TG Telegram Group Link
Channel: DC8044 F33d ➡️
Back to Bottom
Свята минули, а ми вас без подарунків залишили?
Виправляємось!
Цього разу головний лот ну дуже незвичайний - це павер що зроблений з елментів живлення ланцету, фото до вашої уваги.
Павер гарантовано отримає людина за найбільший донат (найбільшу кількість шансів), а друге-шосте місця буде розіграно рандомно, фото лотів прикріпляємо.

Конкурс триватиме до 15.02 включно.

💙💛Умови розіграшу вже звичні:

Кожні 100 грн дають вам 1 "шанс" (донат сумою 500 грн = 5 «шансів»)
Більше "шансів" = більше росіян стануть хорошими!
Навіть один "шанс" дає змогу поборотись за один з лотів.

https://send.monobank.ua/jar/7Mr8wc433f
💳Номер картки Банки
5375 4112 0179 0768

BTC гаманець:
bc1q528sd8uekx82vp6lerjneh9guwpe86scppzapv

ЄДРПОУ 44852534
р/р UA023226690000026009300440074
ОДЕРЖУВАЧ: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "УКРАЇНСЬКІ МЕСЕРШМІТИ"

Для участі квитанції просимо надіслати у @UAMesserWin_bot

Дякуємо за підтримку кожному з вас!
Слава Україні!
💙💛
Forwarded from RUH8
О. Вот теперь хорошо. Мои поздравления разведчикам, норм таргет и четкий недвусмысленный пресс-релиз. Так и надо.
В доменной зоне .сру что-то случилось с DNSSEC. Мы вот например уже знаем, что. 🦾🇺🇦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from DC1488
Вже голосував?
Голосуй правильно!
DC8044 отправляет на фронт десяток здоровенных, шо пизда, FPV. Бабки на эти дроны наши энтузиасты спиздили у русских - увлекательная история об этом когда-то обязательно станет публичной.

Итак, по фактам, на спизженные самым безобразным образом у русских патриотов бабки мы оплатили производство и купили партию FPV/бомберов, которые уже через пару дней будут делать кровькишкирасколбасило по красоте.

Мучамба!
Это весьма ярко.
Группа хакеров PRANA Network взломала почтовый сервак компании IRGC Sahara Thunder, которую рф использовала для прикрытия сделок с Ираном на поставку "Шахедов". И вытащили корреспонденцию со всеми потрохами. Ее анализ позволяет пролить свет на многие интересные вещи.
https://irancybernews.org/irgc-front-company-sahara-thunder-hacked-by-prana-network/
Forwarded from RUH8
Мы без конца ругаем арестовичей, и, разумеется за дело, но вы-то зачем играете в медиа-гиену? "Хакеры взломали фронт-компанию КСИР и выяснили цену шахеда". А точно КСИР? Что об этом думает OFAC, или может там люди какие-то есть в переписке? Или кроме Хомейни и Хаменеи мы из Ирана никого не знаем, да и про этих думаем, что они брат и сестра? Что за хакеры? Я про этот анониный зашморг-напиздан слышу вобще в первый раз. Почему в компании, кторая занимается нефтью и конденсатом лежат чертежи заводов? Почему документов, на которые вы все накинулись нет в почтовых дампах? А я скажу зачем. Как правило, за тем, чтобы вы растащили приманку, а там уже внутри дампов есть что-то неприятное, и дяди и тёти, которым до россии и украины дело есть, но не сейчас, так решают свои задачи. Может конечно и правда это был Анонимус-Науру или Фронт Освобождения Маврикия, но я в этом сомневаюсь

P.S. Танкер для газпром-нефти, который сопровождает иранская логистика там в почте есть, а алабуги нет. Я не говорю, что оно не настоящее, а о том что вы взяли "документ" из места, на котором буквально написано "мы анонимная хуйня из интернета" и потащили ))) А потом вы тем же самым ртом говорите про медиа-грамотность и информационную безопасность
Awesome.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Помните мы собирали деньги на 10 fpv-дронов для ЗСУ а потом исчезли с радаров на 2 месяца?

Дело в том, что мы собрали намного больше, чем планировали — вместо 50к гривен, к концу года нам скинули больше 20к долларов.

Что было дальше:

1. Наше гаражное производство дронов присоединилось к организации «Українські Месершміти», — это большая независимая команда инженеров со своим R&D, производством крыльев и спец связи для ЗСУ. С самого начала они помогали нам ресурсом, словом и делом. Сейчас мы вместе строим линию массового производства ударных FPV-дронов. На канале @uamesser будет еще больше видео по теме, теперь наша деятельность будет освещаться там.

2. Мы заказали в Китае компоненты для 75 дронов. Один только перевод стредств за границу стоит отдельного поста, логистика в целом отняла больше всего нервов. Из-за дефицита некоторых позиций и китайского нового года (который наступил вчера) партия разбилась на две части. Первую мы получили пару дней назад (на видео), вторая придет только к концу февраля. Так, дроны будут готовы только к началу марта.

Но стоимость дрона будет значительно ниже, как мы и ожидали. Например, привезенный из Китая полетный стек SpeedyBee F405 V3 после всех комиссий/доставок обошелся нам в 59,39 USD (2236 UAH) а клон рамы Mark4 7" — в 14,4 USD (542 UAH). Согласно нашему фин. отчету, ранее на локальном рынке Украины эти позиции обошлись нам в 2865 и 1350 UAH соответственно. Скорее всего итоговая стоимость дрона будет держаться в районе 13-14к UAH за штуку (без аккумулятора), вместо 17к в прошлый раз. Точную цену узнаем когда отгрузим готовую партию.

"А где видео ударов дронов из предыдущей партии?" — спросит внимательный читатель. К сожалению, обрадовать вас нечем, мы ждем их вместе с вами. Остается пожелать удачи нашим пилотам🫡

С Китайским Новым Годом, друзья!
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Группировка русских хекеров KillNet опубликовала официальное обращение. Делимся с вами.
Розміщуємо наступну інформацію задля популяризації корисних ініціатив:

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, з метою надання гідної відсічі ворогу у кіберпросторі та підняття духу населення Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт «БРАМА», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

На сьогодні у проєкту є офіційний телеграм-канал BRAMA (https://hottg.com/+VQbWuHvcGJg2MjBi).
Канал – це головна інструкція та засіб комунікації з підписниками, а також платформа, яка щоденно приймає інформацію про фейкові ворожі ресурси, перевіряється модераторами і відправляється на блокування небайдужими громадянами

Найбільша сила нашої спільноти – це саме наші підписники, тому закликаємо громадян долучатись до боротьби на інформаційному фронті та не дозволяти загарбникам впливати на настрій українців своїми інформаційно-психологічними операціями. І разом до перемоги!
Фонд цивільних досліджень та розвитку США за підтримки U.S. Department of State спільно з Мінветеранів та Національний координаційний центр кібербезпеки при Рада національної безпеки і оборони України розпочинають реінтеграційну програму «Кіберзахисники».

Головна мета – створити умови для здобуття ветеранами необхідних навичок та знань для успішної кар'єри в галузі кібербезпеки. Ініціатива передбачає комплексне навчання з кіберзахисту та кібероборони, а також підтримку у працевлаштуванні в державному секторі або можливість працювати в інституціях сектору кібербезпеки України.

Програма «Кіберзахисники» включає:
- навчання від провідної української компанії з кібербезпеки Cyber Unit Technologies у сфері аналітики, OSINT, аудиту та пентесту;
- поглиблення знань англійської мови у школі British Council Ukraine;
- кар'єрне консультування від платформи з працевлаштування та рекрутингової агенції Lobby X;
- психосоціальну підтримку, щоб учасники могли успішно реінтегруватися в суспільство після повернення з війни.

Долучитись до програми можуть ветерани та ветеранки України, які є демобілізовані та мають відповідний документ, що підтверджує цей статус (чий стан здоров'я дозволяє ефективно навчатися онлайн та/або офлайн 4 години щоденно).

Умови участі:
- знання англійської мови на рівні не нижче рівня А2;
- базові знання у сфері кібербезпеки чи IT;
- перебування у м.Київ на період навчання;
- успішне проходження двох етапів відбору;
- вмотивованість.

Навчання розпочинається 04 березня 2024 року та триватиме чотири місяці. Навчання буде проходити в онлайн та офлайн форматі.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/n8qfe5KXLBC5N6QN6
Дедлайн подання заявки на участь: 22 лютого 2024 року.

Долучайтесь до ініціативи, щоб разом змінювати життя та зміцнювати систему кібербезпеки України!
HTML Embed Code:
2024/06/01 16:00:26
Back to Top