TG Telegram Group Link
Channel: Дивовижний світ
Back to Bottom
Голуба лагуна - геотермальний спа-курорт всього за 40 км від Рейк'явіка. Це місце з'явилося не само собою, а багато в чому завдяки людині: вода з електростанцій, що постачають енергією столицю, зібралася на лавовому плато. В результаті у воді з'явилися мінеральні солі, кремнезем та синьо-зелені водорості, що додало їй лікувальних властивостей.
Якщо ви досі вважали себе "найметалічнішим" металістом, значить, ви ніколи не бачили цих хардкорних овець! Це Валліські чорноносі вівці, і вони завжди виглядають так, ніби знімаються на обкладинку альбому якогось хеві-метал гурту!
Карти світу від Пітера Етвуда, які знайомлять із інфраструктурою нашої планети

Пітер Етвуд із Нової Шотландії, Канада, описує себе як людину, яка створює відео, іноді карти і зрідка навіть готує пасту. Він створив серію карт, що показують лише місця та маршрути, які з’єднують країни світу, щоб ми могли наочно побачити, наскільки ми справді пов’язані між собою.

Кожна з цих карт, за його словами, розповідає історію про те, як люди жили на нашій планеті, де вони вирішили жити, куди подорожують і багато іншого.
Водоспад Анхель, Венесуела. Це найвищий водоспад у світі, висота безперервного падіння води – 807 метрів. Перш ніж досягти землі, вода розпорошується і перетворюється на туман, який можна відчути за кілька кілометрів. До речі, назва водоспаду не пов'язана з ангелами, він названий на честь американського пілота Джеймса Ейнджела.
Сем Барскі - художник і любитель в'язання, відомий своїми светрами, на яких зображені місця, пейзажі та визначні пам'ятки, які він відвідує.
Будь то єгипетські піраміди або Тауерський міст, за кожним його новим светром можна відразу зрозуміти, куди він збирається вирушити!
16 несподіваних речей у Німеччині, які для місцевих жителів вже давним-давно звична справа

Є така чудова приказка про те, що не треба плутати туризм із еміграцією. У тому сенсі, що за кілька днів відпочинку та подорожей ви не дізнаєтесь досконально іншу країну, тим більше що відвідувати будете в основному спеціально підготовлені місця. Це не означає, що справжнє життя там набагато складніше або гірше, просто воно інше. А ось яке, ми спробуємо розповісти сьогодні на прикладі Німеччини. Всяких фішок та особливостей у цій країні дуже багато.
HTML Embed Code:
2024/05/13 19:05:25
Back to Top