TG Telegram Group Link
Channel: دکتر سپیده هاشمی
Back to Bottom
لینک جدید کلاس
مهارت کشف دروغ‌گو.pdf
2.9 MB
📚 مهارت کشف دروغگو
👤دیوید_جی_لیبرمن
ترجمه: حسین رحیم منفرد و ابوالقاسم شهلایی
موضوع: مهارتی
@DrSepidehHashemi 💬
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌ترس

ساختار بقایی مغز ما به همین شکله، سریع طبق تجربیات قبلی قضاوت میکنه، منفی گراست و برچسب میزنه تا بتونه از جون ما محافظت کنه! دقیقا مصداقش در همین ویدئوست، البته هر کسی ممکنه با این صحنه مواجه بشه سریع ازش فرار کنه! ولی کسی که کمی بی تفاوت بود و ترسشو پذیرفت چطوری تونست نسبت به دیگران متفاوت عمل کنه!

@DrSepidehHashemi 💬
❤️ *فابینگ چیست و چگونه روابط اجتماعی و شخصی ما را تهدید می‌کند؟*

وقتی از سرکار خسته به منزل بر می گردید و سر میز یا سفره شام همسر یا فرزند شما سرش را در گوشی تلفن همراهش کرده و با کلمات مبهم به شما پاسخ می دهد گرفتار فابینگ هستید. وقتی در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یا فامیلی بعد از سلام و احوالپرسی اولیه هر کس به گوشی همراهش مشغول می شود گرفتار فابینگ هستید. وقتی که در روابط عاطفی و زناشویی با شریک یا همسر خود به کافه ای رفته اید یا در منزل نشسته اید و یکی از شما مدام گوشی تلفنش را چک می کند گرفتار "فابینگ" شده اید.

یک مطالعه نشان داد که بیش از 17 درصد افراد حداقل چهار بار در روز در حضور دیگران و به هنگام صحبت با آنها دزدکی تلفن‌شان را چک می‌کنند. تقریباً 32 درصد افراد نیز  دو تا سه بار در روز فابینگ می‌كنند.

اگرچه شاید این رفتار چیز مهمی به نظر نرسد، اما تحقیقات نشان می‌دهد که فابینگ می‌تواند به روابط و سلامت روان شما آسیب برساند. 

🔺 فابینگ (Phubbing) چیست؟

عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود
یا به عبارت ساده تر: بی‌اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه.

🔺 *نیروی محرک این احساسات چیست؟*
فابینگ 4 نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
احساس تعلق داشتن
اعتماد به نفس
زندگی معنا دار
احساس کنترل داشتن
وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول می‌شود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفن‌شان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.


🔺 *سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:*

1⃣ همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً فیوب "Phub" (دچار فابینگ) هستید.

2⃣ سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیت‌های اجتماعی با تلفن خود مشغول می‌شوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.

3⃣ یادتان باشد، حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث می‌شود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند. 

بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانه‌ای از دلهره و ترسی واقعی در شماست.  ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی. 

🔺 *سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن:*

۱- غذایتان را بدون تلفن بخورید.
۲- تلفن را از دسترس خود دور کنید.
۳- خود را به چالش بکشید.

🍃@DrSepidehHashemi 💬
ناراحتي در روابط بين فردى

✍️ گاهی افراد نمی دانند که رفتارشان شما را ناراحت می کند. می توانید از احساستان به آنها بگویید و اجازه دهید واکنش شما را بدانند.

🔻خودتان تبدیل به شخصیت دشوار نشوید. قاطع باشید و ضمن حفظ حقوق خود به حقوق دیگری هم احترام بگذارید.

🔻قاطع باشید. از جملاتی که با "من" شروع می شود استفاده کنید. ناراحتی خود را در خلوت و نه در جمع مطرح کنید. تا جای ممکن این رفتار را پیش بینی و با آمادگی قبلی تحمل کنید.

🔻در موقعیتهای مناسب می توانید شوخی کنید. در به کار بردن این راهکار دقت زیادی به خرج دهید. اگر از موفقیت این روش مطمئن نیستید، از آن استفاده نکنید.

🔻وقتی رفتارهای متفاوتی دارند به آنها پاداش دهید. این کار را می توانید کلامی انجام دهید. برای مثال اگر طرف مقابل تلاش نکرد کنترلتان کند به او بگویید "سپاسگزارم که به من اعتماد کردید."

🔻می توانید مودبانه بخواهید که کنترلتان نکنند. " ممنونم که نظرت را به من گفتی اما..."

🔻اگر می توانید موقعیت را ترک کنید.
بی شک شخصیت های دشوار محدود به موارد فوق نیست ،اما در این مجال فرصت بیشتری وجود ندارد. برای آشنایی با سایر شخصیت های دشوار می توانید به منابع دیگر رجوع کنید و از کمک متخصصان سلامت روان بهره ببرید.
نکته مهم این است که در هر شرایط و موقعیت و در تعامل با هر فردی هفت رفتار مخرب زیر ممکن است با احتمال زیادی اوضاع را بدتر کند. لذا تلاش کنید از هفت رفتار مخرب زیر به هر شکل ممکن اجتناب کنید:
1️⃣ غرغر کردن
2️⃣ شکایت کردن
3️⃣ انتقاد کردن
4️⃣ سرزنش کردن
5️⃣ تهدید کردن
6️⃣ تنبیه کردن
7️⃣ باج دادن برای کنترل رفتار طرف مقابل


🍃@DrSepidehHashemi 💬
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥بازسازی عادت‌های منفی! چطور یک منِ بهتر از خودمان بسازیم؟

@DrSepidehHashemi 💬
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥چرا درد را با دستاورد می‌پوشانیم؟
@DrSepidehHashemi 💬
هر روز صبح که
از خواب بیدار می‌شوید
انتخاب کنید که
می‌خواهید چه مدل روزی داشته باشید
خوب یا بد
چون این شمایید که
روز خود را طراحی می کنید
صبحتون شاد و زیبا  🌿🌺🍃☘️

@DrSepidehHashemi 💬 
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
هاروکی موراکامی در کتاب کافکا در کرانه می‌نویسه:

«هریک از ما چیزی را از دست می‌دهیم که برایمان عزیز است، فرصت‌های از دست رفته، امکانات از دست رفته، احساساتی که هرگز نمی‌توانیم برشان گردانیم. این قسمتی از آن چیزی است که به آن می‌گویند زنده بودن.»

به همین نحو که از دست دادن قسمتی از فرایندی است که بهش میگیم زنده بودن، التیام یافتن هم قسمتی از چیزی است که بهش میگیم، از دست دادن.

@DrSepidehHashemi 💬
8 رفتاري که روحيه ي فرزندتان را خدشه دار ميکند

شيوه صدا زدن:
پسر بد، احمق، ديوانه. اينها همگي بسيار مضر هستند. بايد بدانيد والدين براي فرزندان بويژه در دوران کودکي شان مانند الگوهاي مقدس هستند. پس اگر با اسامي نامناسب فرزندان را مورد خطاب قرار دهيد آنها باور مي کنند که به نوعي همان هستند که شما مي گوييد

عدم پذيرش:
کاش هرگز متولد نشده بودي، هيچ کس تو را دوست ندارد و...عدم پذيرش يعني شما از بودن با فرزندتان احساس ناراحتي مي کنيد و تمايل داريد او را تنها بگذاريد.

منفي بافي:
تو هيچ چيز نمي شوي، يک روزي شکست مي خوري و...همه افراد گاهي در اوج هستند و گاهي نيستند. آنچه ما به عنوان والدين به فرزندان مي گوييم موجب ايجاد يک باور ذهني در آنها مي شود.

ايجاد احساس گناه:
تو مرا پير کردي، من به خاطر تو اين زندگي جهنمي را تحمل مي کنم و...اينها همگي مواردي هستند که موجب ايجاد حس گناه در فرزندان مي شوند. در بسياري از موارد طلاق، والدين به گونه اي رفتار مي کنند که فرزندان حس مي کنند اگر وجود نداشتند، شايد کار والدين به جدايي نمي کشيد.

کمال گرايي :
چرا تو هميشه دوم مي شوي؟ نمره ۱۷ گرفتي؟ چرا نتوانستي ۲۰ بگيري؟ و... کودک وقتي احساس تهديد کند؛ يعني از آينده مي ترسد و ترس بزرگ ترين مانع در راه شکوفايي استعداد و شخصيت اوست و او آسيب پذير خواهد شداين که مرتب درصدد باشيد فرزندتان را به جلو و به سوي اهداف خاص هل دهيد تا به عقيده خودتان بهتر شود، کمکي به او نمي کند.

مقايسه :
چرا نمي تواني مثل خواهرت باشي؟ وقتي من همسن تو بودم، نمراتم بهتر از تو بود و... در مقايسه شما به فرزندتان مي گوييد که تو کمتر از ديگران هستي. به اين ترتيب او احساس خودکوچک بيني و تحقير مي کند.

سرزنش و تحقير:
من به اين که تو عقل داري، شک مي کنم. بايد از خودت خجالت بکشي، خدا لعنتت کند و...در مقابله با چنين گفتاري معمولا فرزندان سعي مي کنند حالت دفاعي به خود بگيرند؛ اما درواقع از درون مي شکنند.

تهديد کردن :
اگر حرفم را گوش ندهي، همين جا رهايت مي کنم و مي روم. اگر دوباره اين کار را بکني، تو را از خانه بيرون مي اندازم و... درواقع تهديد به معني بزرگ جلوه دادن ناراحتي شما از موضوعي است. شما نخستين تاثيري که بر فرزندتان مي گذاريد، ترور شخصيت اوست.

@DrSepidehHashemi 💬
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چه بر سر کودکی میاد که محروم از عشق و تایید والدینشه؟
@DrSepidehHashemi 💬
📌هفت منتقد درون

۱) منتقد کمال گرا:
این تیپ منتقد هرگز شما را تائید نمی کند و همه چیز را به حدی دست بالا میگیرد که عملا رسیدن به آنها خارج از تصور است. به عقیده منتقد کمال گرای درون اگر هر کاری را کامل و بی نقص انجام ندهیم، خطر طرد شدنمان وجود دارد.

۲) کنترل گر درون:
خیلی مهم است حواسمان به این تیپ منتقد درون باشد. چون صدای به شدت تند و خشن و ملامت گری دارد که دائما روی انگیزه های ناگهانی متمرکز است و سعی می کند کنترلشان کند. این کنترل گر تمام تلاشش را می کند تا شرمگینمان کند تا همیشه عنوان آدم خوب را یدک بکشیم. او می خواهد از ما در برابر خودمان محافظت کند.

۳) بیگاری کش:
این تیپ منتقد درون هم، جزمش را جزم کرده است تا از ما بیگاری بکشد. تمام هم و غم و هدفش موفقیت به هر قیمتی است. اگر کاری را کمی شل بگیریم یا بخواهیم خستگی در کنیم، صدای منتقد در می آید. روانشناسی های زرد موفقیت و انگیزشی که در اکثر مواقع پشتوانه علمی ندارند، این منتقد را تقویت کرده و باعث آسیب زدن می شوند.
۴) منتقد ترساننده و منصرف کننده:
این منتقد قدرت ریسک کردن را از ما می گیرد. دست به هرکاری می زند تا اعتماد به نفستان را بر هم بزند و شما را در ناحیه امن حفظ کند. افراد دارای عزت نفس و اعتماد به نفس پایین؛ بیشتر درگیر این نوع منتقد درون می شوند.

۵) منتقد نابودگر:
نابودگر درون به ما این حس را منتقل می کند که عیب و ایرادی داریم و به ما می گوید اهمیتی ندارد چه کاری انجام می دهید؛ چون از بیخ و بن مشکل دارد. این تیپ منتقد درون افرادی که در نخستین سال های زندگی، یا آسیب روحی و روانی، محرومیت یا با هر نوع بد رفتاری رو به رو شده اند، بیشتر شکل می گیرد.

۶) منتقد سرکوفت زن:
کار این منتقد از نبش قبر گذشته است و تمام تلاشش را می کند عذاب وجدان درونتان بسیار بالا رود و با اشتباهات گذشته آینده شما را نیز خراب کند.

۷) سازش کار و حزب باد:
این منتقدگر قدرت اظهار وجود را از ما میگیرد و تمام خواسته های خود را به دلیل راضی نگه داشتن دیگران سرکوب می کند. عزت نفس و اعتماد به نفس پایین در تقویت این منتقدگر درون نقش مهمی ایفا می کند.



✳️ شاید با عقل جور در نیاید اما هر کدام از این منتقد ها سعی می کنند به نوبه خود ما را پیشاپیش از هر گونه تهدید عاطفی و روانشناختی محافظت کنند. یادمان باشد که تلاش برای مهربانی با خود به تمرین و ممارست نیاز دارد و فرایندی طولانی مدت است که یک شبه حاصل نمی شود.

@DrSepidehHashemi 💬
📌چند تکنیک که فرد سوء استفاده گر استفاده میکنه:

🔴 خودداری کردن:
تکنیکیه که در اون فردی که داره از شما سوء استفاده میکنه به شما گوش نمیده یا تظاهر میکنه که نمیفهمه که شما چی میگین. مثلا میگه نمیخوام دیگه در این مورد باهات صحبت کنم.

🔴 بلاک یا دایورت کردن:
اینجا منظور اون بلاک کردن در فضای مجازی نیست. بلکه زمانی اتفاق میفته که طرف افکار شما رو زیر سوال میبره یا برای اینکه درباره اون موضوع حرف نزنه موضوع بحث رو تغییر میده. مثلا مطمئنی کل چیزایی که گفتی توی تصوراتت نیست؟!

🔴 فراموش یا انکار:
یک روش رایج دیگه از تکنیک های گسلایت کردن فراموش کردن یا انکار چیز ها یا اتفاقاتی هست که افتاده. مثل قول هایی که دادن یا حرف هایی که زدن. مثلا هیچی از اینایی که گفتی یادم نمیاد یا باز داری از خودت حرف در میاری تا من احساس بدی کنم و آدم بده بشم!

🔴 تقویت نوبتی:
تقویت نوبتی چرخه ای رو با یک بار تصدیق کردن شما و بار دیگه با اینکه موجب این بشن که شما احساس کوچیک بودن داشته باشید یا در مورد خودتون حس بدی پیدا کنید شرح میده. فرد سوء استفاده گر ممکنه باعث بشه که شما منتظر زمان هایی باشید که از شما تعریف میکنه در صورتی که بیشتر اوقات با حقارت با شما رفتار میکنه. مثلا تو واقعا خوشگلی ولی خیلی خیلی میکاپ میکنی، شکل یه تیکه آشغال میشی وقتی اون همه رو صورتت چیز میزنی.

🔴 بی اهمیت دانستن:
این تکنیک باعث میشه که احساسات شما یا نظراتتون، به نظر غیر مهم یا غیر مرتبط بیان. مثلا فقط یه جک بود دیگه انقدر حساس نباش! یا واقعا داری سر هیچی نارحت میشی؟

🔴 دروغ های آشکار:
یک فرد سوء استفاده گر ممکنه به وضوح توی صورت شما دروغ بگه! بدون هیچ نشانه ای که داره این کار رو انجام میده. در طول زمان اینکار میتونه باعث بشه که نکنه هر چیزی که طرف میگه واقعا درسته و حقیقته!


🔘 این موقعیت باعث میشه که شما در شرایط بد روحی باشید و با درد هاتون بجنگید و نیاز به کمک داشته باشید. ممکنه برید پیش نزدیکاتون و این جواب رو بشنوید که بیخیال! این هم شد مشکل؟! و جوری رفتار کنن که انگار رنج شما واقعی نیست!

☑️ اما بدونید درد و رنج به اندازه کافی دشوار هست. حتما در این شرایط از متخصصین سلامت روان کمک بگیرید.

✳️ تجربه کردن یا متوجه شدن این نشانه ها لزوما به این معنی نیست که پارتنر شما سوء استفاده گره، اما اگر شما متوجه یک یا چندتا از این علائم شدید بهتره که با تراپیست صحبت کنید.

@DrSepidehHashemi 💬
📌گسلایت

یکی از چیز هایی که آدم هارو تا حد جنون میبره، اینه که مورد سوء استفاده روانی (گسلایت) قرار بگیرن. خانم ها در رابطه بیشتر گسلایت میشن و وقتی این رفتار رو زیر سوال میبرن، مرد جوری رفتار میکنه که انگار خانم دیوانه شده و از کاه، کوه میسازه.

❇️ یک راه برای اینکه ببینید دارید گسلایت میشید یا نه، اینه که درباره این نشونه ها فکر کنید:

آیا شما خیلی حساس هستید و در رابطه احساس نا امنی دارید؟!
حتی گرفتن تصمیمات کوچک هم براتون سخته؟!
دائما خودتون رو بررسی و قیاس میکنید؟!
بیشتر عقب نشینی میکنید یا مردم گریز شدید؟!
از رفتار طرف مقابل که سوء استفاده گری میکنه، دفاع میکنید؟!
احساس سردرگمی دارید؟!
احساس بی ارزشی، غم، ناکامل بودن یا ناامیدی میکنید؟!
دائما از پارتنر سوء استفاده گرتون عذر خواهی میکنید؟!
درباره رابطتون به دوستان  و خانوادتون دروغ میگید؟!

@DrSepidehHashemi 💬
📖ششمین جلسه ی کتابخوانی
🗓یکشنبه ۲۳ اردیبهشت
ساعت ۲۱ الی ۲۲
📚راهنمای افراد بسیار حساس برای مقابله با آدم های سمی
شهیدا عربی
📑انتشارات ارجمند

🔗 meet.google.com/hws-qjgt-zgr

شرکت در جلسات رایگان است



@DrSepidehHashemi 💬
🔔 تفاوت دلبستگی و وابستگی 🔔

🔴دلبستگی رابطه متقابل دو نفر با هم است اما  وابستگی بسته شدن یک نفر به نفر دیگر است.
🔴دلبستگی ساز و کار طبیعی برای بقاء است
اما وابستگی مکانیسمی مرضی است.

🟢دلبستگی از احساس امنیت و صمیمیت نشات می گیرد اما وابستگی از نا امنی.
🟢در دلبستگی احساس تعلق وجود دارد اما در وابستگی احساس تملک .

🟡در دلبستگی فرد را آنطور که هست می خواهیم اما در وابستگی فرد را آنطور که میخواهیم شکل میدهیم .
🟡در دلبستگی احساسات شدید مثبت و منفی وجود ندارد اما در وابستگی احساسات شدید و غیر قابل کنترل به معشوق مشاهده می شود.

🔵در دلبستگی،عشق غیر مشروط است اما در وابستگی،عشق خودخواهانه است.
🔵در دلبستگی "توان " اما در وابستگی "ناتوانی" در عشق ورزیدن به خود و دیگری وجود دارد.

🟣دلبستگی موجب رشد فرد می شود اما وابستگی مانع رشد فرد می شود.
🟣دلبستگی به آرامش و امنیت ختم می شود،اما وابستگی به شکست ختم می شود.

🟠در دلبستگی نشاط و شادمانی به همراه دارد اما وابستگی،رنج و نگرانی و بیقراری به همراه دارد.
🟠دلبستگی "شخصیت محور "است اما وابستگی "شخص محور "است .

🟤در دلبستگی،خوش گمانی و اعتماد متقابل وجود دارد اما در وابستگی ،زمینه ی حسادت و بدبینی وجود دارد.
🟤در دلبستگی،آزادی و اختیار وجود دارد اما در وابستگی ،اسارت و انحصار وجود دارد.

⚫️دلبستگی پایدار و ماندگار اما وابستگی ناپایدار و گذراست.
⚫️در دلبستگی "عقل "راهگشاست اما در وابستگی "هوس "راه نماست.

@DrSepidehHashemi 💬
💢 پیشنهاداتی برای گذران اوقات با نوجوانمون

۱- در مورد کارهای روزانه با هم حرف بزنید.
۲- با هم شام درست کنید.
۳- برای حل مساله خونه با هم همفکری کنید.
۴- کنسرت یا برنامه ی موسیقی شرکت کنید.
۵- در مورد تصورش از آینده گفتگو کنید.
۶- کتاب بخونید و راجع بهش حرف بزنید.
۷- برای آخر هفته برنامه ریزی کنید .
۸- پیاده روی کنید.
۹- مسابقه ورزشی ببینید.
۱۰- یه عادت جدید مثل ورزش روزانه را باهم بسازید.
۱۱- در جشن ها و موسیقی های محلی شرکت کنید.
۱۲- غذاهای فرهنگ های متفاوت را باهم امتحان کنید.
۱۳- برای تفریحات خانوادگی برنامه ریزی کنید.
۱۴- روی برنامه غذایی ماهانه تون کار کنید.
چالش های ماهانه مثل ۳۰ روز پیاده روی بذارید.
۱۵- یه وب سایت خانوادگی با هم بسازید.
۱۶- درباره شجره نامتون تحقیق کنید.
برید کتابخونه.
۱۷- پازل بسازید و قابش کنید.
۱۸- باغچه یا گلخونه باهم درست کنید.
۱۹- اتاق فرار برید.
۲۰- نجاری ،سفال،نجوم رو با هم شرکت کنید.
۲۱- ویدئو بسازید.
۲۲- موزه برید و طبیعت گردی کنید.
۲۳- باغ های ملی رو ببینید.
۲۴- اوریگامی بسازید.
۲۵- کلاس یوگا برید‌.
۲۶- دریا برید و کنار ساحل قدم بزنید.
۲۷- در جلسات شب شعر شرکت کنید ‌.
۲۸- ساز مشترک یاد بگیرید.

@DrSepidehHashemi 💬
🌈تو رابطه‌ای که هستی میتونی اینطوری
حرف بزنی :

🪶به جای کاش میفهمیدی چی میگم بگو :
من دوست دارم این موضوع رو از زاویه
دید منم ببینی و درک کنی

🪶به جای من فعلا حوصله هیچیو ندارم
بیخیال بابا بگو : 
امروز یکم ذهنم بهم ریختس
بذار بعداً با هم صحبت میکنیم عزیزم

🪶به جای نمیخوای حرف بزنی بگو :
اگه دوست داشتی من میخوام حرفاتو
بشنوم

🪶به جای چرا نمیفهمی من چی میگم؟!
بگو :
میشه لطفاً به حرفام بیشتر دقت کنی

🪶به جای کارات واقعا رو اعصابمه بگو :
عزیزم لطفا این شکلی دیگه برخورد نکن
احساس بدی به آدم میده

🪶به جای اصلا چی داری میگی؟!
بگو :
لطفاً اینقدر زود قضاوت نکن
من و شخصیتمو در نظر بگیر

🪶به جای هر جور راحتی بگو :
اگه اینطوری احساس بهتری داری باشه

@DrSepidehHashemi 💬
0⃣2⃣علامت بلوغ عاطفی به زبان آلن دو باتن

1⃣. میفهمید بیشتر بدرفتاری آدم های اطرافتون ریشه در اضطراب و ترسشون داره:‌ دنیا دیگه براتون پر از هیولا نیست
2⃣. یاد میگیرید آدما بطور خودکار از محتویات مغر شما اطلاع ندارند:‌ پس حرف میزنید و دیگران رو سرزنش نمیکنید که نمیفهمنتون
3⃣. یادمیگیرید که شماهم اشتباه میکنید:‌ پس معذرت خواهی میکنید
4⃣. اعتماد بنفس رو یاد میگیرید: نه که فوق العاده اید! نه. در واقع میفهمید هممون با آزمون و خطا زندگی میکنیم. عیبی هم نداره
5⃣. والدینتون رو میبخشید:اونا هم درگیر ترس و اضطراب های خودشونن

6⃣. میفهمید یه مسئله مهم رو پیش نکشید مگر خودتون و طرف مقابل استراحت کرده باشید مست نباشید غذا خورده باشید و استرس یا عجله نداشته باشید
7⃣. قهر نمیکنید:‌ یادتون نمیره که یه روز میمیرید. حرف میزنید و میبخشید
8⃣. دست از کمالگرایی برمیدارید:‌ هیچ چیزی بی نقص نیست. از به اندازه کافی خوب بودن قدردانی میکنید
9⃣. یاد میگیرید بد بین بودن در باره نتایج امور یه فضیلته
🔟. میفهمید نقاط ضعف آدما با نقاط قوتشون گره خورده:‌ مثلا دیگه از کسی که شلخته ست ناراحت نمیشید چون میدونین به جاش شاید خلاقه

1⃣1⃣. به آسونی عاشق نمیشید: همه هرچقدم از دور برازنده و دلپذیر باشند از نزدیک مشکلات خودشون رو دارن. پس وفادار میمونید
2⃣1⃣. میفهمید زندگی با شما آسون نیست
3⃣1⃣. یادمیگیرید خودتون رو بخاطر خطاها و حماقت هاتون ببخشید:‌ بیشتر با خودتون رفاقت میکنید. همه ما به نوعی احمقیم
4⃣1⃣. یادمیگیرید با کله شقی های بچگانتون که هرگز هم از بین نمیرن به صلح برسید: تلاش نمیکنید که همیشه بزرگسال باشید. همه ما بچه ایم
5⃣1⃣. برای شادی درازمدت به پروژه های بلندمدت دل نمیبندی: اگه دمی بی دردسر سپری بشه هم خوشحالتون میکنه

6⃣1⃣. دیگه برات مهم نیست بقیه راجع بهت چی فکر میکن
7⃣1⃣.بازخورد دیگران رو راحتتر میپذیرید: در برابر انتقاد ها زره نمیپوشید
8⃣1⃣.میفهمی باید دیدتو نسبت به درد هات وسیع کنی. بیشتر به طبیعت و آسمون شب و کهکشان های دور توجه میکنی
9⃣1⃣میفهمید گذشته ای که داشتید در پاسخ دادن شما به واقع تاثیر داشته:میپذیرید بدلیل وقایع کودکی مستعد خطا و افراط هستید. با شک به اولین برداشت و احساستون نگاه میکنید
0⃣2⃣دوست بهتری میشید چون میدونید دوستی یعنی به اشتراک گذاشتن آسیب پذیری ها

🍃

@DrSepidehHashemi 💬
HTML Embed Code:
2024/05/17 11:57:59
Back to Top