TG Telegram Group Link
Channel: کانال قوانین پزشکی
Back to Bottom
بلک لیست درمانگاههای شیراز
ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی
شوهر میتواند زن خود را از حرفه ای که منافی مصالح خانوادگی خود یا زن باشد منع کند.



هر چند از ماهیت قانون و محدودیتش بسیار بدم میاد ولی شاید بین شما کسی باشه که متاهل باشه و بخاد توقف طرح بگیره و بهش گیر داده باشند.

پیشنهاد من این هست بعد از نامه به بازرسی حتما سری به دفتر نهاد رهبری بزنید و بگویید ریاست شبکه ….کمر بسته تا زندگی زناشویی من را نابود کند.




برای طرح تخصص هم این قانون عالی است.
چند توصیه به پزشکان طرح

۱-برای گرفتن توقف طرح بجز در م‌ورد حمله و سوقصد به جان شما حتما از یک ماه قبل به صورت مکتوب درخواست خود را از طریق کارتابل به شبکه ارسال کنید.

۲-شبکه در هر حالتی باید پزشک جانشین داشته باشد،الزام وجود جانشین برای موافقت با توقف طرح یک شرط غلط است و وظیفه شما نیست که برای شبکه در گروهها دنبال پزشک باشید.

۳-حتما از گروههای واتساپی شبکه خارج شوید،در صورت امکان از برنامه ضبط صدا بر روی گوشی برای جمع اوری مدرک در صورت تهدید احتمالی استفاده کنید،
۴-تحت هیچ شرایطی اگر تصمیم به خروج از طرح گرفته اید در مذاکره به شبکه را باز نگذارید.
این را بدانید اگر در نامه کارتابلی درخواست خروج از طرح ذکر کنید برخوردهای زشت شبکه عامل توقف طرح است در تقسیم نیروهای طرح برای ادوار بعدی بی تاثیر نخواهد بود.
۵-برای پزشکان روستایی که تقاضای حضور در بیمارستان را ندارند هرگونه مسولیتی را در هر شیفتی به عهده شما گذاشتند مکتوب نامه نگاری میکنید که شیفت مذکور را نمی پذیرید.
۶-تهدیدهای ثابت واحد های گسترش؛عدم امکان ثبت نام رزیدنتی،حذف نظام پزشکی،عدم امکان تاسیس مطب و مهاجرت….
هیچ کدام از مسیرهای شغلی و تحصیلی شما در گرو رضایت گسترش محل طرح شما نیست.
تبصره:پس از پایان مدت قانونی طرح اگرواحد گسترش به شما پایان طرح نداد به دلیل تاخیر در این امر میتوانید از گسترش شکایت در قوه قضائیه ثبت کنید.
تبصره:مرجع رسیدگی به تخلفات کارمندان بازرسی و اداره تخلفات اداری است.
هر گونه خطا،قصور،ترک شیفت و ….در خصوص کارمند توسط اداره تخلفات اداری رسیدگی می شود.
۷-قطعا برای گرفتن کارتابل اداری باید تمام شماره های واحد گسترش و شبکه رابلاک کنید،از طریق کارتابل نامه نگاری کنید تا بدانید چه ستمی بر شما رفته است.
۸-وظیفه واحد گسترش عقد قرارداد با پزشک می باشد و ابلاغ طرح با قرارداد متفاوت است.
جاسوسان سلامت

بعد از طغیان قیمت نفت در دولت بهار یکی از راههای که می توانستند با آن سرمایه های این کشور را نابود کنند همین طرح تحول سلامت بود.در هر کشوری که رفاه مردمش در اولویت باشد با راه اندازی صنایع و اشتغال مردم از درامدهای حاصل سیستم بهداشت و درمان را ارتقا می دهد ولی در این کشور جاسوسان سلامت با شعاری پوپولیستی جنبشی را اغاز کردند که تمام سرامیک های بیمارستانها را تعویض کردند و فکر می کردند با این کار تحول سلامت حاصل شده است.خودشان خوب می دانستند که این کار سرمایه های ملت را به سنگی تبدیل می کند که هیچ استفاده ای در آینده نخواهد داشت.بسیار از شما هرگز نشنیده اید که برای این طرح تحول سلامت و هزینه بودجه بهداشت در درمان چه افراد شریفی در وزارت بهداشت تار و مار شدند ولی وزیر بهداشت وقت اقای دکتر قاضی زاده هاشمی خوب می داند که در شامگاهی که معاونت بهداشت را قلع و قمع کردند چه اتفاقی افتاد.
طرح به چند هدف عمده نگاه دوخته بود:

افزایش پاسخگویی نظام سلامت
کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم
کاهش درصد خانوارهایی که بخاطردریافت خدمات سلامت دچار هزینه کمرشکن شده‌اند.

بعد از چند سال از شکست طرح برای انکه افتضاح عمومی نابودی بیت المال دست اویز خبرنگاران نشود کسی سخنی نمی گوید ولی اکنون وضعیت پذیرش دفترچه سلامت همگانی در مراکز درمانی خود گویای همه خروجی این طرح است و نیاز به هیچ مفسری ندارد.

نظام سلامت این کشور در هیچ دوره ای از شکل گیری خود نسبت به هیچ چیزی پاسخو نبوده و وزیر قبلی هم با تصمیمات غلط در بحران کرونا زمینه ساز مرگ حداقل ۱۴۰هزار خانواده شد و این بزرگترین جنایتی بود که حتی در یک روزنامه رسمی کشور نیز منعکس نشد و شاید روزی اسنادی منتشر بشود که درآمد حاصل از کرونا بخشی از مخارج دولت دکتر روحانی را تامین می کرده است .این اخرین افتضاح وزارت بهداشت در خصوص پاسخگویی‌بود،وزارتی که خود را ملزم به پاسخگویی به جایی نمی داند و و حتی احکام عالیترین مرجع قضایی کشور در خصوص تخلفاتش کوچکترین تاثیری در رفتارش با مظلومان ندارد.


هدف دوم این طرح کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم بود که شاید همه در ظاهر این بخش را موفق ترین و مهمترین دستاورد این طرح بدانند ولی با کسورات مختلف به کارانه پزشک و تاخیر در پرداخت کارانه بخش عظیمی از استادی که حتی جنگ هم باعث نشد که دانشگاه ها را رها کنند عازم کشورهای دیگر و یا مطب‌های خصوصی بشوند.جاسوسان سلامت با نابود کردن سیستم آموزش پزشکی کشور در طول ده سال آینده صدماتی را به مردم وارد خواهند کرد و فقط زمان اثبات خواهد کرد.


هدف سوم طرح را باید در بخشهای دیالیز،سرطان و کلا بخش های خاص از همراهان بیمار پرسید و اخیرا هم با حذف ارز ترجیحی دارو از تمامی بیماران مزمن می توانید بپرسید که هزینه داروهای آنها در سال ۹۴چند درصد حقوق آنها می شده و الان چند درصد حقوق می شود؟
یک اسپری بیماران تنفسی به ۵۰۰هزار تومن رسیده است چون یک عده در فساد معاونت غذا و دارو باید به جایی می رسیدند ولی برای هیچ کدام از شبکه های خبری تهیه گزارش از این موضوع مهم نبود که برخی بیماران به دلیل گرانی دارو حتی نفس هم نمی توانند بکشند!مافیای که به جز جیب خودش هیچ مکتب و آیین دیگری را نمی شناسد و در یک توهم تولید دارو و واکسن میلیون ها ایرانی را به خاک سیاه نشاند.

طرح سلامت هر آنچیزی که در این چند سال به بیماران بخشیده بود را پس گرفت،جاسوسان سلامت در قالب وزیر و تئوریسین و مشاور به هر آنچه که می خواستند رسیدند؛پول نفت ملت را به جای کارخانه تبدیل به سنگ و سرامیک کردند،در جامعه تخم نفرت و نفاق کاشتند،استاید برتر آموزشی را از دانشگاههای ما گرفتند و گروه زیاده را در فکر ((حالا چه کنیم)) انداخته است.
حقیقتا باید گفت اگر این چند سال هر ضد ایرانی که در دولت امریکا یا انگلیس و اسرائیل سراغ داریم به جای وزرای بهداشتمان گذاشته بودیم وضعیت بهتری داشتیم.از ظلم به مردم ،ایجاد نفرت نسبت به کادر درمان،رانت دارو و تجهیزات پزشکی،استثمار پزشک و پرستار کاری کردند که در تاریخ بشریت هیچ جاسوسی نتوانست بکند و مشکل فقط نبود چیزی به نام وطن در دایره لغاتشان بود….









ت.خ
https://hottg.com/iranomanimigration



این گروه مهاجرت به عمان هست چون از همکارانمون کلاه برداری کردن اگر سوالی باشه خودمون صادقانه تر جواب میدیم
در هر دوره ای از تاریخ نقاط قوت و ضعف در کارکرد یک سازمان وجود داشته است ولی در حالی که برای اولین بار سازمان نظام پزشکی کل کشور با انتشار دستمزد واقعی پزشکان به دنبال افزایش آگاهی ستم روا شده بر ماست این چنین افراد درون وزارتی به دنبال نابودی این حرکت عظیم صورت گرفته شده هستند.

هر کسی که این کار را کرده هدفش هموارتر کردن مسیر فساد بدون معترض مطلع به قانون است و این قبیل گروهها و کانالهای تلگرامی را ترک کنید.

نباید به نفوذی های وزارتی اجازه نفس کشیدن داد،آنها هم روزی از کرده خود پشیمان می شوند،
نظام پزشکی کل کشور برای اولین بار تعرفه واقعی را اعلام کرده و تعرفه دستوری را قبول نکرده است.وظیفه ما در چنین شرایطی حمایت از صنف خود و حق خود است.
در سخت ترین روزهای تاریخ نظام پزشکی باید اقرار کنیم هر انسان در جمهوری اسلامی یک سوم یک گربه ،خرگوش و …ارزش دارد.
سهم بیتوته=140هزارتومن در 30 روز معادل 4200 تومن
ضریب عملکرد=از نود درصد به بالا معادل عدد یک
ضریب حضور=عدد یک
سهم پراکندگی=منظور همان دهگردشی و فاصله تا مرمر است که حدود مبلغ 1میلیون تومان می شود
سرانه جمعیت= هر نفر از جمعیت مبلغ 1764تومن در 4500 نفر مبلغ 7.940 میلیون تومن
نکته:1) ضریب محرومیت زیر1.7اگر جمعیت من بالای 4000 هزار نفر رفت مبلغ سرانه از بالاتر ازعدد 4001، *به ازای هر نفر 50 درصد از سرانه پزشک کسر می گردد* و بالای 5000 نفر مبلغ 100 درصد هر نفر *از مرکز کسر* می‌گردد
2)ضریب محرومیت بالای1.7اگر جمعیت من بالای 5000 هزار نفر رفت مبلغ سرانه از عدد 5000، *75 درصد سرانه پزشک کسر میگردد* و بالای 7000 نفر مبلغ 100 درصد هر نفر *از مرکز کسر* می‌گردد.
نکته دوم در محل های دارای ضریب محرومیت 1.7 تا جمعیت 5000 نفر به پزشک همان سرانه 100 درصد تعلق میگیرد
سهم ماندگاری=ندارم چون پزشک طرحی هسم و سنوات فعالیت در پزشک خانواده را ندارم
سهم محرومیت=1.834میلیون تومان
مجموع=4200+(1×(1{1000+7940+0+1834=14960
80 درصد ماهیانه=11970 بدون احتساب مالیات
80درصد بعد از کسر مالیات در منطقه محروم *11490*
20 درصد به صورت فصلی پرداخت می‌شود و متعاقب پایش عملکردی هس.
به قلم دکتر علی بلالی
لطفا برای همکاران پزشک فقط ارسال بشه تا گروه به هدفش برسه
Audio
میخوای مدرکت رو آزاد کنی؟
میخوای بدونی چند سال دیگه تعهد خدمت داری؟
میخوای مهاجرت کنی؟


حتما این ویس را گوش بده

دکتر امین زکی‌زاده عضو هیئت مدیره نظام پزشکی اهواز و عضو مجمع عمومی نظام پزشکی کل کشور

در کمتر از ۴۰ دقیقه سئوالات شما را پاسخ داده است
@IMS_News
Iran Medical Society News

اخبار  جامعه پزشکی ایران

#ازادسازی مدرک
ریاست محترم دانشکده پزشکی اصفهان،جناب آقای دکتر ایرج
با سلام


بسیار از همکاران با خواندن نگرانی های شما شگفت زده شده اند چون اولین بار است که یک مقام مسؤل وخامت آموزش پزشکی کشور را روایت کرده است.ولی آنچه که نوشته اید تمام ماجرا نیست،کسانی که امروز در پی تلاش برای مهاجرت از کشور هستند فارغ التحصیلان سالهای میانی دهه نود دانشکده های پزشکی هستند،در آن سالها یک خودرو معقول ۱۵میلیون بود و با حقوق طرح همخوانی داشت،آنها در شرایط خوب جامعه پزشکی هم بوده اند ولی این سیستم ارتباط یک رزیدنت را با جهان اطراف با ماهی ۱۰-۱۵ کشیک از سال ۹۴تا ۹۸ با حقوق ۲میلیون تومان قطع کرده بود و فکر می کرد در همیشه قرار است بر همان پاشنه بچرخد؟
حالا می بینید که بعد از ۲سال طرح اجباری با حقوق ۸میلیون تومان (۳۰۰دلار)کسی حاضر به ماندن در این سیستم نیست.
بگذارید چند خط هم راجعبه آینده پزشکی در ایران بنویسم. با شیب تند افزایش ظرفیتی پزشکی که از سال ۹۱تا۹۴ تقریبا دو برابر شده در آینده نه چندان دور فارغ التحصیلان کنونی به جای انتخاب محل طرح باید در صف آغاز طرح باشند و حتی به نصف حقوق کنونی هم بسنده کنندبلکه در ازای جوانی مدرکشان آزاد شود.
ما در آینده نه چندان دور پزشک درمانی نخواهیم داشت و هیچ پزشکی حاضر نیست به خاطر عملی که تعرفه اش ۱۰۰هزار تومان است عمل بکند یا عملی را آموزش‌بدهد.
ما‌ در یک چرخه باطل افتاده ایم،این چرخه چندین سال است که اغاز شده و در چهار سال آینده اولین اثراتش را در سلامت مردم خواهند گذاشت،رفتن اساتید و تربیت دانشجویانی که آموزش‌کافی‌را ندیده اند ،همین تربیت شدگان به جای اساتید قدیمی تر مسول آموزش می شوند ولی کسی که آموزش‌خودش ناقص بوده معلم خوبی نخواهد شد،پزشکان بعدی با انبوهی از نقصان ها به اجبار و با تهدید مسؤل آموزش جوانپزشکان می شوند و‌هر دو سالی که می گذرد ما۲۰درصد از قابلیت عملکردی خود را از دست می دهیم؛
تازه در ابتدای کاریم که دانشجویان اساتید بنام کشور را بصورت فیزیکی می بینند،جوانتر ها همان را هم دیگر نمی بینند چون بسیاری مهاجرت کرده اند،سال بالایی هایشان هم که دیده اند الان یا برامدگی صاف می‌کنند یا سطوح صاف را برآمده !
این سیکل باطل هنوز یک دور‌نچرخیده ولی راهی جز چرخیدن ندارد،
آنقدر سطح مدیریت در این وزارت پایین است که فکر می کنند در قرن ۲۱ با این حجم از ارتباطات جمعی می‌توانند با اجبار پزشکان را در این کشور نگه دارند،خیر !
همین الان خیلی ها به عنوان beauty therapist مهاجرت می کنند،راهی اسان و بی دردسر!

جناب آقای دکتر ایرج ما هنوز تبعات مدیریت قاضی زاده هاشمی را به صورت کامل ندیده ایم و در سالهای پیش‌رو افتضاح مدیریتی نمکی و عین اللهی را خواهیم دید.


دیدن صندلی خالی رزیدنتی و هیأت علمی چیز عجیبی نیست،کسی حاضر نیست جوانی خودش را فدای سیستم مدیریتی کنونی کند.




دکتر توماج خسروی
إِنَّ الَّذِینَ تَوَفَّاهُمُ المَلائِكَةُ ظَالِمِی أَنفُسِهِم قَالُوا فِیمَ كُنتُم قَالُوا كُنَّا مُستَضعَفِینَ فِی الأرضِ قَالُوا أَلَم تَكُن أَرضُ اللهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِیهَا فَأُولَئِكَ مَأْوَاهُم جَهَنَّمُ وَسَاءَت مَصِیرًا.[۱]
کسانی که بر خویشتن ستمکار بوده‌اند، [وقتی‌] فرشتگان جانشان را می‌گیرند، می‌گویند: «در چه [حال‌] بودید؟» پاسخ می‌دهند: «ما در زمین از مستضعفان بودیم.» می‌گویند: «مگر زمین خدا وسیع نبود تا در آن مهاجرت کنید؟» پس آنان جایگاهشان دوزخ است، و [دوزخ‌] بد سرانجامی است.[۲
Channel name was changed to «کانال قوانین پزشکی»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در برابر تعرض و تجاوز چه باید کرد؟
لایو بررسی حقوقی مبحث تعرض به پزشکان توسط آقای محمود جلالیان وکیل پایه یک دادگستری و جناب آقای دکتر توماج خسروی
پ ن: مجبور شدیم حجم رو کم کنیم برای همین ممکن کیفیت تصویر خوب نباشه
شاید امشب جز یکی از ان شبهایی باشد که دوست داشته باشم بنویسم.


بعد از چند دهه ظلمی که به پزشکان جوان روانه شده بود در یک اقدام تاریخی دولت به جهت حمایت از کسب و کارها و ایجاد شغل و کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی دستور داده که تمامی محدودیت های صدور پروانه برای پزشکان جهت فعالیت در شهرهای بزرگ برداشته شود.
این یک تصمیم بزرگ است و در شرایطی که مهاجرت پزشکان به دلیل مشکلات موجود سر به فلک کشیده شاید بتوان گفت این یکی از تدابیری است که با آن بتوان خیلی از پزشکان جوان را از مهاجرت منصرف کرد.مخالفان این تصمیم قطعا کسانی خواهند بود که حاضرند پزشکان جوان از کشور مهاجرت کنند و بیکاری و عدم رونق اقتصادی حاکم باشد ولی مافیای آنها در شهرهای بزرگ شکست نخورد .پزشک در کشور بماند می توان از او استفاده کرد ولی اگر نا امید از تاسیس مطب مهاجرت کرد چومرغی است که از قفس پریده وباز نخواهد گشت.
از اینکه بعد از سالها صدایمان شنیده می شود بسیار خشنودیم،این تصمیم هم به کاهش مهاجرت پزشکان کمک می کند و با تاسیس مطب ها موجب اشتغالزایی و رونق اقتصادی می گردد.

دکتر توماج خسروی.
انها در رنج ما شریک نیستند ولی با گریه مصنوعی خود را صاحب عزا جا زده اند.

گاهی اوقات تحمل برخی نظرات غیر ممکن است؛برخی تلاش می کنند هر پرسشگری را یک توهم توطئه بدانند،
برای پول کار می کنند و رویایی بنز و بی ام و دارند ،چون خودشان زندگی نکرده اند از اینکه دیگران عمرشان را هدر ندهند ترس دارند.
انها بیزینس من هستند و از کنشگری چیزی نمی دانند،مهره اند،وجودشان به خودشان نیست.یک دقیقه مخالف افزایش ظرفیتند و یک دقیه موافق افزایش ظرفیت،مخالف طرح اجباری اند ولی موافق اجبار حضور در شرایط غیر انسانی در برخی مراکز برای کسب امتیاز پروانه مطب.
هرجا منفعت باشد آنها حضور دارند،
استاد هستند ولی نه کتاب دارند و نه مقاله و نه حرف زدن بلدند و نه حتی حرف نزدن.

حقیرند،کلینیک بالا شهر و خانه میلیاردی هم داشته باشند باز هم چشمشان دله دزد است.با شرم بیگانه اند ؛چاپیدن جوانتر ها را حق خودشان می دانند.
حیات خود جوش ندارند ،از آگاهی می ترسند،از ((جدیت))مو راست می‌کنند و از دقت وحشت دارند.
همکاران عزیز با تمام سختی ها ولی شما از مسیر عقلانیت و قانون خارج نشوید.
HTML Embed Code:
2024/04/27 19:02:41
Back to Top