TG Telegram Group Link
Channel: Чорний Стяг
Back to Bottom
У січні 2009 року ми втратили двох видатних захисників прав людини – Анастасію Бабурову та Станіслава Маркелова. Ці два віддані борці боролися з путінським режимом ще задовго до того як він атакував Україну, вони боролись за справедливість і стали мучениками в цій боротьбі. Та їхня спадщина та вклад в боротьбу з рашистським режимом  продовжують жити в пам'яті багатьох.

Трошки детальніше про обставини їхньої ліквідації з боку режиму. Причиною для того, щоб їх прибрати, стало те, що вони обоє в суді захищали чеченську родину, що постраждала від офіцера зс рф полковника буданова ("повезло" нашому керівнику розвідки з однофамільцем) –військового злочинця часів російсько-чеченської війни (там і згвалтування, і катування, і викрадення людей, все як любить та звірота. По прикладу Бучі), Маркелов – в якості адвоката, Бабурова – в якості правозахисниці. Служби побачили, що суд режим програє, і що військові злочини їхніх м'ясників в погонах будуть доведені, і тому вирішили зіграти брудно (як і завжди). За рахунок своєї ручної ультраправої неонацистської мразоти (представники якої зараз прийшли на нашу землю у вигляді батальйону "русіч", і яку ми зараз відстрілюємо) вирішили ліквідувати цих двох прекрасних людей. Тому сьогодні ми б хотіли вшанувати їх пам'ять і трошки детальніше про них розповісти:

Анастасія Бабурова:
Анастасія Бабурова була талановитою журналісткою та активісткою, яка пристрасно обстоювала принципи справедливості. Вона була одним із засновників журналу "Автономна дія", в якому вона висвітлювала проблеми соціальної нерівності, корупції та порушень прав людини. Анастасія брала активну участь у громадських рухах та мирних акціях.

Її критичний погляд на існуючі проблеми та бажання змін зробили її яскравою фігурою серед молоді та колег. Ця загибель залишила непоправну втрату для антифашистського суспільства та дала додатковий імпульс для продовження боротьби за права людини.

Станіслав Маркелов:
Станіслав Маркелов був відомим адвокатом, який захищав жертв політичних переслідувань та порушень прав людини. Його кар'єра була присвячена боротьбі з несправедливістю та беззаконням. Маркелов часто представляв інтереси жертв порушень прав людини в суді, прагнучи домогтися справедливості та відповідальності за правопорушення.



Їхні імена та принципи продовжують надихати тих, хто сьогодні продовжує їхню справу, продовжує боротьбу проти тих, проти кого вони боролися. Зараз ця боротьба набула іншого характеру: в посадках, окопах, під щільним вогнем ворога і артилерійськими і авіаційними обстрілами. Пам'ять про Анастасію Бабурову та Станіслава Маркелова живе в серцях тих, хто прагне кращого майбутнього, заснованого на справедливості та повазі прав людини, майбутнього без кровожерливих імперій що винищують цілі народи. Ми пам'ятаємо всіх хто поліг жертвою цієї священної боротьби.

Станіслав Маркелов і Анастасія Бабурова – в строю!
Чорний Стяг
Photo
Трошки з запізненням, та все ж ми не могли обійти стороною таку перемогу для нашого руху!

Днями було затверджено історико-архітектурний план міста Львова, що покликаний зберегти історичну спадщину цього міста за яку ми, разом з нашими побратимами і посестрами з Народної Дії ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100064523780830 ) боремося вже купу років.

Хочемо зауважити, що для нас ця боротьба завжди мала гостро принциповий характер оскільки ми щиро переконані, що історичні здобутки міста Львова мають назавжди лишатися в руках всіх мешканців міста Львова, а не окремо взятих зажерливих обличь, яким ті ділянки потрібні для того, щоб ті обличчя ставали ще більш зажерливими.

Нас дуже тішить що голос людей був почутий, і що держава в цій ситуації прийняла правильне рішення. Але хочемо спонукати всіх до того, що нам не можна розслаблятись. Як показує практика, такі рішення держава приймає виключно під щільним тиском громадськості – за замовчуванням представники влади завжди на боці своїх класових братів, на боці олігархів. Відтак не втрачаємо нашого запалу! Зі свого боку, обіцяємо що ми і надалі завжди будемо на боці простого люду, і захищатимемо його як від зовнішнього ворога (що ми зараз робимо на фронті), так і від внутрішнього (в обличчі буржуазної еліти). А зараз можемо відсвяткувати хай невеличку, але перемогу))

РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!
У ВР пропонують ввести щомісячний платіж, який гарантуватиме відстрочку від мобілізації для різних категорій працівників.

Головна відмінність від запропонованої наприкінці 2023 року концепції Офісу президента, – відмова від привʼязки до розміру заробітної плати та відрахувань ПДФО чи ЄСВ.

Варіант, який розглядається зараз – до 1,5% військового збору додається фіксована ставка у розмірі 20 000 грн.

Будь-який фіксований процент, який не залежить від зарплати співробітника поглиблює поділ на класи, а не, як пояснюють депутати, критерії для прив'язки до зарплати. Тому що таким чином почнуть бронювати лише тих робітників, які мають достатньо високі зарплати, щоб на них не було шкода додатково потратитися, а а ті, на кого більше шкода грошей, будуть без бронювання. Шо це, як не черговий поділ за майновим станом?

Адже виходить, що для багатьох людей вартість їхнього бронювання від армії буде набагато більшою, ніж їхня зарплата. Якщо роботодавець не готовий платити їм більшу зарплату, чи захоче він оплатити цим працівникам бронювання? Риторичне питання. Виходить, бронювання буде здійснюватися не за тим, чия робота важливіша, а за тим, хто більше прибутку приносить чи у кого більша зарплата. Тому цей законопроєкт безглуздий, і його не варто підтримувати, як, наприклад, не варто підтримувати фіксований податок замість прогресивного.
Днями нам на бот прийшла ось така інформація стосовно відверто ганебних і зрадницьких дій мін.культу. Тобто поки ми ціною власних життів і здоров'я протистоїмо такій реінкарнованій химері як російська імперія, наволоч в міністерських кріслах захищає відверто одіозного імперського діяча початку 20 століття. Петро столипін це не якийсь рядовий чиновник, це можна сказати повноцінний патріот російської імперії, тієї самої яку наші прадіди нищили в 1917 році, і з чиїм виродженим дитям ми б'ємося досі.

Ми бійці "Чорного Стягу" розцінюємо такі дії мін.культу як відверту диверсію на користь нашого ворога, і звертаємось до всієї активної громадськості в тилу: будь ласка, прикрийте наші спини, така наволоч не має права на існування в нашій країні.

РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!
Заява бійців "Чорного Стягу" стосовно пропозицій "прострілювати коліна".

Днями, такий собі персонаж, Анатолій Стуженко, який, на жаль, за сумісництвом є командиром 118 бригади ТрО, зробив епатажну заяву про розширення повноважень військових в тилу до можливості "прострілювати коліна" в разі непокори. Варто зауважити, що своєму сину який є призивного віку, комбриг Стуженко не спішить прострілювати коліна та і в армію чомусь його не забирає.

Хочемо зауважити, що ми, бійці "Чорного Стягу" давали присягу народу України, ми поклялись захищати народ України від всіх його ворогів. Стріляти в беззбройних українців це є однозначно ворожий акт. Хоч більшість наших бійців перманентно перебувають на фронті, в зоні бойових дій, та все ж в нас вже є поранені, обмежено придатні які наразі продовжують нести службу в тилових частинах. Ми попереджуємо: якщо хтось надумає реалізувати фантазії пана Стуженка і справді відкрити вогонь по цивільних - ми діятимемо згідно нашої присяги.

Також ми прекрасно усвідомлюємо, що жертвами потенційного військового терору стануть не ті, хто того об'єктивно заслуговує, не багатії-експлуататори, які є безпосереднім внутрішнім ворогом українського народу. Жертвою стане сам український народ. Ми зобов'язані не допустити того.

Ми вважаємо що такі як пан Стуженко мають бути відсторонені від командування і від будь-яких повноважень. Люди які закликають воювати проти українського народу апріорі не можуть бути командирами в українській армії, закликаємо всіх наших бойових побратимів до солідарності, не те щоб з нами, а в першу чергу з народом України.

Солідарність - понад усе!
Чорний Стяг
Photo
З 1 лютого почала діяти постанова, завдяки якій держава почала попереджати про можливе відключення. У боржників буде місяць, аби владнати питання з комуналкою. При невчасній сплаті зарахується пеня, а за несплату або неповну оплату – припинення комунальних послуг.

За відмову платити борг або робити реструктуризацію можуть примусово стягнути кошти, заарештувати рахунки і автоматично списувати борг. Якщо дійде до суду – будуть санкції: заборона залишати країну, арешт майна. Заплатити доведеться негайно, якщо сума боргу перевищує 142 тис. грн.

Під час війни держава мала б сприяти, щоб люди у важкій для себе і країни ситуації не залишалися без комунальних послуг: газу, води, електрики. Проте КМУ наче в звичайному режимі пропонує карати боржників, не дивлячись, що у них є об'єктивні причини не могти оплачувати комуналку.

Цю проблему можна було б вирішити як завгодно. Не зараховувати борги, надавати допомогу у оплаті рахунків, не підвищувати тарифи, тощо. Проте, як бачимо, міністри не хочуть заморочуватися проблемами громадян.

На думку влади, здається, гомадяни мають самі якось собі допомагати, а що для них буде робити держава - неясно. Таке враження, що люди для них лише завада для крадіжки з бюджету. Сподіватися, що все само собою поміняється занадто наївно.
Поки одна частина громадян України жертвує собою у захисті від російського імперіалізму, а інша ризикує отримати з неба ракетою, що вже казати – навіть отримує, партнери в сто крат менш численної, але більш привілейованої групи, заявляючи про підтримку нас, водночас торгують нафтою з державою-агресором!

Протягом 2023 року Великобританія імпортувала близько 5,2 мільйонів барелів нафти, що виробляються з російської сирої нафти. Уряд Великобританії стверджує, що з 2022 року країна не імпортувала російську нафту. Це дійсно так, якщо ми, звичайно, будемо розмірковувати однобоко. А інакше можна дізнатися, що це та ж російська нафта, яка насправді лише перероблялася в Індії, а з Індії переправлялася власне у Великобританію.

Як засіб боротьби проти російського імперіалізму зі сторони "партнерів" ставиться запровадження санкцій. Мабуть, мета санкцій – змінити маршрут для танкерів із нафтою? Напевно, більш ефективного засобу боротьби з противником і не вигадаєш, якщо російський імперіалізм їм справді ворог.

Джерело
ЗМІНА СИСТЕМИ ЧИ ЗМІНА ОБЛИЧЬ?

Як ви знаєте, ми ніколи не були фанатами Залужного, завжди його критикували. Вчора він покинув свій пост, натомість на його місце пан Зеленський поставив генерал-полковника Сирського, подаючи це як кардинальну кадрову зміну управлінського складу ЗСУ.

Щоб зрозуміти чого варто очікувати від даної персони достатньо подивитись чим він займався на своїй попередній посаді: командувача сухопутних військ. Саме він віддавав "м'ясні" накази, саме він забороняв підрозділам відходити вже тоді коли воювати було банально ніким. Наші побратими особисто зіткнулись з тим, що батальйону були скасовані будь-які ротації, наказ віддавав Сирський. Так, звичайно він діяв під чутким керівництвом головкома Залужного, але накази віддавав саме він, і ні разу в нього з Залужним не було конфліктів на ту тему, принаймні таких де б Сирський виступив на боці солдат.

Відтак питання чи будуть якісь якісні позитивні зміни з таким кадровим призначенням є на сто відсотків риторичним. Ми ж, закликаємо всіх наших бойових побратимів зберігати цілісність локальну і пам'ятати що білопогонник - нам не побратим, нам своє робить. Армія і надалі триматиметься на низових командирах (сержантах) всупереч всім діям білопогонних паразитів.

РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!
Увага! Збір!

Наші побратими, що працюють на Авдіївському напрямку не мають засобів для пересування. Відтак ми знову звертаємось до вас, з проханням допомогти нам з цією проблемою.

Думаємо, що нема потреби пояснювати яка ситуація зараз під Авдіївкою, скажемо лиш, що ваш донат може буквально врятувати життя тим, хто з першого дня війни щодня рятує життя простих українців.

Пам'ятайте, що солідарність - понад усе!

4149629366112779

Парамбуль Антон Віталійович
Forwarded from [☧] ᛒᚺᛟ
Ласкаво просимо до Каналу Історій України Вільного Козацтва та Гетьманства І Інших моментів В Історій України А Це каналі Будуть Пости з Історичної Теми і Документи та Книги

Вільні Обрії України — спільнота, яка об'єднує нас, прихильників козацтва та вільності. Захоплюючись традиціями козаків, ми стоїмо проти впливу буржуазії, мріючи про справедливе суспільство вільних людей.

Чат - Вільні балачки
Зв'язок - @VilniyUK_bot
До другої річниці повномасштабного вторгнення

Колись, в далекому 1945 році, коли ціною безпрецедентних людських жертв Україна виборола омріяну перемогу, і дуже надовго забула про таке страшне слово як війна. Здавалося, таке горе більше ніколи не спіткає нашу землю. Та знайшлися нові виродки, що раптом, в 5 ранку почали бомбити Київ, і тут як в тій пісні, нам оголосили що розпочалась війна. Знову протистояння добра і зла, боротьба світла і темряви, свободи і рабства. Недогітлер з росії яскраво продемонстрував нам всім: в 1945 фашизм не було переможено остаточно, ми знову змушені вставати на священний бій з коричневою чумою, тільки тепер вона насувається зі сходу.

На жаль такі речі як вторгнення на чужі території і геноцид чужих народів - це цілком закономірний наслідок капіталістичних та авторитарних систем, що прагнуть зберегти свою владу та контроль. Якщо говорити про росію то це та держава де обидві ці речі були доведені до абсолюту: авторитаризм і капіталізм, сумою таких двох доданків і є реінкарнація фашистської химери, що завжди прагне розширятися в часі і просторі, як ми бачимо саме ця ідея (розширення) в сьогоднішній росії є не просто домінуючою, вона є фундаментальною, вона і є фактичним самосенсом існування такого формування як росія. А будь-які спроби народів самовизначитися та будувати своє майбутнє за власними уявленнями, сприймається ними не інакше як "русофобія" і посягання на якісь священні цінності за які їм неодмінно треба воювати.

Саме тому, в цей день, два роки тому ми взяли до рук зброю, і за прикладом наших дідів і прадідів стали бити фашистську наволоч. І станом на сьогоднішній день, наша боротьба продовжується, ми не знаєм, що на цьому шляху нас чекатиме й надалі, але свідомі того що в нас просто нема права на поразку. Мова йде не більше не менше, а про існування нашого народу, якщо програємо, то нас всіх знищать.

Також, хочемо в цей день звернути увагу на різного роду виродків всередині нашої країни, на тих для кого війна це лиш альтернативний спосіб ведення бізнесу, тих хто наживається на знедолених, хто своєю огидною неоліберальною політикою і пригнобленням українських трудящих пхає нам ножа в спину. Ми хочемо до вас донести лиш одну просту думку: ми повернемось, можливо не всі, але повернемось...
HTML Embed Code:
2024/05/21 04:03:22
Back to Top