TG Telegram Group Link
Channel: Дмитро Корчинський
Back to Bottom
Браття і сестри, в якому кольорі ви готові придбати цей патч?
(Будь ласка, голосуйте тільки якщо ви дійсно готові придбати)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
14 квітня о 19:00 у CULT театрі

Вистава В.О.П. – про справжню любов, глибину відчаю та самопожертву, про сенс війни та істинне призначення людини.

Квитки на сайті👇 або за телефоном +380 95 113 64 67
https://cult.center/events/kopiyav-o-p14-04/

Вражаюча мистецька провокація. Кохання, смерть та війна напередодні кінця віків. Він повернувся вдруге, й остання битва неминуча. Тепер все залежить від них. Шість життів, які вирішать долю людства. Або не вирішать…

Події вистави відбуваються на забутому Богом взводному опорному пункті куди прибуває військовий капелан з бригади. Ніхто на ВОПі навіть не здогадується, що означає цей візит, і які випробування чекають на всіх попереду…
Це – Вождь. Він старший бойовий медик сотні Авангарду.

Він веде свій канал, де пише про християнство та свої пригоди на війні.

Підписуйся!

@smertjdlyamira
@smertjdlyamira
@smertjdlyamira
Долати розумову смуту доктриною віри! Головна проблема історії - це проблема стосунків Церкви і світу. Головне завдання ХХІ ст. - теологічне.

Адекватно описувати сьогодення можливо лише теологічними категоріями. Ми не зрозуміємо московської політики, якщо заперечуватимемо існування бісів. Ми не з'ясуємо сучасну Європу, якщо злегковажимо маніхейством.
Як зʼясувалося, по ворожих дронах можна стріляти з дробовиків.

Дякую волонтерам і нашому лікарю Олегу Стажкову за 5 коробок дробових набоїв для Братства.

Вже ближчим часом ці набої будуть застосовані на полі бою і, сподіваюсь, збережуть життя наших бійців.
Forwarded from 🇺🇦 XBо́сŧaтѢ Марѣво 🌾 (ᚹ︍ᛖ︍ᚹ︍ᛁ︍ᛖ︍ᚾ︍ᛚ︍ᛁ︍ᛊ︍ ✙)
Фірмі одноденці продали місце нашої сили, історичну гору Лисівка, в селі Буша, де було знайдено Трипільські поселення.

Потрібен якнайбільший розголос‼️

Історичну гору Лисківка у селі Буша, що на Вінниччині, продали на аукціоні для видобутку надр.

Чим відомий Державний Iсторико-культурний заповiдник Буша й чому так важливо зберегти його територію та навколишні місця?

Тут відкрито поселення трипільської, черняхівської, скіфської, давньоруської культур (4 пам'ятки археології від ІІІ тис. до н. е. до ХІІ ст. н. е.).

Також в Буші розташований унікальний козацький цвинтар. Ви ж, певно, знаєте, що козацьких поховань в Україні дуже небагато? А тут сотні могил XVIII—XIX століть. Є тут латинські прямі хрести, є хрести «мальтійські», а деякі з них виглядають дуже незвично: високий рівнобедрений трикутник з круглим навершником — «головою» і поперечними раменами — «рукою». Зустрічаються також могили з круглими хрестами, вставленими в основу монумента.

Ще тут є залишки фортеці та підземних ходів XVI—XVII ст.

А також єдиний у Європі (!) дохристиянський та християнський скельний храм V—XVI ст. н. е. з унікальним художнім рельєфом. На скелі висічено зображення людини, дерева без листя, півня, оленя.

Всі ці унікальні історичні місця зраз під загрозою знищення.

Адже поки наш інтернет гуде за Булгаковим, територію коло заповідника викупило якась ТОВ «СІ-ЕВОЛЮШН», засноване 19 лютого 2024 року, з установчим капіталом 1000 грн. Його адресою вказане приватне помешкання у м. Київ. Власниця і директорка компанії – громадянка України Наталія Гибелинда. Товариство сплатило 2 мільйони 666 тисяч 800 гривень за отримання спецдозволу на видобуток корисних копалин.

Ситуація потребує розголосу!
А я тепер мрію потрапити до цих дивовижних місць. І сподіваюся, що зможу побачити саме унікальні пам'ятки, а не кар'єр і уламки козацьких хрестів.

Фото:Державний історико-культурний заповідник «Буша»
6 років. Один з кращих.
Диявол - мавпа Бога. Але подібний він не на Бога, а на мавпу.

Саме тому московська «церква» потворна, хоч як би вона не змагала бути подібною на Церкву Божу.
ДМС хоче "витурити" оборонця Донецького аеропорту до РФії

Війна війною, а в правоохоронців ні совісті, ні знання законодавства — лише власні інтереси. Національна поліція користується даними з російських реєстрів та не покидає спроб поквитатися із кіборгом — захисником Донецького аеропорту Леонідом Чемодановим.

Воїна із позивним "Зєльоний" намагаються позбавити посвідки на тимчасове проживання. На запит поліції Державна міграційна служба вирішує скасувати документ добровольцю.

"Зєльоний" родом із Псковської області російської федерації. Вже понад 15 років як він переїхав в Україну та відрікається від російського громадянства. Активний учасник Революції Гідності. У 2014 році отримує категоричні відмови Житомирського військкомату щодо служби в Збройних силах України та приєднується до лав 5-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". У найгарячіших точках фронту "Зєльоний" проявляє свою відданість Україні, зокрема під час захисту Донецького аеропорту.

Детальніше про цю ганебну ситуацію читайте на Цензор.нет: https://censor.net/ua/b3484349
ДеКремленізуйте виробництво озброєння! Дайте захисникам чим воювати!

Зволікання в очікуванні допомоги Заходу призводить до втрат території та життів наших воїнів, які змушені вести бій з обмеженою кількістю боєприпас.

Іноземні експерти, зокрема генерал США Крістофер Каволі, вже неодноразово наголошують, що за кілька тижнів росія переважатиме Україну 10 до 1. Ми не маємо права програти через затримку військової допомоги.

🇺🇦 Час опиратися на власні сили! На власне виробництво без бюрократичних перешкод та корупційних схем!

Законопроєкт #зп11073 пропонує нарешті декриміналізувати зберігання та виробництво озброєння для потреб Збройних сил, вилучивши ст. 263 та ст. 263-1 з Кримінального Кодексу.

❗️Підтримайте і поширте цей допис! Адже такий важливий законопроект вже місяць “висить” на розгляді Комітету без жодної реакції та руху. А потреба виробництва стає все більш критичною!
HTML Embed Code:
2024/05/20 02:30:15
Back to Top