TG Telegram Group Link
Channel: Education, research, apply
Back to Bottom
پابلونز چیست و چه خدماتی ارائه می دهد؟

بی شک یکی از حیاتی ترین بخش های پروسه یک مقاله علمی فرایند داوری (Peer review Process) آن است. به طوری که ۸۴ درصد از پژوهشگران بر این عقیده هستند که بدون پروسه داوری، عملا کنترلی بر فرایندهای آکادمیک و انتشار مقالات نخواهند داشت.

از سوی دیگر یافتن داور مناسب برای یک مقاله سخت ترین، پرهزینه ترین و وقت گیر ترین بخش مدیریت یک مجله محسوب می شود. به همین منظور داوری های صحیح و انتخاب داور مناسب می توانند نقش به سزایی در پیشرفت و ارتقا کیفیت مجلات داشته باشند.

بطور مثال مشکلی که ادیتورها غالبا با آن رو به رو هستند، جستجو و انتخاب داواران مرتبط و دارای صلاحیت در همان رشته است. به طوری که از ۵۳ درصد داورانی که توسط سردبیر به داوری یک مقاله دعوت می شوند، تنها ۲۲ درصد آنها واجد شرایط می باشند.

وبسایت پابلونز www.publons.com  که توسط مجموعه عظیم Clarivate (سابقا تامسون رویترز و همان موسسه ISI مصطلح) خریداری شده است، سرویسی را ارائه می دهد که در آن محققان بتوانند داوری های خود را بررسی و به نمایش بگذارند. همچنین این اطلاعات در اختیار ادیتورها قرار می گیرد تا آنها بتوانند در انتخاب داوران مناسب جهت انجام فرایندهای داوری مقالات بهره جویند.

از سال ۲۰۱۲ به امروز بیش از ۳۵۰۰۰۰ محقق در پابلونز فعالیت دارند. همچنین تقریبا ۱٫۸ میلیون داوری در بیش از ۲۵۰۰۰ ژورنال صورت گرفته است. به طور کلی هدف پابلونز افزایش سرعت فرایند های علمی، با استفاده از کنترل و پایش پروسه های داوری می باشد.



Https://hottg.com/apply_research
لیست وبسایت ها برای یافتن پوزیشن های تحصیلی و شغلی برای اپلای



در این بخش می خواهیم به فهرست جامع و کاملی از وبسایت هایی که افراد متقاضی اپلای Apply دریافت بورسیه و فاند و پوزیشن ها و موقعیت های تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و پست داک و فرصت های شغلی job باید به دنبال آنها هستند را معرفی کنیم. برخی از وبسایت هایی که پوزیشن ها را معرفی می کنند ممکن است مختص یک مقطع باشند. نکته ای که باید به آن توجه شود متقاضی می تواند در وبسایت ها ثبت نام نماید و در خواست ارسال اتوماتیک ایمیل پوزیشن های جدید بر اساس شاخص هایی که متقاضی تعریف می کند را نماید.
1. Academicpositions:
academicpositions.eu
2.UniversityPosition:
universitypositions.eu
3. NatureJobs:
http://www.nature.com/naturejobs
4.EuroScienceJobs:
eurosciencejobs.com
5.Inria:
http://www.inria.fr
6.Cemes:
www.cemes.fr/PhD-positions-961
7.IFP School:
theses.ifpen.fr/jcms/r_8284/en/2018-phd-subjects
8.Jobbnorge:
Jobbnorge.no
9.AcademicTransfe:
Academictransfer.com
10.Scholarshipdb:
scholarshipdb.net
11.Euraxess:
euraxess.ec.europa.eu
12.FindPhd:
findaphd.com
13.ABG:
intelliagence.fr
14.PhdPosition:
phdposition.com
15.Daad:
daad.de/deutschland/promotion/phd/en/13306-phdgermany-database
16.Grants:
grants.at
17.Phds:
phds.org
18.Reseaech In Germany
https://www.research-in-germany.org/en/jobs-and-careers/info-for-phd-students/find-your-phd-place-in-germany/structured-programmes.html
19.DFG:
http://www.dfg.de/en/funded_projects/current_projects_programmes/list/index.jsp?id=GSC
20.ETH:
http://www.eth-gethired.ch
21.Fraunhofer:
http://www.fraunhofer.de/en.html
22.Technische University:
http://www.graduate-school-ce.de/index.php?id=583
23.Study In Holland:
https://www.studyinholland.nl/





https://hottg.com/apply_research
ملاک‏هاى محتوایى مقاله‏ (بخش 1)

یکى از مهم‏ترین ابعاد مقاله‏هاى علمى، محتواى علمى و ارزش کیفى آن است.

🔅فرایند «تفکر»
اساسى‏ترین محور محتوایى یک پژوهش علمى، آن است که مجهول بودن مسئله‏ای را روشن نماید.

🔅منطقى بودن‏
منطق که راه درست اندیشیدن (تصور) و صحیح استدلال آوردن (تصدیق) را مى‏آموزاند، محقق باید شایستگى لازم را در استدلال آوردن، تحلیل محتوا و نتیجه‏گیرى داشته باشد.
تعریف، طبقه‏بندى، استنباط‏های قیاسى و استقرایى، روش‏هاى مختلف نمونه‏بردارى و غیره همه از ویژگى‏هاى منطقى یک مقاله علمى است که محقق باید به آن‏ها توجه داشته باشد.

🔅انسجام و نظام‏دار بودن‏
مرتبط بودن اجزاى مختلف مقاله با یکدیگر، متناسب بودن مطالب با عنوان مقاله و ارتباط عناوین فرعى با یکدیگر، ازجمله مواردى است که به تحقیق، یکپارچگى و انسجام مى‏بخشد. بر این اساس، محقق باید عناوین فرعى مقاله خود را با نظمى منطقى از یکدیگر مجزا و ارتباط بخش‏ها را مشخص نماید.

🔅 تراکمى بودن‏
هدف پژوهش پاسخ به سؤال‏هایى است که تا آن زمان دست‏کم از نظر محقق، پاسخى منطقى نداشته است، هر پژوهش علمى باید از یک سو به‏منظور کشف دانش جدید و از سوى دیگر، به‏منظور تکمیل مطالب، صورت پذیرد. بنابراین هدف اصلى یک مقاله، کشف یا تکمیل دانش بشرى است و نه تکرار دوباره عبارات.


https://hottg.com/apply_research
ملاک‏هاى محتوایى مقاله‏ (بخش 2/پایان)


🔆تناسب موضوع با نیازهاى فعلى جامعه علمى‏
هر پژوهش علمى باید نیازهاى اساسى جامعه علمى خود را در نظر گرفته، سعى در حل مسائل آن داشته باشد؛ بنابراین از طرح موضوعاتى که از اولویت تحقیقى برخوردار نیستند و جامعه علمى، بدان‏ها نیاز ندارد، باید دورى نمود.

🔆 خلاقیت و نوآورى‏
هر تحقیق علمى زمانى مى‏تواند در ارتقاى سطح دانش، موفق و مؤثر باشد که از فکرى بدیع و خلاق برخوردار باشد. مقالاتى که به جمع‏آورى صرف بسنده مى‏کنند، نمى‏توانند سهم عمده‏اى در پیشرفت دانش بشرى داشته باشند.

🔆 توضیح مطلب در حد ضرورت‏
ازجمله مواردى که محقق در گزارش‏نویسى پژوهش خود (مقاله) باید بدان توجه کند، پرهیز از حاشیه‏روى و زیاده‏گویى افراطى است؛ همچنان که خلاصه‏گویى نباید به‏حدى باشد که به ابهام و ایهام منجر شود؛ بر این اساس محقق باید به‏حدى مطالب را تبیین کند که مقصود وى براى خواننده، روشن و واضح باشد.

🔆متناسب بودن با نظریه‏ها
هر رشته علمى، متشکل از نظریه‏ها و قوانینى است که مورد اتفاق صاحب‏نظران آن فن است.

🔆 اجتناب از کلى‏گویى‏
هدف نهایى علم، صورت‏بندى یک «نظریه» و «تبیین کردن» یکى از اصول مهم نظریه است. از این‏رو محقق باید بتواند مباحث علمى خود را به روشنى توضیح دهد و با زبان گویا آن را تبیین و از کلى‏گویى اجتناب نماید.


https://hottg.com/apply_research
مولفه های اصلی تدوین مقدمه مقاله:


اهداف (کلی و اختصاصی): روشن بودن اهداف، رعایت اصل ایجاز، قابل سنجش بودن و اجتناب از نوشتن اهداف آرمانی.


مسئله پژوهش: پرورش منطقی مسئله.


اهمیت و ضرورت پژوهش: از بعد نظری و عملی.


سوابق پژوهشی: آوردن چارچوب نظری و استفاده از یک نظریه به عنوان پشتوانه نظری، اشاره خلاصه وار به مطالعات مرتبط انجام شده، شروع از پژوهش‌های کلی و رسیدن به پژوهش‌های اختصاصی، حتی الامکان استفاده از منابع دست اول و جدید و استفاده از نقل قول موقع استفاده از منابع دست دوم، مرتب کردن سوابق بر اساس تاریخ و دست اول و دوم بودنشان، استناد و رفرنس‌دهی الزامی و بالاخره جمع بندی و نتیجه گیری در آخر و توجیه چرایی انجام پژوهش و تبعات مثبت انجام آن (چه تفاوتی بین دو بخش مقدمه و بیان مساله وجود دارد؟).


طرح فرضیه ها: در قالب جملات ساده.


https://hottg.com/apply_research
نویسنده اول امتیازش بیشتری میگیرد یا نویسنده مسئول:


در بسیاری از ارزیابی های داخلی، امتیاز یکسانی به نویسنده اول و نویسنده مسئول مقاله تعلق می گیرد. البته ممکن است نویسنده مسئول، نویسنده اول نیز باشد که در این صورت همان امتیاز نویسنده اولی به وی تعلق خواهد گرفت.

اما در بسیاری از ارزیابی های خارجی، جایگاه نویسنده اول نسبت به سایر نویسندگان و نویسنده مسئول، از اهمیت بیشتری برخوردار است و نویسنده اول نسبت به نویسنده مسئول امتیاز بیشتری کسب خواهد کرد.


سایر نکات در ارتباط با جایگاه نویسنده در مقاله:


جایگاه شما در مقاله تاثیری بر شاخص H-index نداره

معمولا در مقاله های استخراج شده از پایان نامه، دانشجو نویسنده اول و استاد راهنما نویسنده ی مسئول می شود

نویسنده اول معمولا شخصیه که ایده ی مقاله توسط اون مطرح شده و به نوعی صاحب ایده است.


https://hottg.com/apply_research
درصورت پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله چه اقدامی انجام دهیم؟ (1 از 3)


پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله توسط ژورنال‌ها مسئله‌ای است که بسیاری از پژوهش‌گران آن را تجربه کرده‌اند. انتشار مقاله‌های علمی فرآیندی تکرار شونده است. مقاله‌ها چندین بار نوشته، بازنگری، و ویرایش می‌شوند. نویسندگان داده‌های خود را از طریق مشارکت‌کنندگان، همکاران، و داوران همتا جمع‌آوری می‌کنند. در حالت ایده‌آل، مقاله نهایی، که ماحصل دقت فراوان است، آماده به‌اشتراک‌ گذاری است. با وجود این، شواهد نشان می‌دهد که بیست و یک درصد از مقاله‌ها بدون داوری رد می‌شوند و تقریباً چهل درصد آن‌ها پس از فرآیند داوری همتا رد می‌شوند.

با توجه به اینکه پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله حتی برای برندگان نوبل غیر قابل اجتناب است، پژوهش‌گران نباید بر چگونگی اجتناب از عدم پذیرش تمرکز کنند، بلکه باید بر گزینه‌هایی که پس از رد مقاله در اختیارشان است تمرکز کنند. پس از عدم پذیرش مقاله، چند گزینه در اختیار نویسندگان است.

همان‌طور که در بالا اشاره شد، برخی از موارد عدم پذیرش پیش از آنکه مقاله برای داوری ارسال شود اتفاق می‌افتند. در چنین حالتی، ژورنال دیگری را انتخاب کنید که با اثر علمی شما تناسب بیشتری داشته باشد. اگر بازخورد داوری مقاله‌تان را دریافت کرده‌اید، اطلاعات دریافتی بسیار باارزش است. حتی اگر ژورنال مقاله را منتشر نکرد، با کمک اطلاعات دریافت‌شده، می‌توانید مقاله را بهبود دهید. در ادامه، معمول‌ترین گزینه‌هایی که پس از عدم پذیرش در اختیارتان است مرور می‌شوند.




https://hottg.com/apply_research
اقدامات پس از پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله (2 از 3)


1️⃣ درخواست تجدید نظر در قبال عدم پذیرش

ژورنال‌ها باید سیاستی را برای درخواست تجدید نظر در ارتباط با تصمیمات‌شان تدوین کرده و آن را به طور عمومی تبیین کنند. درخواست تجدید نظر در قبال عدم پذیرش جزو حقوق نویسندگان است. با این حال، چنین درخواستی باید مبتنی بر منطق باشد نه احساسات. اگر سوء‌تفاهم یا خطایی از جانب داوران منجر به عدم پذیرش مقاله شده است، استدلال خودتان را بدون تحقیر کردن داوران و بدون بحث و جدل به اطلاع ویراستار برسانید.

2️⃣ سابمیت مجدد به ژورنال یکسان

ژورنال ممکن است درخواست اولیه‌تان را رد کرده باشد، اما از شما دعوت کند که پس از انجام اصلاحات پیشنهادی داوران، مقاله را دوباره سابمیت کنید. اگر واقعاً قصد دارید مقاله را در همان ژورنال منتشر کنید، این گزینه می‌تواند بهترین انتخاب باشد. یادتان باشد که برخی ژورنال‌ها ممکن است اعلام کنند که در آینده، هیچ نسخه‌ای از مقاله شما را منتشر نخواهند کرد. در این صورت، باید به این نظر احترام بگذارید و ژورنال دیگری را انتخاب کنید.

3️⃣ اعمال تغییرات و سابمیت کردن در یک ژورنال دیگر

گزینه سوم از تمام گزینه‌ها رایج‌تر است. بازخوردهای داوران را به دقت مدّنظر قرار دهید، مقاله را اصلاح کنید، و آن را برای یک ژورنال دیگر سابمیت کنید. مطمئن شوید که جزئیاتی مانند کاورلتر، قالب رفرنس‌ها، و سایر جزئیات را، پیش از سابمیت کردن، با شیوه‌نامه‌های ژورنال تطبیق داده‌اید.


https://hottg.com/apply_research
اقدامات پس از پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله (3 از 3)


4️⃣ هیچ تغییری را اعمال نکنید و مقاله را در یک ژورنال دیگر سابمیت کنید

با اینکه ساده‌ترین کار ممکن پس از پذیرفته نشدن و ریجکت شدن مقاله همین مورد است اما به صورت کلی این کار ایده خوبی نیست. اگر نکات نوشته‌ شده توسط داوران را تغییر ندهید، در حقیقت تمام تلاش‌هایی که در مرحله داوری صرف کارتان شده است را نادیده گرفته‌اید. احتمال دارد که نکات مذکور کیفیت مقاله را افزایش دهند، حتی اگر برخی از آن‌ها نادرست باشند. داوران جدید ممکن است دست روی نکات مشابهی بگذارند؛ تا فرصت باقی است، آن‌ها را اصلاح کنید. علاوه بر این‌ها، احتمال بدهید که، در ژورنال جدید، مقاله‌تان را همان داوران ژورنال قبلی مورد قضاوت قرار دهند. اگر برای اصلاح مقاله هیچ تلاشی نکنید، مطمئن باشید که نظر آن‌ها نیز تغییری نخواهد کرد.

5️⃣ مقاله را بایگانی کنید و هیچ گاه آن را سابمیت نکنید

ممکن است تصمیم‌گیری درباره اینکه مقاله ارزش سابمیت مجدد را ندارد ساده به نظر برسد. با اینکه صرف نظر کردن از انتشار مقاله برای شما ساده است، به نفع جامعه پژوهشی نیست. داده‌های شما ممکن است برای یک نفر دیگر بسیار ارزشمند باشد، به‌طوری که مانند قطعه گم‌شده پازل به تکمیل پژوهش وی کمک کند یا راه‌های پژوهشی را هموار کند. با اینکه دنیای امروز از رسانه‌ها اشباع شده است، باور این موضوع که هنوز هم نشر آکادمیک از کمبود کار علمی رنج می‌برد سخت است. اگر نمی‌خواهید که داوران را متقاعد کنید که مقاله‌تان برای انتشار در ژورنال مناسب است، ژورنال‌های دسترسی آزاد مانند PLOS ONE یا PeerJ را مدنظر قرار دهید. در نهایت، می‌توانید مقاله را در سایت‌هایی مانند figshare یا Dryad پست کنید، که هر دو قابل ارجاع و به‌طور رایگان در دسترس هستند.

❗️فهرست بالا تمام گزینه‌ها را پوشش نداده است، اما معمول‌ترین واکنش‌ها را در قبال عدم پذیرش مقاله مدنظر قرار داده است.


https://hottg.com/apply_research
سایت تبدیل گفتار به نوشتار

https://dictation.io/speech

با زدن Start، این سایت صحبت های شما را به زبان فارسی تایپ می کند. در انتها به راحتی می توانید با کلیک بر روی کپی، کل متن تایپ شده را در Word و یا هر جای دیگری paste کنید.




https://hottg.com/apply_research
اشتباهات رایج در نوشتن مقدمه مقالات تحقیقی (research paper)


در نوشتن مقاله کارهای زیادی باید انجام شود تا مقاله تکمیل شده یک مقاله شود ولی گاهی اشتباهاتی باعث می شود که کیفیت مقاله کاهش یافته و چاپ آن در مجلات معتبر غیر ممکن شود. بعضی از این اشتباهات به این صورت می باشد:

1️⃣اشتباه اول : دقیقا در پاراگراف اول باید هدف مشکلی که وجود دارد و باعث شده است که این مقاله نوشته شود بیان شود. به این معنی که باید یک راست برویم سر اصل مطلب و حاشیه نرویم.

2️⃣اشتباه دوم: اشتباه دیگر در مقدمه این است که مسایل بدیهی و پایه ای را بیش از حد توضیح بدهیم. باید توجه کنیم که مخاطب اصلی مقالات علمی ،متخصصین حوزه تحقیقاتی ما هستند . فقط مواردی را بیان کنیم که به طرح موضوع و نشان دادن ضرورت آن و اهمیت مقاله کمک می کند.

3️⃣اشتباه سوم: این اشتباه از دو اشتباه بالا مهمتر است این است که هدف مقاله شفاف توضیح داده نشود. بیان انگیزه و هدف نوشتن مقاله توسط نویسندگان بسیار بسیار مهم است.

4️⃣اشتباه چهارم: ساختار نگارشی و گرامری مقاله را رعایت نکنیم. مقدمه مقاله با دقت بسیار بیشتری توسط داوران خوانده میشو و اشتباهات باعث مرگ مقاله در همان نگاه اول می شود.



https://hottg.com/apply_research
فرآیند داوری مقالات چقدر طول می‌کشد:


🔹در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است.
لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و ...) گام اول برای دریافت پذیرش است.

🔹  به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­‌شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­‌توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.

🔹 ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.

🔺 نکته: به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال مؤثر است. قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.



https://hottg.com/apply_research
‼️آزمون Duolingo جایگزین آیلتس و تافل
https://hottg.com/Duolingo_Englishtest

◀️آموزش رایگان 0 تا 100 هک و امنیت
JOIN

◀️آموزش تکنیک های زبان انگلیسی
JOIN

◀️آموزش مقاله نویسی با هوش مصنوعی
JOIN

◀️بانک مقالات، پروپوزال،پایاننامه و رساله
JOIN

◀️منابع استخدامی مربی پرورشی، آموزگاری و دبیری
JOIN

◀️سوالات مصاحبه و گزینش آزمون ها
JOIN

◀️آموزش صفر تاصد اپلای(مهاجرت تحصیلی)
JOIN

◀️••• انگلیسی رو قورت بده •••
JOIN

◀️آموزش رایگان مقاله نویسی، پایان نامه و پروپوزال
JOIN

◀️انجام کارهای دانشجویی(مقاله.پایان نامه)
JOIN

◀️استخدامی آموزش و پرورش اسفندماه!!
JOIN

◀️‌‌‌❰❰❰ اصطلاحات خفن انگلیسی ❱❱❱
JOIN

◀️استخدامی بانک های دولتی و خصوصی
JOIN

◀️‌‌❰❰ آموزش انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته ❱❱
JOIN

◀️باشگاه بدون هزینه در خانه
JOIN

◀️انگلیسی رو فورمولیک یاد بگیر(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩
JOIN

◀️جدیدترین فرصت های شغلی
JOIN

◀️اینجا همه کتابها رو گوش کن
JOIN

◀️جهانی از کتابهایی که دیگه چاپ نمیشه
JOIN

◀️فیلمهای یک دقیقه ای !!!
JOIN

◀️خلاصه بهترین کتابها تو یک برگ
JOIN

◀️خانه مستند ساینس نوروساینس
JOIN

◀️استخدامی جدید وزارت بهداشت و پزشکی
JOIN

◀️نوشتن پروپوزال با هوش‌مصنوعی
JOIN

◀️آموزش فتوشاپ و طراحی لوگو
JOIN

◀️آموزش تضمینی پایتون
JOIN

◀️از اخبار استخدامی جا نمون !!!
JOIN

◀️آموزش اصطلاحات انگلیسی با پادکست
JOIN

◀️آموزش زبان به کودکان
JOIN

◀️جزوه رایگان روانشناسی بالینی کرامر با تست
JOIN

◀️کاریابی و استخدام
JOIN

◀️پریست برای لایتروم و فتوشاپ
JOIN

◀️بانک مقالات علمی و ژورنال ها
JOIN

◀️ژست عکاسی
JOIN

◀️قانون جذب
JOIN

◀️جزوه رایگان رواندرمانی کری با تست
JOIN

◀️اینجا همه کتابهای تخصصی حراجه
JOIN

◀️پکیج رایگان انیمیشنهای زبان اصلی
JOIN

◀️جزوه رایگان مصاحبه بالینی اوتمر با تست
JOIN

◀️ماجراجویی ℙ𝕣𝕖𝕞𝕚𝕖𝕣𝕖 (دنیای تدوینگران)
JOIN

◀️کاریــــابی استخـــــــدام از سراسر ایران
JOIN

◀️تستهای سال گذشته کنکور روانشناسی
JOIN

◀️انفجار اسپیکینگ و لیسنینگ
JOIN

◀️جزوه رایگان اختلالات شخصیت فیست با تست
JOIN

◀️تدریس واقعیت درمانی با دکتر صاحبی "رایگان"
JOIN

◀️کسب درآمد دلاری
JOIN

◀️آموزش کسب درآمد از فتوشاپ
JOIN

◀️کارگاه های معتبر روانشناسی
JOIN

◀️بررسی اختلال و تشخیص افتراقی DSM5
JOIN

◀️ مخزن آهنگ های انگلیسی با ترجمه فارسی
JOIN

◀️تست روزانه دروس عمومی
JOIN

◀️تست اطلاعات عمومی
JOIN

◀️چگونه کودکان دوزبانه داشته باشیم ؟
JOIN

◀️مقالات ISI, Scopus تمام رشته‌ها (رایگااااان )
JOIN

◀️آموزش طراحی لوگو
JOIN

◀️تکنیک 𝟚𝟘𝟚𝟜 فتوشاپ °ᴘʀᴇᴍɪᴜᴍ°
JOIN

◀️دانلود رایگان کتابهای صوتی و PDF
JOIN

◀️آموزش فتوشاپ از 0 تا 100
JOIN

◀️{ متن های طلایی و ناب انگلیسی }
JOIN

◀️چگونه یک مقاله ❖ISI❖ بنویسیم ؟؟؟
JOIN

◀️((کاملا رایگااااان)) پایان نامه + پروپوزال + مقاله
JOIN

◀️منبع پروژه های دانشجویی
JOIN

◀️منابع و تست icdl
JOIN

◀️همه کتاب های صوتی و پی دی اف...
JOIN

◀️پکیج تست استخدامی آموزش و پرورش
JOIN

◀️انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته
JOIN

◀️آموزش مقاله نویسی با chatgpt
JOIN

◀️انگلیسی برای《بی حوصله ها》
JOIN
...
اندنوت (Endnote) چیست؟


اندنوت یک برنامه کامپیوتری جهت ذخیره و سازماندهی منابع مورد استفاده در روند پژوهش است. که این برنامه محصولی از شرکت تامسون رویترز است. این برنامه امکان جستجوی مقالات در پایگاه‌ها و ذخیره کردن اطلاعات مورد نیاز آن‌ها را فراهم می‌کند. با این برنامه می‌توان منابعی که برای نوشتن پروپوزال تحقیقاتی، «پایان‌نامه»، «مقاله»، «کتاب» و هر نوشته تحقیقاتی دیگر مورد استفاده قرار گرفته‌است را مدیریت و آن‌ها را در یک فرمت نوشتاری استاندارد ذخیره نمود. اندنوت دارای فرمت مجلات مختلف است، بنابراین با کمک آن می‌توانید منابع مقاله خود را مطابق آن مجله به‌طور خودکار و سریع تغییر دهید.


پایگاهی جهت ذخیره و سازماندهی منابع مورد استفاد در نوشتن مقالات، پایان نامه ها و کتاب ها می باشد. نرم افزار Endnot قادر است مدارک ذخیره شده در پایگاه را در فرم های مختلف و مورد نیاز در واژه پرداز Word وارد نماید. این برنامه امروزه به طور گسترده توسط پژوهشگران مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار کمک بسیاری در زمینه مدیریت منابع و رفرنس دهی ها در نگارش مقالات علمی و بین المللی دارد. با استفاده از این نرم افزار می توانید پوشه ای الکترونیکی از یادداشت های تحقیق خود ایجاد کرده و رفرنس دهی مقالات خود را در قالبی دلخواه و یکسان مرتب کنید. حتی در میان منابع پژوهشی خود به راحتی به جستحو بپردازید همچنین می توانید همزمان با نوشتن مقاله، رفرنس دهی را با هر شیوه ی دلخواه به متن اضافه کنید. اندنوت امکان انجام لیست منابع و ماخذ را با 2300 استاندارد بین المللی را دارد.


https://hottg.com/apply_research
نکات_زبانی برای نگارش مقاله به زبان انگلیسی


🔹سعی کنید از همان ابتدا به زبان انگلیسی بنویسید.
🔸از زمان مناسب برای نوشتن هر بخش از مقاله استفاده کنید.
🔹معمولاً توصیه می‌شود که چکیده، روش، و نتایج یا تجزیه و تحلیل یافته‌ها را به زمان گذشته ساده بنویسید.
🔸بخشهای مقدمه و قسمتهایی از بحث و نتیجه گیری را می‌توانید به زمان حال ساده بنویسید.
🔹وقتی در متن به جداول و نمودارها ارجاع می‌دهید از حال ساده استفاده کنید.
🔸در موارد که قصد تعمیم یافته‌ها یا نظری را دارید از حال ساده استفاده کنید.
🔹برای مشاهداتی که تکرار می‌شوند از حال کامل استفاده کنید.



https://hottg.com/apply_research
اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب - copyright

اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب بسیار مهم است. البته ما تحت قانون کپی‌رایت قرار نداریم. یعنی ایران در دسته کشورهایی نیست که باید قانون #کپی‌رایت را رعایت کنند.

شاید بپرسید که کپی‌رایت دقیقا چیست؟ کپی‌رایت(copyright) یا حق تکثیر مجموعه‌ای از حقوق انحصاری است که به ناشر یا پدیدآورنده یک اثر اصل  تعلق می‌گیرد و حقوقی از قبیل نشر، تکثیر و الگوبرداری از اثر را شامل می‌شود.

ایران به این قانون بین‌المللی پای‌بند نیست. این پای‌بند نبودن باعث می‌شود که بدون اجازه ناشران خارجی هم امکان استفاده از آثارشان وجود داشته باشد اما شما به عنوان یک نویسنده حرفه‌ای نباید با مقوله اخلاق بیگانه باشید.

اگر بناست که در سطحی عالی کار کنید و حرفه‌ای باشید باید حتما ناشران را پیدا کنید و از آنها اجازه بگیرید. برای‌شان شرایط را توضیح بدهید و حتی در لفظ هم که شده از آنها برای کاری که انجام می‌دهید، مجوز دریافت کنید. این نشانه ادب و احترامی است که برای دنیای #کتاب و فرهنگ قائل هستید.




https://hottg.com/apply_research
شيوه هاي آموزشي در مقطع دكتري D.Ph 


الف- شيوه آموزشي ـ پژوهشي: شيوه آموزشي ـ پژوهشي، روشي است كه محتواي برنامه آن مشتمل بر واحدهاي درسي و پايان نامه مي باشد. اين شيوه تا سال 1389 تنها شيوه آموزشي در ايران بوده و پذيرش دانشجو در كليه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كشور فقط به اين روش صورت مي گرفت. 

ب- شيوه پژوهش محور: دوره دكتري تخصصي است كه با محوريت پژوهش و مشتمل بر اخذ واحدهاي آموزشي محدود و ارائه رساله برگزار مي شود. 

برگزاري دوره دكتري پژوهش محور مشروط به داشتن طرح پژوهشي تقاضا محور (طرح پژوهشي داراي كارفرماي مشخص كه برابر قرارداد، اجراي آن به مؤسسه واگذار و اعتبارات كامل آن به همراه هزينه هاي نظارت بر آن توسط كارفرما تامين و نتيجه كار نيز تحويل گرفته مي شود) با كارفرماي مشخص (شخصيت حقوقي اعم از دولتي و غيردولتي است كه طي يك قرارداد، انجام طرح پژوهشي را به دانشگاه/مؤسسه واگذار نموده و متعهد به تأمين كليه هزينه هاي انجام و نظارت بر اجراي موضوع قرارداد است) ميباشد. 


منظور از كدرشته محلهاي پژوهش محور رشته محل هايي از موسسات مي باشد كه داراي طرح پژوهشي تقاضامحور است و در زمان انتخاب رشته عناوين آنها در اين دفترچه درج شده است. 

منظور از طرحواره، طرح اوليه رساله متقاضيان رشته محلهاي پژوهش محور است كه در راستاي طرح پژوهشي تقاضامحور كه از طرف مؤسسه اعلام شده است توسط داوطلب تهيه و تدوين و در زمان انجام مصاحبه و بررسي سوابق آموزشي، پژوهشي، فناوري بصورت مكتوب ارائه ميشود. 


عنوان يا عناوين طرح پژوهشي مربوط به هر يك از كدرشته محلهاي پژوهش محور به منظور تهيه طرحواره توسط داوطلبان از طريـق سـايت مؤسسات پذيرنده اعلام خواهد شد. 


طول مدت دوره در هر دو شيوه حداكثر 5 سال است. در موارد استثنايي افزايش طـول مدت دوره با تشخيص شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مجاز است و همچنين انتقال، تغيير رشته و مهمان در هر دو شيوه ممنوع است.


https://hottg.com/apply_research
نحوه تشخیص اعتبار یک کنفرانس بین المللی:


روشهای زیادی برای تشخیص اعتبار یک همایش بین المللی وجود دارد که لازم است دانشجویان و اساتید به آنها توجه داشته باشند تا در دام موسسات و کنفرانس های سودجو نیفتند.


1- لیستی از کنفرانس های معتبری که هر ساله در رشته و زمینه کاری شما برگزار می شوند را آماده نمایید. معمولا اساتید و دانشجویان دکتری سال های بالاتر با این کنفرانس ها آشنا هستند و می توانید از این افراد در شناسایی این فهرست بهره بگیرید.


2- اگر یک استاد یا دانشجوی دکتری کنفرانسی را مورد تایید قرار ندارد توصیه به احتیاط تعبیر نمایید چرا که آن کنفرانس ممکن است به تازگی در رشته و زمینه کاری شما شروع به کار کرده باشد.


3-توجه به اعضای کمیته علمی و اجرایی همایش و کنفرانس. اگر کنفرانسی و همایش بین المللی را انتخاب نمودید حتما به لیست اعضای کمیته علمی و اجرایی کنفرانس نهایت دقت را داشته باشید اگر اعضای کنفرانس از محققان مشهور و معتبر باشند و یا حتی از سردبیران مشهور مجلات بین المللی باشند اطمینان داشته باشید که کنفرانس و همایش بین المللی معتبری را یافته اید.


4-حساس بودن به تبلیغات ایمیل. چنانچه ایمیلی برای یک همایش و کنفرانس دریافت کردید و از شما در ایمیل درخواست شده باشد که مقاله را به همان ایمیل ارسال نمایید بدانید که ارسال مقاله در پاسخ به ایمیل کار بسیار اشتباهی است. معمولا کنفرانس های معتبر برای معرفی خود فراخوان مقاله را تبلیغ می کنند و در این فراخوان اطلاعات همایش را ارسال می کنند و برای اطلاعات بیشتر باید به وبسایت همایش و کنفرانس بین المللی مراجعه نمایید و بنابراین در بخش ارسال مقاله وبسایت کنفرانس می توانید راهنمای نویسندگان و نحوه ارسال مقاله به کنفرانس را بیابید.


5- معمولا کنفرانس های معتبر دارای سخنران های کلیدی key Speaker هستند. یکی از روش های مهم برای ارزیابی و اعتباریابی کنفرانس و همایش، توجه به لیست سخنران های کلیدی آن کنفرانس است. اگر سخنرانان کلیدی را نمیشناسید کافی است به گوگل مراجعه کنید تا بتوانید به رزومه کنفرانس های کلیدی دست پیدا کنید.


6- مواردی که ذکر شد بیشتر برای کنفرانس ها و همایش های خارجی بین المللی است و برای کنفرانس های داخلی بهتر است به وبسایت کنفرانس های نمایه شده در ISC مراجعه نمایید (فهرست همایش های ثبت شده در ISC) زیرا از نظر وزارت علوم تنها این کنفرانس ها دارای اعتبار هستند.



https://hottg.com/apply_research
ضوابط انتشار مقالات در نشریات چیست؟


در فصل نهم منشور و موازین اخلاق پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور  به 5 ضابطه برای انتشار مقالات در نشریات اینطور بیان شده است:

🔹1) تدوین و نشر نتایج: پژوهشگر موظف است در تمام مراحل انجام پژوهش، یافته های پژوهش و روش های به کار گرفته شده برای گردآوری، و تحلیل آنها را به نحو روشن، شفاف، ساده و معنی دار و قابل استفاده دیگران تدوین و انتشار دهد.

🔹 2) ارسال موازی ( duplicate submission): ارسال همزمان یک مقاله، جهت بررسی و چاپ در دو یا چند مجله چاپی یا الکترونیکی مجاز نمی باشد.

🔹 3) ارسال مجدد: یک مقاله چاپ شده در نشریه چاپی یا الکترونیکی به یک مجله دیگر جهت بررسی و چاپ غیر مجاز است.

🔺 چنانچه نویسنده مقاله ای که در یک نشریه در دست بررسی برای انتشار است، تصمیم بگیرد به هر دلیلی آن مقاله را برای نشریه دیگری ارسال نماید، باید ابتدا انصراف خود را از انتشار مقاله، به صورت کتبی به نشریه اول اعلام کند. این کار حداکثر تا پیش از اعلام پذیرش مقاله برای انتشار در نشریه اول امکان پذیر است.

🔺 چنانچه نتایج یک پژوهش به صورت خلاصه در مجموعه مقالات یک کنفرانس علمی به چاپ رسیده باشد، ارسال آن، جهت بررسی و چاپ به صورت کامل در یک مجله بلامانع است.

🔹 4) انتشار همپوشانی (overlapping publication) : پژوهشگر مجاز نیست، داده های مقاله پیشین خود را با اندکی تغییر در متن، در مقاله ای با عنوان جدید به چاپ رساند.

🔺 تکرار قسمت هایی از بخش مواد و روش ها در مقالات بعدی همان نویسنده در صورت ضرورت بلامانع است، اما در هر حال ذکر مرجع لازم است.

🔹 5) انتشار تکه ای (partial publication): در صورتی که نتایج پژوهش در مقاله بصورت یکپارچه قابل انتشار باشد، پژوهشگر مجاز نیست آن نتایج را در چند بخش جداگانه و در چند مقاله مستقل به چاپ برساند.



https://hottg.com/apply_research
HTML Embed Code:
2024/04/28 00:52:29
Back to Top