TG Telegram Group Link
Channel: Березовый сок
Back to Bottom
Цікава гра. У кого які результати?
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
И ручкой помахал. На прощание. ))

Вот умеет русня красиво испаряться.
Поки це краще перейменування групи, яке я бачив останійи час. ))
От що я думаю. Якщо б я бухим скоїв ДТП, то про це б вже волали ВСІ провладні телеграм-канали та ВСІ канали Єдиного телемарафону. А тут людина, яку призначив на посаду особисто Зеленський, в стані сильного алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та покалічив людей і про це мовчить Зеленський, Єдиний телемарафон та їх кодло офіційних телеграм-каналів. Це для розуміння моделі поведінки влади. Ну, не курви?

І ще одне. Не сідав і не сідаю за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Саме через страх скоїти ДТП. І так я робив до депутатства, під час роботи у ВР та після цього. А цей уєбан, Майбоженко Володимир, на посаді Голови райдержадміністрації Броварів бухой за кермо сів. Цікаво, Зеленський розуміє, що це наслідки його селекції кадрів?
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Хочу подякувати всім, хто захищає Україну зі зброєю в руках! Завжди памятаю, що єдина сила, яка захистила Україну, тримає оборону, повертає території, знищує окупантів та наближає Перемогу - і це ЗСУ! Слава українським військовим!
794 доба активної фази 10-річної війни. Кожен день, як іспит. І перездати його неможливо. Так і живемо в перманентній кризі. Всі тут?
Час гарних новин!
Що я спостерігаю.

Публічний порядок денний поступово розходиться з реальністю.

Медіа та соцмережі все частіше пишуть не про те, про що говорять між собою люди: на вулицях, вдома, у кабінетах.

І це не стільки провина журналістів чи блогерів, скільки сам таймлайн, сам стан суспільства, небажання «розганяти зраду», озвучувати неприємні сценарії, обговорювати перезрілі проблеми чи просто вступати у емоційно виснажливу дискусію із популістами.

Тому на камеру кажуть одне, а після вимкнення - інше. У фейсбуці пишуть одне, а за кавою тет-а-тет - інше.

У результаті в нас є один порядок денний - публічний. І ще один - для своїх. І оскільки публічний порядок денний все ж таки штучний, то він простий. Або бравурно-патріотичний, або зрадо-антиутопічний, але простий.

А світ реальний - не чорно-білий, складний. Простих рішень там - «взяти та заборонити» чи «взяти та поділити» - не існує. І якщо вам хтось з телебачення запропонує такі прості рішення - він збреше. (с) Андрій Яницький
Руснява балістика підштовхує до думки...
«Україна формує нові бригади для посилення позицій», - заявив вчора Володимир Зеленський під час виступу на Рамштайні. Мене трохи здивувала заява про нові бригади від найвеличнішого політичного лідера сучасності по версії Андрія Єрмака. Чому? Ну, хочаб тому, що я знаю реальний стан справ по комплектації бригад на лінії зіткнення. І розумію, що саме їх потрібно доукомплектовувати першочергово. А цього не відбувається. І якщо це знаю я, то наші західні партнери знають це краще за мене. І тоді слова Зеленського звучать для них, як війна за два-три тижня. Це новий мільйон дронів, який літає серед мільярда дерев. Саме тому мені незрозуміло навіщо було робити такі заяви? Щоб безглуздо виглядати?

Сьогодні німецьке видання BILD повідомило, що російські війська захопили село Соловйове, розширивши прорив під Очеретиним. І сталося це саме тому, що немає достатньої кількості військових, щоб тримати позицію. Їх не вистачає. А не вистачає їх, тому що була провалена мобілізація. І провалена вона була також і завдяки діям Зеленського, який спочатку звільнив всіх військкомів і зруйнував саму систему мобілізації в Україні, потім не прислухався до потреб поповнення армії, які йому озвучив Залужний, а зараз дістанцінувався від мобілізації, тому що ця тема б'є по його рейтингу. І що ми бачимо тепер? Краще процитувати німецьке ЗМІ:

На початку тижня російські війська здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине. Як повідомляє експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке, наразі ЗС РФ розширюють захоплений плацдарм. Вони взяли навколишнє село Новобахмутівка, а тепер увійшли і в сусіднє село Соловйове.

На південь їм вдалося перейти водну перешкоду в селі Бердичі, взяти Семенівку, а також пройти 2 км до Уманського та Яснобродівки. Усього, за підрахунками Ріпке, за дев'ять місяців і після взяття Авдіївки війська РФ просунулися на 12 км на захід від міста.

Розумієте? Так, у нас були проблеми з постачанням зброї, але вони вирішилися і треба визнати, що був дефіцит, а не її відсутність. Оперативна перевага ворога сьогодні реалізована і завдяки тому, що нема кому тримати позицію. Не можуть тримати ділянку фронту троє солдат, якщо її повинні тримати двадцять. Те, що зараз роблять українські воїни називається подвигом! Але там де є грамотне керівництво і стратегія - є місце для результатів, а не для подвигів.

Відмова слухати компетентні думки Залужного, ігнорування питання проведення мобілізації та тотальна заміна військового керівництва призвели до критичної ситуації на фронті. Так завжди і відбувається, коли некомпетентність Зеленського керує його діями, а амбіції не дозволяють зрозуміти хибність рішень. І тому заява про формування нових бригад сьогодні нагадують чергові пусті обіцянки влади. Не обіцяти треба, а робити. І в першу чергу займатися доукомплектуванням тих бригад, що сьогодні на нулі. Але в голові Верховного Головнокомандувача схоже своє бачення і його наслідки ми бачимо.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
У мережі з’явилося відео результату атаки невідомих позитивних дронів по російському військовому аеродрому у станиці Кущевській, у Краснодарському краю.

Можна побачити блоки УМПК та ковпаки-обтічники для авіабомб. Схоже, що знищено локальний склад цих пристроїв. Чекаємо на остаточне підтвердження інформації.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Дивлюся на це відео і розумію, що призначений Зеленським Голова райдержадміністрації Броварів Майбоженко Володимир справжній щасливчик. Бо могли б його і лінчувати після скоєного ним у стані алкогольного сп'яніння ДТП з наїздом на 4 людей. Настрої зараз такі. А я радий, що все ж люди не дали волю емоціям та люті. Це позитивно говорить про наше суспільство.

Але наступному чиновнику у такій ситуації так може і не пощастити.
Зеленський заявив що починаються формування нових бригад. Може потрібно доукомплектовувати вже наявні бригади? Зеленський знову розкидається порожніми обіцянками? На фронті прорив через провалену мобілізацію? Чому Зеленський переводить стрілки на тих, хто за кордоном? Проаналізував ситуацію Борислав Береза у своєму авторському блозі. Долучайтеся до обговорення у коментарях.

https://youtu.be/MZI0AGwH3HY
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
З'явився новий трейлер гри "STALKER 2" з українською озвучкою

Українська студія GSC Game World випустила відео з нагоди 38-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС. На нових кадрах можна побачити околиці Прип'яті та колесо огляду. В грі буде український дубляж і не буду російського.

Прем'єра гри призначена на 5 вересня 2024 року для ПК і Xbox Series, як тимчасовий ексклюзив, а вже за півроку вона очікується на PS 5.

До речі, хто в першу грав?
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🇺🇦🇺🇸Майже півмільйона українських переселенців, за різними програмами, прийняли Сполучені Штати з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Один з найнагальніших викликів для українців — це розібратися зі складною системою охорони здоров’я та знайти роботу за спеціальністю.

У маленькому містечку Арвада, у штаті Колорадо, і з тим, і з іншим, своїм землякам допомагає власниця невеликої поліклініки.

Як саме вона це робить і з якими проблемами найбільше звертаються вимушені переселенці, розкажуть Світлана Пристинська та Володимир Петрунів.

Підписуйтеся на @holosameryky
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Абсолютно правильна думка Віталія Портникова про владу довбойобів, яка співпадає з моєю. Як людина інтелігентна, він дуже коректно називає їх некомпетентними, але ми всі розуміємо, що вони просто безглузді довбойоби, які дійсно не знають, що робити та як виходити з ситуацію у яку вони загнали країну під час війни. Тому що переважна більшість проблем в нас не через війну, а через довбойобів і їх рішення. І про це теж влучно каже Портников.
Ви взагалі розумієте, яким чином за останні три дні кількість ухилянтів збільшилась у дев'ять разів?

Секрет фокуса простий: до повномасштабки українці, котрі жили за кордоном, НЕ МАЛИ змоги стати на військовий облік

З початком великої війни виїхавші за кордон на абсолютно законних підставах (!!!), підкреслюю – на абсолютно законних, ТАКОЖ не могли стати на військовий облік

Бо ця процедура й до недавньої Постанови Кабміну за межами України НЕ ПРОВОДИЛАСЬ

А тепер дивимося цифри...

За кордоном проживає (в тому числі багато років) більше п'ятисот тридцяти тисяч громадян України призовного віку

Втікачів/ухилянтів (називайте як хочете), котрі виїхали за підробними довідками або через систему Шлях і не повернулися, ну або умовно перепливши Тису – близько шестидесяти тисяч

Таким чином майже півмільйона чоловіків, котрі НЕ МАЛИ ЗМОГИ стати на військовий облік, починаючи з цього тижня також тепер носять позорне клеймо "ухилянт"

Бо повинні тепер приїхати в Україну заради оновлення даних. І встигнути це зробити протягом двох місяців. Уявляєте багатотисячні черги до військоматів, якщо вони так зроблять? При тому, що зараз ВЖЕ купа черг.

І до речі, справа не лише в паспортах. Припинили ПОВНІСТЮ ВСІ консульські послуги для цієї категорії громадян. Всі, розумієш? Не лише видачу паспортів

Ось в чому основна хєрня, яку наворотили наші горе державники

Чого про це ніде не кажуть в ефірах та не пише жодне ЗМІ? Бо розібратись в питанні кебе в голові не вистачає – простіше ж копіпастити дурню, яку мелять доморощені спікери й лідери думок

Насправді цією Постановою влада тупо перемикає увагу суспільства з дійсно болючої теми – абсолютний провал мобілізації та імпотенція діючого керівництва в цьому питанні

Бо моральний і психологічний стан бійців ЗСУ після того, як скасували демобілізацію і по суті зробили з військових рабів, не просто впав, а обвалився. Пацани злі до чортиків. Потрібен громовідвід. Ось і вкинули в інформпростір тему втікачів та ухилянтів.

Красиво вкинули, нема заперечень: діючі військовослужбовці злорадно скаляться на мужиків за кордоном і не висувають жодних претензій верховному головнокомандувачу та його команді

Вуаля, йопта!

Спритність рук і ніякого шахрайства

Вирішити проблему мобілізації таким чином ні фіга не можливо. Проте народ задоволений. Оплески! (с) Тім Златкин
Допомога Україні від США – це лише черговий етап і треба працювати над тим, щоб вона не стала останньою. До чого треба готуватися та з чим працювати, щоб повернути двопартійну підтримку? Чи можливо це зробити? Проаналізував журналіст Віталій Портников у розмові з Бориславом Березою

https://youtu.be/R1TayD0-qyY
І тут я офігів!

У прифронтовій Константинівці місцева влада шукає підрядника, якому віддадуть бюджетні гроші у сумі більше 15 млн грн для того, щоб... асфальт поміняти на двох вулицях міста, яке знаходиться під обстрілами та бомбардуванням. Вони йобнулися?

Про це стало відомо з тендера, який оголосили представники управління комунального господарства Костянтинівки. Це за 20 км від Очеретиного. Де зараз окупанти. Дивлячись на те, що відбувається - це безглузде, але практичне крадівництво бюджетних грошей.

«Відремонтувати планують вулиці Чехова та Калмикова у Костянтинівці. Там замінять асфальт, а узбіччя укріплять та засіють травою», — йдеться у повідомленні про закупівлю.

Розумієте, що загалом за ці роботи планують заплатити 15 мільйонів 453 тисячі 90 гривень. Протяжність обох вулиць, що ремонтуватимуть, становить близько кілометра. Тож, якщо що, то можна сказати, що все зробили, але окупанти падлюки все знищили. Чи хтось сподівається, що Костянтинівка буде в окупації і нічого не можна буде перевірити?
HTML Embed Code:
2024/05/13 20:29:45
Back to Top