TG Telegram Group Link
Channel: NIZHNO
Back to Bottom
кожного разу, коли я думаю про концепцію розриву, мене це так .. дивує. цей незнайомець стає настільки важливим для тебе, стає головною частиною твого життя, він, ймовірно, є людиною, яка знає тебе найкраще, він важить так багато, всі ці рутинні сповідання щодня, коли в найщасливіші моменти стається щось особливе, це та перша людина, якій ти розповідаєш про це. А потім одного дня, коли або якщо ви розходитесь, ця людинка знову стає незнайомцем, вона просто зникає, щось трапляється, ти вже не розповіси їй, щось трапляється з нею, ти не знаєш, ти не уявляєш, що вона робить, як вона живе, ця людина знову стає незнайомцем. ось так
руйнуйте моделі поведінки, у вас чимало влади!
джерело
З Миколайчиком, ніжні❄️

Я сподіваюсь вам принесли щось файне під подушку! Як ні - зробіть милі подарунки знайомим і близьким першими(купити пару запасних шоколадних Миколаїв завжди гуд ідея🤝)
Раджу переглянути ролик цієї прекрасної жінки - підкупив тим, що авторка не обходить стороною речі, і проговорює їх такими, як вони є, чітко, з практичного місця. Важко знайти поради щодо сексу, які б не оберталися навколо ієрархічного, гендерного задоволення, а тут такий інклюзивний та безпечний простір))
Не треба нікуди поспішати та вигадувати собі "велику місію". Ця місія вже здійснюється Вами, і вона полягає в тому, щоб жити серцем і вибудовувати у своєму житті та діяльності все таким чином, щоб Ви почували себе вільно та затишно.
Сьогодні філософія така
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
це я намагаюсь найти роботу в іт в передноворічний період в компанію з лайф-ворк беленсом та крутими корпоративними цінностями
я живу заради таких світанків
Порушення емпатії та уникнення емоційної близькості - ось дві базові характеристики емоційно
незрілих людей.
Через те, що їхній звʼязок із власними емоціями
зруйновано, вони не бачать, які почуття своїми діями викликають в інших людей.

Емпатія, або здатність до співчуття, - це не просто соціальна дрібниця на кшталт тактовності. Це основа емоційної близькості, справжні стосунки без неї неможливі.
тойво
те, що призначене для тебе, не пройде повз!
і я знаю, що ця фраза тригерить всіх.
але маєш мати зрозуміння, що час ще не настав.
за лаштунками є речі, які шикуються в чергу, щоб "то щось" сталося не тільки в більш красивий спосіб, ніж ти б хотів, але, можливо, це навіть не те, що ти собі думаєш-шукаєш.
зовсім інше.

це життя призначене для тебе, воно не повинно бути легким, але воно повинно бути дивовижним, і це означає, що ти все це відчуєш))
але часовий графік, який ми встановили собі, і ті жорсткі очікування, до яких ми так чи інакше прив'язалися, от треба їх відпустити

те, що призначене для тебе, не пройде повз, і це означає, що ти просто будеш дивитися фільм про те, як все це розгортається
готуй попкорн😁

пісенька
ідучи - залишаеш любов, як світло в коридорі
щоб не так страшно було повертатися

Галина Крук
так,
а якщо ти не розбитий чи зламана, а просто маєш перенасичення всього?
якщо на тебе постійно тисне занадто багатсько джерел відволікання і дешевих розваг, і це заважає тобі отримати доступ до твоєї "початкової людини", до тих частин себе, якими ти хочеш поділитися зі світом, щоб зробити його кращим, до твоїх талантів, ти ж знаєш, що у тебе є ці речі))

ти ж знаєш, що хочеш допомогти іншим людям і внести свій вклад у цей світ, але є оце відчуття порожнечі, яке приходить від усіх цих дістрекшнс і дешевих дофамінів, якими ти весь час завалений,

це й ніби не твоя вина, сучасна культура, побудована на споживанні, і тебе посадили в машину, щоб ти був лише споживачем, але! ми можем прорватися крізь це й, обіцяю, це відчуття зламаності буде зникати.

Важливо вирватись з цієї дешевої дофамінової залежності(дуже рекомендую "Дофамінове покоління" Анни Лембке), і це зробити життя вартим того, щоб його прожити.

було б гарно зробити це повільно поступово, як ніби ви кидаєте курити, зменшувати вплив відволікаючих факторів і зосередитись на речах, які насправді щось значать для тебе! які підживлюють тебе, змушують тебе почуватися корисною людиною і просто гарно, ти не відчуваєш часу, коли робиш це. Наприклад фантастичні книги, настільний теніс, складання пазлів, списометання, хайкніг, документалістика, біографічні книги, дослідження україснького етносу, спів у хорі тощо. Список крутих, цікавих, навіть неочікуваних речей можу бути дуже великим!

Зменшуючи частину відволікання, ви матимете простір, щоб насправді цікавитися речами, які вас наповнюють.
HTML Embed Code:
2024/05/15 17:59:59
Back to Top