TG Telegram Group Link
Channel: تالشان سپیدرود تا کورا/Dınyo Tolışon/ایسپی رو دا کورا
Back to Bottom
Forwarded from توالش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌺برنامه چهارگاه🌺

برنامه فرهنگی،ادبی وهنری
ویژه ی سحرهای ماه رمضان١۴٠٣

موضوع گفتگو:موسیقی نواحی ایران(تالش)

مجری:دکتراسماعیل آذر
میهمان برنامه:حامدرضوان طلب
(خواننده وپژوهشگرموسیقی نواحی تالش)
کارشناسان برنامه:دکترحسام الدین سراج
دکتربلخاری و آقای متین رضوانی
شنبه١٨فروردین
شبکه۴صداوسیما
🌺کانال توالش🌺
@tavaalesh

بخش 3
Forwarded from توالش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌺برنامه چهارگاه🌺

برنامه فرهنگی،ادبی وهنری
ویژه ی سحرهای ماه رمضان١۴٠٣

موضوع گفتگو:موسیقی نواحی ایران(تالش)

مجری:دکتراسماعیل آذر
میهمان برنامه:حامدرضوان طلب
(خواننده وپژوهشگرموسیقی نواحی تالش)
کارشناسان برنامه:دکترحسام الدین سراج
دکتربلخاری و آقای متین رضوانی
شنبه١٨فروردین
شبکه۴صداوسیما
🌺کانال توالش🌺
@tavaalesh

بخش 4
تالشان سپیدرود تا کورا/Dınyo Tolışon/ایسپی رو دا کورا
🌺برنامه چهارگاه🌺 برنامه فرهنگی،ادبی وهنری ویژه ی سحرهای ماه رمضان١۴٠٣ موضوع گفتگو:موسیقی نواحی ایران(تالش) مجری:دکتراسماعیل آذر میهمان برنامه:حامدرضوان طلب (خواننده وپژوهشگرموسیقی نواحی تالش) کارشناسان برنامه:دکترحسام الدین سراج دکتربلخاری و آقای متین رضوانی…
به نام خدا

کولاک فرزند برومند، متعصب و نجیب تالش از قوم خویش و زبان مادری و تالشی در شبکه ۴

🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

ضمن قبولی طاعات هموندان و یاران جان
برنامه ای از شبکه ۴ به بهانه ی سحر پخش می شود بنام «برنامه چهارگاه» که یک برنامه فرهنگی ادبی و هنری ویژه سحر های ماه مبارک رمضان هست.

مجری توانمندش دکتر اسماعیل آذر بزرگ می باشند.
کارشناس موسیقی استاد دکتر حسام الدین سراج که از اساتید بنام و نیز خوشنام موسیقی سنتی بوده و می باشند.
و سایر کارشناسان دکتر بلخاری و متین رضوانی
بوده و شنبه ۱۴۰۳٫۱٫۱۸ از شبکه ۴ سیما پخش گردیدن است.
مهمان ویژه اش پسر هنرمند، خوش صدا و خوش آواز، شاعر و محقق موسیقی تالش:
«حامد رضوانطلب» بوده اند.
خیلی از هموطنان دیده اند و بسیاری از هم اقوام، گیلانیان و تالشان نتوانسته اند ببینند.

در این برنامه که فکر کنم حدود سه ربع ضبط و پخش شده است، جناب آقای حامد رضوان طلب حق مطلب را ادا نموده و از موسیقی و هواهای تالشی با گویش و خوانش جانانه، بسیار مدبرانه و زیبا دفاع نموده اند تا جایی که اشک اساتید و حاضران را در آورده اند و حتی استاد سراج بزبان می آورند.
در جایی حامد عزیز بسیار زیبا بعد از تعریف و تمجید دکتر اسماعیل آذر از زبان و موسیقی تالش، می گویند تالش قومی که شبکه ی تلوزیونی ندارد!!!!!
برای حامد جان رضوانطلب عزیز، دوست متعصب بنده، نهایت موفقیت و سلامتی را آرزومندم.

حسین صفری سیدآبادی

🆔://hottg.com/Espiarodakora
تالشان سپیدرود تا کورا/Dınyo Tolışon/ایسپی رو دا کورا
🌺برنامه چهارگاه🌺 برنامه فرهنگی،ادبی وهنری ویژه ی سحرهای ماه رمضان١۴٠٣ موضوع گفتگو:موسیقی نواحی ایران(تالش) مجری:دکتراسماعیل آذر میهمان برنامه:حامدرضوان طلب (خواننده وپژوهشگرموسیقی نواحی تالش) کارشناسان برنامه:دکترحسام الدین سراج دکتربلخاری و آقای متین رضوانی…
بنام خدا

یادداشت فرهنگی هنری

🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸


حامد رضوانطلب موسیقیدانی آشنا به این هنر در حوزه هایی مانند موسیقی ملی و ردیف دستگاهی ایران، موسیقی تالشی و سبکهای مختلف دستونخوانی و موسیقی تعزیه و مداحی از معدود هنرمندان تالش است که می‌تواند افق روشنی را با فعالیتهایی از این دست برای آینده هنر موسیقی تالشان و راه اندازی یک جریان پژوهشمدار در زمینه هنر موسیقی نمایان کند.
توجه این هنرمند به مباحث نظری موسیقی تالش و ریشه یابی تقسیم بندی ها و نحوه خوانش دستونهای مناطق مختلف و تسلطش بر نحوه اجرای هر کدام از این آواها و دستونها و تطبیق دقیق آنها با آوازهای اصیل ایران، حاصل سالها تحقیق نظری و تجربه عملی ایشان در بخش آوازی موسیقی است.
این تجارب ارزشمند با مدتها تلاش در خواندن آواهای محلی تالشی و آوازها و تصانیف ملی و نغمات گوناگون موجود در هنر تعزیه و مداحی برای ایشان بدست آمده است.
احاطه همزمان بر دو بعد تئوری و عملی موسیقی، ویژگی خاصی است که بیشتر فعالان این عرصه از آن بی بهره اند.
این ویژگی در حامد رضوان طلب به ظهور و اثبات رسیده است.
بنابر این مراکز و جریان‌های فعال فرهنگی و اجتماعی تالشان لازم است از افرادی با این ویژگی بیشتر کمک بگیرند و با اشاعه و تکرار مطالب و دست آوردهای این گروه از کارشناسان‌ باتجربه در ساماندهی و روزآمد نمودن هنر موسیقی گام بردارند و آغازگر جریانی نوین برپایه اصالت و ریشه های گذشته ما تالشان باشند.
با سپاس فراوان
شهریار پورمحمد شیرازی
۲۰ فروردین ۱۴۰۳

🆔//hottg.com/Espiarodakora
7.pdf
199.5 KB
چرا پوریای ولی آری
چرا یک استوره تالش نه
!

(روزنامه فضیلت)

: مجید #نعمتی_سیاهمزگی

🆔//hottg.com/Espiarodakora
چرا #پوریای ولی آری
چرا یک اسطوره تالش نه !

:مجید نعمتی سیاهمزگی

قرعه کشی جام حذفی که انجام شد قرعه تیم چوکا با تیم تراکتور سازی تبریز افتاد. یک بازی سخت برای تیم چوکا که علیرغم داشتن طرفداران پر شمار در بین تالشان و حتی گیلک ها امروز نیز مثل دو دهه اخیر، همواره درگیر مشکلات ناشی از نداری و دهها مشکل ریز و درشت است که شاید بدترین آن چمپره زدن سیاسیون بر این تیم مردمی باشد.
سیاسیونی که از نام و مال باشگاه به نوایی رسیدند و بی نوایی و سقوط به لیگ پایین تر نصیب چوکا و طرفدارانش شد و‌حالا همه امید مردم و هواداران به پژمان نوری و کادر فنی و بازیکنان متعصبش  می باشد که با همه سختی ها و نداشتن ها بتواند چوکا را به قلعه عقابها برگردانند.
اما آنچه باعث نوشتن این مطلب شد وضعیت تیم محبوب چوکا نیست که البته آن هم دردی دیرینه هست که امید است درمانی برای آن پیدا شود.
برای بازی حذفی چوکا میزبان تیم تراکتور سازی در ورزشگاه پوریای ولی هشتپر شده و در خبرها شنیدم که بعلت مشکل نور افکنها و...شاید میزبانی از چوکا گرفته شود که این هم دردی دیگر  است و البته تا چاپ این مطلب حتما وضعیت مشخص شده و بازی هم انجام گرفته است.
ورزشگاه پوریای ولی
چرا نام پوریای ولی بر ورزشگاه شهری گذاشته شود که خود هزاران پهلوان و قهرمان داشته و دارد. علیرغم احترامی که برای پوریای ولی این پهلوان جوانمرد قائل هستم باز به جواب سوالی که در ذهنم از سالیان پیش طرح شده  نرسیده‌ام. با تحقیق در مورد این پهلوان نامی، دنبال یک خصیصه ممتاز و شاخصی گشتم که او را بر قهرمانان و فرهیختگان قوم خودم برتری بدهد اما در مقابل سرداران تالشی چون داتام، آرتام، رستم کلاه چرمینه، لدو که جان فدای میهن کردند این شاخصه را نیافتم.
محمد خورزامی که در شعر به قتالی تخلص
می کرده  ملقب به پوریای ولی، بای لقب ترکی او به معنی بزرگ، و ولی نام پدرش یا اشاره به قطبیعت و مقام پیشوایی و قطبیعت اوست.برخی نیز  ولی را نام او وبای را همان بیگ ترکی لقب پدرش دانسته اند.
پوریای ولی، بوریای ولی، محمود خورزامی، پریار، پهلوان، صوفی، شاعر ایرانی است که در ورزش زورخانه ای پیشینه زیادی داشته است.نزدیکترین تذکره نویسان به زمان پوریای ولی، کمال الدین حسین کارگاهی مولف مجالس العشاق لقبش را پریار یاد کرده است که پوریا ترکی از دو کلمه پری و یار است و معمولا این لقب  بر کسانی اطلاق می شود که در انجام کارهای شگفت انگیز ممتاز بوده اند.در مورد زادگاه این پهلوان نویسندگان اختلاف نظر دارند، برخی ایشان را از مردم اورگنج که یکی از شهرهای خوارزم می باشد و برخی از گنجه وبرخی دیگر ایشان را از مردم سلماس و خوی
می دانند.البته این اطلاعات به جای مانده از طومارهای قدیمی از دوران صفویه بدست آمده است.
پوریای ولی از زمان جوانی کشتی می گرفت و همچنین پیشه پوستین دوزی و کلاه دوزی داشت ودر همان دوران جوانی به شهرهای گوناگون ایران و هندوستان سفر می کرد و کشتی می گرفت تا این که پهلوانی مشهور شد.این پهلوان در میان ورزشکاران ایران نمونه ای از پایمردی و جوانمردی و اخلاق است و در مقام یک قدیس نیز در میان مردم نیز جایگاه دارد. مقبره پوریای ولی در شهر خیوه در ۲۵ کیلومتری جنوب شهر اورگنج مرکز استان خوارزم ازبکستان است و این مقبره به منظور بزرگداشت این پهلوان در فاصله قرن چهاردهم تا بیستم میلادی به صورت یک مجموعه فرهنگی و تاریخی ساخته شده و در آن نواحی رسم است پس از ازدواج برای تبرک به آرامگاه ایشان می روند و هر روزه افراد زیادی از اطراف فرا رود به ویژه خوارزم برای راز و نیاز با خدای خود در آن مکان حضور پیدا می کنند. این پهلوان تنها به خاطر پهلوانی و کشتی شهرت پیدا نکرده بلکه مردم منطقه او را به دلیل داشتن ویژگی های نیکوی اخلاقی معلم، مرشد صوفی ومرد خدا می نمایند. در کتاب های مختلف مرگ این پهلوان را در سال ۷۲۲ ه ق نوشته اند ولی سال تولد وبنابر این مدت عمرش معلوم نیست ولی با توجه به اینکه کنز الحقایق را در سال ۷۰۳ سروده و آنچه خود در شعرش گفته باید متولد ۶۵۳ ه ق باشد کنز الحقایق شامل پنج مقاله و ۱۳۳۰ بیت شعر است.
با ارائه زندگینامه پوریای ولی شاید خواننده این مقاله هم مثل من این سوال در ذهنش نقش ببندد که خوب این پهلوان چه ربطی به تالش دارد و مروری بر زندگینامه پهلوان پوریای ولی و نوشتن آن در ابتدای مطلب به این منظور هست که نگویند بدون تحقیق وشناخت و به قول معروف نشناخته و ندانسته لب به انتقاد گشوده ام.
داستان جوانمردی او در هنگام کشتی گرفتن با پهلوان هندی ومراتب معنوی این پهلوان بر کسی پوشیده نیست و من هم به احترام ایشان کلاه از سر بر می دارم.اما با همه این سخنان هنوز پاسخی برای پرسش خود که چرا در  کشور بزرگ و پهناور ایران فقط به عهده ما تالش ها گذاشته شده !


🆔//hottg.com/Espiarodakora
بخش دوم

هزاران فرسخ راه دارد باید بنام پوریای ولی باشد.
پس حق پهلوانان و نام آوران، بزرگان، دانشمندان، مفاخر و سرداران تالش را کی باید ادا کند. داتام، آرتا، رستم کلاه چرمینه، میر محمود خان، حسن
خان آلیانی وهزاران لدو و محمود و اسطوره تالش کجای داستان هستند!
آیا تالش در تاریخ چند هزار ساله خود در دو سوی ارس قهرمانی ندارد که نام ورزشگاه شهرمان را به نامش مزین کنیم. کاری به قهرمانان و پهلوانان دوره های اخیر نداریم که  اسمی از آنها برده نمی شود چون جرمشان این است که هنوز زنده هستند، هر وقت مردند یک تجلیلی از آنها خواهیم داشت ولی کسی خیال باطل نکند اینجا مناطق تالش نشین است. اولویت با غریبه ها هست هیچ مدرسه ای،کوچه ای، بلواری، خیابانی، دانشگاهی، ورزشگاهی، مراکز درمانی را به نامشان نخواهیم کرد.
چون یک ما تلسکوپ در دست داریم و عیب آن ها را حتی نداسته پیدا می کنیم و آنها را لایق نام گذاری نخواهیم دانست. حالا می خواهد این شخصیت پزشک باشد، مهندس یا نویسنده ومحقق و نظامی و...باشد.
آیا مسئولین شهر ها و مناطق تالش نشین تاکنون از خود سوال کرده‌اند که آیا  وظیفه ای در قبال حفظ نام بزرگان قوم خود دارند یا خیر؟
آیا مسئولین اداره تربیت بدنی و سایر مقامات از خود پرسیده‌اند که چرا باید نام پهلوانی که در اورگنج خوارزم به دنیا آمده و اکنون هم مرقدش در ازبکستان است را در تالش زنده نگه دارند؟
آیا زمان آن فرا نرسیده که اندکی به خودمان نگاه کنیم و داشته هایمان را ببنیم، تاریخ خودمان را جستجو کنیم، یاد دلیران وپهلوانانی که در سپاه کورش بودند و یا برای مبارزه با جنایات روس ها قبل و بعد از جدایی مجاهدت ها کردند را زنده نگه داریم، تا انگیزه ای باشد برای نسل امروز که بدانند در حیات وممات مردم از آنها یاد خواهند کرد.
به هر شهری سفر کنید معمولا ورزشگاه ها، فرودگاه ها ومکان ها و... را بنام بزرگان و مشاهیر بومي نام گذاری نموده اند مگر برخی مکان های خاص که بنام دولتمردان و برخی چهره های خاص نام گذاری شده است.
البته شاید خواننده این متن بر نگارنده ایراد بگیرد که مناطق تالش نشين چه دارند که شما نگران نام گذاری ورزشگاه هستی
.
رادیو دارد؟ تلویزیون دارد ؟ از مطبوعاتش حمایت می شود؟
اصلا نامی از تالش را در استانی که "نصف جمعیتش را تالش زبانان تشکیل می دهند" را می توان شنید؟
کدام یک از مراکز فرهنگی، ورزشی، سیاسی، سالن اجتماعات، میدانی، خیابانی، بلواری، مراکز بیمارستانی و درمانی در مرکز استان ویا شهرهای بزرگ بنام بزرگان تالش نام گذاری شده است ؟ تالش بزرگ این همه شاعر، پژوهشگر، استاد دانشگاه و ... دارد کدام مرکز فرهنگی بنام آنها نام گذاری شده است؟
در شهر هشتپر که نمادی از یک سردار بزرگ تالش با میلیون ها هزینه و در میدان شهر برای آشنایی مردم و مسافرین با اسطوره های تالش به نمایش گذاشته بود با بدترین نوع کج سلیقگی اکنون به کنجی فکنده شده!

در دیاری  که علیرغم موافقت  تمام ارگانها  چهل سال است احداث موزه تالش امروز و فردا می شود تا آثار باستانی این قوم کهن اگر از دست قاچاقچیان در امان مانده باشند،  در موزه سایر شهرها نگهداری شوند و گاهی هم مثل موزه تبریز نام تالش را از جام زرین تالش حذف کنند و کم کم به نام خود مصادره نمایند چرا باید انتظار داشته باشیم که نام قهرمانان ودلاوران، اساتید فرهیختگان تالش زبان، زینت بخش ورزشگاه ها و مراکز فرهنگی، درمانی، تالار ها و میادین وخیابان ها باشد.
امیدوارم این نوشته از سر درد، تلنگری باشد برای مسئولین محترم که بدانند، یکی از وظایف آنها بی شک پاسداری وحفظ زبان و فرهنگ و نمادهای تالش است ومطمئن باشند اگر به این کار اهتمام ورزند، نام نیکی از خود به جای خواهند گذاشت.
پایان.
منبع: روزنامه فضیلت

: مجید نعمتی سیاهمزگی

🆔//hottg.com/Espiarodakora
بنام خداوند جان وخرد
گزین برتر اندیشه بر نگذرد

🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

📢 اطلاعیه 📢

به استحضار همه دوستان تالش و تات زبان
علاقه مند به حفظ فرهنگ و زبان مادری
می رساند بسان  ماه های گذشته  "پنجمین نشست" علمی گروه حامیان فعالیت های تالشی و تاتی با موضوع "گونه شناسی معماری سنتی تالش" و سایر برنامه های جانبی  در روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه که مصادف با روز معماری نیز
می باشد از ساعت ۱۷ الی ۱۹/۳۰ با سخنرانی اساتید در پژوهشگاه تاریخ اسلام واقع در خیابان توانیر تهران برگزار خواهد گردید.
  با عنایت به اینکه  علاوه بر  جلسه علمی فرصتی برای   دیدار نوروزی با سایر هموندان  نیز در این تاریخ فراهم گردیده حضور عزیزان موجب سرافرازی و سپاس گروه حامیان خواهد بود.
اطلاعات تکمیلی پس از آماده شدن پوستر و اطلاعیه تقدیم حضور خواهد گردید

با احترام دبیر اجرایی گروه حامیان
مجید نعمتی سیاهمزگی


🆔//hottg.com/Espiarodakora
Forwarded from Talysh International TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Leyla Tolış: İ bıbəmon...
لیلا تالش: گوگوش الگوی من هست.


De Leyla Əlievi votemon:
Leyla çı Tolışə xəlği gıləy ənməşhurə əhandondəye. Talysh International TV ıştə ın bərnomədə de əvi votemonədəye.

گفتگو با لیلا علی اف:
لیلا یکی از مهم ترین خوانندگان تالش است. تالش اینترنشنال در این برنامه با ایشان به گفتگو نشسته است.

💬 Subtitle(русский, Azərbaycan dili, English...)

📺 On YouTube

🔗 https://youtu.be/zHXrEwQ3trc

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Follow us on

Instagram

X/Twitter

TikTok

YouTube

Facebook

Contact us

WhatsApp & Telegram

📲 +49 1785 739726
-------------------
@TalyshTV
گروه جغرافيای پژوهشگاه تاریخ اسلام با همکاری گروه حامیان فعالیت های تالشی و تاتی برگزار می کند.
پنجمین نشست علمی با موضوع "گونه شناسی معماری سنتی تالش"
سخنرانان:
آقای دکتر
#محمد_تقی_رهنمایی استاد دانشگاه تهران.
*آقای
#افشین_کرم زاده هفتخوانی کارشناس ارشد شهرسازی
آقای
#اسماعیل_آقاجانی تالش کارشناس ارشد باستان شناسی
دبیر نشست:
آقای
#مجید_نعمتی سیاهمزگی

همراه با برنامه های جانبی
دیدار نوروزی هموندان تات و تالش
شعر خوانی توسط شاعران تات و تالش زبان.

زمان دوشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۳
۱۷الی۱۹/۳۰
مکان خیابان ولیعصر، خیابان شهید عباسپور، خیابان رستگاران،
کوچه شهروز شرقی پلاک ۹
ورود برای کلیه علاقه مندان آزاد و رایگان می باشد.
با توجه به محدویت زمانی و اجرای برنامه در ساعت مقرر حضور به موقع سروران گرامی موجب سپاس و امتنان می باشد


https://nshn.ir/rbvoNYyxi872

لوکیشن 👆👆
اقوام اولیه و بومی گیلان

🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

به استناد منابع موجود اقوام اولیه ای چون: #کاسپی ها، #کادوسی ها و #آماردها در هزاران سال پیش از میلاد در سواحل جنوب وجنوب غربی دریای کاسپین ساکن بوده‌اند و تمدن های نخستین را در این مرز و بوم تشکیل داده اند.
دانشمندان معاصر همچون ریچارد فرای و اریک اشمیت سه گروه: آماردیان، کادوسیان و کاسپی ها را جزو اقوام ماقبل آریایی حساب کرده اند.
برخی از متون تاریخی هم از اقوامی که همزمان با تشکیل سلسله‌های ماد و هخامنشی یا پیش از آن در گیلان و مازندران اقامت داشته‌اند نام می‌برند که بصورت نیمه مستقل و به دور از حاکمیت مرکزی به زندگی خود ادامه می‌دادند. 
استرابون مورخ و جغرافیدان یونان باستان  اقوام ساکن در کرانه جنوبی دریای کاسپین را از شرق به غرب؛ هیرکانیان، امردان، آن آریاکائیان (غیر آریائیها)، کادوسیان، آلبانیان، کاسپیان و لوتیان ذکر می‌کند.
در فهرست ذکر شده اسمی از چند قوم باستانی نظیر تپوری ها که اجداد طبری ها یا همان مازنی‌ها هستند، برده نمی‌شود.
قوم #سکا از دیگر اقوام باستانی گیلان به شمار می روند. این قوم ابتدا در بیابانهای آسیای میانه زندگی می کردند که گروهی از ایشان بعدها به دیگر نقاط از جمله گیلان کوچیدند. پژوهشگران آثاری از این قوم که جنگاور وچادر نشین بودند رادر تالش و رستم آباد رودبار پیدا کرده اند.
پس از این، به نام ونشان اقوام وتیره هایی به نامهای: گیل(گیلک)، دیلم و تالش  بر می خوریم که به ترتیب از بازماندگان اقوام باستانی؛ کاسپی، کادوسی و آمارد هستند.
البته برخی گیل و دیلم را یکی دانسته اند و می گویند گیل نام یک قوم است، اما دیلم نام یک منطقه تاریخی.
از طرفی جدیدترین پژوهش ها نشان دهندۀ مهاجرت اقوام موسوم به گیلک از منطقۀ قفقاز به گیلان است. این بدان معناست که دیلم ها با گیل ها از لحاظ نژادی و قومیتی متفاوتند.
اقوام گیلک اصطلاحاً خود را" گیلِه مَرد" می نامند و اتفاقاً قوم آمارد نیز از اقوام مهاجر قفقازی به گیلان هستند که صرفاً در قسمتهای جلگهای گیلان ساکن شدند.
این موضوع که البته جای بررسیهای فراوان دارد میتواند به یکی بودن اقوام مهاجرِ گیل و مَرد اشاره داشته باشد. علاوه بر این، #قوم_لاهیج هنوز هم در قفقاز حضور دارند و این نیز می تواند یک همسانی دیگر جهت بررسی یکی بودنِ لاهیج های قفقاز و لاهیجانی های ساکن در گیلان باشد. اما دیلمیان همانند تالشها ساکن نقاط کوهستانی بودند که با گالش های از نژاد آمارد، قرابت ونسبتی داشتند.

🆔//hottg.com/Espiarodakora
نشست ماهیانه شعر تالشی

#چهارشنبه_خاتون

۲۹ فروردین از ساعت ۱۷ الی ۱۹

رشت: سالن خاتم الانبیا، سالن وارش

🆔//hottg.com/Espiarodakora
صعود بانوی کوهنورد تالش زبان، سرکار خانم کرم زاده هفتخوانی به قله شیرباد، بام استان خراسان رضوی از قلل طرح سیمرغ ایران

چهارشنبه 1403/1/22

🆔://hottg.com/Espiarodakora
صعود سرکار خانم کرم زاده هفتخوانی به قله شاه جهان بام خراسان شمالی از قلل طرح سیمرغ ایران.

(لازم به ذکر است ایشان عضو گروه حامیان فعالیت های تالشی می باشند)

پنجشنبه 103/1/23

🆔//hottg.com/Espiarodakora
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"کارگاه آموزشی آشنایی با بناهای تاریخی منطقه تالش"
کارگاه دوم : آشنایی با آثار تاریخی ییلاق مریان به‌مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی
کاخ سردار امجد، گورستان‌های مریان، حمام تاریخی

زمان : ۱۰ صبح روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳

مکان روستای تاریخی مریان

سطح برنامه : پیمایش سبک

هزینه برنامه : رایگان

☑️:شرکت برای عموم آزاد است.

با حضور اسماعیل آقاجانی باستان‌شناس
و
سعید شفقتی فعال فرهنگی

تماس جهت هماهنگی
سعید شفقتی: ۰۹۱۱۶۷۰۹۱۲۳
اسماعیل آقاجانی: ۰۹۱۱۵۵۱۶۵۰۵

@hyrcanianheritage
آئین رونمایی از دو اثر دکتر شهرزاد #فرهی

سخنران: دکتر حسین حاجی پور

با اجرای ترانه تالشی؛ استاد حاجی بداغی


پنج شنبه: ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تالش

🆔//hottg.com/Espiarodakora
Forwarded from ماهنامه تالش
شماره ۱۸۵ ماهنامه تالش منتشر شد
🌸کانال ماهنامه تالش🌸
@Mahnametalesh
منتخب مردم تالش خبر از تشکیل فراکسیون تالشی زبانان داد.

🔴 هَژِن/ دکتر یاسر اسلام‌دوست با بیان اینکه ۴ نماینده تالشی در مجلس آتی حضور دارند، گفت: نماینده صومعه سرا، نماینده فومن، نماینده خلخال و ما هم که در خدمت مردم عزیز هستیم، در قالب یک فراکسیون کوچک نمایندگان تالشی‌زبانان مجلس با یک دیگر اتحاد و همدلی خواهیم داشت.

Tolıš šahristoni majlisa nımoyanda Tolıša zıvona nımoyandaon fráksiyoni one ku xabaš do

🔴Duktur Yásir İslomdust votıše ki oma majlis ada 4 gıla Tolıša nımoyanda babe, Somaso nımoyanda, Fumani nımoyanda, Xalxoli nımoyanda va ama ki mardumi xidmat adamon, Tolıša nımoyandaon gada fráksiyon ada ibemonati u idıliatimon babe.

🔎#هژن

🔹🔹 هَژِن را در شبکه های مختلف دنبال کنید

📱تلگرام:
🆔 @HazhenNews

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/hazhen.ir

🟡ایتا:
http://eitaa.com/hazhen

📞واتس اپ:
https://chat.whatsapp.com/FRQxr9gYEXu5YhmW2SisQO
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
HTML Embed Code:
2024/04/25 07:07:03
Back to Top