TG Telegram Group Link
Channel: مدرسہ فڪرے تمهید
Back to Bottom
wer wollte verkennen, daB auf diesem ganzen bisherigen Weg verschwiegen die Auseinandersetzung mit dem Christen-tum mitging.

کیست که نتواند بفهمد تمام راهِ از ابتدا تاکنون طی شده‌ی من، هم‌راهِ محاجّه‌ای پنهان با مسیحیت بوده است؟!

مجموعه‌آثار هایدگر/ جلد ۶۶/ ص ۴۱۵

@Tamhidschool
🔺 معرفی کتاب «افلاطون‌های پُست‌مدرن»

🔹 لینک خرید
🔗https://tarjomaan.com/shop/product/post-modern-platos2/
بلاتکلیفی!

عملیات توفان الاقصی و تحولات متعاقب آن، تمام کشورهای خاورمیانه را در موقعیت تازه‌ای قرار داده است. کشورهای عرب منطقه، عملاً خود را از جنگ اسفبار در نوار غزه کنار کشیده و صرفاً برای آرام کردن افکار عمومی مردم خود، به اعتراض لفظی علیه اسرائیل و یا بیان سخنان کلی و دو پهلو در محکوم کردن حمله به غیرنظامیان رو آورده‌اند.
جمهوری اسلامی اما به لحاظ تبلیغاتی خود را به عنوان نیروی خط مقدم این جبهه و پشتیبان اصلی حماس معرفی می‌کند حال آنکه استراتژی مشخصی در رفتار و سکنات آن در برابر بحران جاری دیده نمی‌شود. به واقع موضع‌گیری‌های متفاوت نهادها و مسئولان مختلف، نوعی بلاتکیلفی و تردید نسبت به هر نوع اقدام مشخص را به نمایش می‌گذارد. حتی در همان حوزۀ تبلیغاتی نیز رسانه‌های دولتی در معرفی حماس به عنوان نیرویی "مقتدر" یا "مظلوم" دچار تناقض شده‌اند.
بلاتکلیفی در بحرانی بدین پایه از تأثیرگذاری، ممکن است آثارش به ویرانگری ورود رسمی به جنگ نباشد، اما شاید پیامدهایش خیلی هم کمتر از آن نباشد.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
مدرسہ فڪرے تمهید
بلاتکلیفی! عملیات توفان الاقصی و تحولات متعاقب آن، تمام کشورهای خاورمیانه را در موقعیت تازه‌ای قرار داده است. کشورهای عرب منطقه، عملاً خود را از جنگ اسفبار در نوار غزه کنار کشیده و صرفاً برای آرام کردن افکار عمومی مردم خود، به اعتراض لفظی علیه اسرائیل و یا…
-
وباید افزود:
این بلاتکلیفی محدود و منحصر در خصوص موضوع نسبت ما با فلسطین نیست.

تناقضِ "مظلوم" یا "مقتدر"، ریشه‌ای هرمنوتیکی- تاریخی- الهیاتی دارد و پیش‌تر و بیش‌تر از فلسطین، در مورد کلیتِ خود دازاین ایرانی-اسلامی صادق است و مصداق دارد.

@Tamhidschool
🔺 معرفی کتاب راهنمای خواندن نوشتارهای متأخر هایدگر
🔹 نوشتارهای متأخر هایدگر، که در مجموعه‌ای با نام نوشتارهای اساسی گردآوری شده‌اند، تأثیری عمیق بر اندیشۀ معاصر و خصوصاً متفکران پست‌مدرن گذاشته‌اند. مضامین این آثار متنوع‌اند و هایدگر در هر یک سراغ یکی از پرسش‌های بنیادین فلسفه رفته است. او در این آثار می‌کوشد پیش‌فرض‌هایی را که مدت‌ها بر فلسفه سیطره داشته کنار بگذارد و شاید به همین سبب است که حاصل کار نوشته‌هایی گیج‌کننده و پیچیده به نظر می‌رسد. در کتاب حاضر، که هربرت دریفوس آن را بهترین کتاب آموزشی برای آثار متأخر هایدگر دانسته است، لی برِیوِر بر نُه نوشتۀ هایدگر از جمله «متافیزیک چیست؟»، «سرآغاز کار هنری»، «نامه‌ای در باب اومانیسم» و «پرسش از تکنولوژی» تمرکز می‌کند و می‌کوشد ساختار هر رساله را مشخص کند و نقشۀ راهی برای خواندن این متن‌ها ارائه کند. فصلی نیز به تأثیر این نوشته‌ها بر متفکران بعدی اختصاص یافته است.

🔺 لینک خرید
🔗 https://tarjomaan.com/shop/product/heidegger/
HTML Embed Code:
2024/05/17 18:12:29
Back to Top