TG Telegram Group Link
Channel: Arash's EyeHoles
Back to Bottom
Saturn Devouring His Son
من هم مثل خیلی دیگه از دنبال‌کنندگان این کانال اعتقاد دارم این نقاشی یکی از ترسناک‌ترین و مشمئزکننده‌ترین نقاشی‌هایی است که تا به حال کشیده شده.
youtu.be/-qCngjk3nQw
“I’m concerned we are in the process of entertaining ourselves to death”
من نگران این هستم که ما مشغول به سرگرم کردن خودمون تا حد مرگ هستیم.
Sam Harris
کتاب‌های کمی هستند که تونسته‌اند با مفهوم زمان بازی کنند و نتیجه‌ی نهایی مطلوبی به دست بیارن و این کتاب یکی از اونهاست. داستانی بی‌اندازه کشنده و شخصیت‌هایی که میشه خیلی خوب باهاشون ارتباط برقرار کرد.

Listen to The First Fifteen Lives of Harry August by Claire North on Audible. audible.com/pd/B00IRIW8SY?source_code=ASSOR1500219210011
ماده ۵۸ یکی از ماده‌های قانون جزایی در دوران شوروی بود. در این ماده برای اولین بار ایده‌ی «دشمن کارگران» مطرح شد. این قانون تبدیل به دستاویزی شد برای دستگیری و اعدام تعداد زیادی از افراد سرشناس و همچنین بی‌گناهانی ناشناش.

در این قانون صرفا حداقل مجازات‌ها برای هر بند مشخص شده و حداکثری در کار نیست. مجازات‌ها شامل اعدام، ضبط تمامی اموال و ارسال به اردوگاه‌های کار اجباری برای مدت‌هایی طولانی (و حتی نامشخص) میشد. حتی پس از آزادی هم معمولا زندانیان به تبعید فرستاده میشدند، به صورتی که نباید در فاصله‌ای کمتر از صد کیلومتری شهری بزرگ ساکن میشدند.

en.wikipedia.org/wiki/Article_58_(RSFSR_Penal_Code)
Need for Speed: Hot Pursuit
یکی از داستان‌های معروفی که من شنیده‌ام، داستان سفر بی‌نظیر استیو جابز با ال‌اس‌دی است. به گفته‌ی خودش یکی از چند تا مهمترین کارهایی بوده که در زندگی‌اش انجام داده. علاوه بر این، به تازگی مطالب زیادی در مورد مایکرودوزینگ و استفاده از سایکدلیک‌ها برای افزایش بهره‌وری میبینم.
حالا در این پست یک نفر از تجربه‌ی خودش با ال‌اس‌دی نوشته. خلاصه‌اش؟

It turns out that if you’re very unlucky, you’ll have strong negative side effects that may fuck you up for the rest of your life.

qword.net/2023/04/23/lsd-not-even-once-really
The Bitter Lesson

یکی از مقالات خوبی که راجع به مسیر پیشرفت در هوش مصنوعی خوندم. به صورت کلی میگه که اشتباه بود که ما سال‌ها تلاش کردیم که راهی بر مبنای تفکر و هوش انسان برای توسعه‌ی هوش مصنوعی پیدا کنیم. مسیر درست‌تر تمرکز بر روی کاهش هزینه‌ی واحدهای پردازشی است.

“We have to learn the bitter lesson that building in how we think we think does not work in the long run.”

http://www.incompleteideas.net/IncIdeas/BitterLesson.html
بدون شک یکی از محبوب‌ترین قسمت‌هایی که من از یک پادکست گوش داده‌ام، قسمت جنوبگان از چنل‌بی بوده و هست. این قسمت روایت و قهرمانانی داره که گوش دادن ازشون و شنیدن داستانشون برای من بسیار هیجان‌انگیزه.
به تازگی یک پادکست دیگر به دستم رسید که چارچوب و آدم‌هاش برای من یادآور این قسمت بودند.

https://www.storycentral.org/the-schmidts-part-1/
به رغم اینکه اصطلاح Voluntourism رو تا به حال نشنیده بودم، به محض دیدنش داستان‌هایی که پیش از در برخی گفتگو‌ها شنیده بودم جلوی چشمم ظاهر شد؛ داستان سفر دوستی به ویتنام و کمک به کودکانِ یک یتیم‌خانه. سه هفته‌ای که نگاه این شخص رو به زندگی را برای همیشه تغییر داد و به رغم گذشت پانزده سال از آن تجربه، هنوز هم ناظر این واقعه بودن راه خودش را به گفتگوهای «بگذار همدیگر را بشناسیم» باز میکند.

در مجموعه‌ی Informer هربار شخصی به صورت ناشناس از تجربه‌ی شخصی خود از بودن در محیطی نامتعارف میپردازد. محیط‌ها و تجربه‌هایی که ممکن است پس روی ما باشد.

youtube.com/watch?v=KL8CIZej19o
“Of all tyrannies, a tyranny sincerely exercised for the good of its victims may be the most oppressive. It would be better to live under robber barons than under omnipotent moral busybodies. The robber baron's cruelty may sometimes sleep, his cupidity may at some point be satiated; but those who torment us for our own good will torment us without end for they do so with the approval of their own conscience.” — C.S. Lewis

«شاید بتوان گفت از بین همه ظلم‌ها، ظلمی که صادقانه برای خیر قربانیانش اعمال می‌شود، ظالمانه‌ترین است. بهتر است زیر دست بارون های دزد زندگی کنیم تا زیر دست خیرخواهان اخلاق‌مدار که در همه امور دخالت میکنند.
ممکن است گاهی از ظلم و شرارت بارون دزد کم شود، و یا در بعضی مواقع از شکمش سیر شود و از طمعکاری دست بکشد، اما کسانی که ما را برای خیر خودمان عذاب می‌دهند، ما را بی‌پایان عذاب می‌دهند، زیرا با رضایت وجدان خود چنین می‌کنند.» - سی اس لوئیس
تصوری که گذشتگان از پیشرفت‌های تکنولوژی در سال دو هزار داشتند.

https://publicdomainreview.org/collection/a-19th-century-vision-of-the-year-2000/
HTML Embed Code:
2024/04/25 05:35:42
Back to Top