TG Telegram Group & Channel
Channel: BISIKAN RINDU
Back to Bottom
nak lepaskan semua

@bisikanrindu
terus demam sebab makan lemang

@bisikanrindu
hello sayang, make sure you dalam LDR ni tak usah nak gaduh please
-Khrn

@bisikanrindu
kenapa orang lain boleh aku je yang tak boleh eh? : )

@bisikanrindu
sedih bila raya berkumpul adik beradik , kena control dengan abang dekat rumah ni

@bisikanrindu
chat je gaduh , chat je gaduh babi apa ni

@bisikanrindu
acah nak jadi playboy tapi muka half half je eee nyampah teroks

@bisikanrindu
malas nak balas balik takut nanti kau yang rak patah uhuks

@bisikanrindu
Ramai org ckp " raye tahun ni mendap, bosan, sendu" ehh manusia sedar la, bersyukur la dapat sambut hari raye barsyukur sbb masih hidup bukan ckp mcm tu.

@bisikanrindu
orang kalau dah pernah curang, lepas tu dia kata takkan curang lagi dah insaf lah konon tapi sebaliknya . euww mohon dijauhkanlah dari manusia sebegini taknak sangat dah , buat meluat aku je. ONCE A CHEATER ALWAYS A CHEATER lah bro

-Khrn

@bisikanrindu
dalam relay ni , gaduh sekali sekala its okay , tapy kalau dah kerap sangat gaduh , stop je la couple tu , maybe tuhan bagi hint yang dia bukan terbaik untuk kita

@bisikanrindu
fakta bila adik lelaki kau lagi tinggi dari kau , orang yang datang rumah akan kata kau adik dia abang

@bisikanrindu
Alhamdulillah harini bae jadi imam solat raya di rumah , insya-Allah tahun depan bae jadi imam solat raya di rumah mak mentua okay 🙈

@bisikanrindu
kenapala tak jujur dari dulu lagi yang kau meggatal ha? ez la aku nak cari spare part 2-3 orang adoh

@bisikanrindu
aku selalu dekat u or hostel , boleh lah vc dengan member . tapi bila dekat rumah , nak angkat video call member pun rasa janggal sebab ramai pengacau , lagi satu aku takut terkeluar bahasa yang bukan bukan depan family haha

@bisikanrindu
when they already know they were wrong, they started to blame others

@bisikanrindu
takpelah dah nasib aku kena tipu dengan dia

@bisikanrindu
aku okay je , sedih sikit cuma aku kuat sendiri macam ni

@bisikanrindu
dah biasa macam ni

@bisikanrindu
Relax arr kena tipu macam ni memang lumrah manusia , suka nau bagi fakehope

@bisikanrindu
2020/05/25 07:50:12

Back to Top