TG Telegram Group Link
Channel: UKRCHAN
Back to Bottom
За міністра агрополітики Сольського внесли заставу понад 75 мільйонів гривень, повідомив Суспільному його адвокат Кульчицький.

> береш 100 лямів
> повертаєш назад 75
> профіт?
У парламенті Швейцарії підтримали план допомоги Україні на 5,5 млрд доларів, — Reuters
Путін може закінчити війну в Україні за п’ять хвилин - одним дзвінком міністру оборони Росії Шойгу, - Сікорський

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський наголосив, що сценарій закінчення війни, який підтримує Польща, - відновлення міжнародно визнаних кордонів України.

Та додав, що російському диктатору Путіну достатньо подзвонити Шойгу і наказати вивести усі війська з України, щоб завершити війну.

"На жаль, Україна не може закінчити війну одним телефонним дзвінком, це велика різниця", – сказав Сікорський.
Є стійке відчуття, що справа Червінського стане могильним каменем для зеленої епохи і наріжним каменем для відбудови України!

Дорогі кропивничани!
Так вже сталося, що надважлива, без перебільшення, подія для долі країни, а не лише для гідного чоловіка, Романа Червінського, відбуватиметься у вашому місті.

Звісно, приїдуть активісти, які були поряд з Романом увесь цей гіркий рік, але основна задача лежить на вас. Прийдіть, будь ласка!
Нехай ваша присутність буде свідченням вашої незгоди з кричущим зеленим свавіллям!

Колись ця дика епоха зради, непрофесіоналізму, корупції і нищення країни скінчиться. А ви завжди пишатиметесь своєю присутністю на судилищі, своєю небайдужістю і свідомістю!

Це буде у вівторок, 30-го квітня.
О 12-ій годині відбудеться апеляція по Червінському в Кропивницькому апеляційному суді, за адресою:
просп. Європейський 2.
(колишня Верхня Пермська вулиця, 2)


Фото Tainka Dubrovska
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ГУР знищило російський гелікоптер Ка-32 на аеродромі у москві

Цей гелікоптер використовували для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій армії РФ.
На Мелітопольському напрямку ЗСУ майже знищили найбоєздатніший підрозділ 36 армії зс параші – бурятів з 37-ї окремої мотострілкової бригади.

За даними розвідки, більша частина підрозділу після атак на Роботине є недієздатною. Наразі залишки кацапні зализують рани в селі Завітне Бажання. Схоже, для частини виродків воно таки здійсниться – після важких втрат бригаду терміново виводять на ротацію. Замінити їх має кацапня з 41 армії, але поки ротація затягується. Схоже, великого бажання самим ставати м’ясом братушки з паралельного підрозділу не мають.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Якщо Китай не вживе заходів для вирішення проблеми з підтримкою РФ, це зробить Вашингтон , - Блінкен після переговорів із Сі Цзіньпіном
В Україні з'являться чоловіки, які придатні для служби у ТЦК або для виконання специфічних завдань, - директор департаменту охорони здоров'я Міноборони

"Обмежено придатних" більше не буде. Замість них:
▪️повністю придатні;
▪️придатні до служби у вищому військовому навчальному закладі, у ТЦК та СП, частинах забезпечення;
▪️придатні за окремими спеціальностями (наприклад, кандидати на вступ до вищого військового навчального закладу);
▪️придатні для виконання специфічних завдань.
«В українців багато радянських винищувачів. Разом з ними ми змогли інтегрувати в них західне озброєння, яке керується, як правило, за допомогою планшета»,- відзначив заступник міністра оборони США Вільям Лаплант
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що основним пріоритетом на зустрічі у форматі "Рамштайн", яка розпочалася сьогодні, буде зміцнення української системи протиповітряної оборони (ППО).
HTML Embed Code:
2024/05/09 21:51:41
Back to Top