شیشه‌های ساختمانی و تزئینی می‌باشد. با توجه به ظرفیت‌های تولیدی ایران و نزدیکی جغرافیایی به قطر، امکان افزایش سهم بازار ایران در این حوزه وجود دارد.

عربستان سعودی نیز در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۰۰ میلیون دلار محصولات شیشه‌ای وارد کرده است. شرکای اصلی وارداتی عربستان سعودی در این حوزه شامل چین، امارات متحده عربی، ژاپن، هند و ایالات متحده آمریکا بوده‌اند.

با توجه به اتمام پروژه‌های کلان ساختمانی مرتبط با جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر و با توجه به برنامه‌های کلان توسعه‌ای عربستان سعودی از جمله پروژه‌های نئوم و ویژن ۲۰۳۰، بازار شیشه در این کشور در حال رشد است. با توجه به روابط تجاری و حمل و نقل بین قطر و عربستان سعودی، ورود به بازار عربستان از طریق قطر می‌تواند فرصت تجاری بی‌نظیری برای ایران فراهم آورد.

در این چارچوب به نظر می‌رسد بهترین مدل نفوذ در بازار عربستان سعودی در شرایط حاضر، بهره‌گیری از سازوکار شراکت ایرانی-قطری است. کارخانجات بزرگ و معتبر تولید شیشه در ایران می‌توانند از طریق ایجاد شراکت‌های تجاری با طرف‌های قطری که دارای سابقه و ارتباطات مؤثر در بازار عربستان هستند، مسیر صادرات و حضور پایدار در این بازار را تسهیل کنند. این مدل، نه تنها ریسک‌های فنی و تجاری را کاهش می‌دهد، بلکه به واسطه شناخت عمیق شرکای قطری از ساز و کار بازار عربستان و مسیر‌های عملیاتی، می‌تواند امکان نفوذ سریع‌تر و مؤثرتر محصولات شیشه‌ای ایران را در بازار کلیدی فراهم سازد.

- عباس عبدالخانی
رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در کشور قطر

🌐 @import_export
HTML Embed Code:
2025/07/14 03:41:59
Back to Top