TG Telegram Group Link
Channel: Dynamo Kyiv | ФК Динамо Київ
Back to Bottom
💬 Якщо чесно, я був дуже розчулений коли повернувся в Україну. Знаходитися закордоном, у спокої – це одне… Так, у нас там усе було організовано, тренувальний процес, усі умови для роботи. Але рідний дім – це зовсім інше. Для мене це важливо. Я дуже чекав коли ми зможемо повернутися додому, до рідних домівок, до нашого міста. І коли повернувся, в середині душу розривали емоції. Але коли минув певний час, трохи адаптувалися до сьогоднішніх реалій у нашому місті. Добре, що іде тренувальний процес і ми готуємося до нового чемпіонату.

Повітряні тривоги? Це сьогоднішні реалії нашого життя. Найголовніше щоб усі наші рідні та близькі були в безпеці. Для нас створено всі умови аби ми перебували у безпеці. ЗСУ роблять усе, аби забезпечити спокій, і роблять все можливе і неможливе щоб захистити кожного нашого громадянина. Звичайно, не можна викинути з голови те, що відбувається на сьогоднішній день у нашій країні. Але доводиться адаптуватися. Вірю, що все буде Україна і ми переможемо.
Форвард мадридського «Реала» Маріано Діас може перейти в один із клубів чемпіонату Туреччини.

У послугах 28-річного домініканця зацікавлений «Фенербахче», який зіграє з київським «Динамо» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Зазначається, що «Реал» не перешкоджатиме відходу Маріано Діаса, оскільки більше не розраховує на нього.

У минулому сезоні Діас відзначився 1 голом та 1 результативною передачею у 9 матчах Ла Ліги. Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у 6 млн євро.
В рамках тренувального сбору у Швейцарії київське Динамо провело першу товариську зустріч. Суперником став Івердон-Спорт.

Рахунок відкрив Олександр Яцик вже на початку першого тайму, продемонструвавши індивідуальну майстерність та поразивши дальній кут воріт суперників.

Втім, у середині другого тайму Беєр зміг забити у ворота української команди, тим самим встановивши остаточний рахунок.

Івердон-Спорт — Динамо 1:1

Голи: Беєр, 71 — Яцик, 14

Динамо (стартовий склад): Нещерет, Дубінчак, Боль, Біловар, Кравченко, Яцик, Шепєлєв, Буяльський, Антюх, Цитаїшвілі, Бєсєдін.
Аль-Вехда оголосила про підписання Жерсона Родрігеса, повідомив офіційний сайт клубу.

27-річного півзахисника орендовано до 30 червня 2023 року у Динамо.

Нагадаємо, що минулого сезону Жерсон Родрігес виступав за французький Труа та турецький Єюпспор.

Загалом, у сезоні-2021/22 він відіграв 20 матчів: на його рахунку чотири голи та дві результативні передачі.
«Динамо» несподівано програло «Лозанні» 😳
💬 #Буяльський мав пропозицію з #МЛС. Але там була така умова, що вони готові були дати йому підйомні та гарний контракт, але лише за умови, що Віталій піде з #Динамо безкоштовно. Звичайно, Буяльський, як порядна людина, прийшов до президента і розповів йому про це.
Напередодні чергового розіграшу Української Прем'єр-Ліги продовжуються дискусії стосовно місця проведення першості.

Так, столичне Динамо для себе визначилось із побажаннями — клуб хоче грати всі матчі чемпіонату в Україні, повідомляє Ігор Циганик.

"Наскільки я знаю, Динамо наполягає на тому, що всі матчі чемпіонату вони хочуть грати в Україні", — розповів журналіст.
⚪️🔵 Динамівці у складі Фенербахче 🇹🇷
П'ятеро футболістів залишили розташування «Динамо» у Швейцарії

Після двох тижнів, проведених на тренувальному зборі у Швейцарії, розташування першої команди залишили п'ятеро футболістів.

Захисник Максим Дячук та Навін Малиш, а також півзахисники Антон Царенко та Назар Волошин відбули у розпорядження тренерського штабу юнацької команди U19. Також вирішується питання щодо подальшого працевлаштування захисника Крістіана Біловара на правах оренди.

Додамо, що в рамках тренувального збору Малиш, Царенко та Назар Волошин зіграли по три матчі, в активі Дячука та Біловара – по два.
Контрольний поєдинок. Match For Peace

Люцерн – Динамо 1:2
Голи: Еміні (81) – Циганков (16, з пен.), Вербич (24)

Люцен (стартовий склад): 32. Мюллер, 10. Кампо, 13. Фридек, 18. Белоко, 19. Ардаїс, 20. Дорн, 21. Абубакар, 23. Алабі, 30. Джашарі, 46. Бурш (к), 71. Жакес.

Динамо: 1. Бущан (35. Нещерет, 76) — 94. Кендзьора (20. Караваєв, 72), 4. Попов (34. Сирота, 76), 25. Забарний (3. Боль, 80), 44. Дубінчак (2. Вівчаренко, 46) — 5. Сидорчук (18. Андрієвський, 80), 10. Шапаренко (8. Шепелєв, 72), 29. Буяльський (19. Гармаш, 80), 7. Вербич (11. Ванат, 72), 15. Циганков (99. Антюх, 80) — 41. Бєсєдін.

Попередження: Ндіайє (65) – Вербич (50).
⚡️«Динамо» поступилося у другому товариському матчі проти «Ліона».
Іспанський виробник спортивного одягу Joma презентувал нову форму для російських клубів «ахмат» та цска.

Joma – технічний спонсор національної збірної України з 2017 року.

На жаль, з усіх виробників футбольних форм, тільки Nike розірвав контракти з клубами рпл.
💪 Сидорчук підписав новий контракт з "Динамо"
Капітан залишається в клубі до 2025 року
💶 Скільки коштують склади Динамо та Фенербахче
Наразі, портал Transfermarkt, склад Фенербахче оцінює близько 171 мільйона євро. Ростер Динамо, за версією видання, коштує 120 мільйонів євро.

Найдорожчий Фенера – воротар збірної Туреччини Алтай Байиндир (16 мільйонів євро). У 14,5 мільйонів оцінюється новачок Канарок – Лінкольн. Загалом у складі Фенербахче п’ять футболістів, трансферна вартість яких перевищує 10 мільйонів євро.

Найдорожчий гравець “Динамо” – Віктор Циганков (25 мільйонів євро). Далі йдуть Ілля Забарний (15 мільйонів) та Микола Шапаренко (10 мільйонів). Більше футболістів, чия трансферна вартість дорівнює або більше 10 мільйонів євро, у Динамо не має.
🏆 «Динамо» і «Фенербахче» зіграли у нічию

🇺🇦 «Динамо» 0:0 «Фенербахче» 🇹🇷

🛑 Матч завершено! До нових футбольних зустрічей.🛑
Фото з матчу "Динамо" Київ - "Фенербахче" 🛩💪
20.07.2022
💙💛Студентська збірна України з футзалу поступається у фіналі Чемпіонату Світу Бразилії і посідає друге місце!

Хлопці, ви молодці! Ми срібні призери на ЧС!
Forwarded from ДИНАМО КИЇВ
Офіційно. Телеканал «2+2» покаже матч «Фенербахче» — «Динамо», але з 15-хвилинною затримкою

Ситуація з телетрансляцією матчу-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між турецьким «Фенербахче» та київським «Динамо», який відбудеться цієї середи в Стамбулі, дещо краща, ніж з показом першого поєдинку цих команд.

Окрім телеканалу «Setanta Sports», майбутню гру покаже і український телеканал «2+2», правда з 15-хвилинною затримкою. Трансляцій матчу «Фенербахче» — «Динамо» вже включено до телепрограми каналу «2+2», доступної на його офіційному сайті.

Нагадаємо, початок матчу «Фенербахче» — «Динамо» — о 20:00 за київським часом. Відповідно на каналі «2+2» трансляція поєдинку розпочнеться о 20:15.
"Фенербахче" - Динамо (К) 1:2
Голы: Аттила Салай 88 - Виталий Буяльский 57
"Фенербахче": Алтай Байындыр, Виллиан Аран (Филип Новак 94), Ферди Кадыоглу, Диего Росси, Эннер Валенсия (Сердар Дурсун 77), Джошуа Кинг (Мигел Креспу 63), Ирфан Кахведжи (Эмре Мор 46), Брайт Осаи-Семюэл, Марсель Тиссеран (Линкольн Оливейра дос Сантос 85), Аттила Салай, Исмаил Юксек
Динамо: Георгий Бущан, Денис Попов, Сергей Сидорчук (Александр Андриевский 106), Беньямин Вербич (Владислав Ванат 38), Николай Шапаренко, Виктор Цыганков, Илья Забарный, Виталий Буяльский (Денис Гармаш 67), Артем Беседин (Владимир Шепелев 67), Владислав Дубинчак (Константин Вивчаренко 106), Томаш Кендзёра (Александр Караваев 90)
Предупреждения: Исмаил Юксек 29, Брайт Осаи-Семюэл 37, Эннер Валенсия 45+3, Брайт Осаи-Семюэл 53, Эмре Мор 63, Аттила Салай 98 - Виктор Цыганков 14, Сергей Сидорчук 33, Владислав Дубинчак 45+3, Виталий Буяльский 58, Николай Шапаренко 60, Денис Попов 68, Денис Гармаш 111
Удаление: Брайт Осаи-Семюэл 53
Нереализованный пенальти: Эннер Валенсия 70
Головний тренер Динамо Мірча Луческу вважає, що його команда заслужено пройшла до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Ми зібрали багато інформації за останні п’ять днів і добре підготувалися до гри. Знали, що Фенербахче почне агресивно і пресингуватиме нас. Ми з цим впоралися і у другому таймі планували вирівняти гру”, – сказав наставник киян.

“Щодо вилучення, Юксек припустився багато помилок. Крім того, ця гра була дуже жорсткою, була потрібна хороша фізична готовність. На полі була битва”.

“Дуже радий, що моя команда змогла підтримати хороший фізичний рівень до кінця матчу. Вважаю, ми заслужили перемогу у цьому кваліфікаційному раунді”.

Динамо перемогло Фенербахче у додатковий час у поєдинку у відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів (2:1). Перемогу команді Луческу принесли голи Буяльського та Караваєва.

Нагадаємо, у першому матчі команди зіграли внічию з рахунком 0:0. Завдяки цій перемозі Динамо зіграє з австрійським Штурмом у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Фенербахче продовжить виступ у Лізі Європи, де зустрінеться із чеським Словацько у третьому відбірному раунді.
HTML Embed Code:
2024/05/19 22:30:19
Back to Top