Forwarded from 2049
Friendly senior, she likes to ask about first or second year batch’s progress, involved in some school organizations, she gives advices and can get mad in serious situations
Forwarded from 2049
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from 2049
Forwarded from 2049
Dirty minded person, he gets hyper when it’s up to reproduction class, goes to his GF’s class every recess and he came back late, punished often but never gets enough
Forwarded from 2049
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from 2049
Forwarded from 2049
Caring and single sister, she’s really friendly and have many friends, I often ignore her texts but she never gets tired of sending warning and reminders
Forwarded from 2049
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from 2049
An eavesdropping neighbor, sends parcels on special days, really friendly and caring, he prepares all kinds of spices and shits that I may borrow from him
Forwarded from 2049
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from 2049
www.tg-me.com/HaechanBandung as FWB in a bad way
Forwarded from 2049
I got feelings for him, don’t tell him. He turns on easily even when touched softly, he doesn’t really express what he wants in words but he did it directly, he’s younger than the others but has the dirtiest mind
Forwarded from 2049
𝟷 𝙲𝙾𝚁𝙸𝙽𝚃𝙷𝙸𝙰𝙽𝚂 𝟷𝟹:𝟺-𝟾
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from 2049
English Wording Tips
from Morgan.
Forwarded from 2049
1. Promotion
a. Get to the point
Bahasa yang dipakai jangan terlalu panjang hanya untuk menjelaskan 1 inti yang kecil
b. Simple words
Gunakan bahasa yang mudah dipahami, perhatiin juga tujuan jadi bisa atur gaya bahasa nya. Old english and uncommon words itu dihindari, estetika ga tentu dapat inti yang dimaksud
Forwarded from 2049
2. Description
a. Benda/Topik
-
Jangan OOT
Seringkali ada yang menjelaskan terlalu rinci dan niatnya untuk santai tapi malah melenceng dari topik
- Divide into paragraphs
Saya nemu banyak yang bikin paragraf itu satu block panjang, that's a big no. Kalian bagi dalam paragraf–paragraf kecil, ya minimal 4 atau 5 baris per paragraf nya.
- State personal feelings
Boleh banget kalian menjelaskan kesan atau mungkin pengalaman, biar gak terlalu membosankan dibaca dan bisa aja membagi bayangan hal yang dideskripsikan ke orang lain
b. Reminders
- No long paragraphs
Harshly, I'll say kalau kebanyakan orang malas baca reminder yang terlalu panjang sampai satu screen. Mungkin bisa dibagi dalam pragraf dan ditambah poin poin biar gak pusing juga. Bingung juga mau balas apa, jadi sebaiknya dikurangi paragraf terlalu panjang
Forwarded from 2049
Extra tips :

1. Kurangi pengulangan kata
Biasa yang sering diulangi itu 'we' 'no' 'I' etc. Rather than that, gunakan kata sambung lebih banyak.
2. Kurangi penggunaan 'don't' 'can' dan kata-kata umum lainnya, karena pasti akan diulangi banyak kalo

We accept all liners. We don't accept twins
We accept all liners therefore twins are prohibited
archives pinned «English Wording Tips from Morgan.»
HTML Embed Code:
2021/07/25 22:37:35
Back to Top