TG Telegram Group Link
Channel: فردای بهتر (مصطفی تاجزاده)
Back to Bottom
آیا رهبر به جمهوری باور دارد؟

✍️سیدمصطفی تاجزاده

قبل از بیانیه اخیر، چالش مهندس موسوی با آقای خامنه‌ای درمورد وقوع یا عدم وقوع تقلب در انتخابات ۸۸ بود. رهبر ادعا می‌کرد که برای دفاع از جمهوریت زیربار ابطال انتخابات نمی‌رود. اگرچه محل واقعی نزاع، حق ملت برای تعیین سرنوشت خود بود.

درهرحال تخلفات انتخابات ۸۸ با گذشت زمان اولویت خود را ازدست می‌داد. احتمالا به‌همین‌دلیل مهندس موسوی شعار اجرای بدون تنازل قانون اساسی را مطرح کرد، چون فکر می‌کرد اختلاف را باید به جای اصلی خود بکشاند. ۱۳ سال هم بر این شعار ایستادگی کرد. اما رفتار و گفتار رهبری، بسیاری از نیروها ازجمله وی را به این نتیجه رساند که بدون تغییر قانون اساسی، نمی‌توان حقوق ملت را پاس داشت و امور را به سامان رساند.

پس سراغ رفراندوم رفت تا آنچه اکثریت ملت می‌خواهد، چنان‌که در یک جمهوری انتظار می‌رود، تحقق یابد. پیشنهاد رفراندوم تغییر قانون اساسی، بهانه‌ها را از حاکمیت گرفته است.

رهبر دیگر نمی‌تواند درخواست رجوع به آرای عمومی و همه‌پرسی را به بیگانگان نسبت دهد و آن را در تعارض با میراث بنیان‌گذار نظام و در تضاد با جمهوریت بخواند.

همه‌پرسی مصداق بارز نگاه به داخل و به ملت است که چه می‌گوید و چه می‌خواهد. به همین دلیل مردم را فاقد قدرت تحلیل‌سازی خواند تا صورت مسئله را پاک کند و از رفراندوم طفره رود. غافل از آنکه همین سخن و در حقیقت اتهام، نشانه شکست حکومت فقهاست.

معنای ادعای رهبر این است که ایرانیان در رژیم گذشته، قدرت تشخیص نظام و قانون اساسی مطلوب خود را داشتند، اما اکنون بعد از قریب ۴۵ سال حکومت ولی‌فقیه، قدرت درک مصالح خود را ندارند و بنابراین نباید رفراندوم برگزار شود!

اگر ادعای رهبر درست باشد، پس نظریه ولایت فقیه حداقل در عمل شکست خورده و مردم را به عقب برده است. و اگر نادرست باشد، نشانگر مخالفت رهبر با رای و نظر جمهور مردم است. البته در دوره‌ای که هتاکان قدر می‌بینند و مداحان در صدر می‌نشینند، مردم را فاقد قدرت تجزیه و تمییز مسايل خواندن، تعجب ندارد.

(بخشی از فصل سیزدهم مصاحبه حسین رزاق با سیدمصطفی تاجزاده)

(گفت‌وگوهای زندان-پاییز۱۴۰۲)

🔗برای خواندن متن کامل فصل سیزدهم 👈🏿اینجا را لمس کنید.

🆔@MostafaTajzadeh
در این شرایط چه نامزدی بهتر از مصطفی تاجزاده؟!

عیسی سحرخیز

با توجه به تصویب سند راهبردی جبهه اصلاحات ایران تنها گزینه ای که می تواند تا حد زیادی مردم، به ویژه رای خاکستری ها را به امید پیروزی و تشکیل دولتی مقتدر به پای صندوق رای بکشاند و موجب پیروزی اصلاح طلبان شود مصطفی تاجزاده است.

او که بر خلاف خیلی از اصلاح طلبان فرصت طلب و رانت خوار، تاکنون امتحان خوبی پس داده از جمله بارها طعم زندان جمهوری اسلامی را چشیده تنها نامزدهای است که می تواند چون گذشته با گفتار و کردار خود حاکمیت  را به چالش بکشد.

تاجزاده شجاع و امتحان پس داده، در صورت تائید از جانب شورای نگهبان مجری فرمان رهبری در انتخابات ۸ تیر بیش از همه بخت پیروزی خواهد داشت، چون ثابت کرده است که کارگزاری دست بسته نخواهد بود؛ دولت مقتدری تشکیل خواهد داد؛ بیش از همه از حمایت جریان تحول خواه و اصلاح طلبان ساختارشکن و خواهان تغییر قانون اساسی برخوردار است.

  تا تاجزاده هست چه جایی برای نامزد شدن دیگر اصلاح طلبان؛ آن هایی که نیامده زیر سند باخت خود و جریان سیاسی متبوع خویش را امضا کرده اند. آن هایی که چون موارد گذشته نه رأی خواهند آورد و نه در صورت تائید و پیروزی در برابر هسته سخت قدرت توان اداره دولت را خواهند داشت  و نه در برابر منویات خلاف و غیرقانونی رهبری جرات نه گفتن و ایستادن خواهند داشت.

پس، در این شرایط تاجزاده همه یا هیچ است. به جز او همه بازنده اند و به قول اندیشمندی آینده نگر از آرای سفید هم شکست خواهند خورد.

باور کنید راهبردی که حاکمیت دنبال می کند  شکست اصلاح طلبان است و بی آبرو کردن آنان و ریزش بیشتر حامیان جبهه اصلاحات، به ویژه سید محمد خاتمی.

پس آزموده را آزمودن خطاست، یا تاجزاده یا هیچکس.
@MostafaTajzadeh
📝📝📝از مقدسات خود چگونه دفاع کنیم؟

✍🏻 اکبر ثبوت

اسلام به هر مسلمانی حق داده است که وقتی دید شخصی به مقدسات اسلام توهین می‌کند، خونش را بریزد. این حکم اسلام است، دادگاه هم نمی‌خواهد.»
(سخنرانی پیش از خطبهٔ نماز جمعه تهران ۷۸/۶/۱۲)

من به دلیل خویشاوندی دوری که با مرحوم آل احمد داشتم، در ضمن گفت‌وگوهای اقوام و خویشان شنیده بودم که در دورهٔ جوانی جلال، پاره‌ای از محافل مذهبی او را به جرم اهانت به پیامبر - صلى الله عليه و آله - مرتد شناخته و محکوم به اعدام کرده بودند، اما چند و چون قضیه برایم روشن نبود و …

متن کامل در INSTANT VIEW

@akbarsobout
@MostafaTajzadeh
مریم قدس، عضو شورای مرکزی حزب مجمع ایثارگران:

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی
آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
ثبت‌نام برای جایگاهی که صاحبان صلاحیت واقعیش در حصر و حبس هستند و بانیان و آمرین ظلم‌ها برای تصاحب آن صف کشیده‌اند تمام شد و ....

#میر_حسین_موسوی #شیخ_مهدی_کروبی
#زهرا_رهنورد #سید_مصطفی_تاجزاده
#زندانیان_سیاسی
#ظلم_پایدار_نیست

#صبح_ما
@MostafaTajzadeh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔴🔴 اصلاح طلب واقعی

یک نفر، یک لحظه هم جرات نکرد حتی ادای تو را در آورد!

✍️محمدحسین روانبخش

به اسم مردم آمدند و برای خودی‌های‌شان. با ادعاهایی که تریلی نمی‌تواند آن‌ها را بکشد و توهمی که با نسیمی بهم می‌ریزد. با شعارهای فراوان و صداقت اندک، با عناوین پرطمطراق و تفکرات کودکانه. آمدند، همه ادایی درآوردند... اما یک نفر، یک لحظه هم جرات نکرد حتی ادای تو را در آورد!
مصطفی_تاجزاده
♦️پیام مکرر

می‌گویند: گزارش ملاقات‌هایتان با آقای تاج‌زاده را به ما بدهید تا از احوالات و دیدگاه های ایشان مطلع شویم.

می‌گویم: یک‌شنبه همسرجان را آوردند دندانپزشکی. موفق به دیداری کوتاه شدم.سلام رساندند.
داروهایشان را که در داروخانه زندان موجود نیست از داروخانه پایین ساختمان پزشکان گرفتند و برگشتند.
همین!

@MostafaTajzadeh
📝📝📝انتخاب دبیرکل جدید توسط شورای مرکزی نهضت آزادی ایران

اطلاعیه

بسمه تعالی

با توجه به آخرین اصلاحات اساسنامه نهضت آزادی ایران در شهریور ۱۴۰۲ مبنی بر محدود بودن دوره مسئولیت دبیرکل و ضرورت گردش مسئولان، در جلسه مورخ ۱۰ خرداد۱۴۰۳ شورای مرکزی، ضمن قدردانی و سپاسگزاری از خدمات ارزنده و صادقانه و مواضع شجاعانه آقای مهندس محمد توسلی، آقای دکتر محمد حسین بنی‌اسدی رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی با رأی اکثریت قاطع شورای مرکزی به سمت دبیرکل نهضت آزادی ایران انتخاب شدند.

از خداوند متعال توفیق ایشان را در ادامه راه پیشگامان نهضت آزادی ایران برای تحقق آزادی و خدمت به ملت شریف ایران خواستاریم.


شورای مرکزی نهضت آزادی ایران

۱۶ خرداد ۱۴۰۳

@nehzatazadiiran
@MostafaTajzadeh
سه دوره رهبری آقای خامنه‌ای

✍️سیدمصطفی تاجزاده


ایام رهبری آیت‌الله خامنه‌ای را مانند دوره پادشاهی محمدرضا شاه، می‌توان به سه دوره تقسیم کرد؛ تا پایان دولت خاتمی، رهبر بازیگری مهم در کنار بازیگران دیگر بود. در دوره احمدی‌نژاد به مهم‌ترین بازیگر تبدیل شد و اکنون رهبر تنها بازیگر عرصه سیاست گردیده است.

آقای خامنه‌ای اکنون قدرت بی‌نظیری یافته و تصمیماتش اثرات مثبت یا منفی گسترده‌ای پیدا کرده است.

فراموش نکنید یکی از مهم‌ترین انتقادهای نسل جوان این است که چرا شما دولت بختیار را نپذیرفتید و اجازه ندادید وعده‌های او در زمینه انحلال ساواک، تامین آزادی مطبوعات و احزاب و انتخابات محقق شود؟ و ملت بدون انقلاب، دستاوردهای محمدرضا شاه را حفظ و استبداد او را مهار کند؟ و به سوی دمکراسی پیش برود؟

به نظر شما اگر اکنون به فرض تاریخ تکرار شود، باید به اصلاحات عمیق و ساختاری در چارچوب نظم موجود تن داد؟ یا همچنان بر طبل سرنگونی نظام به‌هرقیمت کوبید؟

درهرحال من اصلاحات ذیل سیاست‌های رهبر را شکست‌خورده و پایان‌یافته می‌دانم، اما از اصلاح سیاست‌های کلان و نیز اصلاحات ساختاری دفاع می‌کنم و هرگز فکر نمی‌کنم مادام‌که رفراندوم برگزار نشده و قانون اساسی تغییر نکرده است، برداشتن گام‌های کوچک و حتی بزرگ به سود ملت، توسط حکومت ممکن نیست. ممکن است، اما به آن‌ها نباید و نمی‌توان اکتفا کرد.

حتما من قدرت بی‌قدرتان را بالاتر از همه می‌دانم و قابلِ‌مقایسه با قدرت رهبر نمی‌یابم، به شرط آنکه بی‌قدرتان عزم خود را جزم کنند و به خود سازمان دهند. بارها دیده‌ام که وقتی مردم اراده کرده‌اند و به میدان آمده‌اند، رهبر چاره‌ای جز عقب‌نشینی و تمکین به حقوق شهروندان و منافع ملت نداشته، آخرین نمونه‌اش جنبش زن، زندگی، آزادی است.

(بخشی از فصل دوازدهم مصاحبه حسین رزاق با سیدمصطفی تاجزاده)

(گفت‌وگوهای زندان-پاییز۱۴۰۲)

🔗برای خواندن متن کامل فصل دوازدهم 👈🏿اینجا را لمس کنید.

🆔@MostafaTajzadeh
به اطلاع می رساند مراسم سیزدهمین سالگرد عزت اله سحابی، هاله سحابی و هدی صابر توسط دادستانی لواسان لغو گردید. ضمن اعتراض به چنین برخوردهای غیر قانونی و تضییع حقوق خانواده ها، به اطلاع همه دوستان و آشنایان میرساند برنامه سخنرانی امروز هفدهم خرداد ماه برگزار نخواهد شد. یاد و خاطره آن سه عزیز همواره زنده و پاینده خواهد ماند.

پ.ن: تو‌در نماز عشق چه خواندی
که سالهاست بالای دار رفتی
و این شحنه‌های پیر
از مرده‌ات هنوز
پرهیز می‌کنند
نام تو را به رمز
رندان سینه چاک نیشابور
در لحظه های مستی
مستی و راستی
آهسته زیر لب
تکرار می کنند
@MostafaTajzadeh
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

✍️فخرالسادات محتشمی‌پور


بازجو تماس گرفت و بعد از حال و احوال پرسید امشب برنامه‌تان چیست.
گفتم همان برنامه‌ای که همه امشب دارند. می‌روم به منزل پدرم و پدر همسر جان برای عرض تبریک.
گفت منظورم این است که برای افطار قرار است کجا بروید. گفتم برنامه من چه ربطی به شما دارد. گفت تماس گرفتم که هشدار دهم به منزل خانم صابر نروید!

با عصبانیت گفتم من وظیفه انسانی و اخلاقی خود می‌دانم که برای عرض تسلیت به منزل دوست و همکار خود بروم و لازم نمی‌دانم برای این کار از کسی اجازه بگیرم.

بازجو گفت این کار برایتان تبعاتی دارد. گفتم اگر قرار است خطری میهمانان محترم امشب منزل خواهر گرامی هدی صابر را تهدید کند من هم یکی از آنها و ...

قصه آن شب کذایی را قبلا نقل کرده ام. اما امروز با شنیدن خبر لغو برنامه سیزدهمین سالگرد درگذشت سه عزیز از دست رفته و سه گوهر آسمان سیاست و جامعه مدنی ایران یاد خاطره آن شب و تلخی‌های آن ایام افتادم.

هدی صابر که در اعتراض به مرگ مشکوک هاله سحابی در مراسم تشییع پیکر پاک پدر عزیزش، اعتصاب غذا کرده بود، به دنبال مشکل قلبی با اهمال مسئولین زندان جان عزیزش را از دست داد. زندانیان سیاسی هم‌بند او اعلام اعتصاب غذا و خانواده‌های آنان اعلام روزه سیاسی کردند.

آن زمان خانواده سوگوار هدی صابر را از برگزاری یک مراسم ساده افطاری در پشت بام منزل خواهر او، فیروزه خانم منع کردند. 

و حالا پس از سال‌ها به بهانه واهی مخل امنیت ملی بودن مراسم سیزدهمین سالگرد آن سه عزیز توسط دادستان لواسان لغو می‌شود.

چه کسی باید پاسخگوی این اقدام غیرقانونی و تضییع حقوق خانواده درگذشتگان باشد؟

بی تردید این اقدام موجب توجه و آگاهی بیشتر مردم نسبت به این موضوع و انزجار از ظلم به عزیزان از دست رفته و خانواده هایشان خواهد شد. هرچند هیچ دادگاهی برای رسیدگی به شکایت ذی‌حق تشکیل نشد و هیچ مجازاتی برای مقصرین درنظر گرفته نشد اما بی‌شک خون مظلوم‌ عاقبت گریبان ظالم را خواهد گرفت و رهایی او از محکمه عدل الهی ممکن نیست.
@MostafaTajzadeh
انا‌لله و انا الیه راجعون
خبر تلخ درگذشت برادر عزیزمان، دکتر جعفر میلی منفرد پس از تحمل ماه‌ها درد و رنج بیماری، موجب تألم و‌تأسف اینجانب شد. خداوند آن روح پاک را غرق نور و رحمت واسعه خود نموده به خانواده ارجمندشان صبر و اجر عطا فرماید.
سیدمصطفی تاجزاده
@MostafaTajzadeh
حاکمیت قانون یا تغییر قانون اساسی!

✍️سیدمصطفی تاجزاده


تا چندی پیش نظر غالب این بود که حاکمیت قانون، توسعه و دمکراسی، باهم هم‌بسته هستند و لازمه رسیدن به یک کشور پیشرفته و دمکراتیک، دنبال‌کردن هم‌زمان این سه مطلوب بشری است.

اما در دو-سه دهه گذشته، ما با جوامعی روبه‌رو شده‌ایم که باوجود دیکتاتوربودن رژیم‌هایشان، شاهد حاکمیت قانون در آن‌ها هستیم. اتفاقا اغلب آن‌ها به توسعه و گاه جهش علمی و فنی دست یافته‌اند.

در نقطه مقابل آن‌ها حکومت‌های دیکتاتوری‌ای می‌بینیم که حاکمیت قانون ندارند و اغلب توسعه‌نیافته باقی مانده‌اند. یعنی می‌شود ساختار رژیمی انسدادی و اقتدارگرا باشد یا یک دیکتاتور بر آن‌ها حکم براند و در نتیجه شاهد حقوق شهروندی به شمول آزادی‌های سیاسی و اجتماعی در آن‌ها نباشیم، اما حاکمیت قانون داشته باشند و مانند کشورها آسیای جنوب شرقی، باوجود نظام استبدادی بتوانند توسعه چشمگیری پیدا کنند.

پس لزوما حاکمیت قانون همزاد دمکراسی نیست. اگرچه چنین رژیم‌هایی شاید مجبور شوند و به نظر من خواهند شد که روزی تکلیف‌شان را با دیکتاتوری روشن کنند و موازین دمکراتیک را بپذیرند. اما واقعیت آن است که درحال‌حاضر برخی کشورها باوجود نظام استبدادی، هم جهش‌های اقتصادی بزرگ و هم حاکمیت قانون داشته‌اند.

به نظر می‌رسد شرط توسعه، حاکمیت قانون است نه دمکراسی! هرچند دمکراسی‌ها معمولا به توسعه ختم می‌شوند.

بنابراین این حرف که ما مستقل از دمکراسی می‌توانیم شاهد حاکمیت قانون باشیم و بر آن تاکید کنیم تا هرروز رهبر و اقتدارگراها نتوانند نظر جدیدی بدهند و هرچه دلشان خواست را قانونی بخوانند و اجرایی کنند و دستِ‌کم از نظر اقتصادی، تکلیف همه شهروندان و کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و کارگران روشن باشد تا اقتصاد کشور رونق یابد و توسعه ممکن شود، سخن درستی است.

به‌علاوه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات تاریخی ما، عدم حاکمیت قانون بوده است. ما از پیش از انقلاب مشروطه تا پس از آن در سلطنت قاجار و پهلوی و جمهوری اسلامی از عدم حاکمیت قانون رنج برده‌ایم.

پس تاکید بر حاکمیت قانون پسندیده است و مطلوب. اما از موانع حاکمیت قانون در جمهوری اسلامی کنونی آن است که رهبر سررشته تمام امور را خود در دست گرفته است و درعین‌حال استراتژی جامع و مانع و روشنی ندارد و به اعلام شعار سال دلخوش کرده و بسته به اینکه چه گزارش‌هایی به او برسد یا چه بولتن‌هایی بخواند، تصمیمات خود را تغییر می‌دهد.

در چنین کشوری تاکید بر حاکمیت قانون، فی‌نفسه هم لازم است و هم مفید. اما هیچ دلیلی نداریم که آن را مقابل تغییر قانون اساسی یا دمکراسی‌خواهی قرار دهیم و بگوییم یا این و یا آن. ما می‌توانیم و باید هم‌زمان بر هردو پافشاری کنیم.

(بخشی از فصل پانزدهم مصاحبه حسین رزاق با سیدمصطفی تاجزاده)

(گفت‌وگوهای زندان-پاییز۱۴۰۲)

🔗برای خواندن متن کامل فصل پانزدهم 👈🏿اینجا را لمس کنید.

🆔@MostafaTajzadeh
صدیقه وسمقی: مامور متعرض به زنان را به جای نرگس محمدی محاکمه کنید

صدیقه وسمقی، اسلام‌پژوه و فعال سیاسی، خواستار محاکمه "مامور متعرض به زنان" به جای نرگس محمدی شد که به گفته او: «با شهامت صدای اعتراض خود را نسبت به حرمت‌شکنی‌های یک مامور بلند کرده است».

در صفحه منسوب به این زندانی سیاسی در اینستاگرام، توضیحاتی درباره رفتار ماموری که دینا قالی‌باف را بازداشت کرده، نوشته شده است.

دینا قالی‌باف، روزنامه‌نگار و فعال دانشجویی معترض به حجاب اجباری پیش از این در شبکه اکس (توییتر سابق) از مواجهه خود با نیروهای گشت ارشاد جمهوری اسلامی خبر داده و نوشته بود که مورد تعرض جنسی قرار گرفته است. او پس از این روایت بازداشت و زندانی شد.

روایت دینا‌ قالی‌باف در بین زندانیان زن زندان اوین سبب واکنش نرگس محمدی، برنده جایزه نوبل صلح و انتشار فایل صوتی در این باره شد.

صدیقه وسمقی نیز این روایت را توسط خود دینا ‌قالی‌باف در بند زنان اوین شنیده و جداگانه نیز با این زندانی سیاسی صحبت کرده است.

وسمقی محاکمه نرگس محمدی به جای مامور متجاوز را به این معنا می‌داند که "حاکمیت تعرض به حیثیت، حرمت و امنیت زنان و رفتارهای برخی ماموران خود، مانند دست‌بند زدن به زنان و در آن وضعیت استفاده از شوکر و لمس کردن سر و صورت و یا بدن آنان را به دلیل نداشتن روسری رسما مجاز می‌داند و از آن حمایت می‌کند".

وسمقی در پیام خود نوشت: «حکومت نمی‌تواند انتظار داشته باشد که همه در برابر چنین فجایعی سکوت کنند.»


@mellimazzhabi
@MostafaTajzadeh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در چنین روزهایی..

انتخابات جنجالی در 22 خردادماه  سال 88

فیلمی تاریخی از سخنان جنجالی محسن میردامادی در مجلس ششم .:

قرار این نبود!!!

قرا بود مجلس جوهره تمام مطالبات مردم باشد...
قرار بود میزان رای ملت باشد نه ان که چند نفر به جای ملت و برای ملت تصمیم بگیرند ...
و چنان دایره اراده خود را تنگ کنند که پیشگامان انقلاب و دفاع مقدس نیز خارج از صلاحیت قرار گیرند...

قرار بود مجلس با رای واقعی مردم شکل بگیرد و عصاره فضائل ملت باشد ، نه انکه نمایندگان مردم نیز از صافی نظر و سازماندهی اصحاب قدرت در حکومت بگذرند...

قرار نبود فقط در تریبون های جهانی مثل سازمان ملل برای نبودن ازادی در امریکا و اروپا فریاد براوریم و اشک حسرت بیافشانیم اما حقوق اساسی و انسانی شهروندان ایرانی را از یاد ببریم.... .

قرار این نبود ...



#تاریخ_معاصرایران 👇👇
📚https://hottg.com/+AAAAAEEhqxx3Z00nJrdwFg
@MostafaTajzadeh
🔴 وکیل: جلسه دادگاه نرگس محمدی  بدون حضور وی برگزار شد

🔹 مصطفی نیلی: امروز شنبه ١٩خرداد جلسه دادگاه خانم نرگس محمدی  بدون حضور ایشان در شعبه ٢٩برگزار شد. به عنوان وکیل دفاعیات خود را انجام دادم. اتهام ایشان فعالیت تبلیغی علیه نظام است که از جمله مصادیق آن صحبت‌های ایشان در مورد دینا قالیباف،اعلام نظر در مورد تحریم انتخابات مجلس و ... است.

@sobhema_ir
@MostafaTajzadeh
◾️رامین پوراندرجانی
پزشک کشیک قتلگاه کهریزک
در سال ۱۳۸۸

«سعید مرتضوی از او خواسته بود بنویسد همه آنها که جان داده‌اند مننژیت داشتند؛ اما او قبول نکرد قسم پزشکی‌اش به خون ناحق آغشته شود! جانش را نمی‌گرفتند امروز ۴۲ ساله می‌شد. تولدت در آسمان‌ها مبارک پسر ایران»


@kaleme
@MostafaTajzadeh
حسین رزاق یکماه پس از ابلاغ رسمی حکم آزادی بالاخره امروز از زندان اوین آزاد شد.


@hoseinrazzagh
@MostafaTajzadeh
HTML Embed Code:
2024/06/12 13:04:36
Back to Top