TG Telegram Group Link
Channel: Храбро за Космет
Back to Bottom
17. Март Србин не заборавља!
hottg.com/hrabrozakosmetat
Вечна слава и хвала јуначе!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Већина мушкараца на данашњи дан не брише кришом сузе само због тешке судбине малог Споменка, много нас има којима је изузетно тешко што у том ратном периоду када је српски народ крварио са слободу нисмо могли да стојимо раме уз раме, пушком уз пушку са таквим херојима. Сувише смо касно рођени да би живот положили на олтару слободе српском народу, али на време да памтимо и да чекамо тренутак када ће Србија поново позвати, а тај дан ће доћи ускоро и неки од нас ће стати уз Споменка на оном месту где иду душе часних и храбрих Срба, а неки ће завијорити српске тробојке на свим окупираним територијама српскога народа.

Победа или Небеска Србија!
hottg.com/hrabrozakosmetat
hottg.com/hrabrozakosmetat


"Савест наша нас приморава да плачемо када Руси плачу и да се радујемо када се Руси радују... Блажени ви, плачући у те дане са Русијом, јер ћете се с њом утешити! Блажени ви, тугујући сада са Русијом, јер ћете се са њом ускоро и радовати..."
Навијачи Зенита су на данашњој утакмици послали јасну поруку и подршку, Србији и српском народу. Данас смо имали прилику да видимо братску љубав на трибинама између два иста народа. Хвала браћи, која својим делима то и показују. Срби и Руси браћа заувек! 🇷🇸☦️🇷🇺

🇷🇸 hottg.com/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
,,Европејштина је клеветања српских слободарских традиција, рат против моралних вредности, патриотизма и хероизма. Европејштина је тероризам илузионизма у коме је "међународна заједница" у "свет" само ЕУ и НАТО, нико други за европејце не постоји. Европејштина је тражење гаранција за Србе на Космету од НАТО пакта!
Европејштина је служење туђину. Европејштина је фатална и хистерична самообмана грађанског либерализма. Европејштина је промоција нискости, разврата, животињских порива. Европејштина је културни провинцијализам и содомизам."

hottg.com/hrabrozakosmetat
ПРЕКО 25.000 ПОСЕТА У ПРВИХ 7 ДАНА ПОСТОЈАЊА ДИГИТАЛНЕ ГАЛЕРИЈЕ МАРТОВСКОГ ПОГРОМА!

У недељу, 17. марта у 12:44, на двадесету годишњицу Мартовског погрома на Косову и Метохији објавили смо дигиталну галерију фотографија у знак сећања на страдање српског народа и православних светиња на Косову и Метохији.

Како смо народ који је кроз историју много страдао, али још брже и заборављао кроз шта је прошао услед чега би уследила нова страдања и муке, решили смо да на двадесету годишњицу Мартовског погрома на једном месту српском роду и покољењима оставимо забележене тренутке када су на Косову и Метохији горели векови.

Дужни смо да не заборављамо, али не да би се светили, већ да бисмо достојанствено бранили оно што је наше.

СРБИНЕ, НЕ ЗАБОРАВИ! 🇷🇸
Линк од галерије: https://2004.rs/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
У служби вере и отаџбине!

Драга браћо и пријатељи, позивамо вас да учествујете у родољубивом надметању у згибовима, склековима и пропадањима. У режији групе Храбро за Космет. Овог пута хуманитарни турнир је намењен за изградњу храма Огњене Марије у Београду. Пре свега за циљ имамо да окупимо што више младих родољуба из свих патриотских група у Београду и шире.Борбе се воде на свим пољима тако и ми морамо да кренемо од себе и да дајемо добар пример младима у изградњи здравог тела и духа.

7. Април 17:00 часова Ташмајдан. Видимо се!

Услов за учешће 1000 динара, за браћу који имају мање од осамнаест година је 500 динара.

🇷🇸 hottg.com/hrabrozakosmetat
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Недеља, Ташмајдан 17:00 часова.
Видимо се!
hottg.com/hrabrozakosmetat
HTML Embed Code:
2024/05/21 15:11:33
Back to Top