TG Telegram Group Link
Channel: ДЕПАРТАМЕНТ КАРНОГО РОЗШУКУ
Back to Bottom
‼️ЗАБИВ ДО СМЕРТІ ПЕНСІОНЕРКУ
В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ –
НЕГІДНИКА ВИКРИТО‼️

☑️24 січня 2022 року до поліції в Донецькій області звернулась жінка з повідомленням про те, що її 80-річна матір декілька днів тому пішла з дому та до цього часу не повернулась😔. За словами жінки пенсіонерка мала психічний розлад.

☑️Виїхавши на місце проживання зниклої пенсіонерки, правоохоронці виявили у квартирі за шафою скручений килим обмотаний скотчем, в якому знаходилось бездиханне тіло жінки😰.

☑️Оперативники ГУНП в Донецькій області встановили усі обставини доленосного дня та викрили чоловіка причетного до особливо тяжкого злочину. Ним виявився 48-річний приятель доньки потерпілої.

☑️З’ясовано, що у листопаді минулого року донька поїхала за кордон на заробітки, свою матір вона залишила під наглядом приятеля. Подія сталася напередодні Нового року, поведінка загиблої викликала в чоловіка неабияке роздратування, тому він не стримався і завдав їй декілька ударів 🤜 по голові від яких жінка навіть не могла два дні піднятися з ліжка. Замість того щоб допомогти, негідник спостерігав за стражданнями своєї жертви, а потім взагалі покинув одну у квартирі, а наступного дня коли повернувся виявив її мертвою.
Позбутися трупа загиблої завадило раптове повернення її доньки, тому він і вигадав історію, що бабуся нібито сама пішла з дому.

☑️Фігуранту уже повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу
України📖. Тривають слідчі дії.

https://youtu.be/F0ATU66R7MI
РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ЧОЛОВІКА
В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ-
ЗАТРИМАНО ЗЛОЧИНЦЯ

▶️До поліції в Харківській області звернулась жінка, яка заявила, що невідома особа нанесла різані рани шиї та грудної клітини її чоловікові, а також незаконно заволоділа мобільним телефоном📱.

▶️Медики госпіталізували 🚑потерпілого до лікарні, провели операцію, на даний час загрози життю не має.

▶️Завдяки злагодженій роботі працівників управління карного розшуку, співробітників відділу поліції Лозівського районного відділу поліції з використання інших оперативних служб ГУНП в Харківській області проведено комплекс оперативно-розшукових заходів, в ході яких викрито та затримано 🔗 46-річного чоловіка.

▶️Зловмиснику уже повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Здійснюється перевірка на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території обслуговування.
‼️ВБИВСТВО ОХОРОНЦЯ МАГАЗИНУ
В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ -
ОПЕРАТИВНИКИ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОЧИНЦЯ‼️

📌До поліції в Херсонській області надійшло повідомлення про те, що горить магазин, всередині знаходиться чоловік без ознак життя. Оглянувши місце події стало відомо, що підпал був умисний, з магазину зникла жіноча сумка в якій знаходились грошові кошти в розмірі 20 000 гривень💰.

📌Завдяки злагодженій роботі працівників управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області та управління карного розшуку ГУНП в Одеській області вдалося оперативно затримати 🔗 неодноразово судимого чоловіка, який переховувався у місті Одеса.

📌Як виявилося, співробітниця магазину через мережу інтернет познайомилась з чоловіком, згодом вони почали проживати разом, він розповів їй, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності і має намір знову скоїти крадіжку.
Одного вечора він повернуся з грошовими коштами, а також з електричними приборами, зібрав свої речі і сказав, що йому терміново потрібно поїхати. Вранці, жінка в магазині виявила бездиханне тіло охоронця з численними тілесними ушкодженнями😔.

📌Негідник шляхом віджиму вікна проник до магазину, а коли побачив там охоронця, то завдав йому п’ять ударів колото-ріжучим предметом.

📌Фігуранта затримано в порядку статті 208 КПК України📖. Досудове розслідування триває.
‼️ПОЛІЦЕЙСЬКІ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ
ВИКРИЛИ ДВОХ ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ ПРИЧЕТНІ
ДО СКОЄННЯ ВБИВСТВ‼️

☑️У вересні 2021 року на Запоріжчині безвісно зник малолітній хлопчик, а також 48-річна жінка. Оперативники ГУНП в Запорізькій області провели комплекс оперативно-розшукових заходів в ході який, викрили двох раніше судимих чоловіків причетних до зникнення вказаних осіб.

☑️Як виявилось, 11-річний хлопчик часто тікав з дому, але завжди повертався.
Останній раз виявився трагічним, негідники закрили дитину у підвалі, утримували його там довгий час, наносили тілесні ушкодження , а коли він помер закопали на вказаному місці і залили бетоном😰.

☑️Коли зловмисників затримали правоохоронці, один із них зізнався у скоєнні ще одного вбивства, потерпілою виявилась та сама зникла жінка. За його словами на ґрунті неприязних відносин вони викрали потерпілу, спричинили їй смертельні травми. З метою приховання злочину, одяг та особисті речі жертви спалили, а тіло викинули в річку прив’язавши до рук і ніг шлакоблоки.

☑️Нелюдам уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України з обранням міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
❗️ОПЕРАТИВНИКИ ЗАТРИМАЛИ НЕГІДНИКА, ЯКИЙ ЗАВОЛОДІВ ГРОШОВИМИ КОШТАМИ ПЕНСІОНЕРКИ
У МІСТІ ЛУЦЬК❗️

🔹До поліції в Волинській області зателефонувала перелякана 65-річна жінка, яка повідомила, що невідомий чоловік завдав їй тілесних ушкоджень, а також заволодів грошовими коштами в розмірі 10 000 доларів США💵.

🔹Встановлено, що до жінки зателефонував чоловік, який представився її сином та повідомив, що він потрапив в дорожньо-транспортну пригоду і йому терміново необхідні грошові кошти для лікування, його телефон побитий і він передає слухавку лікареві. Останній на запитання жінки не відповідав, а лише повторював про необхідність великої суми грошових коштів для лікування її сина. Через деякий час до пенсіонерки завітав нібито знайомий лікаря, якому вона повинна була віддати грошові кошти. «Спритник» почав видирати кошти з рук потерпілої, а потів бив кулаками 🤜 по різним частинам тіла, жінка кричала, але його це не зупинило, він продовжував завдавати удари, після чого забрав збереження і з місця події втік.

🔹Працівники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили особу причетну до скоєння вказаного злочину, поліцейські ГУНП в Рівненській області допомогти затримати 🔗 зловмисника, викрадені грошові кошти правоохоронці вилучили.

🔹Наразі, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 Кримінального кодексу
України📖.
❗️В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИКРИТО
ГРУПУ СЕРІЙНИХ ЗЛОДІЇВ❗️

🔻Отримавши оперативну інформацію про осіб, які скоюють крадіжки з приватних домоволодінь громадян, оперативники ГУНП в Донецькій області невідкладно розпочали заходи направлені на документування вказаної злочинної діяльності.

🔻Зловмисники шляхом віджиму пластикових вікон проникали в будинки 🏠 потерпілих, викрадали речі, після чого здавали їх в ломбард.

🔻27 січня 2022 року негідники проникли в будинок пенсіонерка, але вона «невчасно» повернулась додому та застала непроханих гостей, які зовсім не злякалися господині, а навпаки погрожували жінкі, заволоділи її мобільним телефоном, грошовими коштами 💰й з місця події втекли.

🔻Працівники Краматорського районного управління поліції, Бахмутського районного відділу поліції, управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області за силової підтримки КОРДу «по гарячим слідам» оперативно затримали 🔗 чотирьох осіб причетних до вказаного злочину.

🔻Фігуранти обґрунтовано підозрюються у вчиненні восьми аналогічних кримінальних правопорушень.

🔻Дії затриманих кваліфікують за ч.3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням в житло) та ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло) Кримінального кодексу
України📖. Тривають слідчі дії.

https://youtu.be/L8c09Gz7be0
РОЗБІЙ НА МАГАЗИН У МІСТІ ЗАПОРІЖЖЯ

▶️До поліції звернулась жінка, яка працює продавцем в магазині та повідомила, що невідомий чоловік в медичній масці, будівельних окулярах під погрозою застосування пістолета заволодів грошовими коштами 💰в розмірі 10 000 гривень.

▶️Оперативники ГУНП в Запорізькій області провели комплекс оперативно-розшукових заходів в ході яких викрили та затримали 🔗двох чоловіків, один із них неодноразово судимий.

▶️Як виявилось, чоловіки заздалегідь підготувались, придбали будівельні окуляри, близько двох годин вони на автомобілі їздили навколо магазину, з метою очікування більш сприятливого часу для вчинення злочину. Один зі зловмисників очікував в автомобілі, а інший увірвався в магазин де знаходились дві працівниці магазину, після чого заволодів грошовими коштами, вибіг з магазину сів до автомобіля 🚙 товариша, який його очікував і вони поїхали у невідомому напрямку.

▶️Негіднику, який погрожував жінкам пістолетом 🔫 уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу
України📖. Досудове розслідування триває.
‼️РОЗКРИТО ВБИВСТВО ЧОЛОВІКА В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ‼️

➡️До поліції в Херсонській області звернувся чоловік, який заявив, що виявив на території домоволодіння сусіда бездиханне тіло свого брата, а також з тілесними ушкодженнями😰.

➡️Виїхавши на місце події 🚔правоохоронці виявили на подвір’ї припаркований автомобіль з відкритим багажником, потерпілий знаходився без одягу на вулиці.

➡️Оперативники ГУНП в Херсонській області встановили, що до вчинення вказаного злочину причетний сусід померлого. З’ясовано, що знайомі чоловіки вживали спиртні напої, виник конфлікт в ході якого душогубець перерізав кухонним ножем🔪 горло опоненту.

➡️Зловмисник вигадав історію, що нібито в будинок забіг невідомий чоловік перерізав горло потерпілому, після чого з місця події втік. Тому з метою надання медичної допомоги він намагався витягнути вбитого з будинку і посадити в автомобіль, щоб відвести в лікарню🤷🏻‍♂️.

➡️Наразі псевдорятівника затримано 🔗 в порядку статті 208 КПК України. Тривають слідчі дії.
‼️В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗЛОЧИНЕЦЬ
ВБИВ ЧОЛОВІКА, ЩОБ ЗАВОЛОДІТИ
ЙОГО МАЙНОМ‼️

📌До поліції звернулася дівчина, яка заявила, що виявила батька без ознак життя за адресою його проживання, а також з тілесними ушкодженнями голови😰. Чоловік мав проблеми із зором, з будинку зник планшет.

📌Оперативники ГУНП в Херсонській області провели комплекс оперативно-розшукових заходів, в ході яких затримали 🔗 неодноразово судимого чоловіка.

📌Як виявилось, зловмисник проживав навпроти будинку потерпілого і часто заходив, щоб взяти в борг грошові кошти. Останнього разу коли він отримав відмову, його це сильно образило, він пішов додому взяв арматуру, якою потім вдарив по голові
вбитому😞. Заволодів його планшетом і з місця злочину втік.

📌Фігуранту уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України📖.
‼️РОЗКРИТО ЖОРСТОКЕ ВБИВСТВО
НА ХЕРСОНЩИНІ‼️

🔻До поліції звернувся чоловік з повідомлення про те, що виявив свого 87-річного батька зі слідами насильницької смерті, руки та ноги були зв’язані😞.
З будинку зникли грошові кошти, пістолет, мобільний телефон.

🔻Оглянувши прилеглу територію домоволодіння, правоохоронці знайшли в траві зламаний мобільний телефон 📱потерпілого.

🔻Завдяки злагодженій роботі працівників управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області та управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області за силової підтримки РПОП вдалося встановити та затримали 🔗 чоловіків, які жорстоко знущались над стареньким.

🔻В ході проведення обшуку з автомобілів злочинців вилучено: викрадений пістолет🔫, а також особисті речі потерпілого.

🔻Одного із злочинців затримано в порядку ст.208 КПК України, йому уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України📖.
Тривають слідчі дії.
❗️ОПЕРАТИВНИКИ СТОЛИЦІ ЗАТРИМАЛИ
ГРУПУ КВАРТИРНИХ ЗЛОДІЇВ❗️

🔹У грудні 2021 року на території Дніпровського району міста Києва невідомі особи шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникли до квартири та викрали золоті прикраси, грошові кошти💰.

🔹Задля встановлення причетних осіб працівники управління карного розшуку, відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції із залученням інших оперативних служб ГУНП у м. Києві провели цілий комплекс оперативно-розшукових заходів в ході яких затримали 🔗 «на гарячому» п’ятьох чоловіків, один із них уродженець кавказького регіону. Більшість із них вже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

🔹В ході проведення обшуку вилучено: викрадені речі з останньої квартирної крадіжки, а також знаряддя вчинення злочину.

🔹Фігуранти обґрунтовано підозрюються у вчиненні п’яти аналогічних кримінальних правопорушень.

🔹Злодіям уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України з обранням міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
HTML Embed Code:
2024/06/03 12:45:11
Back to Top