TG Telegram Group Link
Channel: بسیج روان‌شناسی و علوم تربیتی
Back to Bottom
یک قدم نزدیک تر

🔸قسمت اول سلسله بازدید های آشنایی عملی با آینده و فضای کاری و پژوهشی رشته روانشناسی و مشاوره

این داستان : مرکز بینش های رفتاری ایران
فعال در جهت کاربردی سازی علوم رفتاری و روانشناختی در حل مسائل روز جامعه ایران

کی؟ سه‌شنبه ۱۱ام اردیبهشت ماه ساعت ۱۶
کجا؟ حرکت از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
شناسه جهت ثبت نام
برادران | خواهران
توجه!
اولویت با دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ روانشناسی و مشاوره بوده و ظرفیت محدود می‌باشد.

@basijpsyedu
بسیج روان‌شناسی و علوم تربیتی
یک قدم نزدیک تر 🔸قسمت اول سلسله بازدید های آشنایی عملی با آینده و فضای کاری و پژوهشی رشته روانشناسی و مشاوره این داستان : مرکز بینش های رفتاری ایران فعال در جهت کاربردی سازی علوم رفتاری و روانشناختی در حل مسائل روز جامعه ایران کی؟ سه‌شنبه ۱۱ام اردیبهشت…
خاطرم هست روزی طفلی از من پرسید قرار است چه کاره شوم؟ گفتم روانشناس، چشمانش گرد شد و با تعجب گفت:《 یعنی تو روان آدم‌ها رو می‌شناسی؟ چه عجیب! الان می‌دونی توی روان من چه خبره؟》
تصورش از "روانشناس" برایم جالب بود.
اما خب به راستی "روانشناس" کیست؟
شاید اگر امروز، از من و تو روان‌شناسی و مشاوره‌خوان هم درباره شغل و مسئله آینده‌مان سوال کنند، پاسخ بهتری نداشته باشیم. شاید ما هم به همین جواب‌های دم‌دستی اکتفا کنیم. اصلا آیا تا به حال به عنوان دانشجوی دانشگاه تهران، به محدوده وسیع‌تری از یک اتاق درمان ۳ در ۳ فکر کرده‌ای؟ همان اتاق ۳ در ۳ را چقدر می‌شناسی؟ برایت پیش آمده همین اتاق سه در سه را از نزدیک ببینی؟ تا به حال برایت سوال شده که قرار است مسئله زندگی تو در آینده این رشته چه باشد؟ جواب اغلب دانشجویان کشور، حتی در مقاطع بالاتر از کارشناسی هم، احتمالا شباهت بسیاری به طفل ابتدای متن داشته باشد...

ما می‌خواهیم در یک قدم نزدیک‌تر، از زاویه دیگر به رشته روان‌شناسی و مشاوره فکر کنیم. دوربین ما این‌بار، از زاویه مسئله‌مندی به رشته‌مان خواهد نگریست. می‌خواهیم به این بیندیشیم که یک روان‌شناس و مشاور قرار است چه آلامی را از دل پردرد جامعه‌اش و حتی خودش، پاک کند. می‌خواهیم باهم از نزدیک لمس کنیم، ببینیم و بشنویم افراد و اقداماتی را که با فضای رشته ما در ارتباط هستند و از دل همین کتاب‌هایی که من و تو می‌خوانیم، به دنبال حل مسائل کشور می‌گردند.

با ما همراه شو تا شاید از یک قدم نزدیک‌تر به آینده‌ات بنگری...

#یک_قدم_نزدیک‌تر

@basijpsyed
.
هیس...
پلیس‌ها مشغول آزادی‌اند!

📷گزارش تصویری برد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین

#فلطسین
#گزارش_تصویری

@basijpsyedu
.
ما علوم تربیتی میخوانیم.

معمولا دوست داریم معلم شویم. عاشق بچه هاییم و از سِیر کردن کنار نوجوان ها لذت میبریم. درس‌هایمان همه چیز دارد، باید روانشناسی و زیست شناسی بلد باشیم و رسانه یاد بگیریم و باید مصدر خلاقیت را همراه وعده های غذایی‌مان صرف کنیم.
حتی اگر معلم آدم بزرگ ها هم بشویم و دیگر با کبکبه و دبدبه، استاد صدای‌مان کنند، باز هم همان معلمی هستیم که بودیم.
معلم ها چه مخاطب‌شان کودکان و نوجوانان باشند و چه جوانان و بزرگسالان، اگر روش‌شان خلاق باشد و موضوع تدریس‌شان، مبتلا به، میتوانند از همان بیدارگران اجتماعی باشند که برای تداوم یا سقوط انقلاب ها خط و نشان میکشند.
من معلمی را میشناسم که وقتی سال ۵۳ صحبت کردن از نظام اسلامی و حتی بردن نام بنی‌اسرائیل (چه برسد به اسرائیل) ممنوع بود و صحبت از قرآن، تحجر؛ ظهر ها مسجد امام حسن مجتبی را آباد کرده بود. آنقدر که دانشجویان پزشکی بدو بدو می‌رفتند تا بتوانند کلاس درس او را هم کنار کلاس‌های دانشگاه‌شان شرکت کنند.
آن وقت ها از شیوه های نوین آموزش کمتر خبری بود، از ابزارآلات آموزشی یک ترکه می‌شناختند و یک سطل آب برای تربیت دانش آموز. بزرگترها را هم با باتوم و تفنگ ادب میکردند. خلاقیت مفهومی نداشت و هرچه بیشتر کتک می‌زدند، ارج و قرب‌شان بیشتر میشد. خیلی عجیب بود یک آخوند ۳۵ ساله، در مسجد، جزوه ای تهیه کند و پرینت کند به تعداد تمام آدم های مشتاق و موقع ورود به آنها بدهد و درس قرآن بگوید؛ به جای نشستن بر منبر، پشت تریبون بایستد؛ و در آخر جلسه هم کسی، آیاتی که درمورد آنها صحبت شده بود را با صوت زیبا بخواند. ولی باز هم نه هر درس قرآنی! از جنبه‌ای به قرآن بپردازد که بیماری هایی که جامعه به آن مبتلا بود را رفع کند. از همان جنبه کاربردی که مشکلات مردم کشورش را حل میکرد. موضوع، از کف جامعه روییده بود و روش، خلاقیت نامعمولی داشت.
حاصل کارش شد طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن و معلم، ماندگار شد در تاریخ.

@basijpsyedu
علم دینی، نگاهی بر رویکرد‌های آن

یکی از آن تعابیری که همه ما حتما مکرر شنیده‌ایم، عبارتهایی نزدیک به تعبیر علم دینی بوده است. عبارتی پرتکرار و به غایت مبهم. پرتکرار است چرا که همه درباره آن سخن می‌گویند. چه در ردش و چه در تاییدش. و مبهم است از آن جهت که هم مخالف و هم موافق، دقیقا نمی‌دانند که از چه حرف میزنند. صرفا از آن سخن می‌گویند تا شاید مابقی پازل تفکر خود را تکمیل کنند...
می‌خواهیم کمی غبار نمی‌دانم را آرام کنیم تا شاید اندکی به حقیقت این موضوع نزدیک شویم.

🔹در این جلسه با حضور دکتر خسرو‌ باقری به بررسی رویکرد ایشان می‌پردازیم.

📍دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران

📆 دوشنبه ساعت ۱۳ تا ۱۵

آیدی ثبت نام:
خواهران: @elm_e_dini_kh
برادران: @elm_e_dini_b

جهت پیش‌برد بهتر جلسه، لطفا سوالات خود را در لینک زیر وارد کنید:
https://survey.porsline.ir/s/BZ7jUHeo
@basijpsyedu
سلسله نشست‌های بر مدار قدس
واکاوی ۷۰ سال حمایت از عنکبوت مقدس

با حضور: جناب آقای محمدحسین تسخیری
پژوهشگر اقتصاد سیاسی

دوشنبه؛ ۲۴ اردیبهشت ماه
ساعت ۱۵ الی ۱۷
@basijpsyedu
بسیج روان‌شناسی و علوم تربیتی
سلسله نشست‌های بر مدار قدس واکاوی ۷۰ سال حمایت از عنکبوت مقدس با حضور: جناب آقای محمدحسین تسخیری پژوهشگر اقتصاد سیاسی دوشنبه؛ ۲۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷ @basijpsyedu
ذهن کنجکاو آدمی همواره به دنبال ریشه ها و علت هاست و یافتن آن, جهت گیری ها و مواجهه ی او را با پدیده ها مشخص می کند.
رژیم صهیونیستی پدیده ایست که علت و ریشه ی آن از نظر تاریخی بارها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است و تقریبا دلایل مشترک زیادی بیان شده است.
اما از نظر سیاسی به نظر مغفول مانده است. پرسش این است: کارکرد سیاسی رژیم صهیونیستی در نظم جهانی چیست که آمریکا حاضر است هزینه‌های سیاسی و اقتصادی تداوم حیات این رژیم نژادپرست و تنش‌آفرین را بپردازد؟
@basijpsyedu
HTML Embed Code:
2024/05/16 11:22:24
Back to Top