TG Telegram Group Link
Channel: SKRYPIN.UA
Back to Bottom
Це неймовірно! 30-метровий український стяг розгорнули у різних куточках світу 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Синьо-жовтий прапор вражаючих розмірів майорів у столицях Європи та по всій Північній Америці, на самому півдні Африки, у стародавньому місті Петра в Йорданії, на узбережжі Перської затоки та у мексиканській долині Теотіуакан, у стародавньому храмовому комплексі Баальбек в Лівані та відомому комплексі хмарочосів «Flame Towers» в Азербайджані. У Греції повітряна куля пронесла Державний Прапор України над найвищим високогірним озером Пластира, а у Загребі наш стяг піднявся на найвищу будівлю як свідчення сили духу та незламності українського народу.

ВІДЕО 👉 https://youtu.be/7Me2n-VroAY

Проєкт реалізовано у партнерстві МЗС України, Народний дiм Україна, проєкт OUTLOOK.
Верховна Рада роглядає постанову щодо «Кримської платформи» для протидії агресії російської федерації.

Це звернення до ООН, ПАРЄ, Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОЧЕС, Європейського парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках «Кримської платформи» для протидії агресії росії.

ОНЛАЙН 👉 https://youtu.be/1eTcrtqrZzE
UMN: Кримська Платформа / День Державного Прапора України / Візит Меркель до Києва.

Сьогодні у Києві відбувся саміт Кримська платформа. Представники з 46 країн і організацій зібралися, аби обговорити питання, пов'язані з окупацією Криму. За підсумками підписали спільну декларацію. Що це означає - обговорюємо в прямому ефірі. Також згадаємо про візит Меркель до Києва. Й, звісно, з Днем Державного Прапора України! 🇺🇦

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/S8jFlCAFEK8

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/4620
ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2021 | Святкуємо разом | Військовий парад, марш Захисників, прем'єра фільму «Таємниці Української Незалежності»🇺🇦

Ну дуууже великий ефір - святкуємо День Незалежності разом! Починаємо з самого ранечку. Буде і військовий парад, і марш Захисників, і прем’єра нашого документального фільму «Таємниці Української Незалежності» і багато гостей 🔥 Розклад:

9.15 - Початок ефіру
9.30 - Офіційні заходи. Військовий парад
13.00 - Марш Захисників України. Стрім
14.20 - Засідання ВР щодо Великого гербу України
16.00 - Прем’єра документального фільму «Таємниці Української Незалежності» 💛💙
16.45 - Гості: Володимир Тихий та Віталій Гордієнко
17.30 - Гість: Ярослав Кендзьор
19.00 - Гість: Ярослав Рущишин
20.00 - Гість: Степан Хмара

Святкуймо разом!
ПРЯМИЙ ЕФІР 👉 https://youtu.be/m7n4UBECOdk
Вистава із дівчинкою на День Незалежності 2021.

Театралізований перформанс «ДНК» (День Народження Країни). Історичні віхи України через ходу дівчинки, яка є уособленням ДНК, образу України, від доби Київської Русі до новітньої історії України.

ВІДЕО 👉 https://youtu.be/AtIvvcBEGFo
🔴 ТАЄМНИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 🇺🇦

Документальний фільм-розслідування, 2021
Головний проєкт країни.

ПРЕМ'ЄРА ЗАРАЗ 👉 https://youtu.be/rpkiimlDUYo

Далеко не всі мріяли про Незалежну Україну в 1991 році. Але чому голосували за неї? Чому за місяць до того приїжджав президент США? У чому він переконував українців? Хто врешті-решт ці люди, які написали документ під назвою «Акт Проголошення Незалежності України»? Документ, який без перебільшення, змінив світ.

Розкриваємо засекречені, досі невідомі факти.

Автори ідеї - Марта Коломиєць, Данило Яневський.
Режисер - Володимир Тихий, #BABYLON'13.
День Незалежності 2021. Післясмак / А в Кривому Розі знову Вілкул

Зібрали для вас найцікавіще про що вчора в День Незалежності поговорити не встигли. Тож що залишилось за кадром офіційних заходів - розкажемо і покажемо просто зараз. А тим часом Вілкул знову очолить Кривий Ріг.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/DPPuCOxRI5I

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/4643
Історія з м'ясом про літопис Самійла Величка. Першу історичну працю модерної доби України

2020 р. науковці здійснили шосту спробу повного академічного видання праці Самійла Величка (написана 1720 р.; нараховує понад 1,5 тис. сторінок) – української історико-мемуарної прози та рукописної пам’ятки 17-18 ст. Праця руйнує стереотипи про автора та козацьку добу. Український культурний фонд в 2020 р. відхилив заявку на фінансування видання, тож здійснено його було за кошти меценатів та небайдужих.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/P6eP5JKf2s4
#ДПВТ: Подорожуємо Україною разом 🇺🇦

Одного дня банда - Скрипін, Супрун, Таран і Лаврік зібралась і поїхала в ДПВТ. Тисяча кілометрів дороги, зустрічі з глядачами, інтерв'ю та екскурсії. Маріуполь, Бердянськ, Новоолексіївка.

Ми зустрічались із вами (це просто вау і суцільна любов), поговорили з Едемом Бекіровим, познімали військових на кордоні з Кримом, погодували комарів в Маріуполі та медуз в Бердянську... і все це - зафільмували. Дивіться! Наш маленький бекстейдж :)

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/1PRBVy_P9K8
ДТП із нардепом "Слуги народу": Як ЗМІ видаляли публікації про аварію

Ця аварія на Бориспільській трасі призвела до травмувань кількох осіб, зокрема голови комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі. Тим часом Трухін залишається членом української делегації під час візиту президента Зеленського до США.

Новину про ДТП одразу опублікували десятки українських медіа. Однак протягом наступних кількох днів ЗМІ без пояснень почали видаляти повідомлення про аварію.

Що відбулося - обговорюємо в прямому ефірі UMN.

ДИВИТИСЬ 👉 https://youtu.be/NUzov0npMGU

Верстка ефіру: https://umn.ua/news/4673
HTML Embed Code:
2024/04/29 03:54:47
Back to Top