TG Telegram Group Link
Channel: ТОН | Куток
Back to Bottom
​​🍅🧀 Корова. Відро. Банка. Прес. Тарілка.

Де мені було краще? Звісно в коров'ячому теплому вим'ї. Гадав, що мене вип'є теля, та я опинився в металевій, твердій порожнині. Вона смерділа залізом і було холодно. Потім я опинився в банці. Мене поклали на стіл. Я скисав-скисав, скисав-скисав, а потім мене щось здавило. Я став солоним і пахнув паприкою.

Мені пекло все тіло, а навкруги були якісь червоні виноградини в яких лопала шкірка, все шипіло. Далі знову тепла темрява всередині когось. Можливо тепер мене вип'є теля?

Хто: сир Фета
Час смерті: 14'39
Причина: розщеплення шлунковою кислотою
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🕊Пташки миру🔥

​​Знову тривога. Скільки вже? 1...3...5..6. Вже шосту годину. Хотілося б піти вранці в Пузату Хату, а виявилось що з самого ранку сиджу в підвалі. Пишуть про повторні вибухи. Довбані, довбані москалі зі сраними іранцями. بگذار در آرامش زندگی کنم!  ازت متنفرم!

Якби ж тут була княгиня Ольга. Ми всією країною донатили б їй на голубів, а вже через тиждень росія б горіла в огні. Вестернам скажемо, що це старовина українська традиція, посилати пташок миру. Усі будуть щасливі. Мрія.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔦 ​​SCP-080 "Темна фігура"

Клас об'єкта: Евклід
Умови зберігання: SCP-080 слід утримувати в темній камері 4 х4. До камери утримання заборонено вносити будь-які прилади, здатні випромінювати світло. Ні в якому разі до камери не повинні потрапити будь-які речі, які SCP-080 може використати, щоб накритися ними, тощо.

Опис: Дослідники і співробітники, що бачили SCP-080, описують його зовнішність, як тіні та гуманоїдні обриси різного вигляду, і єдиним спільним атрибутом всіх цих описів є наявність у істоти двох очей. SCP-080 викликає неконтрольовану сонливість у будь-кого, хто заходить до його камери. Приблизно через 30 хвилин у особи, що спостерігає за об'єктом, примусово почнеться фаза швидкого сну, під час якої вона може зазнати незворотної психологічної шкоди (у крайніх випадках це доведеня до самогубства). Цей ефект проявляється навіть при спостереженні за SCP-080 з відокремленого приміщення.

Якщо SCP-080 знайде спосіб «сховатися» (наприклад, у шафі, під ліжком, накрившись простирадлом тощо), воно повністю зникне. Сутність миттєво зникає при освітленні камери.

Примітка: Просимо усіх співробітників припинити називати SCP-080 «Бабаєм».
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
​​#прогнозпогоди

~ На заході від -3° до 20°
~ На сході від 1° до 18°
~ У центрі від 2° до 20°
~ На півночі від 1° до 20°
~ На півдні від 3° до 20°


🌧 По всій Україні очікуються жовтневі зливи й тумани. На заході можливий сніг з дощем. Очікується повітряна тривожність. Одягайтесь тепліше та пийте гарячий чай, а з 17'00 по 22'00 намагайтесь економити електроенергію.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
​​🕯Окопні свічки🥫

Матеріали:
• консерви (з-під горошку, корму і т.д.)
• картон
(для смужок)
• парафін
(буде горіти довше, якщо його змішати з воском)

Відріжте смугу картону, яка буде дорівнювати висоті вашої банки. Скрутіть її та заповніть картоном банку. Зробіть ґніт із того ж картону і встроміть в центр. Залийте всю конструкцію розігрітим парафіном. Дуже важливо залити його між всіма шарами картону. Свічка готова.

Окопну свічку можна загасити лише заливши водою, або накривши чи перекинувши її. Свічка горітиме приблизно 8 годин.

Для чого вона?
- зігрітися
- підігріти їжу
- сушити одяг
- банальне джерело світла
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
​​🍕🧁SCP-003-UA Тістечко чи піца

Клас об'єкта: Безпечний
Умови зберігання: SCP-003-UA слід зберігати в харчовому холодильнику при температурі 0 °C. Виймати SCP-003-UA з холодильника дозволяється лише під час схвалених експериментів. Процедуру взаємодії P003ua-1 з SCP-003-UA слід проводити не частіше ніж раз на день і не рідше ніж раз на 10 днів. Дозволяється з'їдати не більше 10% SCP-003-UA за одну процедуру.

Опис: SCP-003-UA - це тістечко кругла піца діаметром приблизно 40 сантиметрів та товщиною 5-6 сантиметрів 1-1,5 сантиметри в залежності від поточного стану. SCP-003-UA повністю придатний до їжі. Спочатку SCP-003-UA був тістечком та працівнику надоїло їсти солодке й він вирішив приєднати до SCP шматок піци.

SCP-003-UA є розумним і здатним до спілкування за допомогою телепатії. Під час спілкування SCP-003-UA нерідко вказує, що його мета та бажання - годувати людей смачною їжею.
📑 Розмова Н.с. Веревкіної та SCP-003-UA:

– ВІТАЮ, ДРУЖЕ. (задоволення, ввічливість.) ТИ ХОЧЕШ СМАЧНОГО? Я ТЕБЕ ПАМ'ЯТАЮ.
– Привіт, солоденький! Дякую. /Згідно з протоколом P003ua-1 відокремлює від SCP-003-UA шматок та з'їдає/.
– СМАЧНО? БЕРИ ЩЕ. (прохання) Я ТОБІ НЕ ПОДОБАЮСЬ? (незадоволення)
– Ні, дякую, дякую. Ти дуже смачний, але я наїлась.
– (Сум) ЧОМУ ВИ ЗАВЖДИ ТАК МАЛО ЇСТЕ? Я ХОЧУ БУТИ СМАЧНИМ. Я ТОБІ НЕ ПОДОБАЮСЬ? (незадоволення)
– Ні, ні, друже, ти гарний, але ти не боїшся, якщо тебе цілком з'їдять?
– ЯКЩО МЕНЕ ЇДЯТЬ, ТО Я СМАЧНИЙ, А ЯКЩО Я СМАЧНИЙ, ТО ХОРОШИЙ.
– Якщо тебе з'їдять, то тебе більше не буде. Ти не зможеш бути смачним.
– КАЖЕШ, ЩО Я НЕ СМАЧНИЙ? НЕ ХОЧУ БУТИ НЕСМАЧНИМ. (незадоволення)
– Ні, ні, ти смачний, ти мені сподобався. Але мені цікаво - що ти відчуваєш, коли тебе ріжуть або ламають?
– (нерозуміння)
– Я маю на увазі, коли тебе їдять.
– МЕНЕ ЇДЯТЬ, ТОМУ Я СМАЧНИЙ, ТОМУ Я ХОРОШИЙ, А ЦЕ МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ, А ЦЕ ГАРНО.
– Гаразд. Давай я тобі дам трохи інших продуктів, щоб ти став ще смачнішим, а потім прийду ще раз скуштувати та поговорити.
– ДАВАЙ. ХОЧУ СТАТИ СМАЧНІШЕ. ТІЛЬКИ НЕ ЗАБУВАЙ (задоволення). ПРИХОДЬ. (очікування).
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#котрагодина
Голос всередині: Невже ти хочеш жити так далі? Виправдовувати свою ницість простою втомою. Якщо ти втомлений морально, то чому нічого не робиш з цим? Люди колись жили гірше, а працювали краще за тебе...
Ти: Бо я живий морально і не ставлю себе під жертву періоду!

висновок: шукайте мораль у самому собі й іноді ігноруйте внутрішній голос 🕯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#користонське
​​🇺🇦 Ukrainian phonk

Фонк – це музичний жанр, що виник у США в 1970-х роках. Фонк поєднує в собі елементи соул, фанку та джазу. Він характеризується своєю запальною мелодією, чітким ритмом та емоційним виконанням.

Течія українського фонку почала формуватись лише в 2017 році, а зараз вона набула неабиякої популярності, як серед молоді так і серед дорослих. Дуже багато українських музикантів зробили великий вклад у розвиток цього жанру. Якщо послухати та порівняти декількох наших виконавців з американськими, моментами чути, що це вже американці слухали нас та запозичували дещо для своїх треків.

В Україні існує своє фонк ком'юніті uaphonkcommunity - там публікуються нові релізи й новини. Найближчим часом має відбутися фонк концерт з якого весь прибуток буде спрямований на потреби ЗСУ.

Яскравими представниками укрфонку є:
- SCXR SOUL
- KIIXSHI
- LOWX
- TTM
- MSHT
- ANTXRES
- D4C
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
HTML Embed Code:
2024/04/27 08:04:32
Back to Top