TG Telegram Group Link
Channel: Tea Break(هم‌پیاله)
Back to Bottom
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز دوشنبه
۲۷ فروردین ۱۴۰۳
۶ شوال ۱۴۴۵
۱۵ آوریل ۲۰۲۴


زمانی که یک مادر به فرزندش نگاه می کند که آرام در میان عروسک‌هایش به خواب رفته است،
به این فکر می‌کند که فردایشان هرچه قدر هم زیبا باشد هرگز نمی‌تواند جای آن لحظه ناب را بگیرد.

ژوآن بینز




مادران موجودات جالبی هستند
نه می‌خورند، نه می‌خوابند، نه می‌خندند، نه ...
شب و روز کار می‌کنند و شب و روز نگرانند
شب و روز، شب و روز ندارند
فقط وقتی می‌میرند استراحت می‌کنند

تازه آنهم اگر نگویند "هرگز نمیر مادر"
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز سه‌شنبه
۲۸ فروردین ۱۴۰۳
۷ شوال ۱۴۴۵
۱۶ آوریل ۲۰۲۴


خورشید هر روز دیرتر از پدرم بیدار می‌شود
اما زودتر از او به خانه بر می‌گردد
به سلامتی هرچی پدره



دخترها بی‌دلیل بابایی نشده‌اند
دخترها می‌دانند که هر بار دلشان از نامردی‌های دنیا بگیرد
دستی ایمن و مردانه
به دور از حس نیاز روی سرشان نوازش می‌شود
که جز عشق عطر دیگری ندارد…
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز چهارشنبه
۲۹ فروردین ۱۴۰۳
۸ شوال ۱۴۴۵
۱۷ آوریل ۲۰۲۴

اشخاص همیشه گناه را به گردن شرایط و بی نظمی می اندازند؛ من به شرایط و بی نظمی باور ندارم. مردان کامیاب، شرایط و نظم را جستجو می کنند و آن را می آفرینند.

وینستون چرچیل





چطور در طول راه خسته نشیم و بتونیم ادامه بدیم.
برای متمرکز و متحرک موندن، باید هدف داشته باشیم. باید مقصدمون رو مشخص کنیم. متاسفانه  ۸۰ تا ۹۰٪ از ما مردم بدون هدف زندگی می‌کنیم.
وقتی هدفی بزرگ داشته باشیم، روی اون تمرکز می‌کنیم و ازش انگیزه می‌گیریم. یادمون نره که همه مهارت‌ها قابل یادگیری هست. یک روز هم دست بر نداریم.

ناپلئون هیل کتابی نوشت به اسم "شاه کلید ثروت".
آخرین عبارت از آخرین صفحه این شاه کلید ثروت "انظباط فردیست"، توانایی وادار کردن به انجام کار خودمان، چه حوصلش رو داشته باشیم چه نداشته باشیم.

یک برنامه کتبی بریزیم و منظمش کنیم، اولویت بندی کنیم و برای هر روزمون برنامه داشته باشیم، تا موفق بشیم.
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز پنجشنبه
۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۹ شوال ۱۴۴۵
۱۸ آوریل ۲۰۲۴



نگرش مثبت به جای اینکه بگذارد شرایط، شما را تحت سلطه‌ی خود داشته باشد، شرایط را تحت سلطه‌ی شما قرار می‌دهد.

جویس مِی‌یِر



نگرش مثبت به جای اینکه بگذارد شرایط، شما را تحت سلطه‌ی خود داشته باشد، شرایط را تحت سلطه‌ی شما قرار می‌دهد.


جویس مِی‌یِر

1⃣ شما دائم و بدون هیچ دلیلی مدام به گوشیتون نگاه می‌کنید.
2⃣ بیش از حد فکر می‌کنید و نسبت به محیط اطرافتون هوشیار نیستید.
3⃣ مدام از خودتون انتقاد می‌کنید و خودتون رو با دیگران مقایسه می‌کنید.
4⃣ به راحتی غرق افکارتون می‌شید و حواستون به نشخوار فکری نیست.
5⃣ می‌خواهید فعال باشید ولی به طور مزمن احساس خستگی دارید.


در مورد هر چیزی که باعث استرس یا فشار روحی میشه، کافیه ۹۰ ثانیه دور بمونید تا رفع بشه.

☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز آدینه
۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۰ شوال ۱۴۴۵
۱۹ آوریل ۲۰۲۴


موسیقی نشانه‌ای از نظام و هماهنگی جهانی است و با نواختن موسیقی می‌توان نظم جهانی را در روان انسان به وجود آورد.



سید کاظم موسوی (زادهٔ ۱۳۴۷ در گِرمی) روحانی، سیاستمدار و نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ اردبیل، نیر، نمین و سرعین در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده‌است. وی با کسب۴۹٫۵۱۶ رای از مجموع ۲۱۵٫۹۶۱ رای معادل با ۲۳٪ آرا توانست به مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه اردبیل،نیر، نمین و سرعین راه یابد.


بخشی از سخنان او که بیش از سایر بخش‌ها مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفت، جایی بود که او گفت: «اگر افرادی به دنبال آلات موسیقی یا امیال شخصی‌ خودشان هستند، کشورهای دیگر هستند، می‌توانند از ایران بروند.»
این بخش از سخنان موسوی حتی مورد اعتراض بخش‌هایی از جناح راست نیز قرار گرفت. "دلاوری" یکی از مجریان صدا و سیما در برنامه خود خطاب به این نماینده مجلس گفت: «سرود ملی ما را با چی زده‌اند؟ با در دبه که نزدند، با اجزای موسیقی زده‌اند.»



پاسخ داریوش پیرنیا، رئيس هیئت مدیره خانه موسیقی ایران به این اظهارات.
☕️@Tea_Break
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز شنبه
۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱ شوال ۱۴۴۵
۲۰ آوریل ۲۰۲۴



تنها راه دوری از غم و غصه اینست که آنقدر وقت آزاد نداشته باشی که بخواهی فکر کنی آیا خوشحال هستی یا نه.

جرج برنارد شاو






زندگی آنقدر طولانی نیست که برای شاد بودن، منتظر پایان یافتن سختی‌ها باشیم. از همین روی بیاییم لحظه‌های شاد را در لابلای سختی‌ها بسازیم؛ حتی با بهانه‌های ساده😍🙏
☕️@Tea_Break
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز یکشنبه
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲ شوال ۱۴۴۵
۲۱ آوریل ۲۰۲۴



ممکن است در آغاز سفر شما حرفی برای گفتن نداشته باشید، اما سفر در پایان از شما یک نویسنده می سازد.

ابن بطوطه






سفر به ونزوئلا

دوست عزیزم آقای دکتر محمدرضا اجتهادی استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف مطلب بسیار زیبایی به اشتراک گذاشتند با عنوان "سفر به ونزوئلا" که دیدم بهتر دیدم که دعوتتون کنم به خوندن اون 👇.
☕️@Tea_Break
Forwarded from رضا اجتهادی (Reza Ejtehadi)
🔹تجربه سفر به ونزوئلا
بخش اول - غنی ولی فقیر 

در ایام عید امسال فرصتی دست یافت تا سفری به ونزوئلا داشته باشم. خیلی تجربه جذابی بود.  کشوری بسیار دور و بسیار نزدیک. بسیار دور از نظر فاصله و آب و هوا، و بسیار نزدیک از نظر شباهتهای اجتماعی و سیاسی  و حتی تاریخی. دوست دارم با دیگران این تجربه را به اشتراک بگذارم.  قسمت عمده ی آنچه در چند پست بعدی به اشتراک میگذارم برگرفته از تجربه شخصی و گفت و شنودهای شفاهی است و حتما نقصان بسیار بر آن وارد است. حاصل گفتگو و معاشرت با مردم است و نه مستند به منابع. حتما متخصصان امور، جامعه شناسان،‌ اقتصاددانان و سیاستمداران با نگاه فنی،‌ علمی و حرفه ای به ونزوئلا می نگرند و حتما بسیار مطالب مستدل و دقیق برای شنیدن دارند. پس این چند پست را در حد یک گفت و شنود خودمانی در نظر بگیرید و اگر بیشتر خواستید بدانید به سراغ متخصصین امور بروید.

ونزوئلا  کشوری که بر روی منابع عظیم نفتی خوابیده است در سالهای بعد از جنگ جهانی دوم یکی از ثروتمندترین کشورهای آمریکای لاتین بود و سطح بالای زندگی در ونزوئلا آنجا را به مقصد  مهاجرانی از آسیا، اروپا و امریکا  تبدیل کرده بود.تا قبل از سال ۱۹۶۰ میلادی فقط بیش از یک میلیون مهاجر از اسپانیا،‌ پرتغال، فرانسه و ایتالیا  را در برنامه های جذب کارگران ماهر  به خود جذب کرد.  با شروع به کار اوپک و عضویت در آن و نیز افزایش قیمت نفت در دهه ی ۷۰ میلادی رشد اقتصادی بسیار بالایی را تجربه کرد و  سالها میزبان جمع عظیمی از پناهندگان جویای کار از کلمبیا و آرژانتین بوده است. در دهه های بعد با کاهش قیمت نفت مشکلات اقتصادی دولت به مشکلات سیاسی گره خورد ولی هنوز جامعه ای نسبتا ثروتمند بود و بیشتر نگران مشکلات سیاسی از قبیل دموکراسی و آزادی بود تا نان شب. ولی بعد از سال ۱۹۹۹ و با انقلاب بولیویایی و به قدرت رسیدن هوگو چاوز، با شعارهای عوام فریبانه و برنامه های غیر کارشناسانه و بلند پروازانه ی اقتصادی،  وضعیت کشور به شکلی تغییر کرد که اکنون با  حضور حدود ۷ میلیون مهاجر ونزوئلایی در کشور های دیگر، از کشوری ثروتمند و مهاجر پذیر به کشوری بسیار فقیر و مهاجر گریز تبدیل شده است. 

ونزوئلا  از نظر جذابیت های طبیعی و دیگر منابع ملی نیز کشوری غنی است. کشوری با تنوع زیستی فراوان و نیز جاذبه های توریستی منحصر به فرد. از سواحل زیبای دریای کارائیب در شمال گرفته تا بلند ترین آبشار جهان (آبشار آنجل با ارتفاع سقوطی نزدیک به یک کیلومتر) در جنوب و طولانی ترین تله کابین دنیا در غرب کشور و خیلی جاذبه های دیگر پتانسیلی برای کسب درآمد خوبی از جهانگردی را به این کشور می‌دهد.   با در اختیار داشتن بزرگترین منابع ذغال سنگ، آهن، آلومینیوم و طلا،  بدون در نظر گرفتن نفت هم کشوری بسیار ثروتمند است.  کشوری در نزدیکی خط استوا با جنگل های انبوه  و غنی از نظر میوه های استوایی که میتواند یک مزیت اقتصادی بالا برای کشور باشد. ولی با تمام این نعمت ها امروز از نظر اقتصادی کشوری بسیار فقیر است که پولش یکی از بی ارزش ترین پولهای دنیاست.
(ادامه دارد)

https://hottg.com/RezaEjtehadi
Forwarded from رضا اجتهادی (Reza Ejtehadi)
🔹 تجربه سفر به ونزوئلا
بخش دوم - اَبَر تورم

پول را معجزه دنیای مدرن می نامند. یک برگ کاغذ که داد و ستد را آسان میکند. به جای اینکه سه عدد مرغ بدهیم و یک عدد گوسفند بگیریم میتوانیم از پول به عنوان یک واسطه استفاده کنیم. ولی ارزش این برگه های کاغذ  وابسته به یک اعتماد و توافق اجتماعی است. اعتماد به اینکه پولی که از شما در تهران میگیرم در کرمان و مشهد و شیراز نیز اعتبار دارد. و نه اکنون که فردا و پس فردا و هفته آینده هم همچنان اعتبار دارد. مطمئنا دولتها در تثبیت این حس اعتماد عمومی بسیار نقش دارند. ولی اگر دولت توانایی حفظ ارزش پول را نداشته باشد چه می شود؟ 

ونزوئلا بعد از چاوز درگیر تورم های دورقمی و بعد سه رقمی و بعد تر چهار رقمی  بوده است. ولی این روند در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی شدت نجومی میگیرد و در این سالها تورم بیش از  ۴۰۰۰۰ (بله، چهل هزار) درصدی را تجربه کرده است. وقتی با مردم ونزوئلا در مورد آن سالها صحبت میکردم حتی خاطره ی آن روزها نیز حس وحشتی را در چهره شان میاورد که به راحتی مشهود بود. روزهایی که ارزش پول از صبح تا شب نصف می شده است.  حذف ۱۳ صفر از واحد رسمی پول ونزوئلا (بولیوار) شاید از حجم پول در گردش بکاهد ولی کمکی به تثبیت ارزش آن نمیکند. چنین اقتصادی دیگر جایی برای اعتماد عمومی بر ارزش پول نمی گذارد.

در خاطراتشان تعریف می کردند که  نمی توانستند  مثلا برای  تعمیر لوله های ساختمان با تعمیرکار به توافق برسند، چون از زمانی که با او در مورد قیمت توافق می کردند تا زمانی که کار انجام میشد ارزش پول افت کرده بود.  حتی نمی توانستید یک پیتزا بخرید، چون از وقتی که پیتزا را سفارش می دادید تا وقتی آماده میشد ارزش پول افت کرده بود. نمی توانستید  یک تاکسی بگیرید،‌ از زمانی که سوار تاکسی می شدید تا زمانی که به مقصد می رسیدید ارزش پول کم شده بود.  این در زمانی است که دولت هرگونه خرید و فروش دلار  و حتی داشتن دلار را جرم میداند. ولی مردم راهی به جز تبدیل پول خود با دلار برای حفظ ارزش آن نداشتند. هرکس مقداری دلار در خانه نگه می داشت. ولی به تدریج یاد میگیرند که این دلار ها را از خانه بیرون بیاورند و در معاملات از آنها استفاده کنند. یعنی لوله کش خدماتش را به دلار قیمت میگذارد. پیتزا به دلار فروخته میشود و راننده تاکسی قیمت را به دلار پیشنهاد میدهد. 
(ادامه دارد)

بخش اول:

https://hottg.com/RezaEjtehadi/570
Forwarded from رضا اجتهادی (Reza Ejtehadi)
🔹 تجربه سفر به ونزوئلا
بخش سوم - دلاریزه شدن

بخش های قبل:
https://hottg.com/RezaEjtehadi/570

https://hottg.com/RezaEjtehadi/571

در ابتدا دولت ونزوئلا از این تغییر نگاه مردم به اقتصاد و این پاسخ بازار به تورم خشنود نیست، ولی توانی هم در خود برای جلوگیری از وقوع آن نمی بیند و کم کم با آن همراه میشود. اکنون در ونزوئلا به طور رسمی دلار در تمام معاملات کوچه و بازار استفاده می‌شود. در فروشگاه ها، بقالی، میوه فروشی  و سوپر مارکت ها قیمت ها به دلار بر روی کالا ها نوشته شده است. از زمان این اتفاق دیگر قیمت پیتزا و کرایه تاکسی به دلار ثابت مانده است. یعنی درآمد و هزینه به دلار تثبیت شده است. نرم افزار های خدمات رسانی مانند تاکسی های اینترنتی به دلار قیمت را محاسبه میکنند. همه در جیبشان دلار حمل میکنند. بولیوار در معاملات فقط نقش پول خرد را بازی میکند. یعنی اگر شما کالایی را به ۴.۵ دلار  بخرید و یک اسکناس ۵ دلاری بدهید، فروشنده به شما به جای ۵۰ سنت باقیمانده ۲۰ بولیوار جدید به شما میدهد.

همراهی دولت با این فرایند به جرم زدایی از خرید و فروش دلار خلاصه نمیشود، بلکه دولت رسما به جامعه اجازه میدهد که دلار را جایگزین بولیوار کند.  ضمن اینکه با تک نرخی کردن قیمت دلار ثباتی هم در بازار ارز ایجاد کرده است. یعنی بانک مرکزی قیمتی برای دلار در هر روز اعلام می‌کند که تقریبا همان قیمت بازار آزاد است و همانی است که مردم  در داد و ستد به آن استناد میکنند. 

به دلیل تحریم ها جابجایی پول به دلار فقط با پول کاغذی انجام میشود و شاید این سوال مطرح شود که  آیا واقعا این مقدار دلار کاغذی در ونزوئلا وجود دارد؟ پاسخ بله است. یکی از اثرات دلاریزه شدن بیرون آمدن میلیونها یا شاید میلیاردها دلار کاغذی پنهان شده در خانه ها  بود. حالا آن پولهای مخفی شده در بالشها را میشود در خیابان معامله کرد. به نوعی نقدینگی دلاری بالایی وارد بازار شده است. 
(ادامه دارد)
https://hottg.com/RezaEjtehadi
Forwarded from رضا اجتهادی (Reza Ejtehadi)
🔹 تجربه سفر به ونزوئلا
بخش پایانی - هزینه و درآمد.

بخش‌های قبل:

https://hottg.com/RezaEjtehadi/570

https://hottg.com/RezaEjtehadi/571

https://hottg.com/RezaEjtehadi/572

با دلاریزه شدن اقتصاد بخشی از مشکل بازار آزاد حل می‌شود. دیگر درآمد یک راننده تاکسی، یک لوله کش، یک رستوران دار و نیز هزینه های زندگی آنها در این چند سال به مقیاس دلار تغییر چندانی نکرده است. کرایه تاکسی همان است که دو سال قبل بوده و اجاره منزل و قیمت پیتزا هم همان که بوده است. ولی در تراکنش های رسمی هنوز پول رسمی کشور بولیوار است. این جای دیگری است که دولت با  این فرایند همراهی میکند و از حدود ۳ سال پیش حقوق کارمندان دولت را با دلار تثبت میکند. مثلا اگر یک کارمند وزارت خانه حقوقش در آن تاریخ ۵۰ دلار بوده است اکنون هم ۵۰ دلار است. هر ماه به بولیوار به حسابش واریز می‌شود، ولی با احتساب نرخ روز دلار ارزش ۵۰ دلار را دارد. اینگونه است که همه چیز به دلار تثبیت می‌شود.  

پس بازار آزاد با دلار به ثباتی رسیده است. ولی حقوق کارمندان دولت بسیار پایین است. یعنی دولت زمانی به تثبیت حقوق ها به دلار تصمیم گرفت که این حقوق ها برای هزینه زندگی کارمندان کافی نبود. به خصوص با مقایسه با درآمد ها در بازار آزاد. مثلا حقوق رسمی یک پلیس در آنجا برای یک ماه کار قابل مقایسه با درآمد یک راننده تاکسی در یک روز است. و این حدودا برای دیگر کارمندان دولت نیز صدق میکند. پس کارمندان چگونه زندگی می‌کنند؟ اول اینکه خوب است که بدانیم که در ونزوئلا تمام کارمندان، دانش اموزان، دانشجویان و کارگران نهار مجانی دریافت میکنند، که کمک بزرگ ولی ناکافی برای کاهش هزینه هاست. عدم توازن میان حقوق دولتی و هزینه های زندگی باعث شده است که فساد سیستماتیک در نهادهای دولتی دیگر معنی فساد به خود نگیرد. پلیس هزینه خدماتش را مستقیما از شهروندان می گیرد. اگر پلیس شما را در چهارراه برای یک خلاف رانندگی متوقف کند همانجا ۱۰ دلار میگیرد و تمام. شما جریمه را مستقیما به پلیس میدهید و نه دولت. اگر شما به یک اداره دولتی برای انجام کاری بروید که به چند امضا نیاز داشته باشد برای هر امضا ۵ دلار می‌پردازید. البته فقط برای بعضی از خدمات دولتی که امکان رشوه مستقیم در آنها وجود دارد. مثلا یک استاد دانشگاه چنین امکانی ندارد و در نتیجه دانشگاه ها از اساتید تهی می شوند. در یک  دانشگاه  در بخشی که تا ۳ سال پیش ۱۰ استاد مشغول به کار بودند فقط ۲ نفر باقی مانده بودند. برای دیگر بخشها و دانشکده ها هم تقریبا همین است. بقیه یا به خارج از کشور یا به‌ بازار آزاد مهاجرت کرده اند.

هر چند دلاریزه شدن به ظاهر ثباتی در اقتصاد دلاری ایجاد کرده است، ولی دولت همچنان در مهار تورم ناتوان است.  درآمدهای دولت همچنان کفایت هزینه هایش را نمی دهد. درست است که دیگر از تورم های ۵ رقمی  خبری نیست ولی همچنان با تورم سالانه ی حدود ۲۰۰ درصد ونزوئلا یکی از رکوردداران اقتصاد تورمی است.  کاراکاس شهری است که هزینه زندگی در آن، حتی به دلار، نه تنها از تهران که از خیلی از شهرهای اروپایی نیز بیشتر است. 

اجازه دهید تا این متن را با چند تجربه مثبت از مردم این کشور به پایان برسانم. در این مدت مردمی را دیدم بسیار مهربان، خونگرم و صمیمی، خیلی آرام و صلح جو. هیچ مشاجره ای منجر به صدای بلند در خیابان ها ندیدم. با وجود سختی ها و گرانی ها در حدی که میتوانند شاد هستند. آماده کمک به غریبه ها با روی گشاده. زمان قابل توجهی  را برای دیدن طبیعت این کشور زیبا و گشتن در کوه و جنگل و رودخانه ها گذاشتم، یک مشاهده ی خیلی شاخص برای من این بود که در تمام این گشت ها حتی یک زباله ی رها شده در طبیعت ندیدم. یک بار هم که یک کاغذ شکلات در میان ریشه های درختان حاشیه ی یک رودخانه جلوه کرد، شاهد بودم که همراه ونزوئلایی ام چگونه به آب زد که آنرا بردارد و طبیعت را پاکیزه سازد. برای طبیعت کشور خود بسیار ارزش قائل هستند، وگرنه کاراکاس اگر کثیف تر از تهران نباشند مطمئنا خیلی تمیز تر نیستند.

ونزوئلا، کشوری خیلی دور، خیلی نزدیک.

https://hottg.com/RezaEjtehadi  
بغض و افسوس ژاله آموزگار از مهاجرت نخبگان جوان ایرانی

استاد بازنشسته فرهنگ و زبان‌های باستانی دانشگاه تهران: دلم می‌گیرد وقتی می‌بینم بهترین جوانان سرزمین من، به دلایلی که من و شما خوب می‌دانیم شتابان راهی غربند و غربت و دیگر خاطره‌ای برای آیندگان این سرزمین برجای نمی‌گذارند.

نسیم‌ها دل‌شان از این سرزمین می‌گیرد و گون‌ها بسته پا با حسرت به کوچ آن‌ها می‌نگرند! کاش این‌طور نبود و کاش این‌طور نباشد.

کاش مادرانه و پدارنه می‌توانستیم آنها را در آغوش خود جای دهیم و شیره جان‌مان را تقدیم آنها کنیم و در این خاک نگاهشان داریم تا آنها هم چون امثال باستانی‌پاریزی خاطره‌ساز این آب و خاک شوند. جوانان عزیز با تمام وجودم درکتان می‌کنم و افسوس می‌خورم.
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز دوشنبه
۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳ شوال ۱۴۴۵
۲۲ آوریل ۲۰۲۴



خانه یعنی داشتن جایی برای رفتن به آن. خانواده یعنی داشتن کسی که به تو عشق می‌ورزد و داشتن هر دوی آن‌ها نعمت است و خوشبختیِ تمام.



بهم گفت
حواست به آدمایی که مثل کاکتوس زندگی می‌کنن باشه.
گفتم مثل کاکتوس؟! منظورت چیه؟!
گفت آدمایی که مثل کاکتوس دائم نیازی نیست حواست بهشون باشه. نیازی نیست هر روز خاکشون و چک کنی که مبادا خشک شده باشن. اونایی که خیالت راحته که خیلی مقاومن.
اما یه روز که مثل روزای دیگه مشغول رسیدن به بقیه گلای رنگارنگت هستی، چشمت به کاکتوس میوفته که زرد شده و ریشه‌هاش خاکستری.
و تو تازه متوجه می‌شی که کاکتوس‌ها هم می‌میرن ولی تدریجی.
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز سه‌شنبه
۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴ شوال ۱۴۴۵
۲۳ آوریل ۲۰۲۴


مملکت داری به سبک تایوان یا کره شمالی؟

هنگام زلزله تایوان در یک بیمارستان یا زایشگاه، پرستاران مواظب نوزادانی هستند که در تختهای خود خوابیده و ساختمان بشدت تکان می خورد. زلزله ای با قدرت بالای ۷ ریشتر در تایوان با تعداد معدود کشته همه را غافلگیر کرده است‌. بارها و بارها متخصصان هشدار داده اند که اگر زلزله ای با این قدرت در تهران رخ دهد ...

کل مساحت تایوان با ۳۶ هزار کیلومتر مربع تقریبا برابر استانهای تهران، البرز و قم است. جمعیت تایوان با نزدیک ۲۴ میلیون نفر از جمعیت سه استان ما با ۱۶م, ۸م بیشتر است. این کشور خود مختار که بخشی از چین محسوب می شود توانسته است با توسعه صنعتی، گردشگری و تجارت استاندارد بالایی از زندگی برای مردمانش درست کند. این استاندارد بالا حاصل درک دو عامل اصلی پیشبرنده در معادلات اقتصاد جهانی است، نخست کار و دوم ارتباط با دنیا.
در مقایسه ببینید، کره شمالی با مردمانش چه کرده است. کشوری که دارای بمب اتمی است ولی مردمانش در فقروگرسنگی مانند قرون وسطی زندگی می‌کنند.



برگردیم، به کشور خودمان🤔😔
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️خودت را در آغوش بگیر

در هر آدمی کودکی است که باید دوست داشته شود، باید نوازش شود، باید فهمیده شود.
جهان بدون دوست داشته‌شدن و فهمیده‌شدن و نوازش، جهنم است.
ولی آدم‌ها فهمیدن و نوازش و دوستی را بلد نیستند.
چون آن را نیاموخته‌اند و تمرینش نکرده‌اند.
فهمیدن و دوست داشتن و نوازش فقط یک استعداد نیست، یک مهارت و یک هنر است؛ باید آموخته شود و تمرین شود.

من اسم دوست داشتن و فهمیدن و نوازش را مهربانی می‌گذارم و فکر می‌کنم بدون مهربانی، زندگی شکنجه‌ای بی‌رحمانه است. رنج ِبودن، بدون مهربانی تحمل ناپذیر است.

مهربانی را باید از خود شروع کرد تا به دیگران نیز رسید.
کسی که خودش را نفهمد و دوست نداشته باشد، هرگز توان فهم و دوست داشتن دیگران را نیز نخواهد داشت.

از خودت شروع کن
خودت را در آغوش بگیر
🫂
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز چهارشنبه
۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵ شوال ۱۴۴۵
۲۴ آوریل ۲۰۲۴





معجزه‌ای در کار نخواهد بود، مگر این که جرات کرده و از منطقه امن خود خارج شویم.


☕️@Tea_Break

پیشنهاد می‌شود برای تمرینِ خارج شدن از منطقه امن ذهنی مطالب ارائه شده در این سایت رو مرور کنید👇.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز پنجشنبه
۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶ شوال ۱۴۴۵
۲۵ آوریل ۲۰۲۴



برای مادر واژه‌ایی زیباتر از فداکار نمی‌توان یافت.

حکیم ارد بزرگ



کبوتر مادر یخ زده اما ...
"مادر" یعنی عشق!❤️😢


☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز آدینه
۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷ شوال ۱۴۴۵
۲۶ آوریل ۲۰۲۴

بزرگی و عظمت یک مملکت به وسعت خاک آن نیست، بلکه به خلقیات و روحیات اهالی آن مربوط است.



رویای من فقط یک چیز است
این که سرزمینم باقی بماند
من هرگز از شما نبودم، قسم می‌خورم به خدا و زمانه!!!
رویای من فقط یک چیز است
این که سرزمینم باقی بماند
بی هیچ جنگی، و هیچ ویرانی
بی هیچ مصیبتی و هیچ محنتی
بی هیچ جنگی، و هیچ ویرانی
بی هیچ مصیبتی و هیچ محنتی

همه منسب‌ها، کسب و کارها مال شما
ولی وطنم رو برایم باقی بگذارید
همه منسب‌ها، کسب و کارها مال شما
ولی وطنم رو برایم باقی بگذارید

که گریه امانش را می‌برد و نمی‌تواند برای مدتی ادامه دهد😭

🗣 خواننده: لطفی بوشتاق
📜 نام اثر: انا مواطن
☕️@Tea_Break
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تقویم_روزانه_هم‌پیاله

‍‌📆امروز شنبه
۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸ شوال ۱۴۴۵
۲۷ آوریل ۲۰۲۴

The only thing that reveals your personality
is the decisions you make,
not your abilities.
‏تنها چیزی که
شخصیت تو رو نشون میده
تصمیمات توئه،
نه توانایی‌هات.




وقتی پولتو از دست می‌دی، هیچی رو از دست ندادی

وقتی سلامتیتو از دست می‌دی، یک سری چیزا رو از دست می‌دی

وقتی شخصیتتو از دست می‌دی، همه چیزت رو از دست می‌دی
☕️@Tea_Break
HTML Embed Code:
2024/04/27 06:36:01
Back to Top