TG Telegram Group Link
Channel: آموزش، فیزیک و آموزش فیزیک با دکترسلیمان رسولی
Back to Bottom
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اخطار حاوی صحنه دلخراش
قرار گرفتن در معرض بیش از هفت سیورت sievert، تابش کشنده در نظر گرفته می‌شود، در حالی که هیساشی اوچی مستقیما در معرض 17 سیورت قرار گرفت!

این بیشترین میزان تشعشعی است که یک انسان تا حالا دریافت کرده. سوختگی ناشی از تشعشع تمام بدنش را پوشانده بود و از چشمانش خون جاری بود.

طی دوره درمان هیساشی چندین بار از پزشکان خواسته بود از این درد و رنج نجاتش بدن و بگذارند بمیرد
دولت ژاپن با وجود اینکه سرانجام هیساشی را میدانست به روند درمان او ادامه داد.
گفته میشود این مساله برای دولت ژاپن یک عزت ملی حساب میشده و بخاطر همین تیم پزشکی را تحت فشار قرار دادن که بر خلاف میل هیساشی او را برای ۸۳ روز زنده نگه دارند.۸۳ روزی که تماما برای هیساشی همراه با زجر و عذاب بوده
__
📚🎓🇮🇷کانال مهندسی هسته ای ایران
 @nuclearbooks
Forwarded from عکس نگار
‌اعطای وام پژوهشی و تسهیلات ورود به دانشگاه فرهنگیان به دانش‌آموزان نخبه فعال در پژوهش‌سرا‌های دانش آموزی

🟢 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اختصاص وام پژوهشی به دانش‌آموزان فعال در پژوهش‌سرا‌های دانش‌آموزی و ورود بدون کنکور رتبه‌های برتر مسابقات جشنواره علمی پژوهشی پژوهش‌سرا‌های دانش آموزی به دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

🔴به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدمهدی کاظمی, معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: توجه به دانش‌‌آموزان نخبه و توجه به پژوهش، نوآوری و خلاقیت مورد تاکید سند تحول است و به‌عنوان خادم دانش‌آموزان باید این فرصت فراهم شود تا این خلاقیت و استعداد دانش‌آموزان به محصول تبدیل شود و زمینه رفع مشکلات کشور را فراهم کند.
وی از فعالیت ‌۶۹۳ پژوهش‌سرا در کشور خبر داد و گفت: به تازگی با بنیاد ملی نخبگان هم تفاهم‌نامه‌ای امضا شد که برای دانش‌آموزانی که در پژوهش‌سرا فعالیت دارند وام پژوهشی ‌در نظر بگیرند و از دانش‌آموزان نخبه حمایت کنند.به گفته کاظمی, پژوهش‌سراها فرصتی هستند که در آن هم ایده‌های دانش‌آموزان توسعه پیدا می‌کند و هم ایده آن‌ها به محصول تبدیل خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: رتبه‌های برتر جشنواره جوان خوارزمی و رتبه‌های برتر ملی در مسابقات جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش‌آموزی می‌توانند بدون کنکور براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان جذب شوند.

🇮🇷کانال جشنواره علمی پژوهشی
@srcfestival
🇮🇷کانال رسمی پژوهش سراهای دانش آموزی کشور
@pajouheshsara
📣📣 اطلاعیه مهم 📣📣📣

پذیرش بدون کنکور دانشگاه فرهنگیان

🔰بر اساس مصوبه «آئین‌نامه جذب و پذیرش استعدادهای برتر ملی در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فنّاوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه 894 مورخ 1402/10/26 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است "جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی یکی از جشنواره های معتبر امتیاز آور برای ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان است".
متن مصوبه شورا:
🔰سالانه حداقل 10 درصد ظرفیت جذب در مقطع کارشناسی بر اساس مجوزهای سازمان اداری و استخدامی کشور مبتنی بر نیازسنجی نقطه‌ای و همراه با تعیین رشته و شغل‏-محل‌های به‌کارگیری افراد در آموزش‌وپرورش، به جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی به ­صورت ✔️پذیرش بدون آزمون از طریق روش جایگزین پیش‌بینی‌شده در این ‌آیین‌نامه با رعایت انتشار آگهی عمومی، اختصاص می یابد.
🔰شناسایی استعدادهای برتر از طریق فراخوان عمومی انجام خواهد شد. بر این اساس؛ دانش‌آموزان واجد شرایط ذیل با شرکت در فراخوان، امتیازاتی را طبق دستورالعمل­های مربوطه کسب کرده و از مزایای پیش‌بینی‌شده برخوردار خواهند شد:
📌 راه‌یافتگان به المپیادهای ملی و دارندگان مدال‌های کشوری المپیادها با تأیید باشگاه دانش‌پژوهان جوان.
📌 برگزیدگان مسابقات رسمی قرآنی، فرهنگی-هنری و ورزشی، در سطوح استانی و کشوری، با تأیید معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول.
📌 برگزیدگان جشنواره‌ها و رویدادهای رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان (بخش دانش‌آموزی جشنواره جوان خوارزمی، روبوکاپ آزاد ایران و مانند آن)،جشنواره‌های فنی-مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مانند آن
📌 برگزیدگان مسابقات ملی ‌دانش‌آموزی (♨️مانند جشنواره پژوهش سراهای دانش‌آموزی و...) و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنواره‌های معتبر ملی حوزوی، با تأیید بنیاد ملی نخبگان، سمپاد، معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول
📌 حافظان کل یا 10، 15 و 20 جزء قرآن کریم، با تأیید سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یا معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی
📌 اعضای مجامع ملی تشکل‌های دانش‌آموزی با تأیید بالاترین مقام تشکل.
...
متن مصوبه از این لینک قابل دریافت است.
🇮🇷کانال جشنواره علمی پژوهشی
@stcfestival
🇮🇷کانال رسمی پژوهش سراهای دانش آموزی کشور
@pajouheshsara
#سوال
چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟

#پاسخ
در سطح دریا، آب در ۱۰۰ درجه سانتیگراد می‌جوشد. این اصطلاحا نقطه جوش آب است،. اما  هنگامی که آب تحت فشار هوای متفاوت  قرار گیرد، نقطه جوش آن متفاوت می‌شود.

به ازای هر ۳۰۰ متر افزایش ارتفاع، دمای جوش ۱ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

برای مثال در شهر «لا رینکونادا»، مرتفع‌ترین سکونت‌گاه مسکونی دائمی در جهان در ارتفاع حدود ۵۰۵۲ متری از سطح دریا، آب در ۸۲.۸ درجه سانتیگراد به جوش می‌آید.

ارتفاع اورست از سطح دریا ۸۸۴۹ متر است و حدود یک سوم اتمسفر فشار دارد. به همین خاطر، دمای جوش آب در آنجا به ۶۸ درجه سانتیگراد کاهش پیدا می‌کند.
این میزان دما هنوز آنقدر داغ هست که باعث سوختگی شدید شود، اما حرارتش به اندازه‌ای نمی‌رسد که بتواند تخم مرغ را به طور کامل بپزد.
سفیده تخم مرغ از ۵۴% د اوآلبومین ساخته شده است و تا دمای ۸۰ درجه سانتیگراد منعقد نمی‌شود.  زرده نیز حداقل به ۷۰ درجه سانتیگراد برای سفت شدن نیاز دارد.
منبع: یورونیوز

#نظر
کوهنوردان با اضافه کردن نمک به آب این مشکل را حل می‌کنند.
@dr_s_rasouli
Forwarded from اتچ بات
بیانیه اتحادیه انجمن های ایرانی علوم ریاضی به مناسبت هفته ریاضیات
به مناسب هفته بهار ریاضیات، 22 الی 28 اردیبهشت

با گرامی­داشت روز جهانی زن در ریاضیات، ۲۲ اردیبهشت ماه سال­روز تولد زنده ­یاد خانم مریم میرزاخانی و روز ملی ریاضیات، ۲۸ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم عمر خیام، به استحضار ملت شریف و به ویژه جامعه علوم ریاضی کشور می­ رساند، که علی‌رغم کوشش معلمان، آموزشگران، استادان و علاقه­مندان و دلسوزان تعلیم و تربیت در حوزه ریاضیات، در حال حاضر وضعیت رشته­های علوم ریاضی کشور مناسب نیست و به سوی وضعیت خطرناک و جبران‌ناپذیر پیش می­رود. از این رو اتحادیه انجمن­های ایرانی علوم ریاضی با عضویت یازده اتحادیه و انجمن علمی مرتبط با ریاضیات کشور، ایده برگزاری هفته بهار ریاضیات را به منظور بازخوانی و پاسداشت سرآمدان ریاضی کشور به ویژه خانم مریم میرزاخانی (ریاضی دان معاصر ایرانی و نخستین زن و ایرانی برنده جایزه فیلدز) و غیاث‌الدین ابوالفتح عُمَربن ابراهیم خَیّام نیشابوری (ریاضی‌دان، ستاره‌شناس، دانشمند و شاعر ایرانی قرن پنجم و ششم هجری قمری) و از سوی دیگر در جهت عمومی­ سازی ریاضیات در کشور، اقبال به رشته­ های علوم ریاضی و برون رفت از وضعیت نامناسب موجود پیشنهاد نموده است.

اتحادیه انجمن­ های ایرانی علوم ریاضی بر این باور است، که برای ایجاد شوق نسبت به ریاضیات، علاوه برتوجه به جنبه ­های فکری، خلاقیت، کاربردی و زیباشناختی آن در سطوح مختلف، ریاضیات نقش کلیدی به عنوان مفهوم پایه در حوزه­های فردی و اجتماعی زندگی انسان دارد، از این رو مخاطبان هفته بهار ریاضیات در سراسر کشور دانش­ آموزان، دانشجویان، دانشجومعلمان، معلمان، استادان و خانواده ­ها همراه با فرزندان­شان به ویژه دانش ­آموزان ابتدایی هستند.

از روسای محترم اتحادیه ­ها و انجمن ­های عضو درخواست دارد، با هم­اندیشی اعضای محترم هیئت مدیره خود، برنامه­های متناسب با این رویداد را با استفاده از ظرفیت خانه­ های ریاضیات شهرها، انجمن­ های علمی و آموزشی معلمان ریاضی، دانشکده­­ های علوم ریاضی دانشگاه­ ها و علاقمندان به ریاضیات در سراسر کشور فراهم سازند. امید است دستگاه­ ها و سازمان­ های آموزشی و فرهنگی، مانند وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه­ ها و شهرداری­ ها، نیز از این رویداد ملی در سراسر کشور حمایت نمایند.



اتحادیه انجمن­های ایرانی علوم ریاضی

اردیبهشت ۱۴۰۳

راه های ارتباطی:
https://uisms.ir/
https://hottg.com/uisms۱۳۹۳
https://eitaa.com/uisms۱۳۹۳
https://chat.whatsapp.com/G۹e۵NkjugTM۰xDg۹mgVu۹n

🆔 @dr_s_rasouli
🪐𝟑𝟏𝐬𝐭 𝐈𝐏𝐌 𝐏𝐡𝐲𝐬𝐢𝐜𝐬 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞

💻ثبت‌نام کنفرانس بهاره فیزیک پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) آغاز شد. پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، سی و یکمین کنفرانس بهاره فیزیک را در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ (۱۵ می ۲۰۲۴) به صورت آنلاین (برخط) برگزار می‌کند. این کنفرانس با هدف گرد هم آوردن محققان فعال در تمامی حوزه‌های فیزیک نظری و تجربی در گرایش‌های مختلف برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند مقالات پژوهشی اصلی خود را ارسال کنند که در قالب پوستر در کنفرانس ارائه خواهد شد. البته لازم به ذکر است به جهت برگزاری آنلاین این کنفرانس ثبت‌نام و حضور برای دیگر علاقه‌مندان هم امکان پذیر است.  برای آگاهی بیشتر به نشانی زیر وارد شوید و اقدام به ثبت‌نام نمایید. 
https://astro.ipm.ac.ir/conferences/31stspring/index.jsp

⚠️آخرین مهلت ثبت‌نام: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ (مطابق با ۱۲ می ۲۰۲۴)

📌آخرین مهلت ارسال چکیده: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ (مطابق با ۸ می ۲۰۲۴)
 
🗓 تاریخ برگزاری: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ (مطابق با ۱۵ می ۲۰۲۴) 

🔺هزینه ثبت‌نام، با حمایت پژوهشگاه دانش‌های بنیادی رایگان است.

به کانال خبرى انجمن فیزیک ايران بپيوندید:
👇👇🏽👇👇🏽👇👇🏽👇
http://hottg.com/psinews
♦️🔹♦️ریاضیات شانه ای بر گیسوان پریشان طبیعت♦️🔹♦️


🔸جوهر وجود معلم، عشق است: عشق به آموزش و تعالی انسان‌ها.🔸


🔸🔹🔸با تبریک روز معلم بر همه ی همکاران گرامی با افتخار.....
گروه ریاضی شهرستان کیار
با همکاری خانه ریاضیات اصفهان به مناسبت (هفته ی بهار ریاضیات) برگزار می کند🔸🔹🔸



🌱🌱وبینار بی انگیزگی دانش آموزان در یادگیری ریاضی🌱🌱

🌱🌱سخنران : دکتر علی رجالی استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و موسس خانه ریاضیات اصفهان🌱🌱
زمان 🌞 : چهار شنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 🕰ساعت ۲۰


ویژه تمام افرادی که در مقاطع مختلف تحصیلی ریاضیات تدریس می کنند.
لینک حضور
https://www.skyroom.online/ch/mathhouse/webinar

راه های ارتباطی:
https://uisms.ir/
https://hottg.com/uisms۱۳۹۳
https://eitaa.com/uisms۱۳۹۳
https://chat.whatsapp.com/G۹e۵NkjugTM۰xDg۹mgVu۹n

🆔 @dr_s_rasouli
امروز فرد تحصیلکرده ی واقعی کسی است که یادگرفته دائماً در زندگی آموزش ببیند.

#پیتر_دراکر

📚 @Academic_Library
Forwarded from عکس نگار
🔵معلم فیزیک مهابادی برنده جایزه انیشتین پلاس کانادا شد

🔹موسسه فیزیک نظری پریمتر Perimeter Institute for theoretical Physics گردهمایی «انیشتین پلاس» را هر ساله برای بهترین معلمان جهان در کانادا برگزار می کند. این برنامه یک کنفرانس فشرده برای معلمان دبیرستانی در مورد شگفتی های فیزیک مدرن و استراتژی های آموزشی نوآورانه مناسب برای همه حوزه های فیزیک است.

🔹امسال موسسه پریمتر دکتر سلیمان رسولی معلم فیزیک مهابادی را از بین انبوه متقاضیان واجد شرایط جهت شرکت در کارگاه آموزشی EinsteinPlus 2024 انتخاب و دعوت نموده است.

🔹در بخشی از دعوت نامه آمده است که دکتر رسولی از بین متقاضیان بالیاقت فراوان پذیرفته شده است، چرا که تجربیات و مشارکت‌های برتر وی به‌عنوان یک آموزش دهنده خارق‌العاده و فراتر از انتظارات است، لذا او گزینه شایسته برای دریافت این بورس و حضور در این برنامه است. او دارای بسیاری از پیوستگی های تخصصی و عضویت در انجمن های حرفه ای بوده، بنابراین، کارگاه EinsteinPlus 2024 فرصت های مغتنمی برای او جهت برقراری ارتباط با معلمان دیگر از سراسر جهان فراهم می کند تا مطالب جدید علمی آموزشی را به معلمان ایران منتقل نماید.

🔹 این کنفرانس در تابستان ۲۰۱۴ برای معلمان برجسته فیزیک از سراسر جهان برگزار می گردد. در این برنامه مجموعه‌ای از سخنرانی‌های دانشگاهی، کارگاه‌های آموزشی، آموزش و توسعه حرفه‌ای معلمان وجود خواهد داشت. گفتنی است ماه گذشته موسسه پریمتر نشان عالی آموزش فیزیک را از انجمن فیزیکدانان آمریکا دریافت نموده است.

🔹لازم به ذکر است دکتر سلیمان رسولی سال ۲۰۱۷ برنده جایزه بین‌المللی HST2017 از مرکز پژوهش‌های هسته‌ای اروپا نیز شده بود و اینک سفیر انجمن آموزش علوم اروپا Scientix در ایران است.

🔹دکتر رسولی معلم فیزیک با ۲۵ سال سابقه خدمت است که اینک سرگروه درس فیزیک مهاباد بوده، در دبیرستان های حاج عبدالله رستم زاده، شاهد شهیدبروجردی و استعدادهای درخشان شهید بهشتی مهاباد تدریس درس فیزیک را برعهده دارد.


🆔️ @mahabadsey
🌐 mahabadsey.ir
🔴معلم فیزیک مهابادی برنده جایزه انیشتین پلاس کانادا شد

🔹در لینک زیر بخوانید:👇

📎http://www.haje.ir/Newsdetails.aspx?itemid=21939


@HajeNews
⚫️معلم فیزیک مهابادی برنده جایزه انیشتین پلاس کانادا شد

🔸در سایت هه‌وال بخوانید
📎https://hewal.ir/?p=21166


🆔 Join ➣ @hewal
🌐www.hewal.ir
🗓️⁩ 1403/02/20
🔵معلم فیزیک مهابادی برنده جایزه انیشتین پلاس کانادا شد

🔹️ موسسه فیزیک نظری پریمتر Perimeter Institute for theoretical Physics گردهمایی «انیشتین پلاس» را هر ساله برای بهترین معلمان جهان در کانادا برگزار می کند.

🔹️ این برنامه یک کنفرانس فشرده برای معلمان دبیرستانی در مورد شگفتی های فیزیک مدرن و استراتژی های آموزشی نوآورانه مناسب برای همه حوزه های فیزیک است.

🔹️ امسال موسسه پریمتر دکتر سلیمان رسولی معلم فیزیک مهابادی را از بین انبوه متقاضیان واجد شرایط جهت شرکت در کارگاه آموزشی EinsteinPlus 2024 انتخاب و دعوت نموده است.

🔹️ در بخشی از دعوت نامه آمده است که دکتر رسولی از بین متقاضیان بالیاقت فراوان پذیرفته شده است، چرا که تجربیات و مشارکت‌های برتر وی به‌عنوان یک آموزش دهنده خارق‌العاده و فراتر از انتظارات است، لذا او گزینه شایسته برای دریافت این بورس و حضور در این برنامه است. او دارای بسیاری از پیوستگی های تخصصی و عضویت در انجمن های حرفه ای بوده، بنابراین، کارگاه EinsteinPlus 2024 فرصت های مغتنمی برای او جهت برقراری ارتباط با معلمان دیگر از سراسر جهان فراهم می کند تا مطالب جدید علمی آموزشی را به معلمان ایران منتقل نماید.

🔹️ این کنفرانس در تابستان ۲۰۲۴ برای معلمان برجسته فیزیک از سراسر جهان برگزار می گردد. در این برنامه مجموعه‌ای از سخنرانی‌های دانشگاهی، کارگاه‌های آموزشی، آموزش و توسعه حرفه‌ای معلمان وجود خواهد داشت.

🔹️ گفتنی است ماه گذشته موسسه پریمتر نشان عالی آموزش فیزیک را از انجمن فیزیکدانان آمریکا دریافت نموده است

....................................
🆔 @Mahabad_Media
🗓️⁩ ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
Forwarded from عکس نگار
⭕️رآکتور همجوشی هسته‌ای WEST رکورد زد؛ حفظ پلاسمای ۵٠ میلیون درجه‌ای به‌مدت ۶ دقیقه
🔹دانشمندان آزمایشگاه فیزیک پلاسمای پرینستون تأیید کردند که رآکتور همجوشی هسته‌ای «WEST» در فرانسه، توانسته پلاسما را ایجاد و به مدت ۶ دقیقه آن را در دمای ۵٠ میلیون درجه سانتی‌گراد حفظ کند. این دستاورد ما را یک قدم به دستیابی به انرژی پاک و پایدار نزدیک‌تر کرده است.

در خبری دیگر:
یک مرکز تحقیقات ملی در آمریکا اعلام کرد که از طریق هم‌جوشی هسته‌ای موفق شده توان تولید انرژی را به سطح بی‌سابقه‌ای افزایش دهد؛ دستاوری که از آن به عنوان «پیشرفت تاریخی» یاد شده است.

در جریان این آزمایش که در مرکز ملی احتراق و علوم فوتونی آمریکا، ان‌آی‌اف واقع در کالیفرنیا انجام شده، با استفاده از نور لیرز با غلظت بالای ۱۹۲، نقطه‌ای داغ به قطر یک تار مو ایجاد شده است. در نتیجه همجوشی ایجاد شده در این نقطه که تنها ۱۰۰ تریلیونیوم یک ثانیه به طول انجامیده، بیش از ۱۰ کوادریلیون (هزار تریلیون) وات انرژی آزاد شده است. این مرکز با انتشار نتیجه این آزمایش تصریح کرده که میزان انرژی آزاد شده در جریان آزمایش ۸ اوت، هشت برابر بیش از آزمایش مشابهی است که در بهار گذشته انجام شده بود.

هم‌جوشی هسته‌ای که از آن به عنوان انرژی نوین نسل آینده یاد می‌شود، به ویژه به دلیل تولید پایین زباله و عدم انتشار گازهای گلخانه‌ای حامیان بسیاری در میان محققان جهان پیدا کرده است. هم‌جوشی یا «فیوژن» فرایند معکوسی است که در نیروگاه‌های هسته‌ای با عنوان شکافت یا «فیشن» مورد استفاده قرار می‌گیرد. در فرایند هم‌جوشی دو هسته اتمی سبک با هم جوش می‌خورند تا یک هسته سنگین‌تر ایجاد شود؛ چنان که هم‌جوشی دو ایزوتوپ هیدروژن باعث ایجاد هلیوم می‌شود. این فرآیندی است که در برخی ستارگان از جمله خورشید مدام در حال رخداد است.

🆔 @dr_s_rasouli
وبینار و سخنرانی علمی ماهانه انجمن معلمان فیزیک و گروه فیزیک آذربایجان شرقی

با سخنرانی:
دکتر جواد سقای سعیدی
دکترای تخصصی علوم تربیتی

موضوع:
مبانی تربیتی آموزش‌های عملی و آزمایشگاهی

زمان:
روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰ شب در پلتفرم اداب کانکت با لینک
https://b2n.ir/k34831
ورود به جلسه با نقش میهمان.

دوستان علاقمند، جهت صدور گواهی شرکت در وبینار فرم درخواستی در ابتدای جلسه را تکمیل فرمایند.

لینک فرم ثبت مشخصات، جهت صدور گواهی شرکت در وبینار برای علاقمندان
https://B2n.ir/n72383

یادآوری: این لینک یک ربع قبل از پایان وبینار تا یک ربع بعد از اتمام آن فعال خواهد بود.

🆔 @dr_s_rasouli
HTML Embed Code:
2024/05/11 10:23:42
Back to Top