سرنگونی این رژیم در دسترس است و توسط مردم و مقاومت سازمانیافته محقق خواهد گردید. ما همواره گفتهایم که نه پول میخواهیم و نه سلاح. آنچه ما از جامعه جهانی میخواهیم اتخاذ یک سیاست قاطع علیه رژیم است و اینکه حق مردم ایران برای تعیین سرنوشت خود – بدون هر شکلی از دیکتاتوری، چه مذهبی و چه سلطنتی – و مبارزه کانونهای شورشی علیه سپاه پاسداران بهمنظور سرنگونی رژیم را بهرسمیت بشناسد. این نه تنها به نفع مردم ایران است، بلکه به سود صلح و ثبات پایدار در خاورمیانه و جهان نیز خواهد بود.
۲۱ سال پیش، در پارلمان اروپا، گفتم حل بحران ایران نه با جنگ و نه مماشات، متصور نیست راه حل واقعبینانه گزینه سوم یعنی تغییر رژیم بهدست مردم و مقاومت سازمانیافتهشان است همان زمان هشدار دادم که سیاست مماشات، رژیم را گستاختر خواهد کرد و در نهایت، جنگ را به غرب تحمیل خواهد کرد. امروز این هشدار، به تلخترین شکل، به واقعیت بدل شده است.
🔵 گروههای مخالف بسیاری چه در داخل و چه در خارج از ایران وجود دارند. آیا وقت آن نرسیده که اختلافات کنار گذاشته شود و همه—شامل سلطنتطلبان، اقلیتها و گروه شما—برای خیر بزرگتری متحد شوند؟
🔴مریم رجوی: تا آنجا که به داخل ایران مربوط میشود، همه کسانی که خواستار سرنگونی این رژیم هستند در صف واحدی هستند.
در عرصه سیاسی نیز شورای ملی مقاومت ایران از بدو تأسیس در سال ۱۹۸۱، بهعنوان گستردهترین و دیرپاترین ائتلاف سیاسی تاریخ ایران، نشان داده است که آماده همکاری با همه گروهها و جریانهای سیاسی است که به دموکراسی، حقوقبشر، جدایی دین و دولت، یک حکومت جمهوری پایبند باشند. این شورا شامل سازمانهای مختلف، نمایندگان اقوام مختلف ایران، از کرد و بلوچ تا عرب و ترکمن، و شخصیتهای سیاسی با دیدگاههای متنوع است. در سال ۲۰۰۲، شورای ملی مقاومت طرح همبستگی ملی را ارائه کرد که همه جریانها و گروههای سیاسی را به همبستگی حول سه محور فراخواند، سرنگونی رژیم، جمهوری دموکراتیک و سکولاریسم.
طبق برنامه شورا ما از حقوق همه اقلیتهایی که تحت سرکوب دو دیکتاتوری پهلوی و مذهبی بودهاند، حمایت میکنیم و طرح خودمختاری برای کردستان ایران ۴۲ سال پیش در شورا به تصویب رسیده است که الگویی برای بقیه ملیتهای ساکن ایران است
اما سلطنت در ایران جایی ندارد و هرگونه اتحاد ما با سلطنت طلبها تنها به نفع رژیم ایران تمام خواهد شد که میخواهد مخالفان خودش را به دیکتاتوری گذشته منتسب کند. بقایای شاه هیچگونه نفوذ یا تشکیلاتی نه در داخل و نه در خارج ندارند.
🔵
در صورت سقوط رژیم، به نظر شما رهبر بعدی ایران چگونه باید انتخاب شود؟
فقط از طریق یک فرآیند دموکراتیک یعنی انتخابات منصفانه آزاد
براساس برنامه شورای ملی مقاومت دولت موقتی که پس از سرنگونی رژیم اداره کشور را به عهده میگیرد موظف است که حداکثر ظرف 6ماه انتخابات مجلس موسسان و قانونگذاری را برگزار کند. انتخابات آزاد و با رأی مستقیم و مخفی مردم. به مجرد تشکیل این مجلس حکومت به نمایندگان مردم منتقل میشود. دو وظیفه اصلی این مجلس یکی تدوین قانون اساسی جدید است و دیگری اداره امور کشور. با تشکیل این مجلس دولت موقت کارش به پایان میرسد و همین مجلس یک دولت موقت جدید منصوب میکند که برخاسته از آرای مردم است.
مردم ایران نه به گذشته و نه به وضع موجود، بلکه به آینده مینگرند، آیندهیی آزاد و دموکراتیک که در آن تنها ملاک مشروعیت صندوق رأی است.
لینک اصلی مصاحبه در سایت فاکسنیوز
>>Click here to continue<<
